294
Rejtélyes morajló hangok szerte a világon
  • vg
    Ilyen hangok nincsenek, főleg nem kis hazánkban, pedig annyira szeretnék egyszer ilyen hallani, vagy ufo-t látni! :) Érdekesség; Az új négyes metró a házunk alatt halad át(belváros), és éjjel (szó szerint) érezni és hallani durmogó hangot. Úgy fél óránként felerősödik, tart kb 20-30 másodpercig, majd elhallgat. Ez megy szinte egész éjjel. Sajnos ez a metró hangja, éppen szállítanak valamit, ilyesmi.
  • mtibee
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Elnézést mindenkitől, de nekem itt most nem az a célom, hogy bárkit is meggyőzzek arról, hogy mit és hogyan hallottunk itthon. Mint említettem, hárman is hallottuk, ezért nem éreztem szükségét, hogy rögzítsem a hallottakat. Egyébként nem is tudnám, mert 40 Hz alatti hangokról van szó, egy esetben sem volt az a klasszikus csattanás hang, ami a dörgésekre jellemző, csak mély, morajló hang.
    Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy mi a fene lehet ez, ha nem földrengés, és nem mennydörgés. Vagy ha mennydörgés, akkor miért nem látszik a villámtérképen az azt kiváltó villámlás. Kérdeztem ezt egyébként az Időképesektől is, de ott sem tudják, hogy mi van.

• Büdös Bohóc
    én már a második morajlás után kézben telefonnal ültem volna, hogy azonnal a diktafon menjen, ha kezdődik megint
  • Büdös Bohóc
    Persze felvételt készíteni lusta lennél, hogy bizonyítsd a kamuzásaidat
  • uwu200
    Ja ez?
    Hát ez csak egy sárkány. Nem tudom mit vagy úgy meglepődve, mintha nem ezt csinálnák nap mint nap.
  • nearo
    Metró a ház alatt?
  • mtibee
    Azóta már a 8. ilyen morajlás is megvolt, és hárman is hallottuk - megfertőztük a vendégünket is. :D
    Egyébként a pesti szeizmogram nem mutat semmi különlegeset, néztem villámtérképet is, azon sem volt semmi aktivitás. Nincs Love Parade sem a szomszédunkban, még biciklis sem jár erre. Döröghet úgy az ég, hogy nincs villámtevékenység?

Kifogytam az ötletekből. Akinek van magyarázata, hallgatom.
    Az utolsó három morajlás ideje:
    11:13:58
    11:28:20
    11:40:00

Nem viccelek, tényleg érdekelne, hogy mi a fene lehet ez.
  • Büdös Bohóc
    Ti valami olyasmit, amit úgy hívnak, hogy "feltűnési viszketegség". Bár jobb ötletem is támadt, hogy mit mondjak arra, hogy mit szívtok :D
  • uwu200
    Néhányan kötelességüknek érzik a legendák életben tartását.
    Szórakoztató lehet gondolom.
  • mtibee
    Pest megye keleti részén egy néhány ezer lelket számláló településen ma reggel 9:40 óta az 5. földrengésszerű zajt hallottuk a húgommal, az ablakok annyira beleremegtek, hogy 4 méterről is hallani lehetett a zajt. (200 m-re lakunk a legközelebbi főúttól, közvetlen a házunk közelében azóta sem volt semmi forgalom, földmunkát senki nem végez... Ja, és a legelső előtt vibrált a tv képe...)
    Mi mit szívtunk? :)
  • Büdös Bohóc
    nem kéne annyit szipózni meg LSDzni
  • TheLostOne
    Az lol, hallottam csütörtök vagy péntek délután, igaz jó messzinek tűnt, de az irányát csak olyan 120°-os szögben tudtam behatárolni, illetve egyenletesebb búgás volt, és egy kicsit magasabb hang. Kb olyan 20 percig lehetett hallani, haverral találkoztam pont, kérdeztem tőle mi lehet, ő sem tudta. Valahogy akkor nem ugrott be, hogy ismét ez a hang az, mert ezúttal sokkal halkabb volt mint mondtam, és nappal volt, nem éjszaka, most esett le ezt olvasva, hogy bizony megint egyezik a dátum.
  • mtibee
    Újra megjelentek a semmiből jövő furcsa hangok
  • monkeymajom
    tapsoljuk meg ferit és a zümmögő faszlukát
    reméljük jó sokáig benne marad az a méhkirálynő
  • feri0127
    sziasztok a nevem feri, de szólítsatok csak fecskendőnek

történt múltkor, hogy elfogyott itthon a baba testápoló amivel sikosítottam, és mivel pont a micimackó mesére vertem, eszembe jutott, milyen lenne ha mézzel sokosítanék. kiugrottam a közeli erdőbe, hogy mézet lopjak a méhektől. füstölővel elűztem a méheket, levettem a kaptár tetejét és belemarkoltam a mézbe, majd elkezdtem recskázni. hazaérve furcsa zümmögő hangra lettem figyelmes, hát a méhkirálynő belemászott a faszlukamba és azóta is ott tanyázik.
    magyarul zümmög a faszlukam!

történt veletek már hasonló?

úgy látom itt ilyen rejtélyes hangokkal foglalkoztok! segítsetek!!!
  • monkeymajom
    miért ne tudnám?
    azt jelenti,hogy kételkedő,hitetlenkedő
  • uwu200
    Akkor te nem ismered a szkeptikus szó jelentését.
  • monkeymajom
    nem azt mondom,hogy mindent nyitottsággal kezeljünk de azt érzem,hogy sok esetben túlzottan szkeptikusak vagyunk bizonyos dolgokkal kapcsolatban
    tehát hamarabb rámondjuk valamire,hogy kamu mielőtt logikusan végiggondolnánk
  • uwu200
    Nem az a lényeg hogy ki mondja hanem hogy mit.
    Hírcsatornák is kértek már bocsánatot kacsáért, és tudóst is kaptak már hazugságon.
  • monkeymajom
    később keresek linket;)
    de azt nem értem,hogy ha egy bbc mondja az mennyivel hitelesebb,mint mondjuk egy tudós?
  • uwu200
    Akkor linket! Vagy nem történt meg XD
  • monkeymajom
    több oldalon találkoztam már ezzel a hírrel és onnan vagyok informálva(oldal címeket most nem tudok neked mondani)
    nem ebből az origos átlag hírből vontam le a konzekvenciát
  • uwu200
    És egyből arra gondoltál hogy a földrengés valójában két helyen történ és nem is volt természetes? Merthogy elhallgatták?
  • monkeymajom
    igen, elolvastam de én már fenntartásokkal kezelem a nagy,globális hírügynökségektől átvett híreket
  • uwu200
    Biztos hogy elolvastad a cikket amit linkeltél? Nem olyan hosszú azért.
  • monkeymajom
    .
  • uwu200
    Persze, néha még szivárványsörényű kicsi póniegyszarvúak is cikáznak közbe az égen.
  • monkeymajom
    és földrengés történhet egyszerre 1 időben is 2 különböző helyen azonos erősséggel? előrengések mindig vannak vagy azok sem mindig jelentkeznek?
  • uwu200
    Nincs olyan hogy földrengésmentes övezet, földrengés bárhol lehet.
  • monkeymajom
    itt a földrengés kapcsán csak arról van szó,hogy egy olyan helyen történt maga a rengés ahol nem nagyon szokott mivel földrengés mentes az övezet és ezzel egy időben azonos erősségű rengés volt egy másik helyen is és percre pontosan ugyanakkor történt a rengés. Előrengés nem voltak és még az állatok sem észlelték a rengéseket ergo ez nem természetes eredetű földrengés volt. Utána megállapították a rengések epicentrumát ami elég közel volt a felszínhez és ezt utána rögtön módosították mélyebb adatokra,hogy reálisabb legyen.
  • uwu200
    Még csak véletlenül se. Az a "minden", az egy olyan nagy mennyiség amit nemigen lehet egy emberrel társítani.
    Senki se tudhat mindent. A neten sincs fent minden, és nem is lesz soha. Viszont rengeteg kamu terjed rajta. Van aki így szórakozik, vagy csak rosszul tudja, ezer oka lehet a bullshit járványnak.

Egyébként meg dzsekó él csak visszavonult, a halálhír a nyugalma miatt kellett. Mit szólsz hozzá? Ez is információ.
  • monkeymajom
    akkor szerinted ami a világban zajlik arról mindannyian jól értesülünk és minden információ eljut hozzánk?
  • uwu200
    Azt gondolom róla hogy túl sok hülyeség terjed a neten, meg hogy az emberek túlságosan ráérnek, és még foglakoznak is vele. Aki meg elindította, vagy jót röhög rajta, vagy ő is elhiszi és most egy sarokba kuporodva sír valahol a paranoia kínjaitól.
  • monkeymajom
    amennyire egyértelmű néhány dolog annyira próbál az ember kitalálni valami egyértelmű választ rá
    (példaként itt van az új denveri reptér ahol nem titkoltan el vannak helyezve szabadkőműves jelképek és hatalmas félelmet keltő festmények és még sorolhatnám a furcsaságokat amik ott vannak..állítólag ez valami új támaszpont ahova most próbálnak átköltözni)
    nem állítom,hogy igaz csak a különös egybeeséseket szeretném itt megbeszélni veletek,hogy ki mit gondol én nem hirdetem a hülyeséget mivel nem konkrét tényként beszélek róla csak felvetem a megtörtént és leellenőrizhető dolgokat amik elég furán egybevágnak
  • uwu200
    Itt nincs szó azokról a hangokról, csak arról hogy földrengés volt.

Különben is honnan tudod hogy a földrengésnek köze van az állítólagos hangokhoz?
    Tudtommal aznap felkelt a nap is, ennyi erővel a napnak is lehet hozzá köze.

Egyébként meg az ügy az én szemszögemből úgy fest, hogy csináltak pár fake videót. És vannak akik nem hogy szégyellik, hogy beszopták, még büszkén hirdetik is arra hogy mekkora nagy igazságot találtak.
  • monkeymajom
    akkor itt a link:
    földrengés Washingtonban
  • monkeymajom
    felesleges linkelnem csak írd be,hogy földrengés washington 2011
  • Büdös Bohóc
    hihető
  • ScarY MAN
    linket vagy nem történt meg.
  • monkeymajom
    frissítés
    USA-ban történt még augusztus végén egy olyan földrengés amit semmilyen előrengés nem előzött meg és még állatok se jelezték a vészt a leghihetetlenebb,hogy olyan részén volt az USA-nak ahol 100 éve nem volt földrengés és egyszerre 2 helyen volt ez a megmagyarázhatatlan dolog ráadásul percre pontosan 1 időben (a Fehérházat kiürítették az Obelix megrepedt)
    ezután jöttek a morajló hangok