banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Akkor megint lesz meg a Mo :D

Egyébként én is átálltam a Try to Luck-ra. Igaz hogy kevesebb a drop, de ad prém camo-t (már kétszer esett Ocean Soul a múlt héten) és legalább hat 750 free xp-s is volt.

#15579 Nem csak az orosz. Asszem múlt héten vettem meg én is a Shchors-t, szóval most a japókat leszámitva már minden nemzetnél meg van a hetes cirkáló. Tegnap a Yorck-ot próbáltam leszorzózni. Top tier voltam, négy foglalós pálya. Elindulok a legközelebbi felé... Arra jön az ellenséges flotta több mint fele. Azért mi is voltunk páran, de gondoltam egy cirkálóval nem kéne a tűzvonalba menni, pláne hogy a rombolónk lerássolta az egyik bb-t és persze meghalt. Fordulok ki, rám lő a König. Egyetlen lövés talált el, persze mi volt? Citadell. Végül egy Pensacola-val kivégeztük egymást.
    Ha már Pensacola, mi az hogy 4.2 km a 128-asok légvédelmi lőtávja? A Clevem max légvédelme 7.2km, ez meg kapitányi skill nélkül 5(!!!) És persze a poén, több cirkálóra is felraktam a Def AA-t. Az Aoba-ra nem. Ki ellen rak be CV-t? Hát naná. Ráadásul T8 ellen, 7-es cv, és még nem volt meg a GFCS sem, szóval 13km-re lövöldözhettem. Az érzés, amikor a romboló messzebb ellő, mint én a cirkálóval... prájszlessz!
    Utoljára szerkesztette: Darun, 2017.08.14. 13:42:00