Call of Juarez: Gunslinger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LocalPatriot
Igen, engem is ez zavart, hogy folyamatosan pofázik. Még akkor is, ha oltári szövegei vannak😄
Viszont no para, story-t nyomd le, utanna kezdd el az Arcade módot. Ott nem pofázik semmit, csak lõni kell a rohadt sok gyereket.
Ja, és sztem közbe hallgassátok ezt a zenét: Link

Irgalmatlan habgosan, és persze közbe halljátok a dual revolver hangját is! 😄 Játék zene (nem tudom van-e) azt meg némítani.
Köszi, ez siker, a story módra tud valaki írni nekem valami ? Miért nem nyitja ki nekem a második küldetést ?
Controls/Akimbo
Másik kérdésem hogy itt belehet állítani a 2 pisztolyos harcnál hogyha jobbegérgombot nyomok akkor lõjjön és ne nagítson rá ? A második részben az nagyon tetszett, remélem itt is belehet állítani
story módban hogy a fenébe lehet kinyitni a lakatot ? kinyirom patt garetett, és nem engedi a második storymódot, mit rontok el ?
Maxtreme
ok, köszi. <#eljen>
Amúgy ezt leszámítva tetszik a cuccos. Sokkal hangulatosabb mint az elõzõ.

Shep
Nem, csak az elején ilyen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Nem játszottam vele, de videók alapján valószínûleg ilyen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Maxtreme
Gyerekek.
Ez az egész játék alatt így lesz h 1-2 embert lelövök, és akkor megáll a játék, és pofázik 1 percet a fószer?
Mert ha igen, akkor most törlöm. Ez így olyan hangulromboló hogy hihetetlen.
Még rosszabb mint a max payne 3 60 órányi átvezetõje.

Ezt más is észrevette rajtam kívül? 😊
LocalPatriot
Én pl semmit se tudok a sztoryról, mert minden videót elnyomtam. Annyit tudok, hogy néha viccesen mesél a fõhõs, meg hogya kalandjait csak meséli, és mi azt játszuk. Szóval így nekem is elég fura volt a vége, de majd köv végigjátszásnál figyelem a sztoryt.
Én nem tudom miért erõltetik ebben is a végén azt a választható befejezést.
Semmit sem ad hozzá. Anno Splinter Cell: Double Agentben volt nekem az ilyen elsõ, de a Convictionben ugye a rossz döntés után folytatódott...értelmetlen.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kimegy a bárból, mint jó vagy rossz ember (miután megölte a csapost) és annyi. Nagy poén 😄
Na Call of Juarez Gunslinger story mód végig véve, arcade félig , duel na az nem lesz könnyû .
Igen kellemes meglepetés volt , nagyon jó játék . De lehetett volna hosszab is a story mód.
Fókameister
Próbáltam, sajnos nincs siker. De azért köszi.

LocalPatriot
Próbáld rendszergazdaként indítani a játékot. Hátha.
Fókameister
Valaki megoldást arra, hogy miért nem menti el a játékállást? Csak new story-t tudok indítani minden alkalommal, continue nincs :/

Tunglee-val sem megy?Nem nézte valaki?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Jaja! Bizony jó lett! Elég lett volna a második rész multi megoldásait beépíteni! Az is nagyon szórakoztató volt!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Egyébként meg fene se vitatkozik, de ha nincs célkereszted és nem használsz ironsightot úgy a legnehezebb módban már esélytelen lehetsz. Csak javasoltam, hogy válaszon már fegyvernemet és akkor még azt a módot is tudja játszani.

De ha görcsösen ragaszkodik ahhoz a fegyvernemhez, akkor szíve joga, de ettõl még nem én vagyok a hülye.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

LocalPatriot
Valami hihetetlen kurva jó game lett.

És ami rohadtul vicc, hogy manapság minden szar játékhoz csinálnak multit, tomb raider, Max payne 3, de ehhez persze nem csináltak, pedig az is nagyon jó lett volna. Semmi extra nem kellett volna, csak a mostani arcade pályák, + pár fegyver dísz... de az tuti hogy én is megveszem köv fizunál.
Hát nekem 1 pisztollyal, puskával, shotgunnal is ugyanolyan feelingje van.

Colttal iron sighttal lõni a jónépet na az a feeling, nem a célkereszttel ontom a golyót verziónak... Persze szigorúan magánvélemény.

Hát,asszem jövõ hónapban megveszem.Baszott jó lett.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Sõt lehet változtatni, hogy a jobb a jobboldalit a bal a baloldalit kezelje (akimbo). Látszik figyeltek azért.
LocalPatriot
Felesleges ezen vitatkozni😊
Én is inkább két pisztollyal megyek. Úgy van feelingje sztem.
Ám h h neked nem beszél?
De ha az ott használhatatlan, akkor ne használd! ÉS még én vagyok az értetlen? XD

Shep
Mit nem értesz azon ,hogy én a két pisztolyt szeretem?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Egy pisztoly is jó egyébként! Shoti meg baromság, általában túl nagyon a távolságok hozzá (Hardon meg nem érsz oda élve, hogy közelrõl kapd el õket).

Shep
Nem lehet lelõni, ez így van megcsinálva, mert lényegében az egész csak egy mese, kivéve a legelejét, meg a legvégét.

Shep
Két pisztollyal nyomjad már úgy. Puskával én is nyilván nem célkereszttel lövöldöztem köréjük hanem becéloztam õket. Ne nézzél már hülyének!

Shep
Hát jópofa vagy, ha egyszer én a két pisztolyt szeretem nem fogok bohóckodni shotival, akkor nem játszom az adott nehézségen, ennyi.

Amúgy 1 kezemen meg tudom számolni hányszor hagyatkoztam a célkeresztre (Hardon tolom!), Iron Sighttal 1 fejlövés kell a legtöbb ellenbe. Gyors, tiszta, praktikus.

Nálam nincs ilyen... Nem beszél.

Amúgy arra is kell ügyelni, hogy rátegye a kezét a pisztolyra fõhösünk. Nem elég becélozni az ellent,hanem az se árt, ha a kezünk ott van a mordályon, mert akkor gyorsabban tudod elõrántani.

LocalPatriot
Na most elsõre sikerült. Köszi szépen.
Ám titeket nem idegesít, hogy folyton beszél közbe? Nem lehet valahogy kikapcsolni a narrációt? Csak mert nálam dübörög a Django zene, és így zavaró:S
Jah értem. Én nem arra mentem, hanem a puskás dolgot fejlesztem. Akkor egyszerû, nem menj ott dupla pisztollyal. Problem solved.

Shep
Van, de 2 pisztoly esetében nem igazán 😊

Iron Sight sincs?

Shep
Gyorsnak kell lenni. Nincs semmi titok, ha végkép nem megy akkor kezdj el akkor lõni mikor hallod a szívdobogást, így persze gyávának fogsz tûnni de hát ez van.

LocalPatriot
Valaki leírná hogy kell duelezni pontosan? Azt a kártyás gyereket nem tudom megölni:S Azt tudom, hogy az A-d gombokat nyomogatni kell az elhajolás miatt, meg közbe célozni kell, de utána mit kell csinálni?
Shep
Ú hát ez a real western fokozat asszem felejtõs. Nincs ugyebár célkereszt, úgyhogy 2 pisztolynál azt sem tudod hová lõsz, õk persze tudják 😊 Na errõl ennyit akkor.

Nekem is maradt egy jó tárnyi feloldható cucc. Majd ott jöhet a Hard 😉
Shep
Hát nem, azért belenézek majd a vadnyugatos fokozaton 😊

Ugye, hogy nem olyan hosszú?
Shep
ÓÓÓÓ hát az már a játék vége volt. Na fene, azt hittem még odébb a vége 😞

😊
Shep
Én nem akarok visszaváltani 😊

Én Hard-on kezdtem neki, aztán úgy 2/3-nál váltottam vissza Normal-ra biztos, ami biztos 😄
A közepe után tényleg benehezedik.
Shep
Akkor asszem te sem ézin kezdtél neki, eddig amúgy viszonylag korrekt volt a kihívás de az a rész elég húzós, de azért legyûröm valahogy 😊

wedge31
Hát nem tudom én csak egy nehéz részre emlékszem de ott is inkább én bénáztam.
Kb 7h alatt értem a végére. Erõs nyolc pontot simán adnék rá és a ng+ miatt még biztos elõveszem majd még.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

JethroHUN
Ott úgy elegem lett belõle, h ment a unistall azonnal. Ez a játék több haragot okozott mint szórakozást. Egy dolog a kibaszott full arcade játékmenet, a villanymotorral szerelt szinte öntöltõ minigun revolverek, a kollektív célzás amit a gép csinál... Még valahogy kilehet bírni, h mindenen átlõnek illetve, h mindig eltalálnak... De rohadt szar bossharcok és a bugos párbajok olyannyira felidegelnek, h az nem igaz. Rengetegszer azonnal lelõ párbajban a gép, instant. Pedig 60-80 % mindkét érték és 0.3 sec a reakció, de valamiért se elhajolni se a fegyvert nem elõ venni nincs idõ, mert azonnal meghalok. A bossharcok nevetségesek, 100 fejest kell rálõni míg a gép 1-gyel kiszed, sõt úgy jön rád mint tank. Vagy a kedvencem amikor ott állsz a semmi közepén, fedezék sehol ÉS rád jönnek minden oldalról 5-en, és pont üres a bullet-time mérõ.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Shep
Á, hát ez a temetõs rész rohadt nehéz4