banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Egyet még is kihagytál. Ha van CV, az általában bárhová küldi a gépeit, kivéve a foglaló fölé, nehogy véletlenül felspottolódjanak az ellenséges rombolók és esetleg valaki tudjon rájuk lőni.

Bár ez csak három foglalós volt, tegnap elmentem foglalni dd-vel az egyik pontot. Szerencsére a játék elején az összehasonlitás nem dinamikusan mutatja a hajók értékeit, igy ott még nekem volt a legjobb camo-m, ennek ellenére az ellenséges dd még is előbb spottolt (thx WG) Rálőttem, erre eliszkolt. A cv-k Rjudzsok voltak. Az ellenfélé természetesen attacker formációval. Ugyan befüstöltem, de elszámoltam magam és kicsúsztam a füstből, mire megállt a hajó. Persze az ellenségnek az egyetlen vadász köteléke ott volt felettem és spottolt, igy a cirkálók/csatahajók szétlőttek. Aztán megláttam hogy a saját cv-nk vadász konfiggal jött. Már röppent is neki a 2 report.
    Ugyanakkor pár meccsel előtte megkaptam ugyanennek az ellenkezőjét is. A cv-nk a foglalás végéig fölöttem tartotta a vadászait, spottolta az ellenséges dd-ket és távol tartotta tőlem az ellenséges vadászokat. Pedig nem is kértem rá, tudta a dolgát magától.
    Utoljára szerkesztette: Darun, 2017.08.13. 15:17:58