177
Call of Juarez: Gunslinger
  • Shep
    Hát kinek mi :)
  • jarlaxxe
    Nekem meg pont amiatt tetszik,
  • Shep
    Nekem egyedül ez a Borderlands szerű repkedő pontos izé nem tetszik.
  • ratgab
    Hát ez nekem (vigyázat csúnya beszéd következik) kurvára bejön! Yeeeehaaawwwww!
  • Shep
    Hát ígéretesnek tűnik.
  • wedge31
    Call of Juarez Gunslinger Launch Trailer.

• mester1987
    Erről szó sincs, a minőség nem rossz, csak ez inkább egy játéktermi csodának látszik.
  • Maak
    En akarom ezt, western lesz es mar kellene egy ilyen, ha mar RDR nem lesz. :s
  • ratgab
    Indulj ki a Torchlight 2 19 eurós árából. Olcsó volt és marha jó lett. Köze nincs az árhoz a minőségnek. Majd meglátjuk milyen lesz, akár jó is lehet.
  • mester1987
    Ez tényleg valami túlélő mód lesz az egész, semmi más 14,99€-ból kiindulva...

• Fpocok
  • Maxtreme
    Lustaság. Így hogy nem kell annyira figyelni a részletekre, sokkal könnyebb dolguk van.
    Viszont abba nem gondolnak bele h míg a borderlands agyatlan poénos világához passzolt ez a látványvilág, itt baromi szarul néz ki.
  • mester1987
    Biztos a Ubisoft mondta nekik, hogy van egy utolsó esélyetek TechLand, hogy gyártsatok egy western-valamit.

Ahogy látom a nevek az első részből megmaradtak pl. Molly, Billy ls ez a ködeffekt is még mindig ragyog.

A fegyverkinézet meg megint valami rajzold akármi....áu :(
  • grebber
    Az hagyján de a ráknak erőltetik ezt a Borderlands szerű grafikát?
    Kezükben egy "világbajnok" engine azt ilyenekkel szarakodnak :(
  • Fpocok
    WOW... de szomorú vagyok... ez egy budget játék lesz
  • mester1987
    Vedd úgy, mint egy sztori nélküli kis játéktermi felüdülést olcsón, mert szerintem olyan lesz ;)
  • grebber
    Most nézem van 18 perces gameplay video!

Nem estem tőle hanyatt :(
  • grebber
    Annyit úgysem kell várni,hogy kiderüljön...
  • mester1987
    Tyűűű már csak egy hónap és kiderül...

2013. MÁJUS 22.
  • mester1987
    Na fejlődnek ezek a TechLand-es srácok. Bízom benne, hogy ezt a fehér ködöt mostmár elfelejtik és persze, hogy egy kis hangsúlyt is fektetnek majd ezekre a harcokra (mert az előzőek esetében elég súlytalan volt ez az egész lövölde).

De az is lehet, hogy túl sokat kérek majd ezzel :)
  • scomcomputers
  • pcgammer
    Új Trailer

• Rayden02
  • Harbinger
    Cel.shaded animáció? Miért?! A múltkori képeken is gyanús volt... :(
    Kicsit olyan Borderlands-es, remélem a játék és a sztori nem követi.
  • mester1987
    Szerintem a fejlesztőgárda se lehet a régi, bár ki tudja. Viszont ha belegondolunk, akkor hogyan tudtak a Bound In Blood után egy The Cartel szintet csinálni az jó kérdés. Simán kapós lenne FPS-ben egy GUN szint.
  • grebber
    Minden adott lenne hozzá pc-n és lazán meg lehetne lovagolni a Red Dead sikereit,de látod nem kell a fejlesztőknek a pc-sek pénze :(
  • mester1987
    Egy sandbox elkéne már FPS westernben.
  • grebber
    Azt én is néztem mi ez a fos,de a trailer megnyugtatott hogy nem olyan fos lesz mint a képeken.Nem is értem miért ilyen képeket raknak ki!
  • Maxtreme
    hú de természetellenes az egész képi világ.
  • grebber
    A Trailer mellé pár kép is érkezett!
  • mester1987
    Lehet még ebből valami! Jesse James még úgysem volt :D
  • mester1987
    Na! Na!
  • Prince23
    REVEAL trailer

Nem rossz.
  • grebber
    Az biztos hogy hiánypótló lenne.Nem is értem a techland miért nem vág bele,pedig az tuti hogy elmenne belőle pár milla!
  • mike01010101
    Ezzel a minőséggel el tudnék képzelni egy sandbox wildwest tps-et, még mindig fáj, hogy a Red Dead nem jött pc-re.
  • grebber
    Pár új kép
  • Harbinger
    Talán az eddigi legjobb western játék lesz. Nagyon hangulatos és változatos helyszíneket mutat. Gyanítom Chrome5-öt fog használni.
  • Rayden02
  • grebber
    Új kép érkezett!
  • bgabor
    Meglátjuk mit fog nyújtani, a Bound in Bloodot nehéz lesz megszorongatni.

Mindenesetre örvendetes, hogy végre eszükbe jutott a vadnyugati témájú folytatás.