154
Banshee (TV) 2013
-
#74 na ez a rész jó volt... meg volt a lezárása az érzelmeknek, jöhet a bosszú :) -
Quantumleap #73 Én is szeretem az emberhullást, amikor minden szereplőért aggódni lehet, ezt bírtam az Oz-ban, a 24-ben, és a Sons of Anarchy-ban is. De itt most a kiszámíthatóságon van hangsúly. A nézők java sejtette, hogy ez lesz, és így is történt. Tehát nem volt váratlan, ledöbbentő fordulat.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2015.02.15. 16:27:34 -
G_ArchAngel #72 Én előnyként látom, ha egy sorozatban hullananak a meghatározó karakterek. Ez nem egy tinivámpír sorozat, ahol mindenki feléled valahogy.
Ezt hiányolom a Justified-ból, ott is kiírhattak volna főszereplőket, de valamiért nem merték megtenni. -
Quantumleap #71 Hát, nekem így Siobhan halála után már nem nagyon van kedvem tovább nézni a sorozatot. Kíváncsi lettem volna a kettejük további viszonyára. És mindazonáltal, a nézők 80%-a számított Siobhan halálára. Ha egy sorozat ilyen fokon a kiszámíthatóság mezejére lép, az egyértelmúen a mélyrepülés kezdete. Szerintem nem fog öt évadnál többet megérni. -
Janika114 #70 Csak kérdezned kell egyből be is rendelték :D
Lesz :D
Utoljára szerkesztette: Janika114, 2015.02.12. 19:29:30 -
G_ArchAngel #69 Lesz negyedik evad? Semmit nem talalok rola es evad felenel tartanak, ilyenkor mar be szoktak jelenteni. -
#68 Meg szerencse hogy 5 perccel előtte meg nem volt olyan fáradt hogy azon a kis lyukon kilőve leszedett ket embert 15 méterről..most meg egy akkora fejet mint egy dinnye nem akart 3 méterről.. Aham :) -
#67 10 percet harcolt aztán fél éjszakán át lövöldözött előtte. -
#66 ja, itt ez most megtörtént, sőt az ellenkezője is, egyszer sikerült lelőni két faszit 10 méterről egy lövéssel, utána már 3 méterről meg se próbálta... :)
De ez ne vegye kedved, mert amúgy jó kis sorozat, csak nekem ez a rész valahogy nagyon nem... -
G_ArchAngel #65 En csak tegnap este kezdtem es S01E06-nal tartok, de egy biztos az accuracy nem az erossege a sorozatban egyik felnek sem. 5m-rol keptelenek egymast hatbaloni... -
#64 ja én is nevettem, mikor a rácsot leengedték és nem tudták átlőni AK-val, vagy mikor egyesével fél percenként jönnek be a hülye indiánok az ajtón, hogy na most majd jól betörnek és stb. ( amúgy miért nem támadták az épületet egyszerre több oldalról? ) Persze az egész rész alatt meg akarta ölni Hood-ot az indián, de aztán csak leütötték, majd adtak neki még egy okot hogy jó mérges legyen. OKé, hogy ez egy ilyen sorozat, de ez tényleg az alja volt.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.02.10. 13:13:04 -
#63 lol -
#62 eddigi leggyengébb rész az évadban... csak az utolsó 5 perc volt értelmes. -
#61 Ne, sorozat nélkül nem értenéd, igazából azok csak pár perces részek az előtörténetükből. -
G_ArchAngel #60 En most kezdenem, a Banshee Origins-t azt a season 1 elott nezzem meg? -
#59 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de a rész kurva jó volt megint. az új náci karakter fasza gyerek:Dannyira papírforma volt siobhan halála. -
#58 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hát ott én is lezongoráztam a fejemben, amikor beszélgettek, meg megmondta a nevét, hogy itt halál lesz, de reménykedtem... áhh geci... igen, meg is könnyeztem, és tök jó lett volna, ha nem vágták volna be állandóan a vénasszonyt, párhuzam ide, vagy oda...
Én nagyon szerettem Siobhan karakterét, főleg amióta együtt voltak Hooddal. Meg persze baromi vonzó nő is. Hú, nagyon fog hiányozni :( Remélem Hood kibaszottul ütősen elintézi Chaytont...
-
#57 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már mikor mondta, hogy "I don't wanna die today", már akkor összeszorult a szívem :( -
#56 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én is reméltem, hogy hátha pont akkor tűnik fel a nehéztüzérség, de... áh.
mondjuk már a romantikázásuknál tudni lehetett, hogy itt valaki nem fogja túlélni a részt, és az biza kizárásos alapon nem Hood lesz. -
#55 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amikor megjelent mögötte az indián ott már vége volt, de reménykedtem végig, hátha valami csoda történik, de ez nem az a sorozat :(
A végén levő kis klippel meg még jól megforgatták a tört a néző szívében ... (amúgy nekem most esett le, hogy szegény csajnak még a házát is felgyújtották, azért élt lakókocsiban
kövi rész előzetes
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.02.07. 21:18:22 -
#54 pozitívum: nem volt Carrie :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!negatívum: igazán lehetett volna Carrie (vagy a feka csaj) a végén Siobhan helyett :( -
#53 Nagyon erős eddig az évad, bár lehet később kellett volna elkezdeni, mert megint várhatok 1 hetet ...
FB-ről
-
bandypappa #52 Én is néztem közbe men mondtam: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz igen
Az a pláne bene hogy nem is nézik sokan, de a minősége nagyon magasan van. Nekem a kedvencem a hacker "férfi" -
#51 Best of a szezon eddig. Iszonyatos mennyire meg tud javulni...részről..részről...Az előző akciódusabb volt, ez viszont kellően lassú drámaibb inkább....és a vége...és az előzetes....áááá... Best of. -
#50 te atyaég
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Burton vs Nola verekedés, hát baszki, ilyen kicseszett jól megkoreografált, gyönyörűen megvágott verekedést én még nem láttam. Akármelyik film megirigyelhetné, és példát vehetne róla. Beszarás volt. -
hvitya #49 Mai rész kicsit durva volt. A nagy gorilla indiánt most több frontról is jól felbosszantották :) -
#48 Ki lehet a pisztolyos ember a végén? Tippek? -
twi452 #47 na elindult a harmadik évad is, jó szórakozást :) -
#46 Ilyen két-három perces webizódok, évadok közben adják, kihagyhatók, de ha szereted a karaktereket, meg a Banshee világát annyira, hogy elmerülj a múltjukban, akkor nézd meg őket :) -
#45 az nem rendes sorozat, csak ilyen rövid "előzmény jelenetek" -
#44 Nemrég kezdtem nézni ezt a sorozatot. Imdb-n találtam egy Banshee Origins nevűt is, mi a különbség a Banshee és eközött? -
twi452 #43 főoldalon kint van hírben itt meg semmi? :P
a szokásos kiváló minőség a 3. évadban is garantáltnak tűnik :)
Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.11.22. 19:18:38 -
#42 pedig volna igény rá. nem baj, májusban úgyis jön vissza a 24. :) -
#41 a rendőrcsaj, hmm, második kérdésem az lett volna :) -
#40 mondjuk akciokban ez még a legtöbb mai filmet is veri. ilyen jó akciókkal teli brutális akciofilm nem nagyon van manapság.. -
#39 Nem is nagyon van most akciósorozat. Strike Back, aztán annyi. És mindkettő Cinemax :D :D -
twi452 #38 nem :)
a szemüveges pszichopata arc van benne meg a rendőrcsaj :D -
#37 ajjaj, de még milyet.. nem is nagyon tudok jobb akció sorozatot most... -
#36 a kis amis csaj benne van? :DD -
twi452 #35 Ha ismerős arcokat akartok látni a Banshee-ből akkor nézzétek a Believe című sorozatot is :)