Call of Juarez: Gunslinger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha már Jamie Foxx, akkor Miami Vice vagy Bõrnyakúak, de értem amit írtál 😉
LocalPatriot
Hát gyerekek ez nagyon nagy játék lett. Griafika nagyon ott van, hangulat hibátlan, gépigény nincs. Jó véres is. Háttérbe berakok egy Djangó zenét és adom én is mint Jamie Fox😊
Alapvetõen elég egyszerû, de mégis megkedvelteti magát. A skillekkel lehet még játszani.
Shep
Hát állat ez a játék. Nagyon adja a western filmes érzést. fõleg mikor két pisztollyal osztom az áldást 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

14 ha jól emlékszem. Én is megnéztem yutyubeon 😄
wedge31
Ja az elsõ párbaj garrett-el megizzasztott de aztán lassan belejöttem.
A játék amugy tetszik több ilyen western játék kellene. A graf meg tényleg viszonylag szép.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
Leginkább az zavar benne, hogy a fókusznál tapad az egésr elég nehéz célon tartani ráadásul elég hamar kiesik a megfelelõ helyrõl.
Hány fejezet van amúgy?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A párbajok tényleg néhol vért izzadósak, ahogy haladsz elõre egyre jobban. Kell egy pár dologra figyelni.
Shep
Na megnéztem. Hát nem tudom engem kicsit zavar, hogy igazából nincsenek párbeszédek, csak narráció. FOV-t biztos lehetne még alacsonyabbra is venni. Grafika brutál, tök részletes minden, tényleg olyan ,mintha ott lennél a vadnyugaton és ehhez képest jól fut, jó persze nem egy Crysis de durva na. Játékmenet full árkád talán túlságosan is. A párbajok szerintem nehezebbek lettek.

Olyan 6 körül, nem néztem.

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

jarlaxxe
Mennyi idö alatt végeztél?

Így befejezve; Hatalmas tisztelet a Techland-nek, hogy így 360 fokos fordulattal fel tudtál éleszteni a sorozatot. Úgy számítottam rá, mint egy sima játéktermi western spagetti játékhoz, de ennél jóval fontosabb a történet. Megvan az újrajátszási faktor a New Game+ miatt is, hogy tovább fejlõdj. A grafikát azért szó-szó szokni kell. Van benne az a ködeffekt, ami a Dead Island-be és a The Cartelbe is benne volt, ami elég fura technikai megoldás. Én magyarítással ajánlom (ha egyáltalán valaki belekezd) aki késõbb tesz vele egy próbát, hogy megértse a telejs sztorit, bár tele van szöveggel az akció is, így nem tudni, hogy késõbb meg-e lehet majd érteni, de lényeg a lényeg; mindenképp új színt visz a stílusban, nem monotonodik el.
Én az életcsomagokat hoznám vissza az elsõ részbõl, ebbe a western világba nagyon nem illik bele a regenerálódó élet.
Shep
Az lehet, azt nem vitatom 😊

Shep
Most legszivesebben olyat mondanék neked, hogy magam is megbánnám ezért inkább megnézem ki írta és csak nevetek a butaságodon!

wedge31
Nem, de a játék viszont nagyon jó lett, szvsz.

grebber
Szinte biztos hogy a sírógépek miatt jön majd ehhez is<#mf2>

Next PC upgrade: 2022

Shep
Hát látom az fov itt is alacsony. Állítani gondolom nem is lehet?

dante3
Mán kinnvan magon

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Shep
Hát kinek mi 😊

jarlaxxe
Nekem meg pont amiatt tetszik,

Shep
Nekem egyedül ez a Borderlands szerû repkedõ pontos izé nem tetszik.

Hát ez nekem (vigyázat csúnya beszéd következik) kurvára bejön! Yeeeehaaawwwww!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Hát ígéretesnek tûnik.

wedge31
Call of Juarez Gunslinger Launch Trailer.

Errõl szó sincs, a minõség nem rossz, csak ez inkább egy játéktermi csodának látszik.
Maak
En akarom ezt, western lesz es mar kellene egy ilyen, ha mar RDR nem lesz. :s

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Indulj ki a Torchlight 2 19 eurós árából. Olcsó volt és marha jó lett. Köze nincs az árhoz a minõségnek. Majd meglátjuk milyen lesz, akár jó is lehet.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ez tényleg valami túlélõ mód lesz az egész, semmi más 14,99€-ból kiindulva...

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Maxtreme
Lustaság. Így hogy nem kell annyira figyelni a részletekre, sokkal könnyebb dolguk van.
Viszont abba nem gondolnak bele h míg a borderlands agyatlan poénos világához passzolt ez a látványvilág, itt baromi szarul néz ki.

Biztos a Ubisoft mondta nekik, hogy van egy utolsó esélyetek TechLand, hogy gyártsatok egy western-valamit.

Ahogy látom a nevek az elsõ részbõl megmaradtak pl. Molly, Billy ls ez a ködeffekt is még mindig ragyog.

A fegyverkinézet meg megint valami rajzold akármi....áu 😞
grebber
Az hagyján de a ráknak erõltetik ezt a Borderlands szerû grafikát?
Kezükben egy "világbajnok" engine azt ilyenekkel szarakodnak 😞

Fpocok
WOW... de szomorú vagyok... ez egy budget játék lesz <#rinya>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Vedd úgy, mint egy sztori nélküli kis játéktermi felüdülést olcsón, mert szerintem olyan lesz 😉
grebber
Most nézem van 18 perces gameplay video!

Nem estem tõle hanyatt 😞

grebber
Annyit úgysem kell várni,hogy kiderüljön...

Tyûûû már csak egy hónap és kiderül...

2013. MÁJUS 22.
Na fejlõdnek ezek a TechLand-es srácok. Bízom benne, hogy ezt a fehér ködöt mostmár elfelejtik és persze, hogy egy kis hangsúlyt is fektetnek majd ezekre a harcokra (mert az elõzõek esetében elég súlytalan volt ez az egész lövölde).

De az is lehet, hogy túl sokat kérek majd ezzel 😊
scomcomputers
<#eljen>

* Scomcomputers the future of computing!*

Új Trailer

Rayden02
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Cel.shaded animáció? Miért?! A múltkori képeken is gyanús volt... 😞
Kicsit olyan Borderlands-es, remélem a játék és a sztori nem követi.

Szerintem a fejlesztõgárda se lehet a régi, bár ki tudja. Viszont ha belegondolunk, akkor hogyan tudtak a Bound In Blood után egy The Cartel szintet csinálni az jó kérdés. Simán kapós lenne FPS-ben egy GUN szint.
grebber
Minden adott lenne hozzá pc-n és lazán meg lehetne lovagolni a Red Dead sikereit,de látod nem kell a fejlesztõknek a pc-sek pénze 😞

Egy sandbox elkéne már FPS westernben.
grebber
Azt én is néztem mi ez a fos,de a trailer megnyugtatott hogy nem olyan fos lesz mint a képeken.Nem is értem miért ilyen képeket raknak ki!

Maxtreme
hú de természetellenes az egész képi világ.

grebber