177
Call of Juarez: Gunslinger
  • ratgab
    Amúgy 1 kezemen meg tudom számolni hányszor hagyatkoztam a célkeresztre (Hardon tolom!), Iron Sighttal 1 fejlövés kell a legtöbb ellenbe. Gyors, tiszta, praktikus.
  • ratgab
    Nálam nincs ilyen... Nem beszél.

Amúgy arra is kell ügyelni, hogy rátegye a kezét a pisztolyra főhösünk. Nem elég becélozni az ellent,hanem az se árt, ha a kezünk ott van a mordályon, mert akkor gyorsabban tudod előrántani.
  • LocalPatriot
    Na most elsőre sikerült. Köszi szépen.
    Ám titeket nem idegesít, hogy folyton beszél közbe? Nem lehet valahogy kikapcsolni a narrációt? Csak mert nálam dübörög a Django zene, és így zavaró:S
  • ratgab
    Jah értem. Én nem arra mentem, hanem a puskás dolgot fejlesztem. Akkor egyszerű, nem menj ott dupla pisztollyal. Problem solved.
  • Shep
    Van, de 2 pisztoly esetében nem igazán :)
  • ratgab
    Iron Sight sincs?
  • Shep
    Gyorsnak kell lenni. Nincs semmi titok, ha végkép nem megy akkor kezdj el akkor lőni mikor hallod a szívdobogást, így persze gyávának fogsz tűnni de hát ez van.
  • LocalPatriot
    Valaki leírná hogy kell duelezni pontosan? Azt a kártyás gyereket nem tudom megölni:S Azt tudom, hogy az A-d gombokat nyomogatni kell az elhajolás miatt, meg közbe célozni kell, de utána mit kell csinálni?
  • Shep
    Ú hát ez a real western fokozat asszem felejtős. Nincs ugyebár célkereszt, úgyhogy 2 pisztolynál azt sem tudod hová lősz, ők persze tudják :) Na erről ennyit akkor.
  • mester1987
    Nekem is maradt egy jó tárnyi feloldható cucc. Majd ott jöhet a Hard ;)
  • Shep
    Hát nem, azért belenézek majd a vadnyugatos fokozaton :)
  • mester1987
    Ugye, hogy nem olyan hosszú?
  • Shep
    ÓÓÓÓ hát az már a játék vége volt. Na fene, azt hittem még odébb a vége :(
  • mester1987
    :)
  • Shep
    Én nem akarok visszaváltani :)
  • mester1987
    Én Hard-on kezdtem neki, aztán úgy 2/3-nál váltottam vissza Normal-ra biztos, ami biztos :D
    A közepe után tényleg benehezedik.
  • Shep
    Akkor asszem te sem ézin kezdtél neki, eddig amúgy viszonylag korrekt volt a kihívás de az a rész elég húzós, de azért legyűröm valahogy :)
  • wedge31
    Hát nem tudom én csak egy nehéz részre emlékszem de ott is inkább én bénáztam.
    Kb 7h alatt értem a végére. Erős nyolc pontot simán adnék rá és a ng+ miatt még biztos előveszem majd még.
  • JethroHUN
    Ott úgy elegem lett belőle, h ment a unistall azonnal. Ez a játék több haragot okozott mint szórakozást. Egy dolog a kibaszott full arcade játékmenet, a villanymotorral szerelt szinte öntöltő minigun revolverek, a kollektív célzás amit a gép csinál... Még valahogy kilehet bírni, h mindenen átlőnek illetve, h mindig eltalálnak... De rohadt szar bossharcok és a bugos párbajok olyannyira felidegelnek, h az nem igaz. Rengetegszer azonnal lelő párbajban a gép, instant. Pedig 60-80 % mindkét érték és 0.3 sec a reakció, de valamiért se elhajolni se a fegyvert nem elő venni nincs idő, mert azonnal meghalok. A bossharcok nevetségesek, 100 fejest kell rálőni míg a gép 1-gyel kiszed, sőt úgy jön rád mint tank. Vagy a kedvencem amikor ott állsz a semmi közepén, fedezék sehol ÉS rád jönnek minden oldalról 5-en, és pont üres a bullet-time mérő.
  • Shep
    Á, hát ez a temetős rész rohadt nehéz4
  • mester1987
    Ha már Jamie Foxx, akkor Miami Vice vagy Bőrnyakúak, de értem amit írtál ;)
  • LocalPatriot
    Hát gyerekek ez nagyon nagy játék lett. Griafika nagyon ott van, hangulat hibátlan, gépigény nincs. Jó véres is. Háttérbe berakok egy Djangó zenét és adom én is mint Jamie Fox:)
  • mester1987
    Alapvetően elég egyszerű, de mégis megkedvelteti magát. A skillekkel lehet még játszani.
  • Shep
    Hát állat ez a játék. Nagyon adja a western filmes érzést. főleg mikor két pisztollyal osztom az áldást :)
  • mester1987
    14 ha jól emlékszem. Én is megnéztem yutyubeon :D
  • wedge31
    Ja az első párbaj garrett-el megizzasztott de aztán lassan belejöttem.
    A játék amugy tetszik több ilyen western játék kellene. A graf meg tényleg viszonylag szép.
  • Shep
    Leginkább az zavar benne, hogy a fókusznál tapad az egésr elég nehéz célon tartani ráadásul elég hamar kiesik a megfelelő helyről.
    Hány fejezet van amúgy?
  • mester1987
    A párbajok tényleg néhol vért izzadósak, ahogy haladsz előre egyre jobban. Kell egy pár dologra figyelni.
  • Shep
    Na megnéztem. Hát nem tudom engem kicsit zavar, hogy igazából nincsenek párbeszédek, csak narráció. FOV-t biztos lehetne még alacsonyabbra is venni. Grafika brutál, tök részletes minden, tényleg olyan ,mintha ott lennél a vadnyugaton és ehhez képest jól fut, jó persze nem egy Crysis de durva na. Játékmenet full árkád talán túlságosan is. A párbajok szerintem nehezebbek lettek.
  • mester1987
    Olyan 6 körül, nem néztem.
  • kirpill75
  • jarlaxxe
    Mennyi idö alatt végeztél?
  • mester1987
    Így befejezve; Hatalmas tisztelet a Techland-nek, hogy így 360 fokos fordulattal fel tudtál éleszteni a sorozatot. Úgy számítottam rá, mint egy sima játéktermi western spagetti játékhoz, de ennél jóval fontosabb a történet. Megvan az újrajátszási faktor a New Game+ miatt is, hogy tovább fejlődj. A grafikát azért szó-szó szokni kell. Van benne az a ködeffekt, ami a Dead Island-be és a The Cartelbe is benne volt, ami elég fura technikai megoldás. Én magyarítással ajánlom (ha egyáltalán valaki belekezd) aki később tesz vele egy próbát, hogy megértse a telejs sztorit, bár tele van szöveggel az akció is, így nem tudni, hogy később meg-e lehet majd érteni, de lényeg a lényeg; mindenképp új színt visz a stílusban, nem monotonodik el.
  • mester1987
    Én az életcsomagokat hoznám vissza az első részből, ebbe a western világba nagyon nem illik bele a regenerálódó élet.
  • Shep
    Az lehet, azt nem vitatom :)
  • Shep
    Most legszivesebben olyat mondanék neked, hogy magam is megbánnám ezért inkább megnézem ki írta és csak nevetek a butaságodon!
  • wedge31
    Nem, de a játék viszont nagyon jó lett, szvsz.
  • grebber
    Szinte biztos hogy a sírógépek miatt jön majd ehhez is
  • Shep
    Hát látom az fov itt is alacsony. Állítani gondolom nem is lehet?
  • dante3
    Mán kinnvan magon