A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #15552 Több hónapnyi kihagyás után előkotortam szegény Pensacola-t. Akkora kört mentem vele, mint állat :D A felállás természetesen a szokásos volt. A csapat 3/4 része a másik oldalra ment, őket fedezte a cv is, annak ellenére hogy a mi oldalunkon volt. Ennek ellenére mi befoglaltunk a Graffal, a másik oldal meg elesett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Távolabb kempelt valami csatahajó is, de ő lőtávon kivül volt, amúgy is inkább a Yorck-okat lőttem AP-vel, mert kellett a citadell a küldihez. Az Algerie-nk AFK volt. Igazából az egész csapatot reportálhattam volna, mivel senkitől se kaptam compliment, holott kevesebb mint 200 ponttal maradtam el a győztes csapat első helyezettjétől (akit szintén én szedtem ki) és majd kétszer annyi pontom lett mint az utánam következő csapattársnak. Mondjuk a cv-t sem értettem egészen, 2 vadász 2 torpedó felállásban nyomta, az ellenfél Rangere meg full támadóba, még se ment rá a Rangerre. Szerencséjére az is zokni volt, mert a Saipan kb 5-6 km-re volt az egyik New York-tól és a Ranger még is arra ment rá. Amatőrök.