3500
-
Ironman2 #2938 A Vámpiros az Game Pack lesz,a Bowlingos meg Stuff pack. -
Ironman2 #2937 Januártól-március tervek,2 stuff pack,egy vámpiros,és egy bowlingos csomag érkezik!! Kapaszkodás,trailer van!!
-
Ironman2 #2936 Köfi! -
#2935 Tessék, itt a Vintage Glamour Stuff magyarításom ( A tárgyakat továbbra sem magyarítottam).
http://www.mediafire.com/file/qzii808muaw1uqe/s4_sp09_1.25_magyaritas.zip -
#2934 DDDD -
Ironman2 #2933 Nekem a Joschka jobban tetszett,az olyan igazi magyaros név,kár hogy vége lett a Sims3-nak.Jöhetett volna még sok kiegészítő hozzá. -
Ironman2 #2932 Xifoman az Joschka művészneve,mert csak igy tud érvényesülni a nemzetközi porondon.DD -
#2931 megvetted Joschka életét és simjét? -
Pirlipát #2930 BÚÉK!!! -
#2929 Boldog Új évet Mindenkinek!
-
Ironman2 #2928 Boldog Újévet minden kedves játékosnak!! -
#2927 Ki az a Jóska, Mike (vagy ki is vagy? DDD )? -
#2926 illetve Jóska, Gyuri a simed neve :) -
#2925 Köszi Gyuri -
#2924 Jött két nagy kiegészítő:
Get Together (Klubbos)
City Living (Éld emeletes házban a nagyvárosban az életet)
Game pack:
Spa Day (Szaunás-masszázs szalonos)
Dine Out (Éttermes)
Meg néhány cuccos is jött még:
Kids Room stuff
Romantic Garden stuff
Movie Hangout
Vintage Glamour
Biztos van, amit kihagytam persze a stuffok közül.DD
Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2016.12.30. 13:09:57 -
#2923 Sziasztok!
Hol tart ma már a Sims 4? Milyen kiegészítők jelentek meg a melós óta? -
#2922 Amúgy a képeken az új, kaptári lakásom látható a felújítása után. -
#2921 Jó ez...
-
#2920 Meló előtt kell némi izé...
Hogy utána egy jót főzhessek magamnak...
Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2016.12.25. 16:45:58 -
#2919 Boldog Karácsonyt!
Tessék az 1.25-ös patchoz a magyarítás összegerebjézésem:
Ebben benne van a Backyard stuffhoz is már amit megcsináltam.
http://www.mediafire.com/file/7cw2ohr53tr1rrz/Sims4_1.25+patch+magyar%C3%ADt%C3%A1s.zip -
Coolfire #2918 -
Ironman2 #2917 OFF.
Ubiplay-en mind a 7 nagyszerü játékot egyszerre is be tudjátok zsebelni,mai naptól,dec 18-ig:
Uplay telepít,account létrehoz,és felül az UBI30 menüpontnál éritek el!
Itt is megnézhetitek az UBI 30 napos ajándékait:
https://club.ubisoft.com/en-GB/ubi30
https://30days.ubi.com/Promotion/Calendar -
Farosbige #2916 Van itt valaki?: -
#2915 Ja, jó játék ez! -
Coolfire #2914 Azért ne add fel! -
Ironman2 #2913 Nekem aztán mindegy,engem már nem izgat a játék,Rage kérdezte. -
#2912 Mi a...?
-
#2911 Pálcikával eszem a tésztalevest, de amúgy kellemes a levegő idekint.
-
#2910 Amúgy meg ilyen a környék, ahol élek...
-
#2909 Nahát kaptárlakó lettem... beköltöztem ebbe az egérrágta, csőcsöpögős ólba...
-
Coolfire #2908 -
#2907 Végre, most már normális akváriumom van, miután a Spa Day-t is begyűjtöttem!
-
#2906 Ja, nagyon pofás a játék, mondjuk az új városban még nem nagyon mászkáltam de tetszik nekem is a Városi élet. Most mondjuk én meg a Windowst utálom nagyon megint, úgyhogy éppen linuxra állok át a játékommal.DDD -
Coolfire #2905 Fészbúkon druszával és egy kollégával rengeteget írunk a játékról.Ja,és Kem is megvett már mindent hozzá.Nekünk nagyon bejön. -
Coolfire #2904 Na már megint miért nem tetszik?Remélem jövőre majd megint fog.. -
Coolfire #2903 De,nagyon is jó.:) Rengeteget tudnék írni róla,de nincs kedvem.:) -
Ironman2 #2902 Még nem irt senki róla tapasztalatot,pedig várom már. (hogy irjanak róla)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.12.11. 14:11:53 -
#2901 A legújabb kiegészítő sem jó? -
Ironman2 #2900 Ez egy fos,egy nagy kalap szar,még a komornyik se tudja megmenteni a játékot,le is törlöm az egészet a fenébe,úgysem játszom vele,a Sims2,és 3 az tiszteletből marad a gépemen.Az igazi életszimuláció a Sims3 volt,a kezdeti nehézségei ellenére.Ott aztán élt mindenki a városban,tették a dolgukat,és még lehetett is követni a szomszédok mindennapi dolgait,gyerkőcök iskolába mentek,felnőttek munkába,össze lehetett ruccanni hétvégi kirándulásra,jó kis autókázással.Ez a Sims4 -nek nevezett játék,egy helyzetszimulátor inkább.Az adott területre bespawnol néhány simet,amivel azt a látszatot keltik hogy sokan vannak egy helyszinen.Igaz ez az egy hátránya volt a Sims3-nak,hogy kevesen jöttek egy adott területre,de a szinpadi helyszinen azért vannak,főleg ha előadás is van.Még az állatok is jönnek nézni a müsort.DD Remélem ha lesz valamikor Sims5,akkor visszatérnek a nyitott világhoz. (valamit mintha böfögtek volna róla az egyik interjúban,hogy sokan hiányolják ezt,és gondolkodnak rajta) -
Ironman2 #2899 Nyugodtan tegezzél