3500
12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • matesz19
    Köszönöm szépen.
  • Xifoman
    Tessék, itt az aktuális játék verzióhoz a magyarítás semmiféle régi verziót nem kell visszarakni, hogy játszhass. A csomagban vannak dlc magyarítások is.

Sims 4 1.51.75.1020 patch magyarítás.zip (5.7 MB)

Letöltés: https://simfileshare.net/download/1081427/

Telepítése: Ha csak az alapjáték van meg akkor a következőt kell csinálni:

1. Keresd meg a játékod főkönyvtárát a C: meghajtón, majd nyisd is meg. (elérési útvonal: C:/Program Files (x86)/Origin Games/The Sims 4/)
    2. Nyisd meg a letöltöt zip fájlt és a Data nevű mappát másold be a játék megnyitott főkönyvtárába, felülírva a már a mappában levő English_US.package fájlt.
    3. Zárd be az egészet, és mehet is a játék magyarul... ja a magyarítás állapota 55%-os... de már azért jól el lehet vele lenni.
  • matesz19
    Sziasztok!
    Én még új vagyok a The Sims 4 világában, Én a 1-2-öt régebben és a 3-at toltam nagyon sokáig, amíg nem lett ingyenes a 4.
    A gondom hogy nem magyar , olvastam magyarosítás oldalakon, hogy vissza kell rakni korábbi verzióra és nem szabad frissítenie (ezt talán kitudom kapcsolni az originben), de a gondom hogy egy frissen telepített játéknál, hogyan tudnám visszarakni korábbi verzióra?? Mert szerintem sehogy. De Ti okosabbak vagytok e-téren szerintem, mint Én.
    Utoljára szerkesztette: matesz19, 2019.06.09. 23:59:16
  • Ironman2
    Az ősszel érkező GamePack kiegészítőjének a neve: The Sims 4 Realm of Magic lesz!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.06.09. 12:22:59
  • Ironman2
    A nyár folyamán jön a The Sims4 Moschino Stuff is!

• Ironman2
    Ősszel meg jön egy boszorkányos kieg!
  • Ironman2
  • Punkbuster
    Sziasztok! Egy olyan "aprócska" problémával találkoztam a napokban a játékban hogy kiszúrja a szemem...igazából nem tudom mióta van de csak az elmúlt napokban tűnt fel hogy kamuhaja van a simjeimnek... szedtem le netről plusz hajakat múltkor de nem is a hajakkal van a gond hanem a fejükkel,bármilyen hajat választok nekik a vörös kamuhaj akkor is ott van,még ha kopaszra állítom se kopasz... találkozott már valaki ehhez hasonlóval? olyan mintha ellenne csúszva a haj a fejükön vagy nem tudom interneten néztem képeket más simekről és azoknak nincs ilyenjük,,,

Utoljára szerkesztette: Punkbuster, 2019.06.02. 12:46:09
  • lia1214
    MÓDOSíTÁS: Elnézést.... nem tsr ház... alapból benne van a játékban (csak már annyit változtattam, hogy nem tudom ki-kivel van :D ). a willow creek -ben, bal felül. Arról a 3 szintes házról lenne szó. előre is köszönöm a segítséget!
  • lia1214
    Sziasztok! megint akadt egy kis gondom. leszedtem 1 házat a tsr-ről. és van a háztető szélén, meg az alapon végig ilyen dísz zászló szerűség, és nem tudom leszedni...ha leszedem a tetőt, és más fajtát teszek fel, akkor is automatikusan ráteszi. ez olyan lenne mint a sims 3 -ban volt ilyen karácsonyi világítás? Mondjuk próbáltam keresni, de a sims4-ben ilyet nem találtam. HELP!
  • Plata
    Magyar biztos nem.
  • Ironman2
    18 nap múlva kiderül az EA Play-en
  • Bal0924
    Ha Sims3 szerű lesz lesz az 5 és magyar, akkor az összes kiegészítőjét is megvenném...
  • Plata
    Én már nem is emlékszem mikor játszottam vele.
    Több mint egy éve.
  • Ironman2
    Bár még elképzelhető.Talán jó nagy bukta lett idén a Sims4,már semmi sem mentheti meg,még egy nyaralós expansion se.Ezek után nem is csodálkoznék rajta ha bejelentik a Sims5-öt,egy nyitott világú Simset a harmadik rész után
  • Ironman2
    Engem az jobban meglepett az az írás, hogy ősszel jön a Sims5,ami szerintem nagy kamu.
  • Bal0924
    Tudtam hogy valahová nem írtam ki... (vagy 10különböző discord szerverre kiírtam, de ide elfelejtettem..)
  • Plata
    ingyen van a Sims 4.
    link.
  • Ironman2
    Amennyi update volt idáig,nem is csodálkozom rajta.Szerintem alkoss újra egy háztartást,lehet a régiek már nem müködnek rendesen.Nem tudom,ez csak egy tipp,már régóta nem simsezek.

Vagy ha modokat használsz,akkor távolitsd el őket.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.05.21. 13:32:58
  • Ironman2
    https://www.instant-gaming.com/en/4624-buy-key-origin-the-sims-4-island-paradise/

Ez az oldal már kirakta a következő nagy kiegészítőt a Sims4-hez,viszont hivatalosan még nincs megerősítés,igy csak pletyka szinten van hogy az Tropical Paradise néven lesz a következő expansion pack.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.05.21. 13:29:44
  • Boszormeny
    Sziasztok! A régebben létrehozott párral már nem játszom, nálatok sem lép elő a karrierben és nem lesz gyereke? :)
  • Bal0924
    De milyen lenne már ha tudnánk irányítani belsőnézetben a sim-eket?
  • Ironman2
    Mert ahhoz már kéne egy kis programozói tudás is!
  • Bal0924
    Sziasztok
    újra elkezdtem játszani vele.
    Jó ez a belsőnézet, miért nem csinálták meg, hogy a "WASD"-vel tudjam irányítani?
    Az nagyon jó lett volna...
  • Pirlipát
    Hát minden estre van egy egyedi hangulata, ami vagy bejön vagy nem....Talán a sims 5 lesz olyan nagy ugrás, mint anno az egy után a kettő. Sajnos azt nem tudták megugrani azóta sem. Én egyenlőre kitartok a Sims mellett, és még várom a nagy durranást. Ha nem lesz, akkor a Simsnek lealkonyul...
  • Ironman2
    Erre nincsenek szavak,olyan pocsék kiegészítő lett :(

Egyébként Rod Humble elhagyta az Electronic Arts-ot,ez egy nagy hír.ugyanis ő volt az egyik vezető fejlesztő Will Wright mellett,a Sims2,és 3-ban is (ő volt a cég igazgatóhelyettese is mellesleg!).Kaliforniában (Berkeley) nyitott újabb fejlesztői céget a Paradox Interactive,Paradox Tectonic néven.A stúdiót Rob Humble,és a korábbi Linden Lab vezérigazgatója fogja vezetni (Will Wright is odament anno).Hónapokon belül megtudjuk min fognak dolgozni.Talán egy újabb életszimulátoron?

"„A stúdió megnyitása a California Bay Area-ban a világ egyik legnagyobb játék- és technológiai közösségének szívébe kerül” - mondta Ebba Ljungerud, a Paradox Interactive vezérigazgatója. „Rod Humble és csapata gazdag élményt és egy stúdióvezetőt hoz létre, aki olyan játékokon végzett munkát, amelyek többször is alakították az iparágat. Reméljük, hogy hamarosan megosztjuk a Tectonic csapatot a földrengésről.

„A Paradox Tectonic célja, hogy nyitott, szórakoztató, szép játékokat hozzon létre, amelyek tiszteletben tartják a játékosok intelligenciáját és lehetővé teszik kreativitásukat, szabadságukat, érzelmüket és megosztásukat” - mondta Rod Humble, a Paradox Tectonic stúdióvezetője. „A stúdiószerkezetünk a modern fejlesztés legjobb gyakorlatát használja: egy lapos szervezet egy alacsony súrlódású környezetben, ahol egy magasan tapasztalt domain-szakértő csapata működik. Kiváltsága, hogy oly sok világszínvonalú kollégával újraegyesüljünk annyi tripla-A projektből, és a csapat és én örömmel csatlakozunk a Paradoxhoz, és részt vehetünk a vállalat következő növekedési ciklusának vezetésében. A minőség és a megrendelő elsődleges értékei a Paradoxot tökéletesen alkalmasak számunkra."
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.03.22. 20:26:18
  • Pirlipát
  • Xifoman
    No, módosítottam a csoport beállításán, úgyhogy a titkosból zárt csoport lett. Most már megtalálhatod amikor rákeresel... Szóval jöhetsz jelentkezni... és persze másokat is várunk!
  • Xifoman
    Az fontos, hogy az Évszakos kieg előtt kijött frissítéssel egy csomó újabb megoldás is jött a játékhoz, így nem minden régebbi egyedi tartalom fog megjelenni a játékodban. Tehát meg kell várni míg a készítője frissíti az általa készített cuccot az Évszakos patch-hoz.
  • Xifoman
    Azért nem tudsz belépni, mert amúgy titkos a csoport. Írtam, hogy privátban küld el az email címet, amellyel beszeretnél lépni, és azzal foglak majd aktiválni. Utána már be tudsz lépni a csoportba!
  • lia1214
    Köszönöm a tippet! A gond nem azzal volt. De a tanácsod miatt jobban belenéztem a leírásba. Így azt hiszem megtaláltam a problémát (ami egyébként elég nagy szívás, mivel így rengeteg oldalt kell újra átnéznem). Tehát a legtöbb ilyen kérdőjeles hiba a hajaknál jött ki, és az volt a gond, hogy amit én leszedtem az csak 1 színváltozat volt, és kell hozzá az eredeti haj is, hogy működjön (ezt ugye linkelik a leírásban). Mostantól mindig figyelni fogom a leírásokatXD
  • Ironman2
    Én úgy tudom hogy meg kell nézni melyik kiegészítővel kompatibilis az adott cucc,ruha..stb.Ha nincs fent az a kiegészítő ami kell hozzá,akkor ezek a hibák jönnek elő amiket felsoroltál.Szerintem TSR-en irják melyik kieg kell hozzá.A játékon belül a galériában is minden cuccnál ott van egy kis ikon hogy melyik kiegészítővel kompatibilis egy adott épület,ruha,vagy tárgy.
  • lia1214
    Sziasztok! Remélem tud valaki segíteni. Egyedi tartalommal kapcsolatos gondjaim vannak. Feltettem a Sims4-et töltöttem le hozzá egyedi tartalmat, amelyek közül pár darab hibás. Van 1-2 olyan ami konkrétan "láthatatlan" (ez nem annyira gond, majd kitörlöm), és van elég sok olyan ami látszik a választó kis képen, de a sim-en nem jelenik meg. Helyette fekete és piros lesz, a fején meg 1 nagy kérdőjel. Sajnos több órás keresgélés után sem találtam erre a hibára még csak képet sem, nemhogy megoldás. TSR -ről szedtem le az összes tartalmat. (Minden kiegészítőm megvan, ami az adott tartalomhoz kell!) Valaki esetleg tudja, hogy ez miért van? Előre is köszönöm! Szép napot.
  • Boszormeny
    Szia! Be akarok lépni a csoportba, de a hivatkozás hibás lehet... :/
  • Xifoman
    Most már saját disco klubom is van. A logója saját gyártású... Na, a nép is bent van. Mehet a buli!

• Xifoman
    Okés, örülök, hogy sikerült!
  • Indi69
    Köszi, volt egy kis kavar de már jön le
  • Xifoman
    Akit esetleg érdekel az jelentkezhet a Facebook-on a zárt csoportunkba a következő helyen (név, vagy email cím megadásával tudjuk felvenni): https://www.facebook.com/groups/197696454084201/?ref=bookmarks

A csoportba játékélményt, játékképeket lehet megosztani, de technikai segítségnyújtást is tudunk adni. Ja és nem csak kizárólag a sims 4 játékkal foglalkozunk hanem a 2.-3. résszel is.
  • Xifoman
    Először is a bolti játék tokjának a belső felén fel van tüntetve a játék egyedi aktiváló kódja. Ezt kell majd aktiválni a következőképpen:

Először a talált origines oldalról töltsd le az Origin klienset majd telepítsd fel a számítógépre. Ha még nem tetted meg.
    Majd regisztrálj be az Originre, és ezután jelentkezz is be az Origin kliensbe. Utána jönnek a következő lépések:
    1. A bejelentkezés után majd válaszd a menüsorból az első menüpontot, vagyis az Origin feliratú szöveget, ezen belül a Termék kód aktiválása almenüt (Ha még a régi magyar nyelvű verziót használod az Originből) Ha az újabb, angol nyelvűt használod már akkor szintén az Origin menüpontban a 'Redeem Product Code...' almenüt.
    2. A megjelenő 'Enter you procut code' ablakban a mezőbe beírod a dvd tokban található termék kulcsot majd nyomd meg a Next gombot. Ha minden rendben van akkor a Sims 4 játék immár be is került a játék könyvtárába, és lehet telepíteni a játékot a lemezekről, vagy esetleg le is lehet tölteni az Originen keresztül, és így mindjárt frissíti is a játékot az Origin, így nem kell még plusz a frissítést is megvárni míg a lemezek telepítése után az is leszállingózik a gépre. :)
    Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2019.01.14. 17:20:29
  • Indi69
    Sziasztok. Lányom szeretne játszani de nem tudom telepíteni. Bolti lemezes, az origin oldal meg van de a játék könyvtár üres. Mit kéne csinálnom, hogy működjön ? ( Ismeretlenül is R.I.P )