177
Call of Juarez: Gunslinger
-
#137 akkor fog megnyílni, ha már alig van lőszered, addig lövöldözz vadul -
huszattila #136 Sziasztok tegnap töltöttem le a játékot de mindjár az elején elakadtam elkezdem a játékot de 30 másodperc után megáll és kéri hogy nyomjam meg a {0} vagy mit de hiába nyomom nem ad ki semmit valaki meg tudná mondani mit kell csinálni ???????? -
badoer #135 http://www.youtube.com/watch?v=UTrkZMgi_9E
04 14nél nincs meg a nyilás sziklás nem nyilik meg. -
#134 youtube, vagy esetleg tegyél be egy képet, merrt ennyi alapján nem tudom pedig most játszottam végig... -
badoer #133 sziasztok.van egy bagom a 3 pályán egy résznél nem tudok tovább menni elején ahol van egy postakocsi és egy függőhid. -
#132 Most újrakezdtem true west vagy mi annak an ehézségnek a neve, amit végigjátszás után adott. Nekem tetszik, amúgy is a fegyverrel szoktam célozni nem zavar, hogy nincs célkereszt. A "hud" se nagyon érdekelt, szóval jó lesz ez így is, bár a lentebb említett arénás részek biztos fájóak lesznek ilyen nehézségi szinten.... -
bgabor #131 Rap mocskot üvöltessünk egy vadnyugati játék alatt? Ugyanmár. A játék zenéje tökéletesen megfelelő, és még illik is a játékhoz.
A rap mocsok már a Djangohoz sem illett. -
bgabor #130 És az a vicc, hogy minden hibája ellenére a Heart of the Swarm után ez a második valamirevaló PC játék idén. (pedig már június van)
Én is végigjátszottam. Nem az a mestermű, mint a Bound in Blood, de elég jó játék, főleg hogy nem akar többnek látszani, ami(ugye eleve olcsó árkategóriában indul). Arra, amire tervezték, tökéletes.
Sajnos a sok vadnyugati név úgy röpköd, hogy tényleg hamar kiüresedik a történet, de azt jól érezték a fejlesztők, hogy Ray McCall figurája átnevezve simán elvisz még egy játékot a hátán.
Nekem tetszett, jó játékélmény! -
#129 Végigjátszottam, úgyhogy egy kis véleményezés:
Az első két rész kedvenc, a Cratel az elődeihez képest csalódás, de önmagában egy jó kis lövölde volt, olyan közepes shooter pár jó ötlettel.
Örültem ennek az új résznek, gondolom a cartel okozta csorbát akarták
tompítani gyorsan. Ez a kulcsszó, a "gyorsan". Gyanús volt, hogy hirtelen jöttek az infók a játékról és elég hamar be is jelentették, hogy mikor jön ki. Ilyen rövid fejlesztési idő... sejtettem, hogy
valami nem kerek, de aztán hamarosan jöttek is az infók, hogy alacsony árú game lesz, stb.. szóval, nem AAA cím lesz.
Ez persze nem is baj (főkén ismerve a mai AAA címeket).
Az új CoJ-ban le kell nyelni, hogy a gyors megjelenés miatt pár dolog
"egyszerűsítve" lett. Kezdem a negatívumokkal:
- Grafika. Nem akartak új motorral szenvedni, vagy csak gyorsabb volt a régit átalakítani ilyen rajzfilmes grafikára, így nem annyira feltűnő a régi engine. A rajzfilmes grafika ápol és eltakar...
- Nincsenek rendes átvezetők, mivel visszaemlékezést mesél el hősünk, ezért egyik pályáról ugrunk a következőre, ami sem térben sem időben nem kapcsolódik az előző helyszínhez. Ez kényelmes megoldás, mert nem kellenek átvezetők, nem kell sztori, stb... Csak emiatt könnyű "kiesni" az adott pálya nyújtotta élményből.
Visszaemlékezős/mesélős sztorit a Mafia első része csinált nagyon jól.
- Ez a képregényes átvezető ami két pálya között van, eleinte hangulatos, de hamar unalmassá válik. Nyílván ez is a gyors elkészülés miatt lett ilyen, nem kelett átvezetőket renderelni, sem szinkron, sem semmi...
- karakterek: A főhösön kívül nincsenek igazán kidolgozott karakterek, holott az elődökben azért volt (még a cartelben is). Hiába a nagy nevek: Billy a kölyök, Get Parrett, stb... Ezek csak marketing elemek, jól hangzanak, de szinte semmi jellemük nincs, ráadásul nincs egy igazi "főgonosz" végig a játék folyamán, hanem sok "apróbb"...
- Sok boss aréna harc: Ez nagyon idegesített, akit épp levadászunk boss,
azzal a párbaja előtt meg kell küzeni, valami aréna szerűségben. Ez változó, az aréna mindig valami zárt kör alakú terület (fűrészmalom udvara, kanyon körbe hegyekkel, stb...) ahol ugrálsz mint a hülye, míg az adott boss lő rád/dinamittal dobál/stb, miközben az emberei jönnek mint a zombik és csak minden irányból röpködnek a golyók és van egy kis lutri feelingje nehezebb szinten...
Értem én, hogy a sorozat minden része egyre árkádabb, de ez már túlzás...
- Nincsenek, vagy alig vannak emlékezetes pályák/helyszínek. Fél év múlva semmire nem fogok emlékezni a játékból, mert nincs semmi olyan jelenet/pálya, ami igazán üt. Az elődökben sok ilyen volt: a kisiklott vonat, a folyónál elakadt szekérkonvoj, amin rajtaütöttek..stb...A régi részekre évekkel később is emlékszem...
- Nincs lovaglás (vagy csak elkerülte a figyelmemet)...
Most lehetne azt mondani, hogy egy shootertől elvárni a fentieket túlzás, de az elődök tudták ezt rendesen csinálni, azért olyan feltünő most ennél a résznél...
És akkor a pozitívumok:
- Vadnyugat ismét
- A harcrendszer nagyon jó, mint mindig, élvezetes lődözni benne...
- Párbajok
- Poénok (elkezdi mesélni, mi lejátszuk, majd kiderül, hogy rosszul emlékezett, visszatekeri, mi pedig lejátszuk újból)
- HANGULATOS, van benne valami, ami az elődökben is megvolt és minden hibája ellenére odaszögez a képernyő elé...
- Alacsony árú játék, minden fillérét megéri. Ha teljes árú lenne, akkor persze nem, de így kihagyhatatlan...
- Jól elhelyezett checkpointok (utálom az ilyen mentést, de itt mindig jó helyeken van és nincs sok idegesítő újrajátszás a ritka save miatt)
- A játékidő pont jó kb 6-7 óra. Most kivételesen rontott volna, ha hosszabb, mert ez a koncepció kb ennyi játékidőt bír el, utánna unalomba fulladna.
Összességében, hiába (csak a sorozat vadnyugati részeit figyelembe véve), a leggyengébb, még mindig hangulatos és élvezetes lövölde.
Megéri az árát. -
#128 Tegnap feltelepitettem, (koszi itt is grebber) bejovos a cucc, graf is tetszik, mondjuk 13 ora melo utan kicsit osszefolyt a kep itt-ott:D -
#127 Igen, engem is ez zavart, hogy folyamatosan pofázik. Még akkor is, ha oltári szövegei vannak:D
Viszont no para, story-t nyomd le, utanna kezdd el az Arcade módot. Ott nem pofázik semmit, csak lőni kell a rohadt sok gyereket.
Ja, és sztem közbe hallgassátok ezt a zenét: Link
Irgalmatlan habgosan, és persze közbe halljátok a dual revolver hangját is! :D Játék zene (nem tudom van-e) azt meg némítani. -
do2 #126 Köszi, ez siker, a story módra tud valaki írni nekem valami ? Miért nem nyitja ki nekem a második küldetést ? -
mester1987 #125 Controls/Akimbo -
do2 #124 Másik kérdésem hogy itt belehet állítani a 2 pisztolyos harcnál hogyha jobbegérgombot nyomok akkor lőjjön és ne nagítson rá ? A második részben az nagyon tetszett, remélem itt is belehet állítani -
do2 #123 story módban hogy a fenébe lehet kinyitni a lakatot ? kinyirom patt garetett, és nem engedi a második storymódot, mit rontok el ? -
#122 ok, köszi.
Amúgy ezt leszámítva tetszik a cuccos. Sokkal hangulatosabb mint az előző. -
#121 Nem, csak az elején ilyen. -
#120 Nem játszottam vele, de videók alapján valószínűleg ilyen. -
#119 Gyerekek.
Ez az egész játék alatt így lesz h 1-2 embert lelövök, és akkor megáll a játék, és pofázik 1 percet a fószer?
Mert ha igen, akkor most törlöm. Ez így olyan hangulromboló hogy hihetetlen.
Még rosszabb mint a max payne 3 60 órányi átvezetője. -
Wasp91 #118 Ezt más is észrevette rajtam kívül? :)
-
#117 Én pl semmit se tudok a sztoryról, mert minden videót elnyomtam. Annyit tudok, hogy néha viccesen mesél a főhős, meg hogya kalandjait csak meséli, és mi azt játszuk. Szóval így nekem is elég fura volt a vége, de majd köv végigjátszásnál figyelem a sztoryt. -
mester1987 #116 Én nem tudom miért erőltetik ebben is a végén azt a választható befejezést.
Semmit sem ad hozzá. Anno Splinter Cell: Double Agentben volt nekem az ilyen első, de a Convictionben ugye a rossz döntés után folytatódott...értelmetlen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kimegy a bárból, mint jó vagy rossz ember (miután megölte a csapost) és annyi. Nagy poén :D
-
bluesfool #115 Na Call of Juarez Gunslinger story mód végig véve, arcade félig , duel na az nem lesz könnyű .
Igen kellemes meglepetés volt , nagyon jó játék . De lehetett volna hosszab is a story mód. -
#114 Próbáltam, sajnos nincs siker. De azért köszi. -
#113 Próbáld rendszergazdaként indítani a játékot. Hátha. -
#112 Valaki megoldást arra, hogy miért nem menti el a játékállást? Csak new story-t tudok indítani minden alkalommal, continue nincs :/ -
HUN BECSEHELY #111 Tunglee-val sem megy?Nem nézte valaki? -
ratgab #110 Jaja! Bizony jó lett! Elég lett volna a második rész multi megoldásait beépíteni! Az is nagyon szórakoztató volt! -
ratgab #109 Egyébként meg fene se vitatkozik, de ha nincs célkereszted és nem használsz ironsightot úgy a legnehezebb módban már esélytelen lehetsz. Csak javasoltam, hogy válaszon már fegyvernemet és akkor még azt a módot is tudja játszani.
De ha görcsösen ragaszkodik ahhoz a fegyvernemhez, akkor szíve joga, de ettől még nem én vagyok a hülye. -
#108 Valami hihetetlen kurva jó game lett.
És ami rohadtul vicc, hogy manapság minden szar játékhoz csinálnak multit, tomb raider, Max payne 3, de ehhez persze nem csináltak, pedig az is nagyon jó lett volna. Semmi extra nem kellett volna, csak a mostani arcade pályák, + pár fegyver dísz... de az tuti hogy én is megveszem köv fizunál. -
ratgab #107 Hát nekem 1 pisztollyal, puskával, shotgunnal is ugyanolyan feelingje van.
Colttal iron sighttal lőni a jónépet na az a feeling, nem a célkereszttel ontom a golyót verziónak... Persze szigorúan magánvélemény. -
HUN BECSEHELY #106 Hát,asszem jövő hónapban megveszem.Baszott jó lett. -
mester1987 #105 Sőt lehet változtatni, hogy a jobb a jobboldalit a bal a baloldalit kezelje (akimbo). Látszik figyeltek azért. -
#104 Felesleges ezen vitatkozni:)
Én is inkább két pisztollyal megyek. Úgy van feelingje sztem.
Ám h h neked nem beszél? -
ratgab #103 De ha az ott használhatatlan, akkor ne használd! ÉS még én vagyok az értetlen? XD -
#102 Mit nem értesz azon ,hogy én a két pisztolyt szeretem? -
ratgab #101 Egy pisztoly is jó egyébként! Shoti meg baromság, általában túl nagyon a távolságok hozzá (Hardon meg nem érsz oda élve, hogy közelről kapd el őket). -
#100 Nem lehet lelőni, ez így van megcsinálva, mert lényegében az egész csak egy mese, kivéve a legelejét, meg a legvégét. -
#99 Két pisztollyal nyomjad már úgy. Puskával én is nyilván nem célkereszttel lövöldöztem köréjük hanem becéloztam őket. Ne nézzél már hülyének! -
#98 Hát jópofa vagy, ha egyszer én a két pisztolyt szeretem nem fogok bohóckodni shotival, akkor nem játszom az adott nehézségen, ennyi.