177
Call of Juarez: Gunslinger
-
ratgab #97 Amúgy 1 kezemen meg tudom számolni hányszor hagyatkoztam a célkeresztre (Hardon tolom!), Iron Sighttal 1 fejlövés kell a legtöbb ellenbe. Gyors, tiszta, praktikus. -
ratgab #96 Nálam nincs ilyen... Nem beszél.
Amúgy arra is kell ügyelni, hogy rátegye a kezét a pisztolyra főhösünk. Nem elég becélozni az ellent,hanem az se árt, ha a kezünk ott van a mordályon, mert akkor gyorsabban tudod előrántani. -
#95 Na most elsőre sikerült. Köszi szépen.
Ám titeket nem idegesít, hogy folyton beszél közbe? Nem lehet valahogy kikapcsolni a narrációt? Csak mert nálam dübörög a Django zene, és így zavaró:S -
ratgab #94 Jah értem. Én nem arra mentem, hanem a puskás dolgot fejlesztem. Akkor egyszerű, nem menj ott dupla pisztollyal. Problem solved. -
#93 Van, de 2 pisztoly esetében nem igazán :) -
ratgab #92 Iron Sight sincs? -
#91 Gyorsnak kell lenni. Nincs semmi titok, ha végkép nem megy akkor kezdj el akkor lőni mikor hallod a szívdobogást, így persze gyávának fogsz tűnni de hát ez van. -
#90 Valaki leírná hogy kell duelezni pontosan? Azt a kártyás gyereket nem tudom megölni:S Azt tudom, hogy az A-d gombokat nyomogatni kell az elhajolás miatt, meg közbe célozni kell, de utána mit kell csinálni? -
#89 Ú hát ez a real western fokozat asszem felejtős. Nincs ugyebár célkereszt, úgyhogy 2 pisztolynál azt sem tudod hová lősz, ők persze tudják :) Na erről ennyit akkor. -
mester1987 #88 Nekem is maradt egy jó tárnyi feloldható cucc. Majd ott jöhet a Hard ;) -
#87 Hát nem, azért belenézek majd a vadnyugatos fokozaton :) -
mester1987 #86 Ugye, hogy nem olyan hosszú? -
#85 ÓÓÓÓ hát az már a játék vége volt. Na fene, azt hittem még odébb a vége :( -
mester1987 #84 :) -
#83 Én nem akarok visszaváltani :) -
mester1987 #82 Én Hard-on kezdtem neki, aztán úgy 2/3-nál váltottam vissza Normal-ra biztos, ami biztos :D
A közepe után tényleg benehezedik. -
#81 Akkor asszem te sem ézin kezdtél neki, eddig amúgy viszonylag korrekt volt a kihívás de az a rész elég húzós, de azért legyűröm valahogy :) -
#80 Hát nem tudom én csak egy nehéz részre emlékszem de ott is inkább én bénáztam.
Kb 7h alatt értem a végére. Erős nyolc pontot simán adnék rá és a ng+ miatt még biztos előveszem majd még.
-
#79 Ott úgy elegem lett belőle, h ment a unistall azonnal. Ez a játék több haragot okozott mint szórakozást. Egy dolog a kibaszott full arcade játékmenet, a villanymotorral szerelt szinte öntöltő minigun revolverek, a kollektív célzás amit a gép csinál... Még valahogy kilehet bírni, h mindenen átlőnek illetve, h mindig eltalálnak... De rohadt szar bossharcok és a bugos párbajok olyannyira felidegelnek, h az nem igaz. Rengetegszer azonnal lelő párbajban a gép, instant. Pedig 60-80 % mindkét érték és 0.3 sec a reakció, de valamiért se elhajolni se a fegyvert nem elő venni nincs idő, mert azonnal meghalok. A bossharcok nevetségesek, 100 fejest kell rálőni míg a gép 1-gyel kiszed, sőt úgy jön rád mint tank. Vagy a kedvencem amikor ott állsz a semmi közepén, fedezék sehol ÉS rád jönnek minden oldalról 5-en, és pont üres a bullet-time mérő. -
#78 Á, hát ez a temetős rész rohadt nehéz4 -
mester1987 #77 Ha már Jamie Foxx, akkor Miami Vice vagy Bőrnyakúak, de értem amit írtál ;) -
#76 Hát gyerekek ez nagyon nagy játék lett. Griafika nagyon ott van, hangulat hibátlan, gépigény nincs. Jó véres is. Háttérbe berakok egy Djangó zenét és adom én is mint Jamie Fox:) -
mester1987 #75 Alapvetően elég egyszerű, de mégis megkedvelteti magát. A skillekkel lehet még játszani. -
#74 Hát állat ez a játék. Nagyon adja a western filmes érzést. főleg mikor két pisztollyal osztom az áldást :) -
mester1987 #73 14 ha jól emlékszem. Én is megnéztem yutyubeon :D -
#72 Ja az első párbaj garrett-el megizzasztott de aztán lassan belejöttem.
A játék amugy tetszik több ilyen western játék kellene. A graf meg tényleg viszonylag szép. -
#71 Leginkább az zavar benne, hogy a fókusznál tapad az egésr elég nehéz célon tartani ráadásul elég hamar kiesik a megfelelő helyről.
Hány fejezet van amúgy? -
mester1987 #70 A párbajok tényleg néhol vért izzadósak, ahogy haladsz előre egyre jobban. Kell egy pár dologra figyelni. -
#69 Na megnéztem. Hát nem tudom engem kicsit zavar, hogy igazából nincsenek párbeszédek, csak narráció. FOV-t biztos lehetne még alacsonyabbra is venni. Grafika brutál, tök részletes minden, tényleg olyan ,mintha ott lennél a vadnyugaton és ehhez képest jól fut, jó persze nem egy Crysis de durva na. Játékmenet full árkád talán túlságosan is. A párbajok szerintem nehezebbek lettek. -
mester1987 #68 Olyan 6 körül, nem néztem. -
kirpill75 #67 -
#66 Mennyi idö alatt végeztél? -
mester1987 #65 Így befejezve; Hatalmas tisztelet a Techland-nek, hogy így 360 fokos fordulattal fel tudtál éleszteni a sorozatot. Úgy számítottam rá, mint egy sima játéktermi western spagetti játékhoz, de ennél jóval fontosabb a történet. Megvan az újrajátszási faktor a New Game+ miatt is, hogy tovább fejlődj. A grafikát azért szó-szó szokni kell. Van benne az a ködeffekt, ami a Dead Island-be és a The Cartelbe is benne volt, ami elég fura technikai megoldás. Én magyarítással ajánlom (ha egyáltalán valaki belekezd) aki később tesz vele egy próbát, hogy megértse a telejs sztorit, bár tele van szöveggel az akció is, így nem tudni, hogy később meg-e lehet majd érteni, de lényeg a lényeg; mindenképp új színt visz a stílusban, nem monotonodik el. -
mester1987 #64 Én az életcsomagokat hoznám vissza az első részből, ebbe a western világba nagyon nem illik bele a regenerálódó élet. -
#63 Az lehet, azt nem vitatom :) -
#62 Most legszivesebben olyat mondanék neked, hogy magam is megbánnám ezért inkább megnézem ki írta és csak nevetek a butaságodon! -
#61 Nem, de a játék viszont nagyon jó lett, szvsz. -
#60 Szinte biztos hogy a sírógépek miatt jön majd ehhez is -
#59 Hát látom az fov itt is alacsony. Állítani gondolom nem is lehet? -
#58 Mán kinnvan magon