294
Rejtélyes morajló hangok szerte a világon
  • Smicy2
  • Büdös Bohóc
    nem tudom minek kell variálni, ha eddig nem hallották a hangokat, akkor tuti nem az, amiket most itt hirtelen kitaláltok, másrészt: KAMU AZ EGÉSZ, KAMU VIDEÓ MIND
  • Anaid
    Nem olvastam végig a topicot, de megnéztem az indító videók közül párat. Nekem kpásból három szó jutott eszembe: érdekes, hangcsapda és katlan. Elsőre az tűnt fel, ami egyezett: magas építmények körülzárnak x területet, x mennyiségű levegővel. Olyasmi hatás lehet, mint mikor tölcsért csinál az ember a kezéből és így terelődnek a hangok, vagy olyan visszaverődések a magas építményekről, melyek felerősítik egymást, így felvehető....
    mittom én, elsőre nem volt jobb ötletem....
  • sirdond
    és a magyar verzió
  • sirdond
    ez volt már?
  • sirdond
    lol :D
  • SgtPepper
    De az is lehet, hogy csak készül az új Sigur Rós lemez.
  • lpmaskmancick
    Dark ambient zenét kevert valaki a videók alá. Ott az igazság. :D
  • patiang
    Vagy válasszon nagyobbat:))
  • whiskeyman
  • Aspyrin
    húzd ki belőle a műfarkat
  • jhetedikj
    néha rejtélyes hangokat ad ki a hátsó felem
  • sirdond
    lol
  • vg
    The Darkest Hour
    Release Date:
    22 December 2011 (Hungary)

• Büdös Bohóc
    tuti

ték
  • vg
    Ez nem valami új horror/sci-fi filmnek a vírus marketingje? Lesz egy olyan film amiben Moszkvába jönnek a energia ufók.
  • 89
    "When hell is full, the dead shall walk the earth" :D
  • TheLostOne
    Lol amúgy nekem is az jutott eszembe elsőre

Azért remélem, most nem lesz igaz az a mondás, hogy "ennyi ember csak nem tévedhet"...
  • Csirke4
    Szerintem a pokol kapuja
  • ZTM
    Hmm az 1. videón nagyon érdekes a hangzás, kizártnak tartom, hogy valamiféle építkezésről jönne, vagy vonat vagy busz(bár ez ésszerű lenne és ez az egyetlen reális magyarázat de nem lehet csak így megmondani) lenne a hangforrás.
    Bár én nem hiszek a "természetfeletti" dolgokban azért elgondolkodtató.
    Igazából vagy egy óriási fake vagy a pokol kapuját nyitogatják...
    Ez az én véleményem.
  • Willenbrock
    Múltkor egy pillanatra majdnem megijedtem,pont ugyanolyan hangokat hallottam mint a videón aztán rájöttem hogy a vasútról jön:tolatást végeztek,teherszerelvényeket húztak-toltak és egy az egyben olyan hangja volt mint ami sok videón hallható.
  • Robez84
    én is hallottam éjjel ..aztán rájöttem hogy a öcsi Stalkerezik! :D
  • nearo
    Reggel hallottam én is a hangot. Aztán fél másodpercen belül felhangzott egy busz motorjának a jellegzetes búgása is... csak fékhang volt.
  • 89
    „Elküldi angyalait harsonával és nagy szózattal: és egybegyűjtik az ő választottait a négy szélről, az egyik végétől, azok határáig.” (Mt 24,31)

Lassan 2012 :)
  • sirdond
    why not zoidberg?
  • Frosty01
  • sirdond
    kellett nekem ezt a topikot nézni, meg lovecraft-ot olvasni. éjszaka arra ébredtem fel,hogy egy nem emberi hang valami értelmetlen szöveget motyog :D lol
  • Szaruman
    Uwu király, nem császár:D
    Amúgy ez egy fasza trolltopik kb. És ilyenben nem 'hinni' kell. Megtörtént vagy sem? Ez nem hit kérdése, ez tény (hogy nem)...
  • cargame
    Mert aki kicsit is eltér az átlagtó az, buzi idióta stb....ez ilyen :) Gép előtt szerencsére mindenki tudja, h mi a jó és ő a császár
  • Maximus4
    Ezt sem igazán értem mi a gond a topik témájával.
  • Ironman2
    Én nem a személyre mondtam hogy idióta,hanem a topik témájára.
  • Maximus4
    Azért az nagyon jó,hogy ha valakinek különbözik a véleménye vagy olyanban hisz amibe mások nem,az mindjárt hülye,idióta stb. :(
  • Ironman2
    Nem a kocsis vagy? Az szokott nyitni ilyen idióta topikokat
  • uwu 101
    Nem tetszik a vélemény?
    Végül is egy nyilvánvaló ökörség a téma. Ami még vagy egy napig rohadt népszerű lesz (amíg egy újabb faszság nem jön helyette)
    Ezekre a tényekre a hozzászólók jóindulata is rátesz egy lapáttal. Szerintem csak te veszed komolyan, miért gondolom nagyon sokan hülyének is néznek. (vagy csak úgy teszel, ez lényegtelen)
    Sok szerencsét a hasonló topikok nyitogatásához, jól áll neked.
  • monkeymajom
    ajánlom az összes topik körbejárását ami neked nem szimpatikus és a lent beírt mondatot mindenhova copy-zd be
    jó munkát hozzá
  • Ironman2
    Micsoda egy topik vazze.Beszarok mindjárt
  • Pluskast
    Mire gondolsz, hogy ezek a lények? Én konkrétan erre meg erre gondoltam. Ma a Hold vagy akár a Mars felszínét jobban ismerjük mint azt, hogy milyen élőlények léteznek az óceánjainkban. Szóval, ha egy több száz millió éves halfaj mind a mai napig létezik, akkor más ösi állatok nem élhetnek?
  • Bachstein
    Ilyen képfelbontású kamera 2018-ban? Szégyen! :)
  • nearo
    dátum nemstimmel^^
  • patiang
    egy mozit belőle!