294
Rejtélyes morajló hangok szerte a világon
-
#54 hidd el ezt megteszi az internet önmaga
annyi hoax kering,hogy az emberek már semmit nem hisznek el ami a neten van!
(egyébként ha elolvastad az első hozzászólásban lévő cikket abban szó esik a nemrég történt amerikai földrengésről ami 2 olyan helyen történt,hogy ott 100 éve nem volt földrengés és percre pontosan ugyanolyan erősségű rengés rázta meg a települést..ezek miatt a fehér házat is kiürítették és még a hatalmas kő obeliszk is megsérült..ezekről néhány helyi amerikai újság foglalkozott de a világban még csak meg sem említették..pedig már az a hír is eléggé erős,hogy megrongálódott a világ legmagasabb kő építménye!) -
#53 nem hiszek az ilyen dolgokban.Ha ez már menne,hidd el hogy az ilyen jutubos videók úgy törlődnének mint a pinty!
Mivel ha nem természetes dolog okozza,hanem más akkor a katonaság,stb.(tipikus hálivúdi filmekre gondolj)
már lépéseket tenne,nem pedig karba tett kézzel várná a pánikot meg a fosztogatást.
Tehát nincs szó itt tripodokról.
És ami még okod ad a kételyeimnek hogy miért épp most,2012,világvége túlhypolt médiafogás szaga van az ilyeneknek. -
#52 itt is lehetett pár napja hallani ilyesmi hangot a külvárosban, azthittem hogy valami buszsofőr, vagy kamionos izomból rátaposott a fékre, de többször egymás után azért ez nem hiszem hogy előfordul. kb 20 percig tartott 10-15 sec-es szünetekkel
ez olyan este 10 körül lehetett -
#51 nem nem akkor nem -
#50 és mit szólsz a "hum"-okhoz?
ami ugyebár hasonló morajlások amiről semmit nem tudni pontosan -
#49 A drog rossz,értem? -
#48 MErt a mi metrón építésünk mindent elnyel.Pénzt,hangot:D -
#47 amúgy mi is hallottunk spanokkal mostanában, olyan mintha egy bojler zúgna vagy ilyesmi de kurvára semmi nem volt a közelben ahol lehetett volna ilyesmi... hasonló volt a kijevi videóhoz de sokkal halkabb és rövidebb -
#46 a kijevi metró építkezéssel hozzák összefüggésbe..de akkor ez itt Budapesten,hogy hogy nem hallatszik? Hiszen egy pár éve tapasztalhatnánk ezt a jelenséget mi is ha ez így van. -
#45 10 perc alatt generálnak egy ilyen vagy hasonló hangot.rátolják egy videóra és kész.
Urbanlegeds.hu-n ilyen és efféle átbaszásokat lehet olvasni.
(oroszoknak meg a sok vodkától már folyamatos hallucinációi vannak) -
#44 http://englishrussia.com/2011/08/24/strange-sounds-heard-in-kiev/ -
#43 és mi a helyzet a más országokban készült videókkal? -
#42 pill keresem.DE a videókban is írják.
valami szimpla külszíni fejtés folyik a várostól távol.
És amiatt a gépek hangja torzul ebben a kőfejtőben.
De pontos magyarázat van rá. -
#41 magyar oldalakon futottam bele
mi okozza? -
#40 Gondolom Englishrussia-n sikerült megtalálni ezt a cikket.
ott le is írják a kommentekben,micsoda okozza a hangot. -
#39 Engem az utolsó előtti videon levő hang emlékeztet egy hatalmas víz alatt eleresztett pukira... -
uwu 101 #38 Kép alá rakták a hangot.
Meglepő mi? -
#37 nnnna, rejtély megoldva
-
IXEMGabeo #36 rejtélyes hangok? tegnap hallottam egy útjelző tábla hangját, amint a szél megsusogtatta. Először a haverral megijedtünk mi lehet vajon, aztán jöttem rá, hogy csak egy kis tábla zaj volt:)
-
Ironman2 #35 Mikor belefingok a vízbe,akkor jön elő ilyen rejtélyes hang,általában kellemetlen szagokkal társítva -
#34 most zuhanyoztam. mikor a vizet a kát oldalának irányítottam pontosan ilyen hangot adott mint ami a videóban van :D szórakoztam vele egy keveset -
#33 Világok Harca új részét Kijevben forgatják. -
Szabi1991 #32 -
#31 dubstep koncert lehetett valami bányában ?DDD -
#30 Miért csak a nagyvárosokban hallják? A vidéki parasztok ebből is kimaradnak? :D -
Ironman2 #29 Nálunk meg Humvald-nak hívják,és képes eltüntetni papir,és fémtárgyakat -
#28 az angolban a jelenséget csak úgy emlegetik,hogy: Hum -
Ironman2 #27 Orosz vezetők egy Kis-Szovjetúnió létrehozásán fáradoznak,és ez nem vicc,napokban nyilatkozták.Szóval most kürtölik széjjel a volt tagállamokban... -
Noodlee #26 Én is flashmob szivatásra gondoltam :) -
Noodlee #25 Az nem jutott el hozzám, hogy kacsa volt :( -
#24 A Kijevire elég a busz, a többire meg egy szervezett kürt parádé, a facebookon könnyen lelehet bonyolítani ilyet. A földkéreggel kapcsolatos zajok inkább hasonlítanak dörgésre, mint fémes nyikorgásra. -
#23 ez később tisztázódott,hogy kacsa
különös,hogy pont a világvégei dátumra datálták az eljövetelt és a világegyetem több különböző pontjáról érkeztek volna és arról nem is beszélve,hogy azon a felvételen ahol ezeket az űrhajókat kiszúrták millió+1 hasonló folt látható. A másik meg,hogy egy bolygó-t nem tudunk tisztán kivenni rajta akkor egy űrhajót,hogy a fenébe!? Szóval ez hoax. -
Ironman2 #22 A természet művel furcsa és megmagyarázhatatlan dolgokat.Pl: a gömbvillám esete,vagy az ufo szerű szilárd képződmények,jó múltkor észlelték vihar közepette.Most nem tudom hirtelen hol olvastam.Itt az Sg-n nem fognak tudni választ adni,főleg nem egy hiteltelen youtube videónak -
#21 a blogon kívül is tele van hasonló videókkal és riportokkal (BBC) amelyek ezekről a jelenségről szólnak -
Noodlee #20 Ebből a hírből sem sült ki semmi, csak egy hír volt, és annyi -
#19 erre én is gondoltam de onnantól kezdve,hogy ez az egész világszerte jelen van egy hoaxhoz túlságosan szervezett -
#18 én és a kutyáim nem hallottuk -> ergó fake :D -
#17 Ha több városban érzékelték miért nem az egész világon ? Miért csak bizonyos városokban ? A Kijevire meg nekem az a szar fékkel rendelkező busz elég magyarázat. -
Noodlee #16 Szerintem fake az egész. Nem hiszem, hogy nem lehetne meghatározni műszerekkel, hogy mi is az a hang, és honnan jön. -
Ironman2 #15 Ez is a Viktor müve.DDD