177
Call of Juarez: Gunslinger
-
Hát kinek mi :) -
Nekem meg pont amiatt tetszik, -
Nekem egyedül ez a Borderlands szerű repkedő pontos izé nem tetszik. -
ratgab #54 Hát ez nekem (vigyázat csúnya beszéd következik) kurvára bejön! Yeeeehaaawwwww! -
Hát ígéretesnek tűnik. -
Call of Juarez Gunslinger Launch Trailer.
-
mester1987 #51 Erről szó sincs, a minőség nem rossz, csak ez inkább egy játéktermi csodának látszik. -
En akarom ezt, western lesz es mar kellene egy ilyen, ha mar RDR nem lesz. :s -
ratgab #49 Indulj ki a Torchlight 2 19 eurós árából. Olcsó volt és marha jó lett. Köze nincs az árhoz a minőségnek. Majd meglátjuk milyen lesz, akár jó is lehet. -
mester1987 #48 Ez tényleg valami túlélő mód lesz az egész, semmi más 14,99€-ból kiindulva...
-
-
Lustaság. Így hogy nem kell annyira figyelni a részletekre, sokkal könnyebb dolguk van.
Viszont abba nem gondolnak bele h míg a borderlands agyatlan poénos világához passzolt ez a látványvilág, itt baromi szarul néz ki. -
mester1987 #45 Biztos a Ubisoft mondta nekik, hogy van egy utolsó esélyetek TechLand, hogy gyártsatok egy western-valamit.
Ahogy látom a nevek az első részből megmaradtak pl. Molly, Billy ls ez a ködeffekt is még mindig ragyog.
A fegyverkinézet meg megint valami rajzold akármi....áu :( -
Az hagyján de a ráknak erőltetik ezt a Borderlands szerű grafikát?
Kezükben egy "világbajnok" engine azt ilyenekkel szarakodnak :( -
WOW... de szomorú vagyok... ez egy budget játék lesz -
mester1987 #42 Vedd úgy, mint egy sztori nélküli kis játéktermi felüdülést olcsón, mert szerintem olyan lesz ;) -
Most nézem van 18 perces gameplay video!
Nem estem tőle hanyatt :( -
Annyit úgysem kell várni,hogy kiderüljön... -
mester1987 #39 Tyűűű már csak egy hónap és kiderül...
2013. MÁJUS 22. -
mester1987 #38 Na fejlődnek ezek a TechLand-es srácok. Bízom benne, hogy ezt a fehér ködöt mostmár elfelejtik és persze, hogy egy kis hangsúlyt is fektetnek majd ezekre a harcokra (mert az előzőek esetében elég súlytalan volt ez az egész lövölde).
De az is lehet, hogy túl sokat kérek majd ezzel :) -
-
pcgammer #36 Új Trailer
-
-
Harbinger #34 Cel.shaded animáció? Miért?! A múltkori képeken is gyanús volt... :(
Kicsit olyan Borderlands-es, remélem a játék és a sztori nem követi. -
mester1987 #33 Szerintem a fejlesztőgárda se lehet a régi, bár ki tudja. Viszont ha belegondolunk, akkor hogyan tudtak a Bound In Blood után egy The Cartel szintet csinálni az jó kérdés. Simán kapós lenne FPS-ben egy GUN szint. -
Minden adott lenne hozzá pc-n és lazán meg lehetne lovagolni a Red Dead sikereit,de látod nem kell a fejlesztőknek a pc-sek pénze :( -
mester1987 #31 Egy sandbox elkéne már FPS westernben. -
Azt én is néztem mi ez a fos,de a trailer megnyugtatott hogy nem olyan fos lesz mint a képeken.Nem is értem miért ilyen képeket raknak ki! -
hú de természetellenes az egész képi világ. -
A Trailer mellé pár kép is érkezett! -
mester1987 #27 Lehet még ebből valami! Jesse James még úgysem volt :D -
mester1987 #26 Na! Na! -
REVEAL trailer
Nem rossz. -
Az biztos hogy hiánypótló lenne.Nem is értem a techland miért nem vág bele,pedig az tuti hogy elmenne belőle pár milla! -
mike01010101 #23 Ezzel a minőséggel el tudnék képzelni egy sandbox wildwest tps-et, még mindig fáj, hogy a Red Dead nem jött pc-re. -
Pár új kép -
Harbinger #21 Talán az eddigi legjobb western játék lesz. Nagyon hangulatos és változatos helyszíneket mutat. Gyanítom Chrome5-öt fog használni. -
-
Új kép érkezett! -
bgabor #18 Meglátjuk mit fog nyújtani, a Bound in Bloodot nehéz lesz megszorongatni.
Mindenesetre örvendetes, hogy végre eszükbe jutott a vadnyugati témájú folytatás.