3546
-
Lehet tudtok róla páran, de aki nem, annak itt egy kis infó róla, hogy nem sokára megint érkezik egy nagyobb frissítésa játékhoz ahol alapos változtatások lesznek!! Érdemes átnézni, hogy ne érjen meglepetésként, aki még nem frissitette a játékát.
Utoljára szerkesztette: matesz19, 2019.07.21. 02:35:09 -
Itt nézz körül az éttermes kigehez: https://hu.pinterest.com/pin/326088829251749312/?lp=true -
Boszormeny #3182 Sziasztok! Az éttermes kiegészítőhöz honnan tudok letölteni asztalokat, székeket? Próbáltam az éttermembe más asztalt és széket lerakni, de nem olyan funkciót tölt be... :D Köszi -
A THE SIMS 4 LEGÚJABB FRISSÍTÉSE MEGNYITJA NÉHÁNY ÓCEÁN ÉS TÓ TERÜLETÉT!
Többek között a The Sims 4 Work to Work szomszédságában található Magnolia Promenade lehetővé teszi, hogy teljes mértékben beléphessen erre a területre: Csak a sekélyebb vizekben lehetséges ez. Úszni még nem lehet de már mászkálgatni azt igen.
Utoljára szerkesztette: Xifoman, 2019.06.20. 11:05:21 -
Tyúkok is lesznek a szigetes dlc-ben. 
-

-
Köszönöm szépen.
-
Tessék, itt az aktuális játék verzióhoz a magyarítás semmiféle régi verziót nem kell visszarakni, hogy játszhass. A csomagban vannak dlc magyarítások is.
Sims 4 1.51.75.1020 patch magyarítás.zip (5.7 MB)
Letöltés: https://simfileshare.net/download/1081427/
Telepítése: Ha csak az alapjáték van meg akkor a következőt kell csinálni:
1. Keresd meg a játékod főkönyvtárát a C: meghajtón, majd nyisd is meg. (elérési útvonal: C:/Program Files (x86)/Origin Games/The Sims 4/)
2. Nyisd meg a letöltöt zip fájlt és a Data nevű mappát másold be a játék megnyitott főkönyvtárába, felülírva a már a mappában levő English_US.package fájlt.
3. Zárd be az egészet, és mehet is a játék magyarul... ja a magyarítás állapota 55%-os... de már azért jól el lehet vele lenni.
-
Sziasztok!
Én még új vagyok a The Sims 4 világában, Én a 1-2-öt régebben és a 3-at toltam nagyon sokáig, amíg nem lett ingyenes a 4.
A gondom hogy nem magyar
, olvastam magyarosítás oldalakon, hogy vissza kell rakni korábbi verzióra és nem szabad frissítenie (ezt talán kitudom kapcsolni az originben), de a gondom hogy egy frissen telepített játéknál, hogyan tudnám visszarakni korábbi verzióra?? 
Mert szerintem sehogy. De Ti okosabbak vagytok e-téren szerintem, mint Én. 
Utoljára szerkesztette: matesz19, 2019.06.09. 23:59:16 -
Ironman2 #3175 Az ősszel érkező GamePack kiegészítőjének a neve: The Sims 4 Realm of Magic lesz!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.06.09. 12:22:59 -
Ironman2 #3174 A nyár folyamán jön a The Sims4 Moschino Stuff is!
-
Ironman2 #3173 Ősszel meg jön egy boszorkányos kieg! -
Ironman2 #3172 -
Punkbuster #3171 Sziasztok! Egy olyan "aprócska" problémával találkoztam a napokban a játékban hogy kiszúrja a szemem...igazából nem tudom mióta van de csak az elmúlt napokban tűnt fel hogy kamuhaja van a simjeimnek...
szedtem le netről plusz hajakat múltkor de nem is a hajakkal van a gond hanem a fejükkel,bármilyen hajat választok nekik a vörös kamuhaj akkor is ott van,még ha kopaszra állítom se kopasz...
találkozott már valaki ehhez hasonlóval? olyan mintha ellenne csúszva a haj a fejükön vagy nem tudom
interneten néztem képeket más simekről és azoknak nincs ilyenjük,,,
Utoljára szerkesztette: Punkbuster, 2019.06.02. 12:46:09 -
lia1214 #3170 MÓDOSíTÁS: Elnézést.... nem tsr ház... alapból benne van a játékban (csak már annyit változtattam, hogy nem tudom ki-kivel van :D ). a willow creek -ben, bal felül. Arról a 3 szintes házról lenne szó. előre is köszönöm a segítséget! -
lia1214 #3169 Sziasztok! megint akadt egy kis gondom. leszedtem 1 házat a tsr-ről. és van a háztető szélén, meg az alapon végig ilyen dísz zászló szerűség, és nem tudom leszedni...ha leszedem a tetőt, és más fajtát teszek fel, akkor is automatikusan ráteszi. ez olyan lenne mint a sims 3 -ban volt ilyen karácsonyi világítás? Mondjuk próbáltam keresni, de a sims4-ben ilyet nem találtam. HELP!
-
Plata #3168 Magyar biztos nem. -
Ironman2 #3167 18 nap múlva kiderül az EA Play-en -
Bal0924 #3166 Ha Sims3 szerű lesz lesz az 5 és magyar, akkor az összes kiegészítőjét is megvenném... -
Plata #3165 Én már nem is emlékszem mikor játszottam vele.
Több mint egy éve. -
Ironman2 #3164 Bár még elképzelhető.Talán jó nagy bukta lett idén a Sims4,már semmi sem mentheti meg,még egy nyaralós expansion se.Ezek után nem is csodálkoznék rajta ha bejelentik a Sims5-öt,egy nyitott világú Simset a harmadik rész után -
Ironman2 #3163 Engem az jobban meglepett az az írás, hogy ősszel jön a Sims5,ami szerintem nagy kamu. -
Bal0924 #3162 Tudtam hogy valahová nem írtam ki... (vagy 10különböző discord szerverre kiírtam, de ide elfelejtettem..) -
Plata #3161 ingyen van a Sims 4.
link. -
Ironman2 #3160 Amennyi update volt idáig,nem is csodálkozom rajta.Szerintem alkoss újra egy háztartást,lehet a régiek már nem müködnek rendesen.Nem tudom,ez csak egy tipp,már régóta nem simsezek.
Vagy ha modokat használsz,akkor távolitsd el őket.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.05.21. 13:32:58 -
Ironman2 #3159 https://www.instant-gaming.com/en/4624-buy-key-origin-the-sims-4-island-paradise/
Ez az oldal már kirakta a következő nagy kiegészítőt a Sims4-hez,viszont hivatalosan még nincs megerősítés,igy csak pletyka szinten van hogy az Tropical Paradise néven lesz a következő expansion pack.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.05.21. 13:29:44 -
Boszormeny #3158 Sziasztok! A régebben létrehozott párral már nem játszom, nálatok sem lép elő a karrierben és nem lesz gyereke? :) -
Bal0924 #3157 De milyen lenne már ha tudnánk irányítani belsőnézetben a sim-eket?
-
Ironman2 #3156 Mert ahhoz már kéne egy kis programozói tudás is! -
Bal0924 #3155 Sziasztok
újra elkezdtem játszani vele.
Jó ez a belsőnézet, miért nem csinálták meg, hogy a "WASD"-vel tudjam irányítani?
Az nagyon jó lett volna... -
Pirlipát #3154 Hát minden estre van egy egyedi hangulata, ami vagy bejön vagy nem....Talán a sims 5 lesz olyan nagy ugrás, mint anno az egy után a kettő. Sajnos azt nem tudták megugrani azóta sem. Én egyenlőre kitartok a Sims mellett, és még várom a nagy durranást. Ha nem lesz, akkor a Simsnek lealkonyul... -
Ironman2 #3153 Erre nincsenek szavak,olyan pocsék kiegészítő lett :(
Egyébként Rod Humble elhagyta az Electronic Arts-ot,ez egy nagy hír.ugyanis ő volt az egyik vezető fejlesztő Will Wright mellett,a Sims2,és 3-ban is (ő volt a cég igazgatóhelyettese is mellesleg!).Kaliforniában (Berkeley) nyitott újabb fejlesztői céget a Paradox Interactive,Paradox Tectonic néven.A stúdiót Rob Humble,és a korábbi Linden Lab vezérigazgatója fogja vezetni (Will Wright is odament anno).Hónapokon belül megtudjuk min fognak dolgozni.Talán egy újabb életszimulátoron?
"„A stúdió megnyitása a California Bay Area-ban a világ egyik legnagyobb játék- és technológiai közösségének szívébe kerül” - mondta Ebba Ljungerud, a Paradox Interactive vezérigazgatója. „Rod Humble és csapata gazdag élményt és egy stúdióvezetőt hoz létre, aki olyan játékokon végzett munkát, amelyek többször is alakították az iparágat. Reméljük, hogy hamarosan megosztjuk a Tectonic csapatot a földrengésről.
„A Paradox Tectonic célja, hogy nyitott, szórakoztató, szép játékokat hozzon létre, amelyek tiszteletben tartják a játékosok intelligenciáját és lehetővé teszik kreativitásukat, szabadságukat, érzelmüket és megosztásukat” - mondta Rod Humble, a Paradox Tectonic stúdióvezetője. „A stúdiószerkezetünk a modern fejlesztés legjobb gyakorlatát használja: egy lapos szervezet egy alacsony súrlódású környezetben, ahol egy magasan tapasztalt domain-szakértő csapata működik. Kiváltsága, hogy oly sok világszínvonalú kollégával újraegyesüljünk annyi tripla-A projektből, és a csapat és én örömmel csatlakozunk a Paradoxhoz, és részt vehetünk a vállalat következő növekedési ciklusának vezetésében. A minőség és a megrendelő elsődleges értékei a Paradoxot tökéletesen alkalmasak számunkra."
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2019.03.22. 20:26:18 -
Pirlipát #3152 -
No, módosítottam a csoport beállításán, úgyhogy a titkosból zárt csoport lett. Most már megtalálhatod amikor rákeresel... Szóval jöhetsz jelentkezni... és persze másokat is várunk!
-
Az fontos, hogy az Évszakos kieg előtt kijött frissítéssel egy csomó újabb megoldás is jött a játékhoz, így nem minden régebbi egyedi tartalom fog megjelenni a játékodban. Tehát meg kell várni míg a készítője frissíti az általa készített cuccot az Évszakos patch-hoz. -
Azért nem tudsz belépni, mert amúgy titkos a csoport. Írtam, hogy privátban küld el az email címet, amellyel beszeretnél lépni, és azzal foglak majd aktiválni. Utána már be tudsz lépni a csoportba!
-
lia1214 #3148 Köszönöm a tippet! A gond nem azzal volt. De a tanácsod miatt jobban belenéztem a leírásba. Így azt hiszem megtaláltam a problémát (ami egyébként elég nagy szívás, mivel így rengeteg oldalt kell újra átnéznem). Tehát a legtöbb ilyen kérdőjeles hiba a hajaknál jött ki, és az volt a gond, hogy amit én leszedtem az csak 1 színváltozat volt, és kell hozzá az eredeti haj is, hogy működjön (ezt ugye linkelik a leírásban). Mostantól mindig figyelni fogom a leírásokatXD -
Ironman2 #3147 Én úgy tudom hogy meg kell nézni melyik kiegészítővel kompatibilis az adott cucc,ruha..stb.Ha nincs fent az a kiegészítő ami kell hozzá,akkor ezek a hibák jönnek elő amiket felsoroltál.Szerintem TSR-en irják melyik kieg kell hozzá.A játékon belül a galériában is minden cuccnál ott van egy kis ikon hogy melyik kiegészítővel kompatibilis egy adott épület,ruha,vagy tárgy. -
lia1214 #3146 Sziasztok! Remélem tud valaki segíteni. Egyedi tartalommal kapcsolatos gondjaim vannak. Feltettem a Sims4-et töltöttem le hozzá egyedi tartalmat, amelyek közül pár darab hibás. Van 1-2 olyan ami konkrétan "láthatatlan" (ez nem annyira gond, majd kitörlöm), és van elég sok olyan ami látszik a választó kis képen, de a sim-en nem jelenik meg. Helyette fekete és piros lesz, a fején meg 1 nagy kérdőjel. Sajnos több órás keresgélés után sem találtam erre a hibára még csak képet sem, nemhogy megoldás. TSR -ről szedtem le az összes tartalmat. (Minden kiegészítőm megvan, ami az adott tartalomhoz kell!) Valaki esetleg tudja, hogy ez miért van? Előre is köszönöm! Szép napot. -
Boszormeny #3145 Szia! Be akarok lépni a csoportba, de a hivatkozás hibás lehet... :/