Shadow Warrior
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
-10%-os Shadow Warrior (Érvényesség vége: 2013. szeptember 26. 8:59:00.) kuponom. Kell-e valakinek?
Meg még van ilyenem: -75%-os Devolver Digital kupon (Érvényesség vége: 2013. október 26. 19:00:00.)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
az eredeti tele volt AKKOR új dolgokkal, csak a technikai megvalósítása volt a kor adottságainak megfelelõ. de még úgy is nagyon sok újrajátszásra volt elég jó, én élveztem, kb annyit nyomtam mint a gyúkot 😊
Next PC upgrade: 2022
A heavy cost. I pay it gladly.
nyulakat dugatni mi élvezet volt már <#idiota>#idiota>
blood mellett ez volt még amit minden akkori gyerek suttyomban játszott.
imádtam a fegyvereket benne meg a rengeteg secret helyet
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Az esetleges Blood remake után most egy újabb, ezúttal biztosan elkészülõ feldolgozást jelentettek be. A Shadow Warrior 1997-ben jelent meg, és a Duke Nukem 3D-vel elõtte komoly sikert aratott 3D Realms alkotása volt. A sztoriban az egyik legnagyobb japán vállalat, a Zilla Enterprises vezérének személyi testõrét alakítottuk.
Lo Wang azonban egy nap rájön, hogy védence Japán leigázásra készül és ehhez a +sötét oldalról\" származó szörnyeket idéz meg. Lo ezt már nem nézheti tétlenül és felmond. A vezér azonban nem szeretné, ha egy ilyen veszélyes ember, mint mi nem lenne a befolyása alatt, így elsõ számú ellenségévé lépünk elõ.
A tegnap bejelentett remaket a Flying Wild Hog és a Devolver Digital közösen készíti és eddig csupán a hivatalos oldalon megjelent kép mutatja azt, hogy készül a program. A csapat késõbbre ígér részleteket.