3504
-
Coolfire #3062 Jókor.:)Most volt minden 50-70%-os kedvezménnyel.:) Egyébként szerintem,ha erős géped van nagyon szép,már rengeteg cc,mod etc van hozzá.Meg jön hozzá majd novemberben a cicus-kutyus kieg. -
Plata #3061 Ha megveszed aktiválható originen és le is lehet tölteni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megvenni marhára nem éri meg,inkább warez.
Ha meg akarod venni az összes kieget meg szutykot hozzá az elég sok pénz lesz.
Ha jól tudom,legalább is így emlékszem 5 bundle van hozzá,mindben más dlc van.
Bár jobban jársz ha instant gamingen vagy hasonló helyen veszed meg és be aktiválod originen,egyrészt sokkal jobb áron van másrészt annyit úgysem ér amennyiért originen adják.
Van olyan játék amit érdemesebb dvd-ről feltenni mert letöltve nagyon sokáig tölt,Sw Tor már olyan nagyra hízott hogy nem dvd-ről raktam fel hanem originről,mivel a dvd már vagy 4-5 éves azóta vagy 20 giga frissítés jött,de nagyon sokáig töltötte le.Aszittem elalszom mire lejött.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.31. 12:18:26 -
#3060 Sziasztok,
nagyon gondolkodom a játék megvásárlásán illetve pár kieg is jó lenne hozzá és ezért lenne pár kérdésem.
-Érdemes e már megvenni a játékot? Mert az elején mikor megjelent nagy volt a károgás, hogy nem éri meg.
-Milyen kiegeket éri meg megvenni, ami tényleg jó is mert ahogy összeszámoltam mindent elég durva a végösszeg, illetve hol éri meg megvenni, ahol esetleg olcsóbban hozzá lehet jutni.
Láttam Bundle pakkot is csak kérdés hogy azok úgy vannak e összeválogatva hogy a végén mindent megvegyél, hogy a jókat is megkapd.
-Most láttam Originen hogy Vaultba került az alap Digital Deluxe változat, bár valami kínja van és nem akarja leszedni pedig van Origin Accessem :(
A Vaultos gamera vajon megvehetők a kiegek? illetve ha bundle pakkot veszek az aktiválható originen? csak mert nincs DVD meghajtóm mert olyan a házam (NZXT H440).
Remélem tudtok segíteni és nem kérdeztem túl nagy marhaságot :)
előre is köszi. -
#3059 Szerintem tök édik... bele illenek pont a játék képi világába. -
Ironman2 #3058 Ja és a Toddler stuff ami holnapután jön!
-
Ironman2 #3057 De csúnyák lesznek az állatok a Sims 4-ben! November 10-én jön a The Sims 4 Cats and Dogs nagy kiegészítő
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.08.22. 03:18:36 -
Tim74 #3056 Nem tudja véletlenül valaki, építésnél hogyan kell csinálni nyitott pincét? (falmagasságú süllyesztés a talajba) építős videókon látom, de egyszerűen nem jövök rá... -
Tim74 #3055 Én is éppen éttermet építek, de sajnos sem széket,sem asztalt nem találtam a neten :-( -
Boszormeny #3054 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy éttermes cuccokat honnan lehet letölteni? (Pl. asztalok, székek) Csak egy recepciósom lehet? -
Plata #3053 Jah akkor ezért nem találja.
Köszi. -
Ironman2 #3052 Iphone-ra még nem jött ki ha jól tudom,google playen viszont rajta van androidra.#3037-ben van a link!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.05.21. 22:00:18 -
Plata #3051 Srácok ez a mobilos Sims hol található meg?
Gyereknek kellene iphone tabletre,de nem találja a storeban. -
Coolfire #3050 -
#3049 Lesz fordítása, nyugi!
-
Coolfire #3048 Ha megcsinálod a fordítást,én is. -
#3047 Be is fogom gyűjteni!
Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2017.05.16. 20:41:09 -
Ironman2 #3046 Május 30-án jön a Game Pack! -
Ironman2 #3045 Ez nagyon jó!!! Dehát valahogy ilyennek kellett volna már az alapnak is kinéznie.Most kezd simsesedni az egész játék,aranyosak!! -
Ironman2 #3044 Átnevezték a Family Game Packet Parenthood Game Pack-nek,és kijött a trailer!!
-
Ironman2 #3043 Micsoda rendetlen gyerek!!! -
Ironman2 #3042 Ma jön az újabb trailer,a family game packról.Egy kis izelítő belőle:
-
#3041 Ja, máshonnét szedtem le nem a google playről! -
#3040 Nekem is ezt írja ki, hogy nem kompatidilis, de azért fent van már a gépemen azt megy is a mobilos sims játék hehe -
Ironman2 #3039 Uh,azt irja nem kompatibilis az eszközével.Még várni kell akkor egy kicsit szerintem -
Ironman2 #3038 Kösz! -
horwika #3037 De most ahogy nézem már a play-en is fent van.
Google Play link
Utoljára szerkesztette: horwika, 2017.05.10. 17:17:24 -
horwika #3036 Sziasztok! Akit érdekel az új mobilos játék az innen letöltheti már (tegnap rakták fel). Az oldal teljesen legális .
Én Asus tableten használom és nagyon jó, csak az aksit elég rendesen lehúzta :( -
Ironman2 #3035 Ja! Ingyenes lesz! Free-to-play!
(de ez csak látszat gondolom,mivel a freetoplay modellnél a többi cuccosokat meg kell venni hozzá,ilyen mikrotranzakciós formában) -
Ironman2 #3034 Itt egy másik trailer olyan Sims4-es hangulatban:
-
Ironman2 #3033 Jaj ezek mindig olyan hangulatos trailereket tudnak gyártani!! Első osztályúak ebben!
szerk:kiváncsi vagyok hány kieget fognak gyártani ehhez,nem fogja birni az LG Optimusom.D
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.05.10. 17:00:11 -
Ironman2 #3032 Na ezt megveszem majd,nagyon király lesz! Lessétek az oldalát:
IDE katt! -
Ironman2 #3031 Simseink beköltöznek a mobilunkra is! Ez nem olyan lesz mint a Freeplay,hanem igazi Sims játék,sőt másokkal is lehet majd nyomulni benne,szóval igazi online hangulata lesz neki.Androidra,és IOS-ra is jön.Árat még nem tudni.
Élvezzétek a bemutató trailert!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.05.10. 16:52:15 -
mate23 #3030 nem ugy ertetem hanem amit buborekokban feljonek pl joke,romatic stb.
Utoljára szerkesztette: mate23, 2017.04.21. 16:53:26 -
#3029 Ja, hátha erre gondolt, akkor aztán várhatja, hogy valaha is le fordítják azt magyarra.DDD -
Plata #3028 A sim-ek nem valós nyelven beszélnek,hanem halandzsául(simlish),abból mit fordítana le? -
#3027 Milyen beszélgetésből? -
mate23 #3026 a beszéltgetésből menyit forditottak le? -
#3025 Sajnos nincs, 55%-nál megakadt a számlálója a fordítóknak. Persze azért olvastam, hogy készítik csak hát kevesen. A fordítani való meg sok. -
mate23 #3024 üdv
valaki tud mar hogy van 100% magyarosítás sims4 re? -
#3023 Nekem valamiért nem jön be... jobb lenne tényleges talaj süllyesztés/emelés eszköz. De hát nincs.
Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2017.04.19. 20:19:49