3555
-
Ironman2 #3233 Még hiányzik egy jövőbeli kieg,aztán jöhet a Sims5! Gondolom már gőzerővel fejlesztik azt is,és jövőre megkapjuk a bejelentést.Mi lesz szegény Paralives-el? -
Ironman2 #3232 Pletyka szinten van,de már úgy néz ki hogy ősszel jön még egy nagy kieg,méghozzás november 15-én a Sims 4 Discover University,egyébként elérhető már a varázslós gamepack a Realm Of Magic is!
-
Ironman2 #3231 Graham bátyó igen zsíros lett! Emlékszem még a Sims3 elején milyen kis soványka volt.Nem kéne annyi szalonnát zabálnia.(vagy lehet nem iszik rendesen) DDD
Amúgy egy Sims5-nek szerintem mindenki jobban örült volna.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.09.05. 23:39:59 -
Plata #3230 Nem csak terrorista muszlimajmokat teszik be,de szabadon alakíthatóvá teszik a lépcsőket is.
Link,de nem robban mert nem muszlim. -
Ironman2 #3229 LOL:
Azért egy jó oldala van muszlimnak lenni,nem kapod el a sertéspestist
-
Plata #3228 Na igen,hiányoznak a muszlim munkák is,terrorista,tömeggyilkos,kecskenyáj megtermékenyítő,templomgyújtogató,stb.
-
Ironman2 #3227 Lehet egy vallásos gamepack jobb lett volna tényleg,mert ez így kb egyenlő a semmivel hogy burkát lehet viselni,főleg hogy egyre több keresztény országban betiltják a viselését.Mellette a játékban ugyanúgy megmarad a homofóbia.Múltkor ki is álltak mellette a készítők.
Szóval érdekes lesz ha két meleg smacizik burkában
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.09.04. 13:21:00 -
Xsillione #3226 Mi ez az intolerancia, kap új és egyedi ruhaopciókat, mint mellény, bombával és anélkül, handzsár, amivel időnként eldob pár Ackbar admirális a legnagyobbat és persze ha a közelben tartózkodó nőkön nincs teljes testet takaró ruha, akkor... -
Plata #3225 Gáz,remélem fel is lehet őket gyújtani.
-
Ironman2 #3224 Na,hamarosan lehet majd muszlim simeket is gyártani!
Ez most nagyon kellett ide!
https://simsvip.com/2019/09/03/the-sims-4-new-muslim-inspired-content-coming-soon/ -
regelek5 #3223 Köszi. Kár érte, gondolkodtam, hogy meg kéne vennem, de így nem érdekel. Ha az EA nem fárad a magyar nyalvvel, én meg nem fáradok a Sims 4-gyel. :o) -
Plata #3222 Dragon age is magyar maradt.
Igaz win 10-en olyan grafikai bugok jönnek elő hogy hányinger. -
Valamit félrenéztél, mert csak az Origin program nyelve nem magyar. A The Sims 2, és a 3 is magyar nyelvű továbbra is ha a magyar nyelvet választod telepítéskor. Sőt nekem meg van a MySims is és az is magyarul települt/játszom vele. A SimCity (2013) is szintén magyar felülettel indul el miután telepítettem a játékot a könyvtáramból.
Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2019.08.23. 14:02:21 -
Plata #3220 Pedig így történt,eredeti Origines játékom volt,magyar nyelven játszottam,már majdnem újra végig vittem,Godfather 2,mikor jött az hogy az originen megszűnt a magyar nyelv támogatása,frissítette az origint,indítottam a játékot erre a mentés nincs,magyar nyelv nincs játék közölte hogy spanyol vagy angol nyelven újra kezdhetem.
Azóta nem volt kedvem játszani vele.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.08.23. 06:29:55 -
Ironman2 #3219 Mi van?????
Hogyan törölnék már mikor a gépedre menti?
Ezt még nem hallottam,de érdekes lenne ha ilyen bekövetkezik.Lehet a felhő alapú mentésről van szó,mert olyat is be lehet állítani ha jól tudom.De a Sims játékok idáig mindig a Dokumentumok mappába tette a saját mentéseit.Fura lenne ha onnan törölné az EA.
Kapnának is tőlem akkora sallert ha a gépemen kotorásznak! :))
Meg amúgy a többi játékot is oda menti,csak külön mappát hoz létre nekik.Crysis,meg a Dead Space is,meg a MIrrors Edge mentései is ott vannak nálam.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.08.23. 01:05:17 -
Ironman2 #3218 Nem,ő csak segédkezik hozzá.
Itt található az aktuális magyarítás,de ez is csak 65 százalékos:
https://magyaritasok.info.hu/ticket/the-sims-4/ -
Plata #3217 Eredetileg nincs,de asszem Xifoman csinált hozzá.
Pár éve a magyar nyelv támogatása megszűnt.Van olyan origin játék amihez visszamenőleg is.
Nem kicsit szidtam a jó édes mamájukat mikor az Origin önkényesen törölte a játékaim mentését mert magyarul voltak.Oszt felajánlotta hogy kezdjem újra spanyolul vagy angolul. -
regelek5 #3216 Sziasztok! Van már magyarítás (vagy eredetileg az) a játékhoz? -
Ironman2 #3215 Na akkor Sims négyesek ennyivel elégedjetek is meg,letudják a magic kiegészítőt egy gamepackban.Azért mondjuk többet érdemelt volna,mivel az előző szériákban azért rendesen volt neki nagy kiegészítő. -
Ironman2 #3214 Nemsokára új trailer! (Még 5 óra)
The Sims 4 Realm of Magic Gamepack
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.08.20. 11:39:06 -
Okés, már mászok is oda...
-
Ironman2 #3212 Szerintem folytassuk itt,csináltam neki topikot:
https://sg.hu/forum/tema/1565546966?no=1 -
Nemrég olvastam, hogy jövő év végére tervezi a megjelenését a játéknak.. érthető, hogy idő kell hozzá a projekt nagysága miatt is... jelen pillanatban tárgyal olyan emberekkel, akikkel már dolgozott együtt, mert a fejlesztéshez létre akar hozni egy csapatot. A játékban lesznek alapból "L" és "U" alakú lépcsők, valamint a sims 3-hoz hasonlóan egyedi stíluslétrehozó/ színminta karika is a figurákhoz, tárgyakhoz. Tehát minden átfesthető átmintázható lesz.
Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2019.08.11. 12:14:12 -
Ironman2 #3210
-
Ó, addig még lesz néhány raklapnyi sim 4 kiegészítő...Ez meg még az idén megjelenhet. -
Ironman2 #3208 Nem hiszem,csak megmosolyogják először,utána meg kiadják a Sims5-t,aztán szegény lehúzhatja a rolót.De azért igéretes preject. -
Ja, és reméljük, nem hagyja magát, hogy valami nagy cég... pl EA bekebelezze ezt a játékot is.
Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2019.08.10. 07:03:11 -
A Banished játék mögött is csak egyszem ember munkája van, azt egész jó lett... csak mindig megpusztul benne a nép különböző ökokból kifolyólag.DDD -
Eddig nekem is nagyon tetszik, amit láttam! Be fogom én is szerezni ezt a játékot... Magukra az "emberkékre" is kíváncsi vagyok... remélem nem lesznek "lapos" kinézetűek. DDD
-
Ironman2 #3204 Egyetlenegy ember munkája,azért az dícséretes,ráadásul profi programozó,és szereti az élet,és városszimulátorokat.Alec Massénak hívják az illetőt.Na én nagyon szurkolok neki hogy összejöjjön a project.Bár egyedül nagyon hosszadalmas lesz.
https://www.paralives.com/press-kit
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.08.10. 01:52:41 -
Ironman2 #3203 Hoppsz! Remélem nem vicc az egész.Az út is tiszta olyan mintha Sims3-as lenne..Erre azért kiváncsi leszek,meg is veszem ha kijön steamen az alfa,csak nehogy bukta legyen! -
A Paralives játékról: Amint eléri a játék állapota az Alfa állapotot (jelenleg még pre-Alfa állapotú) meg is fog jelenni a Steamen.
Itt legalább szabad formályú, egymás mellé rakható telkek lesznek... bármilyen méretben. Ja, és az előbb olvastam, hogy a megjelenése után jön hozzá egy világkészítő program is!!!
Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2019.08.09. 19:50:05 -
-
ahm köszi Megszokásból apdata meg dokument meg egyéb elérési utakat keresgéltem ki se verte a szemem a c meghajtón az Origingames mappa hogy ott is figyel valami most már magyar vagyok
Köszi -
Az Originben, a játék telepítése alapértelmezettre van állítva, vagy másik könyvtárban? Az alapértelmezett útvonal ez: C:\Program Files (x86)\Origin games\The Sims 4
Ha másik meghajtó van esetleg, vagy másik mappában akkor azt kell megkeresni. Amúgy ha még nem nézted meg akkor az Originben a Haladó (vagy mi a neve) gombnál lehet módosítani, hogy hová kerüljön a játékod, melyik mappába a meghajtón.
Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2019.08.08. 21:02:50 -
srácok sims 4 origines verzióm van. szeretném lemagyarítani honan tudok hozzá szerválni valami működő verziót? Találtam valamit.. követtem is a telepítési útmutatót, de feltűnt nekem hogy olyan mappákba kellene telepítenem a letöltött anyagot amely mappák egyáltalán nicsenek.
így a telepítés se sikerült. :(
Valakinek van használható ötlete? -
Addig meg csak elszórakozgatok ezzel... 
Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2019.07.22. 13:34:46 -
Ez a Paralives legalább már odáig jutott, hogy némi videót is adtak le róla, építés közben... a többinél csak a concept artig jutottak el... remélem én is, hogy összejön nekik. -
Szerintem is ideje lenne a konkurenciának megjelennie, hogy az EA/MAxis végre leszálljon a magas lóról.... Hiába pezzegetik, hogy most talán jön az Egyetemes kieg a 4-hez... Csak azt nem tudom minek ez a sok önismétlés... persze: A tiniknek csinálják, nem a felnőtteknek. -
Ironman2 #3194 Pont tegnap láttam róla videót,remélem nem úgy jár mint a szerencsétlen Habs.Pedig milyen lelkesedéssel vágtak neki az ötletnek,csak éppen pénzük nem volt rá.Én azért szurkolok ennek a projectnek is.Idáig még nem volt olyan csapat aki felülmúlta volna a Simset.