Shadow Warrior

← ElőzőOldal 6 / 6

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
hát mer nem poén?saintsben is kurvára az volt nem?😊
grebber
Ez aztán kell bele...

Next PC upgrade: 2022

RelakS
Eléggé nyakunkon a határidõ (holnaputánig érvényes), szóval ingyér is odaadom a SW kupont 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
Srácok, még megvan a
-10%-os Shadow Warrior (Érvényesség vége: 2013. szeptember 26. 8:59:00.) kuponom. Kell-e valakinek?

Meg még van ilyenem: -75%-os Devolver Digital kupon (Érvényesség vége: 2013. október 26. 19:00:00.)

Shep
Aha, na ez már izgalmasabb.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az a golyónyelés az milyen? 😄
Shep
Hát a fene tudja de nekem annyira nem hozza a régi hangulatát sõt inkább ilyen Painkilleres lõjünk mindenbe 1000 golyót vacaknak tûnik. Mondjuk a golyónyelést a gyerek is megemlíti az elején.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Még több látnivaló:

Nemtom, de ez õrült lesz, ha nem túlozzák el 😄
Shep
Akkor ideje pótolni, van már steamen felújított változat is de a régi alap meg ingyenes.

Shep
Igen, meg ott volt a gyilkos nyúl is, remélem most sem hagyták ki! 😊

Nem sajna.
Shep
Ezek szerint te nem ismered az alapmûvet, hát nagy hiba!!

Elõször azt hittem valami bosszúállós akármi lesz aztán a végén kiderül, hogy a Serious Sam testvére lesz elemeiben 😄
MR ME
mindig baszattam õket aztán amikor sokan lettek akkor kinyírtam mind <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
régiben is epic volt 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

RelakS
nemtom, de az 1997-esben is volt 😊 Lett is gyorsan kisnyuszi <#idiota>

Csak tudnám hogy illik bele a nyulak párzása egy nindzsás lövöldözõs õrült valamibe 😄DD
Shep
Mekkora poén már ez a trailer.

RelakS
Wangtastic tailer

grebber
Szeptember 26-án jelenik meg!

grebber

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tutituti

Cucmey
You are tiny grasshopper! 😄D

Nagyon komoly a tréler!

azért ha egy makszpén 3 szinvonalú lesz a graf és a harc, akkor a japcsis környezetben elég jól fog majd szólni

sztem ki lehet belõle hozni vmi jót is. sajnos egyvalamit tudomásul kell venni, nincsenek végtelen 5letek. néhány dologgal fel lehet majd dobni, de az életvitelszerú kesergõknek úgyse lesz elég jó.

az eredeti tele volt AKKOR új dolgokkal, csak a technikai megvalósítása volt a kor adottságainak megfelelõ. de még úgy is nagyon sok újrajátszásra volt elég jó, én élveztem, kb annyit nyomtam mint a gyúkot 😊

grebber

Fresh Duke
Nagyon szerettem, kiskoromban sokat játszottam vele. (Nagy kedvenc volt a Doom, a Blood, a Heretic, és a Duke Nukem mellett.) De van egy sejtésem, hogy meg fogják erõszakolni. 😞

A heavy cost. I pay it gladly.

Shep
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚ ez de jó lenne ha tényleg elkészülne a felújítás.

MR ME
mekkora jó játék volt ez 😊
nyulakat dugatni mi élvezet volt már <#idiota>

Myselor
jó játék volt,bár messzire sose jutottam vele,kicsi voltam még.😊
Csak ne úgy sikerüljön ez is mint a Duke Nukem....

tutituti
na ez már beszéd!!

blood mellett ez volt még amit minden akkori gyerek suttyomban játszott.
imádtam a fegyvereket benne meg a rengeteg secret helyet

Caliph
mekkora kedvenc volt ez,még multivan is,csõre töltött nukkal rohangálva😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Újabb klasszikus FPS kapja meg a saját remakejet.

Az esetleges Blood remake után most egy újabb, ezúttal biztosan elkészülõ feldolgozást jelentettek be. A Shadow Warrior 1997-ben jelent meg, és a Duke Nukem 3D-vel elõtte komoly sikert aratott 3D Realms alkotása volt. A sztoriban az egyik legnagyobb japán vállalat, a Zilla Enterprises vezérének személyi testõrét alakítottuk.

Lo Wang azonban egy nap rájön, hogy védence Japán leigázásra készül és ehhez a +sötét oldalról\" származó szörnyeket idéz meg. Lo ezt már nem nézheti tétlenül és felmond. A vezér azonban nem szeretné, ha egy ilyen veszélyes ember, mint mi nem lenne a befolyása alatt, így elsõ számú ellenségévé lépünk elõ.

A tegnap bejelentett remaket a Flying Wild Hog és a Devolver Digital közösen készíti és eddig csupán a hivatalos oldalon megjelent kép mutatja azt, hogy készül a program. A csapat késõbbre ígér részleteket.

← ElőzőOldal 6 / 6