294
Rejtélyes morajló hangok szerte a világon
  • monkeymajom
    hidd el ezt megteszi az internet önmaga
    annyi hoax kering,hogy az emberek már semmit nem hisznek el ami a neten van!
    (egyébként ha elolvastad az első hozzászólásban lévő cikket abban szó esik a nemrég történt amerikai földrengésről ami 2 olyan helyen történt,hogy ott 100 éve nem volt földrengés és percre pontosan ugyanolyan erősségű rengés rázta meg a települést..ezek miatt a fehér házat is kiürítették és még a hatalmas kő obeliszk is megsérült..ezekről néhány helyi amerikai újság foglalkozott de a világban még csak meg sem említették..pedig már az a hír is eléggé erős,hogy megrongálódott a világ legmagasabb kő építménye!)
  • tutituti
    nem hiszek az ilyen dolgokban.Ha ez már menne,hidd el hogy az ilyen jutubos videók úgy törlődnének mint a pinty!
    Mivel ha nem természetes dolog okozza,hanem más akkor a katonaság,stb.(tipikus hálivúdi filmekre gondolj)
    már lépéseket tenne,nem pedig karba tett kézzel várná a pánikot meg a fosztogatást.
    Tehát nincs szó itt tripodokról.
    És ami még okod ad a kételyeimnek hogy miért épp most,2012,világvége túlhypolt médiafogás szaga van az ilyeneknek.
  • Zsolek123
    itt is lehetett pár napja hallani ilyesmi hangot a külvárosban, azthittem hogy valami buszsofőr, vagy kamionos izomból rátaposott a fékre, de többször egymás után azért ez nem hiszem hogy előfordul. kb 20 percig tartott 10-15 sec-es szünetekkel

ez olyan este 10 körül lehetett
  • Frosty01
    nem nem akkor nem
  • monkeymajom
    és mit szólsz a "hum"-okhoz?
    ami ugyebár hasonló morajlások amiről semmit nem tudni pontosan
  • tutituti
    A drog rossz,értem?
  • tutituti
    MErt a mi metrón építésünk mindent elnyel.Pénzt,hangot:D
  • Frosty01
    amúgy mi is hallottunk spanokkal mostanában, olyan mintha egy bojler zúgna vagy ilyesmi de kurvára semmi nem volt a közelben ahol lehetett volna ilyesmi... hasonló volt a kijevi videóhoz de sokkal halkabb és rövidebb
  • monkeymajom
    a kijevi metró építkezéssel hozzák összefüggésbe..de akkor ez itt Budapesten,hogy hogy nem hallatszik? Hiszen egy pár éve tapasztalhatnánk ezt a jelenséget mi is ha ez így van.
  • tutituti
    10 perc alatt generálnak egy ilyen vagy hasonló hangot.rátolják egy videóra és kész.
    Urbanlegeds.hu-n ilyen és efféle átbaszásokat lehet olvasni.
    (oroszoknak meg a sok vodkától már folyamatos hallucinációi vannak)
  • tutituti
    http://englishrussia.com/2011/08/24/strange-sounds-heard-in-kiev/
  • monkeymajom
    és mi a helyzet a más országokban készült videókkal?
  • tutituti
    pill keresem.DE a videókban is írják.
    valami szimpla külszíni fejtés folyik a várostól távol.
    És amiatt a gépek hangja torzul ebben a kőfejtőben.
    De pontos magyarázat van rá.
  • monkeymajom
    magyar oldalakon futottam bele
    mi okozza?
  • tutituti
    Gondolom Englishrussia-n sikerült megtalálni ezt a cikket.
    ott le is írják a kommentekben,micsoda okozza a hangot.
  • nearo
    Engem az utolsó előtti videon levő hang emlékeztet egy hatalmas víz alatt eleresztett pukira...
  • uwu 101
    Kép alá rakták a hangot.
    Meglepő mi?
  • tigeroo
    nnnna, rejtély megoldva

• IXEMGabeo
    rejtélyes hangok? tegnap hallottam egy útjelző tábla hangját, amint a szél megsusogtatta. Először a haverral megijedtünk mi lehet vajon, aztán jöttem rá, hogy csak egy kis tábla zaj volt:)
  • Ironman2
    Mikor belefingok a vízbe,akkor jön elő ilyen rejtélyes hang,általában kellemetlen szagokkal társítva
  • Bronx South
    most zuhanyoztam. mikor a vizet a kát oldalának irányítottam pontosan ilyen hangot adott mint ami a videóban van :D szórakoztam vele egy keveset
  • byzhouse
    Világok Harca új részét Kijevben forgatják.
  • Szabi1991
  • tigeroo
    dubstep koncert lehetett valami bányában ?DDD
  • Petka
    Miért csak a nagyvárosokban hallják? A vidéki parasztok ebből is kimaradnak? :D
  • Ironman2
    Nálunk meg Humvald-nak hívják,és képes eltüntetni papir,és fémtárgyakat
  • monkeymajom
    az angolban a jelenséget csak úgy emlegetik,hogy: Hum
  • Ironman2
    Orosz vezetők egy Kis-Szovjetúnió létrehozásán fáradoznak,és ez nem vicc,napokban nyilatkozták.Szóval most kürtölik széjjel a volt tagállamokban...
  • Noodlee
    Én is flashmob szivatásra gondoltam :)
  • Noodlee
    Az nem jutott el hozzám, hogy kacsa volt :(
  • Bronx South
    A Kijevire elég a busz, a többire meg egy szervezett kürt parádé, a facebookon könnyen lelehet bonyolítani ilyet. A földkéreggel kapcsolatos zajok inkább hasonlítanak dörgésre, mint fémes nyikorgásra.
  • monkeymajom
    ez később tisztázódott,hogy kacsa
    különös,hogy pont a világvégei dátumra datálták az eljövetelt és a világegyetem több különböző pontjáról érkeztek volna és arról nem is beszélve,hogy azon a felvételen ahol ezeket az űrhajókat kiszúrták millió+1 hasonló folt látható. A másik meg,hogy egy bolygó-t nem tudunk tisztán kivenni rajta akkor egy űrhajót,hogy a fenébe!? Szóval ez hoax.
  • Ironman2
    A természet művel furcsa és megmagyarázhatatlan dolgokat.Pl: a gömbvillám esete,vagy az ufo szerű szilárd képződmények,jó múltkor észlelték vihar közepette.Most nem tudom hirtelen hol olvastam.Itt az Sg-n nem fognak tudni választ adni,főleg nem egy hiteltelen youtube videónak
  • monkeymajom
    a blogon kívül is tele van hasonló videókkal és riportokkal (BBC) amelyek ezekről a jelenségről szólnak
  • Noodlee
    Ebből a hírből sem sült ki semmi, csak egy hír volt, és annyi
  • monkeymajom
    erre én is gondoltam de onnantól kezdve,hogy ez az egész világszerte jelen van egy hoaxhoz túlságosan szervezett
  • Sir Quno Jedi
    én és a kutyáim nem hallottuk -> ergó fake :D
  • Bronx South
    Ha több városban érzékelték miért nem az egész világon ? Miért csak bizonyos városokban ? A Kijevire meg nekem az a szar fékkel rendelkező busz elég magyarázat.
  • Noodlee
    Szerintem fake az egész. Nem hiszem, hogy nem lehetne meghatározni műszerekkel, hogy mi is az a hang, és honnan jön.
  • Ironman2
    Ez is a Viktor müve.DDD