177
Call of Juarez: Gunslinger
-
#177 Lehet.... -
JonasSandor #176 Lehet folytatása valamikor? -
#175 Ingyenes a steamen!
-
#174 Megérkezett a magyarítás !!
Örök hála és köszönet a Hunosítók Team-nek!
-
#173 Hát elindult a project anno, de valami technikai gond adódott,vagyis röviden: nincs!
-
Skyvolker10 #172 Van a játékhoz magyarítás? -
#171 -
#170 Lazán meg is lesz a kért pénz -
#169 A készítőktől! :D
-
#168 Eredeti? -
thebrain #167 Hali.Nálam meg az a gond,hogy hiába csinálom meg a 2. pályát nem enged a 3.ra.Amikor újra belépek a játékba megint a 2. pályát kell megcsinálnom.A continue-ra se enged rányomni.Hmmm... thx ha tud valaki valami okosat -
fekinho #166 Helló!
Már a játék közepénél tarthatok, mikor az egyik pályánál az ellenség helyett No Mesh felirat szaladgál a képernyőn...ide mit kell telepíteni?..vagy mi ez?..Jaa.meg kilépés után, ujraindítom a játékot és nem mentett..szóval kezdhetem előről.. :/
HELP!!!
-
mester1987 #165 Hát nem a sztori viszi el a játékot, bár egy lazának elmegy, hanem az RPG-sítés (fejlődések). -
#164 Az, hogy new game plus-nál a már unlockolt fejlesztéseket megkapod a játék elején és másodszori végigjátszásnál már ki tudod maxolni. Valamint a megszerzett rejtett kalapokat sem kell újra megkeresned, csak maximum azokat amiket kihagytál első végigjátszásnál. Manapság egyre több játék él a New Game Plus-szal, ami jó dolog, ha az ember újra akarja játszani. -
#163 Anno amikor jöttek a videók ugye már temettem ,hogy miért kell ez a fos graf neki.
Most hogy játszok vele nagyon hatalmasan jó lett a game!!!!!!!
-
Drazse23 #162 Sziasztok!
Mi a külömbség a "new game" és a "new game plus" között?
A játék biztos leírta, de nem figyeltem. -
#161 Miert nem ott probalsz meg infohoz jutni ahonnan vetted? Csak mert speciel en ugy gondolom itt mindenkinek eredeti, igy nem nagyon tudhatjuk mi a baja a Reloadednek. -
#160 support mappát nézd végig, pakold fel onnan a dolgokat. -
#159 nekem továbbra sem indul,
xp sp3, 2 gb ram, p duo 2.8 ghz, nvidia geforce gt440 / 1 gb,
Azt írja ki,
Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000142)
Van valakinek valami ötlete, mi nem jó, hol a hiba? -
Gabe18 #158 Hát rég csalódtam játékban ekkorát...pozitívan.
Mikor megláttam ezt a cell-shaded grafikát, amit nagyon nem szeretek, le is mondtam róla. Pedig az első két részt szerettem mert igen jól adták vissza a westernfilmes hangulatot.
De aztán úgy jött ki hogy semmi jobbat nem találtam éppen, hát mondom, egy próbát tegyünk. És teljesen jó. Igaz totál "arcade" játékmenet, de annak nagyon jól van megcsinálva. Pörgős, látványos, ötletes.
Remélem jön még tőlük folytatás, elfeledve azt a Cartel hülyeséget... -
#157 sziasztok - valami hibára hivatkozik telepítés után - nem megfelelő alkalmazás - és el sem indul. Nincs másik fórum, azért itt kérdezem, virágbolti, - RELOADED, de azért el szoktam boldogulni. Arra gondoltam, lehet egy általános, könnyen megoldható dolog is - ezért kérdezem - nincs valami ötletetek, mi lehet? A Tomb Raider volt fent előzőleg... azzal semmi gond nem volt. -
Frigyes54 #156 koszi ez mar jol hangzik ki s probalom eddig egyszerre nyomtam az a es d gombokat meg egyszer koszonom -
Csokis #155 Az A és D gombbal a kezedet mozgatod balra/jobbra, ami a sebességet növeli. Mindig a fegyver felett legyen a kéz, hogy gyorsabb legyél! A cél tartását, azaz az ellenfél követését az egérrel kell végezni, ami a pontosságot növeli. -
awacs111 #154 Akkor lehet sajnos hogy bug.Hibás lenne a játék?Lehet.Nekem legalábbis mindig sikerült az egérrel követnem az ellent.Én nem a gombokkal követtem. -
Frigyes54 #153 koszi a valaszt ramegy a kor de ki uszik es hiaba nyomom az a es d gombokat ezt irja alul a szoveg de persze angolul nem tudok csak kovetkeztetek ez a szalon utani pasi az ezelottieket csak lelottem de ezzel tobb tizszer probaltam de csak ideg rohamot kaptam de azert koszi -
awacs111 #152 Nem a "q" gombot kéri?Mert az segítség a célzáshoz,megmutatja hol vannak az ellenfelek.Előszőr én is azt hittem hogy "o".:) -
awacs111 #151 Azt hiszem az egeret ha mozgatod azzal mozog a célkereszt is.Utána kell menni és ha elérsz valamennyi százalékot,akkor tudsz lőni.Az egér bal gombjával.Legalábbis nálam. -
#150 A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem.
-
Frigyes54 #149 kerem valaki irja meg hogy lehet parbajnal ravini az ellenre a kort es mikor a legjobb loni melyik gombal mit erdemes a szalon utani figurat egyszeruen nem tudom megolni eddig sikerult kerm segitsen valaki koszonom -
Frigyes54 #148 hello mindenkinek a parbajoknal pc-n mi a jo megoldas mert nem nagyon megy segitseget elorre is koszonom -
#147 Nekiültem még egyszer, és 1 nap alatt letoltam...
-
NB2 #146 bocs, de kb 2 nap alatt el lehet jutni a 10. pályáig, annyira sajnos nem hosszúak a küldik, főleg ha tetszik, akkor meg miért ne újra?:) -
#145 Egy savegamet(játékmentést),lenne oly rendes valaki és küldene nekem,vagy feltenné valahová a 10.fejezetnél tartottam...köszi!!
Jó ha full is majd urja kezdem a 10.től..
-
Skyrim #144 Hello.Nincs valami hír véletlenül arról,hogy van-e a játéknak magyarítása,vagy készülget ? -
NB2 #143 Imádok olyan játékokkal játszani amik olyan korokba visznek ahol nem élhettem. Ezért is csipáztam a COJ western részeit. Jó volt ez is, de baromi rövid volt. Egyszerűen nem értem, hogy 2013-ban miért nem lehet egy 10 gigás játékot összedobni. A fő küldetésben rövidek a pályák, és ami dühítő, hogy az arcade meg a dual rész ugyanaz amit a fő küldetésben egyszer már eladtak. De azért jól szórakoztam:) -
#142 Valaki tenne fel egy savegame-et én ökör letöröltem, oszt már a végefelé jártam.
Nagyon köszi!
-
adler741 #141 Hát ezt remekül megcsinálták( -
#140 ez ilyen. -
adler741 #139 Hello,beállítottam a felbontást 1240*1024 amit a monitorom is tud ,de alul felul fekete csik,fele képernyő hiányzik(Lehet ezt 4:3 képarányú monitoron játszani vagy csak 16:9-en?
A game maga nem rossz de igy szinte élvezhetetlen.
-
badoer #138 az a baj hogy nincs mirre lőnni nincs ellenfél se csak annyi ami a video elején van az az 5 tőbb nincs mint a videon