177
Call of Juarez: Gunslinger
-
+1, BoB egyik legjobb FPS is szerintem amivel valaha játszottam... vagy kapás A legjobb. ha hoz egy ahhoz hasonló minőséget, jöhet ezerrel. -
Tommy Fury #16 Ez biztos költséges élőszereplős átvezetők viszont nagyon tetszetős.Mondjuk egy Ubisoft-nak ez nem akadály.Hajrá,várjuk(ha már red dead-et nem kaptunk pc-re akkor legyen új CoJ) -
A live-action trailer hangulatos. Látszik hogy egy badass protagonist akartak a játékba tenni ,ha már nem lesz Ray spin-off végett. Nekem mindkét COJ tetszett, a Cartel-hez még nem volt szerencsém(?), de tény a western téma ritka.
De lett volna még egy jó ötletem a készítőknek: sci-fi western COJ! Mint a Serenity/Firefly vagy a The Adventures of Galaxy Rangers rajzfilm volt. -
DIESEL DOG #14 A legutolsó és egyben legjobb Call of Juarez amivel játszottam az a Bound in Blood volt. Ha ez tudja hozni azt az élményt és minőséget akkor kedvencem lesz. :) -
jó dolog lenne, ha az unalmas átvezető videók élőszereplősök lennének
Red Alert feelinges :) -
legnagyobb :DD még mindig :D -
jaja, és az élsimítás is korrektül működik.
-
örök :D
-
De így vélhetően az ára sem lesz 8-10e hanem inkább csak a fele. -
Minek a doboz ha jó a játék? Márpedig ha jó véleményeket fogok olvasni akkor tuti vétel. -
Tuti vétel lett volna dobozos formában, így felejtős. -
+fav.végre valami kavbojos:D -
Csokis #5 Hmm... Érdekes a trailer végén a PC Digital Download icon. -
Élethű a grafikája 
-
Remélem ez még él egy darabig! -
Video már nem él :( -
A Call of Juarez: The Cartel csúfos bukása után egyértelmű volt: vissza kell mennyi az eredeti vadnyugati témakörhöz, és nem bolygatni azt, ami tökéletesen működött és vélhetőleg fog is működni. A sajtó szerencsésebb tagjai már láthatták az új epizód első, játékrészleteket is tartalmazó videóját, amiről pozitív hangvételű beszámolókban emlékeztek meg. Szerintük a lövöldözés nagyon stílusos, pumpálja az adrenalint, fröcsög a vér és sok mindenért pontot lehet kapni.
A kapott pontok azonban nem csak a score érték növelését szolgálják, hiszen belőlünk fejleszthetjük a karakterünk képességeit. A megfelelő skill megtanulásával például növelhetjük a bullet time időtartamát, vagy épp csökkenthetjük az újratöltéshez szükséges időt. Érdekes újítás, hogy az ellenfelek fegyvereit addig nem tudjuk felvenni a földről, ameddig nem tanultuk ki azok használatát.
Sajnos a program sokkal árkádosabb lesz, mint elődei voltak, így nem biztos, hogy az első két rész rajongói kedvelni fogják az új epizódot. Kapunk például egy úgynevezett killchain feature-t, vagyis ha bizonyos időn belül öljük le a soron következő ellenfelet, akkor exra pontokat kapunk, viszont ha megszakad a sorozat, akkor nulláról építhetjük fel megint. Ezek a többszöri killek szépen telítik a Sense of Death csíkunkat, ami ha megtelik, akkor lehetővé teszi, hogy kikerüljünk egy egyébként halálos lövést. Ilyenkor a kamera a golyóra közelít, és belassul az idő, hogy le tudjunk guggolni, vagy épp el tudjunk ugrani.
A lövöldözés része a játéknak nem teljesen lineáris, de ne számítson senki se nagyobb szabadságra. Ezzel együtt lesz választási lehetőségünk, a demóban bemutatásra került egy ilyen helyzet. Egy pajtában hat rosszfiút lát meg a főhős, a játékos ekkor dönthet, hogy betámadja-e szemből őket, vagy szépen oldalra kerülve, a meglepetés erejét kihasználva csap le a gonoszokra.
A játék nem teljes árú program lesz, dobozosan nem fog megjelenni. A Call of Juarez: Gunslinger PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra lesz kapható a kapcsolódó online szolgáltatásokon keresztül, valamikor a jövő év első negyedében.
info: Thesource