23037

A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #15583 Akkor megint lesz meg a Mo :D
Egyébként én is átálltam a Try to Luck-ra. Igaz hogy kevesebb a drop, de ad prém camo-t (már kétszer esett Ocean Soul a múlt héten) és legalább hat 750 free xp-s is volt.
#15579 Nem csak az orosz. Asszem múlt héten vettem meg én is a Shchors-t, szóval most a japókat leszámitva már minden nemzetnél meg van a hetes cirkáló. Tegnap a Yorck-ot próbáltam leszorzózni. Top tier voltam, négy foglalós pálya. Elindulok a legközelebbi felé... Arra jön az ellenséges flotta több mint fele. Azért mi is voltunk páran, de gondoltam egy cirkálóval nem kéne a tűzvonalba menni, pláne hogy a rombolónk lerássolta az egyik bb-t és persze meghalt. Fordulok ki, rám lő a König. Egyetlen lövés talált el, persze mi volt? Citadell. Végül egy Pensacola-val kivégeztük egymást.
Ha már Pensacola, mi az hogy 4.2 km a 128-asok légvédelmi lőtávja? A Clevem max légvédelme 7.2km, ez meg kapitányi skill nélkül 5(!!!) És persze a poén, több cirkálóra is felraktam a Def AA-t. Az Aoba-ra nem. Ki ellen rak be CV-t? Hát naná. Ráadásul T8 ellen, 7-es cv, és még nem volt meg a GFCS sem, szóval 13km-re lövöldözhettem. Az érzés, amikor a romboló messzebb ellő, mint én a cirkálóval... prájszlessz!
Utoljára szerkesztette: Darun, 2017.08.14. 13:42:00 -
Máik fórumban olvastam: "Megvan a HMS Nelson "ára", 375.000 free xp lesz." -
Ha így volt, elnézésedet kérem, bizonyára elmélyülten kerülgettem a torpedókat, mert mostanában szinte állandóan az végez velem. :D -
Notser - Nelson
Ha jól értettem free xp-s lesz? -
Malachit #15579 Nekem a 100k+ sebzés és a két kill 7-es orosz cirkálóval lett meg. Azzal azért meg kell dolgozni érte :) SC-ből meg kaptam 2 hét prémet közvetlen azután, hogy hétvégére vettem 1 napnyit...
Ha az új küldetés sorozathoz magas CV kell, akkor nekem full bukta. 5-ös és 6-os van :/ Már az elsőt se tudom csinálni, mert épp nincs 8-9-es cirkálóm. 10-essel meg tegnap 1 kör után feladtam, miután a 3. percben kaptam 2 cickót és még pár szórványt és kirobbantam a pályáról... Inkább mentem vissza húzni az orosz 7-est.
Amúgy az orosz 7-es is tud furákat. 3 egymás utáni csatában 2 esetben kaptam full hp-ról ammo-t. Egy időre fel is raktam az ellene való zászlót. -
Ezt nekem egy stock Ibukival sikerült tegnap megcsinálni, lestem egy nagyot a végén. -
Darun #15577 Imádom ezt a játékot! Az utolsó csatát Iowa-val mentem, 115k sebzés és 2 kill. Mi az utolsó feladat a küldiben? over 100k dmg és 2 kill. (Mellesleg Bismarck-al megint befigyelt egy 1k HP-s citadell) -
Valamelyik nap mintha ellenem lettél volna egy csatában, még köszöntem is, de nem volt válasz. -
Darun #15575 Épp ezt akartam mondani én is, hogy a japó cirkálóknak a lőtávja eléggé aggasztó számomra. -
Nem akarlak elkeseríteni. Nekem nagyon nem jött be a Mogami. Amennyire a Myoko tetszett, meg jöttek is a jó eredmények, az utódja nálam ment a parkolóba. Semmire nem jó.
Utoljára szerkesztette: Trucker39, 2017.08.13. 22:57:25 -
BigaC #15573 szerintem harmatos az a 15.8km Tier VIII-ban a Mogaminál. persze gyújtogatni és néha torpedózni jó vele. -
Remélem a Mogami is legalább ilyen jó lesz. -
Darun #15571 Ő is tudja, hogy a csúcson kell abbahagyni :D -
A Myoko búcsúajándéka.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Darun #15569 Miért ne? Ha valakin látom hogy segiti a csapatot, akkor persze. Ha a cv spottol, vagy a dd befüstöl, nekik mindig szoktam osztani. A reportok úgy is előbb elfogynak. A történelem során eddig egyszer fordult csak elő, hogy a compliment előbb elfogyott, mint a report. Pár hete irtam is, akkor egy ellenséges Bayern-nak adtam, mert bár semmi esélye nem volt ellenem, még odajött verekedni és egy jót közelharcolhattam végre. Neki is adtam, meg meg is köszöntem cseten, bár lehet hogy azt hitte, ironikusnak szántam. -
Én 2000 xp fölöttieknek szoktam. HE spammereknek meg megy a negatív :D -
carp3tm0nster #15567 Complimentet is osztasz? :D -
Az hiszem ez új kapitányos küldi felejtős .... 2. fokozatnál T9-10 cv nélkül nem lehet teljesíteni..
Úgy érzem ezek nem állnak túl jóé ésszel. -
Darun #15565 Egyet még is kihagytál. Ha van CV, az általában bárhová küldi a gépeit, kivéve a foglaló fölé, nehogy véletlenül felspottolódjanak az ellenséges rombolók és esetleg valaki tudjon rájuk lőni.
Bár ez csak három foglalós volt, tegnap elmentem foglalni dd-vel az egyik pontot. Szerencsére a játék elején az összehasonlitás nem dinamikusan mutatja a hajók értékeit, igy ott még nekem volt a legjobb camo-m, ennek ellenére az ellenséges dd még is előbb spottolt (thx WG) Rálőttem, erre eliszkolt. A cv-k Rjudzsok voltak. Az ellenfélé természetesen attacker formációval. Ugyan befüstöltem, de elszámoltam magam és kicsúsztam a füstből, mire megállt a hajó. Persze az ellenségnek az egyetlen vadász köteléke ott volt felettem és spottolt, igy a cirkálók/csatahajók szétlőttek. Aztán megláttam hogy a saját cv-nk vadász konfiggal jött. Már röppent is neki a 2 report.
Ugyanakkor pár meccsel előtte megkaptam ugyanennek az ellenkezőjét is. A cv-nk a foglalás végéig fölöttem tartotta a vadászait, spottolta az ellenséges dd-ket és távol tartotta tőlem az ellenséges vadászokat. Pedig nem is kértem rá, tudta a dolgát magától.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2017.08.13. 15:17:58 -
tutyimutyi2 #15564 Sajna nem :P -
carp3tm0nster #15563 Általános ismertető a Domination pályákhoz:
1. az ellenfélnek MINDIG több DD-je van foglaláshoz, és be is foglalja velük a pontokat. Saját DD-ink ilyenkor automatikusan elszaladnak.
2. Ha CA/CL hajóval vagy és mész segíteni a saját DD-nek, akkor az ellen CA,BB kombója leradíroz.
3. Ha BB-vel mész, akkor szénné égetnek/torpedóznak azok az ellenséges hajók, amik a pontokat védik.
4. A saját BB hajóitok, MINDIG lőtáv széléről lövöldöznek.
Kihagytam valamit? -
Darun #15562 Elolvastam mit firkantottak erről a honlapon. Elvileg a hármas feladatért járó flag-eket kell összeguberálni. Ezekért adja majd az angol BB-ket, de természetesen csak akkor, amikor elérhetőek lesznek a játékban. Ez mondjuk azt is jelenti, hogy felesleges volt vissza vennem a Caledon-t. Azért az is érdekes, hogy az első (vagyis a mostani) flag az Iron Duke-é.
Egyébként megkérnélek hogy használj vesszőket a mondataidban, mert még a WG-s cikk elolvasása után is csak harmadszorra sikerült értelmeznem amit irtál. (bár gyanitom hiába) -
Darun #15561 Az egyébként egy elég jó játékmód, aminek elvileg szintén az lenne a célja, hogy ne mindenki a pálya széléről kempeljen. Sajnos sok játékos van, aki erre még nem jött rá. Nekem hónapok óta be se adja :( -
tutyimutyi2 #15560 Miféle elbaszott egy játékmód az ahol céltábla mintájú területet kell elfoglalni de érdekes mód csak az enemy képes elfoglalni azt? -
Megvettem az Ibukit, de még nem volt időm se felszerelni se kipróbálni. Ha eladom a NewOrleanst + Mogamit akkor lehet a Baltimoret is meg tudnám vásárolni. -
Darun #15558 Nincs. -
Darun #15557 Egy megjegyzés a Mexico-s, T8-as csatához. A Chapa nem szögbe fordult, hanem szembe veled. Szemből sokkal kisebb az esély az overpenre, igaz hogy eltalálni is, de a Mexiconak elég pontosak az ágyúi. És bár a Mutsu-tól kevésbé féltél, hiába lőtt rád HE-vel, elsőre 9k-t lerántott rólad és ki is gyújtott, a második meg 6K-t. (egyébként gyanitom hogy az event miatt lőtt HE-vel) -
Egy kis live-ozás, élesben:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Darun #15555 A mostani küldi harmadik feladatánál van egy flag, de még csak most kezdem el.
#15553 Ez volt az oka hogy idén még alig 1-2 csatát mentem csak vele. Sztem maga a hajó már egy éve is meg van, anno én is fontolgattam hogy eladom a rákba, de végül nem tettem. Talán most kap még egy esélyt. -
tutyimutyi2 #15554 Van most az a küldetés amivel fel lehet oldani az érkező 3-4-5-ös brit csatahajót és mind a 3 hétre 5 küldetés és mindegyiknél a harmadik küldetéssel jár olyan hogy: Blueprint Commemorative Flag ezt kell megszereznem ahhoz hogy feloldódjon a csatahajó? -
Több hónapnyi kihagyás után, úgy eladtam a Pensacola-t mint a sicc. Nyilván nem illettünk össze, mert borzasztó csatáim voltak vele. -
Darun #15552 Több hónapnyi kihagyás után előkotortam szegény Pensacola-t. Akkora kört mentem vele, mint állat :D A felállás természetesen a szokásos volt. A csapat 3/4 része a másik oldalra ment, őket fedezte a cv is, annak ellenére hogy a mi oldalunkon volt. Ennek ellenére mi befoglaltunk a Graffal, a másik oldal meg elesett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Távolabb kempelt valami csatahajó is, de ő lőtávon kivül volt, amúgy is inkább a Yorck-okat lőttem AP-vel, mert kellett a citadell a küldihez. Az Algerie-nk AFK volt. Igazából az egész csapatot reportálhattam volna, mivel senkitől se kaptam compliment, holott kevesebb mint 200 ponttal maradtam el a győztes csapat első helyezettjétől (akit szintén én szedtem ki) és majd kétszer annyi pontom lett mint az utánam következő csapattársnak. Mondjuk a cv-t sem értettem egészen, 2 vadász 2 torpedó felállásban nyomta, az ellenfél Rangere meg full támadóba, még se ment rá a Rangerre. Szerencséjére az is zokni volt, mert a Saipan kb 5-6 km-re volt az egyik New York-tól és a Ranger még is arra ment rá. Amatőrök. -
carp3tm0nster #15551 ja volt, de T7-ig. és hát azon már túl vagyunk ;-)
Ibukit jó lett volna megvenni óccóért... -
Akkor sajnos ezen átsiklottam... így vagy Ibuki vagy Baltimore. -
ikarus44 #15549 Normál japó hajókra múlt hétvégén volt leárazás, én akkor vettem meg a Myoko-t. -
Már hogyne lenne. Vehetsz Ishizuchi-t féláron, vagy Mutsu-t 30 % engedménnyel. Kell a pénz a gyereknek, megy a magán iskolába. :)
Jahh, hogy te kommersz hajóra gondoltál leárazással? Az sajnos elfogyott. :) -
Persze van úgy, hogy van 5 dd + cv. Így mondhatni már az elején elmegy a kedve az embernek az egésztől. -
Én csak teszt szerveren próbáltam ki a japán BB ágat magas szinten. Gondoltam, mielőtt nagyon belemélyedek az ág fejlesztésébe, megnézem mik a buktatók. Azt gondoltam, ugyan már az Izumo jó hajó, csak nem jól használják. Nos teszt szerveren még a bot-ok is szétszedték. Értem én, hogy nem értek, hozzá, de eléggé el is ment a kedvem tőle. Annyit számomra nem ér a Yamato, hogy ennyit kínlódjak előtte. A német oldalon megvan a tier10 BB. Köszöni szépen, jól van. Jó pofozkodós csatákat lehet menni vele. Írtam korábban is, azt hiszem: egyetlen komoly hibája van mindösszesen. Sikerül vele szinte mindig a bénábbik csapatba kerülni. Valamilyen módon sikerül vele mindig egyedül maradnom egy oldalon. A csapat gyors ütemben távozik, csak a távozásuk iránya változó. Néha hátrafelé, de leggyakrabban meg lefelé.
A fenntartási költség igen magas, de biztosan emlékeztek rá, hogy már régebben módosítottak a levonáson. Vagyis, mindegy, hogy hátul lopakszik valaki és a festékre is vigyáz, vagy elöl van és ütik vágják, a karbantartási költség nem változik. Ezért lenne fontos, hogy minél több kárt csináljunk az ellenséges hajókban, mert csak azzal lehet ellensúlyozni a magas kiadásokat. Valahol írva vagyon, hogy minimum a saját hajónk HP-ját sebezni. Tier 10-ben már ez is kevés szerintem. Ha sok az overpen, akkor HE-vel, de muszály sebzést osztani, mindennek, ami mozog és piros. -
Japán hétvége
Jól gondolom, hogy nem lesz hajó leárazás? -
carp3tm0nster #15544 Izumo 6:30
Itt látszik mennyit ér az Izumo egy T-10 csatában. Tekerj 6:30-ra kb akkor indul a móka.