3504
12731609321398879193.jpg

Hivatalos oldal
COOLFIRE WIRÁGBOLTJA(warez)

WAREZ HOZZÁSZÓLÁSOK TÖRÖLVE LESZNEK!!!
  • Plata
    Dragon age is magyar maradt.
    Igaz win 10-en olyan grafikai bugok jönnek elő hogy hányinger.
  • Xifoman
    Valamit félrenéztél, mert csak az Origin program nyelve nem magyar. A The Sims 2, és a 3 is magyar nyelvű továbbra is ha a magyar nyelvet választod telepítéskor. Sőt nekem meg van a MySims is és az is magyarul települt/játszom vele. A SimCity (2013) is szintén magyar felülettel indul el miután telepítettem a játékot a könyvtáramból.
    Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2019.08.23. 14:02:21
  • Plata
    Pedig így történt,eredeti Origines játékom volt,magyar nyelven játszottam,már majdnem újra végig vittem,Godfather 2,mikor jött az hogy az originen megszűnt a magyar nyelv támogatása,frissítette az origint,indítottam a játékot erre a mentés nincs,magyar nyelv nincs játék közölte hogy spanyol vagy angol nyelven újra kezdhetem.
    Azóta nem volt kedvem játszani vele.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.08.23. 06:29:55
  • Ironman2
    Mi van?????

Hogyan törölnék már mikor a gépedre menti?

Ezt még nem hallottam,de érdekes lenne ha ilyen bekövetkezik.Lehet a felhő alapú mentésről van szó,mert olyat is be lehet állítani ha jól tudom.De a Sims játékok idáig mindig a Dokumentumok mappába tette a saját mentéseit.Fura lenne ha onnan törölné az EA.
    Kapnának is tőlem akkora sallert ha a gépemen kotorásznak! :))
    Meg amúgy a többi játékot is oda menti,csak külön mappát hoz létre nekik.Crysis,meg a Dead Space is,meg a MIrrors Edge mentései is ott vannak nálam.
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.08.23. 01:05:17
  • Ironman2
    Nem,ő csak segédkezik hozzá.
    Itt található az aktuális magyarítás,de ez is csak 65 százalékos:

https://magyaritasok.info.hu/ticket/the-sims-4/
  • Plata
    Eredetileg nincs,de asszem Xifoman csinált hozzá.
    Pár éve a magyar nyelv támogatása megszűnt.Van olyan origin játék amihez visszamenőleg is.
    Nem kicsit szidtam a jó édes mamájukat mikor az Origin önkényesen törölte a játékaim mentését mert magyarul voltak.Oszt felajánlotta hogy kezdjem újra spanyolul vagy angolul.
  • regelek5
    Sziasztok! Van már magyarítás (vagy eredetileg az) a játékhoz?
  • Ironman2
    Na akkor Sims négyesek ennyivel elégedjetek is meg,letudják a magic kiegészítőt egy gamepackban.Azért mondjuk többet érdemelt volna,mivel az előző szériákban azért rendesen volt neki nagy kiegészítő.
  • Ironman2
    Nemsokára új trailer! (Még 5 óra)

The Sims 4 Realm of Magic Gamepack

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.08.20. 11:39:06
  • Xifoman
    Okés, már mászok is oda...
  • Ironman2
    Szerintem folytassuk itt,csináltam neki topikot:

https://sg.hu/forum/tema/1565546966?no=1
  • Xifoman
    Nemrég olvastam, hogy jövő év végére tervezi a megjelenését a játéknak.. érthető, hogy idő kell hozzá a projekt nagysága miatt is... jelen pillanatban tárgyal olyan emberekkel, akikkel már dolgozott együtt, mert a fejlesztéshez létre akar hozni egy csapatot. A játékban lesznek alapból "L" és "U" alakú lépcsők, valamint a sims 3-hoz hasonlóan egyedi stíluslétrehozó/ színminta karika is a figurákhoz, tárgyakhoz. Tehát minden átfesthető átmintázható lesz.
    Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2019.08.11. 12:14:12
  • Ironman2
  • Xifoman
    Ó, addig még lesz néhány raklapnyi sim 4 kiegészítő...Ez meg még az idén megjelenhet.
  • Ironman2
    Nem hiszem,csak megmosolyogják először,utána meg kiadják a Sims5-t,aztán szegény lehúzhatja a rolót.De azért igéretes preject.
  • Xifoman
    Ja, és reméljük, nem hagyja magát, hogy valami nagy cég... pl EA bekebelezze ezt a játékot is.
    Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2019.08.10. 07:03:11
  • Xifoman
    A Banished játék mögött is csak egyszem ember munkája van, azt egész jó lett... csak mindig megpusztul benne a nép különböző ökokból kifolyólag.DDD
  • Xifoman
    Eddig nekem is nagyon tetszik, amit láttam! Be fogom én is szerezni ezt a játékot... Magukra az "emberkékre" is kíváncsi vagyok... remélem nem lesznek "lapos" kinézetűek. DDD
  • Ironman2
    Egyetlenegy ember munkája,azért az dícséretes,ráadásul profi programozó,és szereti az élet,és városszimulátorokat.Alec Massénak hívják az illetőt.Na én nagyon szurkolok neki hogy összejöjjön a project.Bár egyedül nagyon hosszadalmas lesz.

https://www.paralives.com/press-kit
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.08.10. 01:52:41
  • Ironman2
    Hoppsz! Remélem nem vicc az egész.Az út is tiszta olyan mintha Sims3-as lenne..Erre azért kiváncsi leszek,meg is veszem ha kijön steamen az alfa,csak nehogy bukta legyen!
  • Xifoman
    A Paralives játékról: Amint eléri a játék állapota az Alfa állapotot (jelenleg még pre-Alfa állapotú) meg is fog jelenni a Steamen.

Itt legalább szabad formályú, egymás mellé rakható telkek lesznek... bármilyen méretben. Ja, és az előbb olvastam, hogy a megjelenése után jön hozzá egy világkészítő program is!!!

Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2019.08.09. 19:50:05
  • Xifoman
  • RoboKutya78
    ahm köszi Megszokásból apdata meg dokument meg egyéb elérési utakat keresgéltem ki se verte a szemem a c meghajtón az Origingames mappa hogy ott is figyel valami most már magyar vagyok
    Köszi
  • Xifoman
    Az Originben, a játék telepítése alapértelmezettre van állítva, vagy másik könyvtárban? Az alapértelmezett útvonal ez: C:\Program Files (x86)\Origin games\The Sims 4
    Ha másik meghajtó van esetleg, vagy másik mappában akkor azt kell megkeresni. Amúgy ha még nem nézted meg akkor az Originben a Haladó (vagy mi a neve) gombnál lehet módosítani, hogy hová kerüljön a játékod, melyik mappába a meghajtón.
    Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2019.08.08. 21:02:50
  • RoboKutya78
    srácok sims 4 origines verzióm van. szeretném lemagyarítani honan tudok hozzá szerválni valami működő verziót? Találtam valamit.. követtem is a telepítési útmutatót, de feltűnt nekem hogy olyan mappákba kellene telepítenem a letöltött anyagot amely mappák egyáltalán nicsenek.
    így a telepítés se sikerült. :(
    Valakinek van használható ötlete?
  • Xifoman
    Addig meg csak elszórakozgatok ezzel...

Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2019.07.22. 13:34:46
  • Xifoman
    Ez a Paralives legalább már odáig jutott, hogy némi videót is adtak le róla, építés közben... a többinél csak a concept artig jutottak el... remélem én is, hogy összejön nekik.
  • Xifoman
    Szerintem is ideje lenne a konkurenciának megjelennie, hogy az EA/MAxis végre leszálljon a magas lóról.... Hiába pezzegetik, hogy most talán jön az Egyetemes kieg a 4-hez... Csak azt nem tudom minek ez a sok önismétlés... persze: A tiniknek csinálják, nem a felnőtteknek.
  • Ironman2
    Pont tegnap láttam róla videót,remélem nem úgy jár mint a szerencsétlen Habs.Pedig milyen lelkesedéssel vágtak neki az ötletnek,csak éppen pénzük nem volt rá.Én azért szurkolok ennek a projectnek is.Idáig még nem volt olyan csapat aki felülmúlta volna a Simset.
  • Xifoman
    Én mióta ssd-t használok, sokkal gyorsabban tölti be még a sms 3-at is!
    Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2019.07.21. 21:14:32
  • Xifoman
    No, viszont jön valami más: Paralives nevű nyitott világú, játék, autókkal, évszakokkal, hajókkal, kerékpárokkal érkező életszimulátoros játék. A Steamen fog érkezni majd. Jelenleg még fejlesztés alatt van a játék.

https://www.youtube.com/watch?v=46Q77a8aLA8&t=100s
  • Ironman2
    Inkább nézem a pufők simeket a 3-ban,mint ezeket a rajzolt arcokat a 4-ben.Valahogy életszerübbek voltak azok.Persze lehet hogy a hangulatváltozások,meg a multitasking jól jött a 4-ben,meg vicces ahogy majdnem bepisil a sim,és kioson a wc-re,de az hogy nézem a töltőképernyőt utazáskor,és minden helyszín váltáskor,az már nekem nem jön be.Milyen jó volt taxiba ülni,és kifele bámulni az autóból,meg utazgatni a városban saját autóval a 3-ban.Milyen jó volt mikor láttad a szomszédok mindennapjait,a gyerkőcöket iskolába menni reggel.Odamehettél ahova akartál a városban,mindegyik telek elérhető volt.Egyedül a hosszú töltési idő ami a Sims3 indulásakor van,egyetlen hátránya a játéknak.Fel kéne raknom SSD meghajtóm lett kettő is,nagyon kiváncsi vagyok mennyire rövidül le a töltési idő.
  • Ironman2
    Én is,de minek tartogassam,gyújtósnak nem kell,mert központi fűtésünk van
  • Plata
    Pedig én már várom az ötödik részt,feltéve ha olyan lesz mint a három hogy nyitott világ.
    Ez a 4 egy nagy csalódás,a harmadik rész után elég gáz.
    Nekem egy szekrény tele van az újságokkal.
    Sajnáltam ki dobni őket.
  • Ironman2
    Én kb 10 évig járattam a GS-t,meg a PC GURU-t is,aztán mikor lett netem,akkor abba is hagytam őket,mert az újságban lévő dolgokról már rég tudtam,mire az megjelent.Szóval nem sok értelme volt plussz 4000-et kidobni a 2 újságért.Ne tudd meg mennyit szenvedtem mire lehordtam 10 évnyi magazint.Sajnáltam őket,de foglalta a helyet a szekrényemben.
    A Sims5-t valószínű már fejlesztik,hiszen életszimulátorhoz kerestek programozókat,nem is olyan régen.Nem hiszem hogy 2 éven belül megjelenik,mert akkor annyi lesz a Sims4-nek,ezt ők is jól tudják.Talán csak a bejelentés lesz jövőre vagy utána.
  • Ironman2
    Azt hittem megszűnnek a töltőképernyők,de hát továbbra is csalódnom kell benne.Ingyen se kell,pedig megvan az Origin fiókomon valahol.
  • Plata
    Láttam a cikket GS-en,mert még szoktam feljárni oda,bár nem sok értelme van mert tök gáz lett a Gs,de megszokás.
    Igaz megszokásból még az újság is jár,lusta voltam lemondani.
    De sims 4-et már vagy másfél éve nem is indítottam el vagy frissítettem.
    Remélem az 5 ha jön jobb lesz mint ez,bár az megint üres és nulla lesz eleinte hogy kiadjanak hozzá megint 200 dlc-t.
  • Xifoman
    Sims 4 1.53.115.1020 patch magyarítás

Letöltés: https://simfileshare.net/download/1145511/
  • matesz19
    Lehet tudtok róla páran, de aki nem, annak itt egy kis infó róla, hogy nem sokára megint érkezik egy nagyobb frissítésa játékhoz ahol alapos változtatások lesznek!! Érdemes átnézni, hogy ne érjen meglepetésként, aki még nem frissitette a játékát.

Utoljára szerkesztette: matesz19, 2019.07.21. 02:35:09
  • Xifoman
    Itt nézz körül az éttermes kigehez: https://hu.pinterest.com/pin/326088829251749312/?lp=true