289

Remaket kap a 1997-es Shadow Warrior!
-
nembaj enyémnél jobb lenne azért még gondold át légyszi xd -
Nah vannak itt gyorsak, mind1 azért én felrakom az enyémet, legalább látszik hogy megy (szarul) :D -
pcgammer #87 -
mester1987 #86 Az enyémnél meg több az egyik órajele kb. 5x :DDD -
mester1987 #85 A Hard Reset-nél még a grafikus enginet is javították frissítéssel az Extended Edition-ra már, és az ugyanaz az engine fut mindkettő alatt. -
Tudom milyen a tiéd de pl az enyémtől jóval jobb ráadásul a tiéd fele annyit fogyaszt :) -
650 TI-nek a butított változata, az kb kétszer erősebb és kétszer annyiba is kerül :D -
Ja igen, azt is "jól" futott :) -
még ha csak a ramon múlna :) -
Azért nem olyan rossz kártya az. -
mester1987 #79 Lesz is szerintem, a Hard Resethez is volt egy pár. -
Hát elég szar az optimalizáció. Minden low 40 fps semmi mozgásnál, minden max meg 20, ráadásul maxon sem túl szép. Kell ennek pár patch mire jó lesz :) -
add nekem a videókarit
(hogyha majd veszel újat) nekem csak 512es van:)
-
3,2es jaja, de a videokártyám is elég gyengus.... -
mester1987 #75 Ja közben azért frissítettem alul a konfigomat.
De látom neked nem is 2.4-es vagy 2.8-as van, hanem komolyabb órajeles 3.2 (húzás nélkül gondolom)...szal
-
Minden megvan tehát fullon kéne mennie :D -
mester1987 #73 Azért belinkelem a tisztánlátás végett:
2013-ban így érdemes megint játékért pénzt kiadni. -
Bár a grafikát elnézve tényleg folynia kellene ez tény, de lehet hogy nálam van valami gond. :) -
Azért csúnyán lehet ám állítgatni a grafikai dolgokat, biztos van arany középút, csak én nem pöcsöltem vele :) -
mester1987 #70 Na bazdmeg, kár is...csak azt nem értem, mi a geciért írják ki a 4 magos konfigot ajánlottnak és minimumnak 2 magost (kettőt)...
Örülhet aki megveszi 2 vagy 3 magos géppel, hogy majd fut nála. -
okés majd meglesem ^^ -
jön 16perc videó ha kivi vagy :) hamarosan :) -
hát esetleg kipróbálom majd mesélj még róla xd -
De persze ez semmit nem von le abból hogy ez jó játék lesz...:)
Kicsit olcsóbb lesz meg is veszem :) -
Konfigomat látod....1920x1080 ahogy ő magának beállította, ami nem ultra hanem csak high , így megy 25-30 fps-t és laggol mint az atom...720ban sem megy sokkal jobban viszont jóval csúnyább....kicsivel jobban megy mert közbe frapsal rögzítettem, de fraps nélkül se valami sebességhuszár...jólvan a gépem sem bivaly erős ez tény...
Viszont tényleg nem szép a graf....össszkép néha szép, de a részletek csúnyák, pont Duke Nukem forever szint... -
mester1987 #64 Remélem azért mértékkel. -
xd frafika szar és gépigényes,fuck yeah :D -
mester1987 #62 Amúgy szerencsére ez csak külön DLC
-
Nah kipróbáltam, nekem piszkosul tetszik, eléggé a régi feelinges játékokat idézi, healt pack+ keycard meg ilyenek...
A grafik nagyon rossz és piszkosul gépigényes, a katana cucc nagyon jó :) -
persze hogy értem ^^ -
mester1987 #59 Legalább érted a viccet ;) -
de gonosz vagy
-
mester1987 #57 Nem írunk. Aki nem tölti le az így járt és nem is való neki. -
én nem merem letölteni se xd nemrossz de szerintem kurvára elunnám mint az új dukeot xd majd írjátok milyen azt teszek vele egy próbát lehet:) -
KAtanás kaszabolás nagy tetszik :d -
Húú én kiprobálom! :)
-
Pontosan. -
Ez? :D -
Nekem azért hiányzik a régi Lo Wang hangja. -
mester1987 #50