154
Banshee (TV) 2013
-
Quantumleap #114 Amúgy tippem szerint Proctor a következő évad végén fog megmurdélni. Végülis manapság már nem feltétlenül szokás ellenszenves és/vagy gonosz karaktereket egész a végéig meghagyni. Most hirtelen a Sons of Anarchy-t tudnám példaként hozni. -
G_ArchAngel #113 Married with Children ellenben most is mehetne, nem lehetne megunni :)
Oke, ott a Modern Family vagy mi a neve, de az mar nagyon PC lett. -
#112 legtöbben már ötödik évad előtt elkezdik a haláltusájukat még sitcomok között is (HIMYM? 3-4. évadra vállalhatatlan fos lett belőle, és húzták még 8. évadig, szánalom), talán egyetlen kivétel ami beugrik az a Psych. 6 évad, mind ász volt, voltak kis ingadozások, de még így is messze vert... kb mindent. -
#111 Nekem most hirtelen csak The Shield ugrik be :) -
G_ArchAngel #110 Amugy szerintem jobb 5 eros evad, mint Supernatural fele ellaposodas, amibol 11.-re is alirtak.
Nem nagyon tudok sorozatot, ami jo volt 5 eved utan is, Dexter vagy True Blood is belebukott. Talan csak a sitcomokat lehet elviselni, mert azok 20-30 percesek... -
Quantumleap #109 Nemrég ugye azt jósoltam, hogy max. 5 évad lesz a sorozat. Talán lottóznom kellene. -
#108 egy kicsit igen, de azért nem volt gyenge a második fele sem az évadnak.
'Banshee' co-creator on season 3: 'There have to be severe consequences' -
#107 amilyen hihetetlenül jól kezdett ez az évad, annyira elfogyott a lendület a végére :C -
#106 Most olvasom, hogy csak 8 részes lesz a következő évad.. és valószínűleg 5 évad lesz. Ez utóbbi nem is baj, általában itt már elfáradnak a sorozatok, remélem jól lezárják majd. -
#105 na hálistennek... -
#104 Te utoljára 14 évesen nevettél? :D Én rajtad nevetek, és megint csak mert szövegértelmezési problémáid vannak.
"Szóval szerinted Proctor azért mosolygott rá (félig) Hoodra, mert Hood az ő segítségével akarja kiszabadítani Jobot" ezt hol állítottam? ( Csak annyit mondtam, hogy ki kell szabaditani Job-ot, ehhez talán neki sem árt majd egy uj szövetséges, szóval ha Proctor akar valamilyen szövetséget akkor az akár jól is jöhet Hood-na, érted? )
Nem tudjuk miért mosolygott Proctor, ezt találgatjuk most te szerencsétlen. Ne haragudj de ez már most kijárt neked, mert értetlenkedsz csak.
Megtennéd, hogy most te próbálod elmagyarázni, miért nem valósulhatna meg egy ilyen szövetség? -
#103 Te mit lolozol, mint egy óvodás? Hány éves vagy, 14?
Szóval szerinted Proctor azért mosolygott rá (félig) Hoodra, mert Hood az ő segítségével akarja kiszabadítani Jobot? Gratulálok, ez aztán a logika.
-fav, jövőre találkozunk.
Utoljára szerkesztette: Herold, 2015.03.18. 13:03:31 -
#102 LOOOL
Ha nem tűnt volna fel, kicsit egyedül maradt, meg keresztül ment egy két dolgon az évadban, vagy te mit néztél?.
Ha nem tűnt volna fel, egy szóval nem mondtam, hogy Hood mosolygott Proctorra, vagy hogy Hood fog kezdeményezni bármilyen szövetséget.
Az hogy több sorozatot néztem vagy sem, nem érdem. Neked viszont nagy segítség lehetett volna, tágította volna a fantáziád kicsit, mert most eléggé beszűkült ahogy látom :)
Logika, OMG. Szóval neked az érved a Hood Proctor duo ellen annyi, hogy eddig is meg voltak egymás nélkül? Ez a nagyszerű logikád eredménye? Vagy esetleg kifejtenéd bővebben?
Persze, mint írtam, ennek a szövetségnek sem kell feltétlen bekövetkeznie, hiszen csak egy fél mosoly volt, lehet csak annak örült Proctor, hogy már nem kell Hood-tól tartania, de ennek nem sok értelmét látom, mert szerintem eddig is leszarta és megoldotta mindig amit akart :)
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.03.18. 12:49:45 -
#101 Mivel eddig is nagyszerűen megvolt Proctor segítsége nélkül, ezután is meglesz.
Továbbá nem tudom, feltűnt-e neked az az apró tény, hogy nem Hood mosolygott rá Proctorra, hanem fordítva. Tehát, ha valamilyen összefogás készülne (amit továbbra sem hiszek), azt nem Hood kezdeményezné.
Lehet, hogy te több sorozatot néztél (ami nem tudom, miért lenne érdem), de logikai képességeidhez nem tett hozzá, az biztos. -
#100 Próbáltam segíteni neked, hogy magadtól rájöjj milyen butaságot kérdeztél, de nem sikerült rávezetnem. Megpróbálom megint. Mit csinált eddig Hood? Személyes bosszú hadjáratot vezetett, mindenkivel összerúgta a port, megdugott minden jó nőt és lopott a zsoldosoktól. Kérdésem: ezek közül melyiket nem tudná folytatni Proctor oldalán aki szintén egy bűnöző? :D ( ja és ki kell szabadítania Job-ot is, ehhez pedig nem árt egy új szövetséges. ) Úgy látom nem sok Tv sorozatot láttál még....
Nem azt mondom, hogy ez fog történni, de az utalás meg volt, nem csak szerintem....
további segítség itt
és itt
és google is a barátod...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.03.18. 12:14:27 -
#99 Proctor honnan tudna a 6 milióról, és főleg arról, ki vitte el? -
#98 Úgy látom, a kérdésemre NEM a válaszod, mert eddig csak kérdeztél, de nem válaszoltál. -
#97 Proctor-nak mi érdeke lenne maga mellett tudnia az egyik legerősebb ellenségét, aki majdnem legyőzte? :DD huu bazze.. jó kérdés
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.03.18. 01:23:18 -
#96 uristen, te mit néztél eddig? :D
-
#95 6 millió indoka van -
#94 Proctor nem is ismeri. Mi érdeke lenne? -
#93 Jobot visszaszerezni. -
#92 Tudsz válaszolni a kérdésre? -
#91 miért, rendőrként mi célja volt? :DD -
#90 Aztán milyen közös céljuk lehet? -
#89 Aha szerintem is:)) -
#88 Összeáll a Proctor-Hood duó:) -
#87 az a mosoly mi volt a végén? :) -
hapi #86 Úgy érzem ez az évad a 3. részben csúcsosodott ki nem pedig az évadzárón... :( -
#85 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Meh, 1-2 dolog eléggé mi a fene volt, pl mikor eltűnt a kocsiból, hogy a fenébe nem vették észre? Vagy, hogy Jobot, hogy tudták elrabolni ... Carrie is lassan meghalhatna, nagyon zavaró már.
Bunkre története ellenben nagyon érdekes, kár, hogy nem tudták előbb behozni.
-
#84 A faszom, már kezdtem örülni, hogy Burton fog rendet vágni a gimis teremben... -
#83 "Lucas Hood (Antony Starr), an ex-con and master thief assumes the identity of a murdered sheriff where he continues his criminal activities. His past seems to haunt him by those he betrayed years earlier. This ex-con imposes his own brand of justice where violence erupts at every turn in the not so quiet Amish town, Banshee, Pennsylvania."
igen -
eddaniel #82 nem ösmerem. ez miről szól? jó e? értelmes válaszokat kérek, de... -
#81 LOL, 1 hétig, hát persze -
#80 spoiler, baszki. már láttam, de azért rész után egy hétig minimum illene használni.
Utoljára szerkesztette: Calver, 2015.03.02. 03:00:55 -
#79 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az a kivégzés
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.03.02. 03:21:13 -
#78 jó rész volt, tetszett az FPS mód :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az egyetlen jelenet ami nem tetszett, az az volt mikor verekedtek a kölykökkel... az túl hosszú volt, hatásosabb lett volna, ha két csapással a földre nyomják mindet egy szemvillanás alatt -
#77 Van, csak ncore-ra még nem került fel. (vagy törölték :D)
angol felirat már van is
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.02.21. 13:09:52 -
#76 Nincs új rész? Ncore-on nem találom...IMDB szerint volt. -
HUmanHunter #75 most néztem meg én is az 5. et, fúú aztazeget