A Wargaming új MMO játéka
-
Én csak teszt szerveren próbáltam ki a japán BB ágat magas szinten. Gondoltam, mielőtt nagyon belemélyedek az ág fejlesztésébe, megnézem mik a buktatók. Azt gondoltam, ugyan már az Izumo jó hajó, csak nem jól használják. Nos teszt szerveren még a bot-ok is szétszedték. Értem én, hogy nem értek, hozzá, de eléggé el is ment a kedvem tőle. Annyit számomra nem ér a Yamato, hogy ennyit kínlódjak előtte. A német oldalon megvan a tier10 BB. Köszöni szépen, jól van. Jó pofozkodós csatákat lehet menni vele. Írtam korábban is, azt hiszem: egyetlen komoly hibája van mindösszesen. Sikerül vele szinte mindig a bénábbik csapatba kerülni. Valamilyen módon sikerül vele mindig egyedül maradnom egy oldalon. A csapat gyors ütemben távozik, csak a távozásuk iránya változó. Néha hátrafelé, de leggyakrabban meg lefelé.
A fenntartási költség igen magas, de biztosan emlékeztek rá, hogy már régebben módosítottak a levonáson. Vagyis, mindegy, hogy hátul lopakszik valaki és a festékre is vigyáz, vagy elöl van és ütik vágják, a karbantartási költség nem változik. Ezért lenne fontos, hogy minél több kárt csináljunk az ellenséges hajókban, mert csak azzal lehet ellensúlyozni a magas kiadásokat. Valahol írva vagyon, hogy minimum a saját hajónk HP-ját sebezni. Tier 10-ben már ez is kevés szerintem. Ha sok az overpen, akkor HE-vel, de muszály sebzést osztani, mindennek, ami mozog és piros.