3500
-
Ironman2 #3018 Na jönnek az újabb stuffok tavaszra,és nyárra:
Family Game Pack,(2017 Tavasz)
és
Fitness Stuff Pack (2017 Nyár)
-
Coolfire #3017 Limited v. sima? -
Glenwood #3016 instant gaming -
Coolfire #3015 És hol vetted meg végül? :) -
Glenwood #3014 Persze, meg is vannak a moddok, csak sajna egyesével kell mindent leszedni, -
Coolfire #3013 Igen rengeteg van mindenből.:) modthesims,thesimsresource etc..
Sikerült megvenni? :) -
Glenwood #3012 Kiegészítő elemeket mint pl bútor, párkány... lehet letölteni valahonnan? Vagy valami moddot? Vagy csak a dlc-vel lehet hozzájutni új elemekhez? -
Ironman2 #3011 Húha! Megérkezett a terepátalakító a legújabb patchben.Lehet emelni,és süllyeszteni a földet.Mondjuk ez is jó lett volna az alapban.
https://twitter.com/SimsVIP/status/848023666118021123/photo/1
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!április elseje éljeen
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.04.01. 20:10:27 -
Ironman2 #3010 Graham bácsit hízlalni kell valamiből,már azt a tekegolyót is alig tudta eldobni szegény,de azért megpróbálta.DD -
Coolfire #3009 Szerintem meg megér 22-23 jurót,de ez az én véleményem. -
Plata #3008 Origin rohadt drága,már boltban is sokkal olcsóbb a dobozos.
Tudom hogy vannak már tipegők.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De a sims 4 olyan játék amiért nem fogok fizetni.Van elég sok origines eredeti játékom,de a sims 4 nem éri meg azt az árat. -
Ironman2 #3007 Ez:
https://www.origin.com/irl/en-us/store/the-sims/the-sims-4/standard-edition
60 euro sajnos,de én várnék a helyedben mert szoktak lenni leárazások. -
Ironman2 #3006 Már vannak tipegők,és ingyenes patchben jöttek.Elég ha az alapot megveszed hozzá.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.04.01. 17:25:20 -
Plata #3005 Őszintén szólva én már nem is emlékszem mikor játszottam utoljára sims 4-el,ha meg lesz a tipegős dlc lehet újra játszom vele,tipegők előtti dlc-ig megvan az összes,de nem tud lekötni.Sims 2-vel irtózatosan sokat játszottam és szerettem,a 3 is jó volt mert hatalmas nyílt város volt és azt is szerettem benne,de ez a 4 nem az igazi,kicsi vacak telken játszódik az egész. -
Coolfire #3004 Azért már alakul az alapjáték is. -
Coolfire #3003 Vagy megvársz egy sale-t(akkor a DD is 23.32 juró) v. tényleg más kulcsos oldalról szerzed be,mert most drága az originen.:) itt v. itt v. dobozosan a konzolok szervíze.Aki tud olcsóbbat,ne habozzon.:D -
Plata #3002 Az az alapjáték amelyik 60 euró és The Sims™ 4 a neve.
Bár szerintem az az ár pofátlanság,Főleg mert az alapjáték dlc-k nélkül kb semmire sem jó.
És van ahol már 28 euróért is be lehet szerezni. -
Glenwood #3001 Meg tudjátok mondani hogy origin melyik sims 4 az alap játék, vagy hogy melyiket érdemes megvenni? Nem tudok különbséget tenni köztük melyik a dlc most. Kis húgomnak szeretném megvenni egy részt meg talán én is kipróbálom a ház építést. Lehet megtervezem a házamat rajta. -
Coolfire #3000 Sajnos igen,lásd ME3. Ezért szereti mindenki maga fordítani,v. minimális segítséggel. -
Llajti #2999 Én is örülnék, ha elkészülnének :)
Viszont ez kevéssé múlik rajtam, én ugyanis viszonylag keveset fordítok a Sims 4-ben. Nem is akartam sosem lefordítani az egészet. Az én nevemen azért van a projekt, mert menedzselem a fordítókat, átnézem a beküldött munkájukat, javítom az elütéseket, az észrevett pontatlanságokat, félrefordításokat, kimaradt mondatokat, igazítom a fordítást az újabb és újabb patch-hez. Szívem szerint nem másztam volna bele az egészbe, mert nekem is megvannak az egyéb projektjeim, azonban amikor először letöltöttem a félkész fordítást egy-másfél éve, már akkor is vagy fél éve nem nyúlt hozzá senki. Azt viszont nagyon sajnáltam volna, ha az egész projekt megy a levesbe. Tehát már akkor is azzal a szándékkal vettem át az egészet, hogy elfogadom a menedzseléssel (nem is hittem volna, hogy ez ekkora meló) és patch-hez igazítással járó feladatokat, de keresek rá fordítókat. Így aztán halad a fordítás, ahány fordító éppen van és ahogy küldik a munkájukat. -
Llajti #2998 Köszi az infót, ezt nem is tudtam. Átírom majd a szöveget.
Nem tudom, hogy a simsre fel csoportból jelentkeztek-e, csak annyit, hogy (hálistennek) folyamatosan jelentkeznek fordítani. Viszont sajnos legnagyobb részük eltűnik a próbaszöveg fordítása előtt vagy után, és egyszerűen még csak nem is válaszolnak többet megkeresésre, csak pár elszánt ember marad, az se feltétlenül végig. Ahogy hallottam ez nem egyedi jelenség, minden csoportos fordításnál így megy.
Utoljára szerkesztette: Llajti, 2017.03.30. 22:32:40 -
Ironman2 #2997 Engem se zavarna ha a tárgyak nincsenek leforditva,minimális angol tudásom az nem akadályozza,viszont az összetett mondatok,beszédek,szövegek,azok jó lenne ha elkészülnének. -
Coolfire #2996 Az alapjáték 40%-át a kingmakers fordította,nem ő.Neki "csak" kb. 2-3000 sora volt.:) De a többi valóban az ő érdeme.
Én személy szerint nagyon örülök,hogy haladtok vele,majd kész lesz. A bútorok nem is szükségesek szvsz.Egyébként a simsre fel csopiban páran jelezték,hogy besegítenének.Jelentkeztek már?
-
Llajti #2995 Ne zavarjon az idézet első sora: "A teljes játék fordítása az 1.26.96.1010-es patch-hez (tipegők) igazítva" :)
Amúgy azt érdemes tudni, hogy bár a százalékjelzőt nem állítgatom, szép lassan azért halad a fordítás (lassan, mert kevesen fordítanak). A Százalékjelző azért marad, mert a tárgyakat valószínűleg nem fogjuk lefordítani, így viszont nagyon nehéz megállapítani, hogy mennyi szöveg van még hátra (nem lehet tudni pontosan, hogy a szöveg mekkora részét teszik ki a tárgyak).
Xifoman meg méltán híres, hiszen a játék szövegeinek igen nagy részét fordította, régóta jelzem is ezt mind a hírekben, mind a fordítás readme-jében. -
Coolfire #2994 Nem halad ez sehogy sem.Még a patch igazításig sem jutottak el,pedig nem most jöttek a kis szarosok... -
Ironman2 #2993 De híres lettél a magyarítások.infon.
http://magyaritasok.info.hu/ticket/the-sims-4/
Kirakom hátha ez segít előrehaladni még a fordításban:
"A teljes játék fordítása az 1.26.96.1010-es patch-hez (tipegők) igazítva (v.0.58b)
Kertész Györgynek köszönhetően bekerült a Movie Hangout, Vintage Glamour kiegészítők, valamint a tipegők fordítása (tárgyak kivételével).
Szintén bekerült a Perfect Patio fordítása is (tárgyak kivételével).
Andrasnak köszönhetően bekerült még több száz új sor fordítása is.
Jelenkezni továbbra is lehet fordítónak az llajtikuk@cgmailpontcom-on vagy a weboldalamon a kapcsolat fülön.
Középfokú angol nyelvtudás, a sims4 minimális ismerete, de legfőképpen kitartás szükséges a maradék többezer sor fordításához.
Tesztelőre nincs külön szükség, ha találtok valamit, beküldhetitek a fenti e-mail címen."
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.03.23. 01:09:03 -
#2992 Ühhü... -
Ironman2 #2991 De miért???? -
#2990 Ez meg má maga a trailer... És a cuccos megjelenik Március 29-én!
Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2017.03.22. 19:06:18 -
Ironman2 #2989 Ma jön a The Sims 4 Bowling Night Stuff Trailer
Ez csak egy trailer előzetes:
-
Tim74 #2988 Köszönöm ,kipróbálom így is...Jobban utána olvastam, és van egy olyan lehetőség,hogy az enter gomb lenyomása után számokhoz lehet kapcsolni bizonyos kamera beállításokat is...Hát pechemre és mérhetetlen szakértelmemnek köszönhetően valahogy pont a 9-es számhoz állítottam be egy kamera állást, a 9-es számmal lehet a tárgyakat felfele mozgatni, így most, ha egy tárgyat meg szeretnék emelni, automatikusan kiugrik abba a kamera állásba, (ami pont a ház előtt van) és csak ott tudom a tárgyat mozgatni..rémááálom :-D Mert azt már persze nem írták le,hogyan lehet ezt visszavonni :-D :-D -
#2987 Próbáld meg úgy a beállításoknál, hogy beállítod a játékodat a Sims 3 féle beállításra vagyis a "The Sims 3 Camera" opciót bejelölve, hátha úgy jó lesz. Persze csak ha még nem arra van nálad beállítva a játék.
Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2017.03.15. 12:35:06 -
Tim74 #2986 Tudna nekem segíteni valaki? Építettem egy házat és szeretném lefotózni, de nem értem a kamera mozgását..olyan képeket szeretnék készíteni, ami szemmagasságban mutatja a házat és a szobákat, de ha ráközelítek,akkor már átmegy a kameraállás felülnézetbe..ill. feljebb megy.. -
Tim74 #2985 Érdemes rákeresni a neten, ha konkrétan valamit szeretnél,mert vannak nagyon jó kreátorok, akik a TSR oldalon nem igazán vannak fent. Nekem pl. nagy kedvencem lett MXIMS az ő bútorai nagyon jók szerintem. -
#2984 Ez az oldal most már a sims 4-hez is közöl tartalmakat.
http://www.modthesims.info/browse.php?gs=4 -
Plata #2983 Egyet én is ismerek.
Bár még Sims 2 idejéből.
Katt -
#2982 azért kíváncsi lennék mekkora szervere van az oldalnak hány giga tárhelyel:) de tény szerintem ez az oldal a legnormálisabb ebből a szempontból -
#2981 akkor azok lettek elérhetőek jól sejtettem.:) -
#2980 Nekem meg 2009 óta van oda bejárásom. Akkor még voltak fizetős tartalmak is benne bőven. Az volt az un. extra tartalom.
Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2017.03.05. 13:17:02 -
#2979 akkor régebben volt valami talán az extra anyaghoz nem fértél hozzá bár lehet tévedek 12 óta van reggem rajta
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2017.03.05. 12:53:00