294
Rejtélyes morajló hangok szerte a világon
  • Csirke4
    Nem inkább ne mondd!
  • Csirke4
    Egy ilyen morajláson mit tiltsanak? Már ígyis 1000 meg 1000 videó van fönt róla.
  • Wlanseraf
    Fönt hegesztik a Klingonok az orbitális bázisukat:) jövöre jönnek os offolnak minket:) elvégre 2012 lesz:D
  • Pluskast
    Most mondjam azt, hogy a műholdakhoz kicsit több köze van a NASA-nak mint ahhoz, hogy ismeretlen eredetű hangokkal foglalkozzon? Akkor már inkább az IST.
  • ldavid
    már ha meg nem tiltják nekik (és most nem konspirálok)
  • Csirke4
    Minnél több szirszart kürtöl szét annál jobban odafigyelnek rá az emberek annál nagyobb nyomást gyakorol az istenadta nép az éppen hatalmon lévő politikára hogy mégtöbb pénzt nyomasson bele. Gondolj csak A megtévesztés foka (Dan Brown) könyvre.
    Ha a NASA olyan dolgot talál ami rendkívűl érdekes akkor arról garantáltan hallani fogunk.
  • Csirke4
    "Egyébként meg nem tudom, hogy miért kéne az amerikai űrhivatalnak foglalkozni ezzel?"

Például ugyanazért amiért Ezzel is foglalkozik.

• monkeymajom
    nem akarlak piszkálni de pont a nasa az aki azt titkol el amit akar...és hidd el..nagyon sok dologgal azt is teszi!
  • Pluskast
    Hogyne:D Bár azért én várnék még ezzel egy picikét:) Nem hiszem, hogy jönne a világvége:)
  • Willenbrock
    Szerintem előbb várjuk meg hogy a dolog a nagy könyv forgatókönyve szerint alakul-e :)
  • Pluskast
    Ha gugliba beírod kiad egy rakás oldalt ami foglalkozik ezzel. Egyébként meg nem tudom, hogy miért kéne az amerikai űrhivatalnak foglalkozni ezzel? Nem űrjelenségről van szó hanem földiről. Persze az is lehet, hogy egy nagy hoax az egész és neked van igazad de erre sincsen bizonyíték.
  • Bronx South
    de zenét is lehet csinálni ilyen, vagy hasonló hangokból :)))

• Csirke4
    "A videókon látszik, hogy több különböző fiókból lettek feltöltve, vagyis első körben a hamisítók kizárva."

Látogasson el csak egyszer az sg.hu-ra és kérdezze meg a modikat ambruska 1000 regjéről. :D
  • Csirke4
    Szerintem valaki ilyen soundtrackokkal trollkodik.

• Bronx South
    akk most jön az a rész hogy mindenki kiélheti erotikus hajlamait a világvége előtt, és helyben megerőszakolhat pár nőt az utcán ? XDD
  • Atkamon
    Valószínű... :D
  • Csirke4
    Szerintem annak a blognak a szavahihetősége egyenlő a nullával. Az a baj, hogy úgy áll hozzá rengeteg ember, hogy bedob valami hülyeséget és utána cáfold meg. Erről pedig már írtak.
    De ha tudtok linkelni valami olyan tudományos hírportált ahol általában elhihető dolgok vannak (Például ezen.) és írnak erről, akkor adjatok már egy linket.
  • Willenbrock
    Most ugrott be hogy a Jelenések Könyvében szó van róla hogy a végítéletkor jönnek valami angyalok akik megfújják a kürtjüket kb öten vagy hányan vannak a sztori szerint,a kürtölés után pedig a harag korsóját vagy mit a földre ürítik.Na lehet hogy ez jön most
  • Pluskast
    Ja végül is... Metró ruszki módra:D :D
  • Tuvok #115
    Pár hete Pest belvárosában volt alkalmam aludni (életemben először), és hasonló hangokat hallottam elég gyakori rendszerességgel . Nagyjából egy óra agyalás után jöttem rá, hogy a ház alatt megy el a 2-es metró (Blaha L. tér) :DD
    Mindenre van logikus magyarázat, csak meg kell találni .
  • Bronx South
    szerintem nem a videók, hanem maga a hang forrása fake. ugyanaz föl is lett véve több helyről és az első videón a leghangosabb a többi videón hallani hogy távolabbról szól. valaki kiállt egy kürtel valamelyik háztetőre azt szvsz.
  • Pluskast
    Arról beszélek, hogy mindent meg lehet kérdőjelezni. Hozhattam volna más -jobb - hasonlatot is. Nyilván, ha elkérnénk a felvételt és elvinnénk egy szakértőhöz meg lehetne mondani, hogy igaz vagy hamis. Amíg meg ezt nem teszed meg addig bármit mondhatsz. Azt is, hogy hamis és azt is hogy igazi. Bár hozzátenném, hogy a cikkben leírtak szerint a felvétel (mámrmint az első) nem fake.
  • Csabesz6
    :DDDDDDD
  • Csirke4
    ???

Én mért bizonyítsak be bármit is?
    De egyébként megsúgom, hogy előbb tudom igazolni a rendőrbácsinak hogy magyar vagyok mint, hogy te megmondod 3 youtube felvételről, hogy a valóságot vették föl bennük.
  • Bronx South
    Pedig jön a begyűjtők űrhajója a Mass Effectből :D a sok csíra ilyenkor fosik hogy na most mi lesz XDD
  • ldavid
    recepció van elég az
  • shaba23 #108
    Én most is hallom
  • Zsolek123
    Jobb is ez, hogy nincs semmi. Én személy szerint nem akarok megdögleni, ha nem muszáj :D
  • Pluskast
    Hiányzik egy kis Blitzkrieg?:))
  • Willenbrock
    Amúgy jöhetnének már a vérszomjas idegenek,vagy valami hasonló nagyobb horderejű dolog történhetne mert mostanában itt "nyugaton" megállt a történelem,nem történik semmi igazán nagy esemény.
  • Pluskast
    Én nem mondtam, hogy UFO nem tudom mi ez. Másrészt meg akkor bizonyíst be, hogy te te vagy és hogy egyáltalában magyar vagy. Ne kezdjünk ilyenekbe bele menni mert mindent meg lehet kérdőjelezni.
  • sirdond
    tekeli-li, tekeli-li
  • Willenbrock
    Cthulhu monnyon le! :D
  • Maximus4
    Szerintem sokan nem röhögnék halálra magukat ha tényleg így lenne:)
  • Csirke4
    Eddig ez a legreálisabb megközelítés.
  • LasDen #99
    de mivan ha az idegenek csinálják a hoaxot, hogy eltereljék a figyelmünket és mikor nem figyelünk, akkor beolvadnak az ukrán és magyar parlamentbe....:DD
  • Csirke4
    Elég fejlett ahhoz az emberi civilizáció, hogy olyan dolgok amik hangot okoznak ne legyenek ismeretlenek a számunkra. Még ha valami különös elektromágneses vihar villogtatná a lámpákat vagy valahol hirtelen megfordulna a gravitáció még bele lehetne magyarázni valami túlvilági maszlagot de egy ilyen hangos szar szvsz sima hoax.
  • Cef
    Elég valószínű, hogy fake az egész. Figyeljétek meg, nemsokára már az lesz, hogy ha valaki meghallja, hogy a háza előtt elrobog a zetor csak felkiállt, hogy "úr isten, már itt is!".
  • LasDen #96
    fasza lenne ha ilyen tripodok vagy valami hasonlók lennének...tök poén lenne...:DDD
  • Torzonborz
    szerintem senki sem állította 100 % hogy ufo látogatás vagy ilyesmi okozza a hangokat. lehet vmilyen emberi tevékenység/gépezet vagy természeti jelenség okozza.

vagy szimplán hoax , ez is benne van a pakliban.