23037

A Wargaming új MMO játéka
-
carp3tm0nster #16903 Én azt mondom persze, kihasználták 100%-on a játék adta lehetőségeket ezt elismerem, de ezzel megölték a JÁTÉK-ot... -
a játékban benne van a lehtőség,játszották ezt annó régebben is,hogy folyamatos füstben álltak divíziók. valamit terveznek változtatni a radaron,lehet a füstbe is belenyúlnak -
Pedig ők a PRO-k
Láttam élőben... tényleg brutális volt.
-
carp3tm0nster #16900 erre csak annyit, hogy szánalmas gameplay... -
Darun #16899 Akkor még szerencsés volt, pár hete az egyik szakasztársam behozta a Bismarckot, persze kaptunk egy amerikai AP bombás CV-t. Rögtön rá is repült és egyetlen támadással kiszedte full HP-ról.
Hogy a légvédelem hogy működik, azt én se tudom. A Cleve mostani légvédelme annyira nem ér semmit, még def AA-val sem, hogy ennyi erővel ne is legyen rajta. Amig T6-ban senki nem mert a közelembe jönni, addig T8-ban kiröhög a CV, mert ha 3 gépét leszedem, akkor már sokat mondok. Pedig megint AA-ra lett kihúzva, de igy nem látom semmi értelmét. Ráadásul még a bombázók is telibe találtak, miközben ment a def AA. Köszi RNG. -
gearing minotaur worchester division : folyamatos bombázás,folyamatos füstben állás,itt az új op felállás :D
-
Mostanában én is szopóágon vagyok :) Tegnapelőtt 2 meccset mertem játszani Bismarck-al, T10-be dobott be. Egész faszán sikerült mind a kettő. Na... ezen felbuzdulva tegnap játszottam 4-et
3 totális vereség volt és csak egy győzelem. Az is nyögve-nyelve focus fire elől menekülve, 35%hp-val mentem neki a pálya másik felén, két T9-10-es cruisernek meg egy Tirpitz-nek. Az volt a szerencsém, hogy volt velem egy Gearing aki spottolt meg torpozott rájuk. De a másik 3... 
Hát az valami borzalom volt
Folyamatos focus fire, majd egy jó kis AP bombing 2 teljes squaddal a fejemre... totál telitalálat. Én nem tudom az AA-m mit csinált (felengedtem a repcsit is ráadásul), de hogy egy darab gépet nem tudtam leszedni az is biztos. 90%-ról olyan 20%-ra bombázott egy salvo-ból. Olyan 40k körüli sebzéssel... hát mondanom sem kell, sokáig már nem éltem. Support sehol... Mindenki csak áll mögöttem egy helyben... még csak nem is lőnek. Várják, hogy engem szarrá lőjenek. Nem esik le nekik, hogyha engem elveszítenek akkor kiesik az egyik legjobb (nem személyesen én hanem a hajó) BB-jük... a 4-ből. Legalább egy kicsit megszakítanák a fucus fire-t, de neeem. Inkább kihasználja mindenki hogy advance-elni tud amíg engem szarrá lőnek. Néha komolyan olyan érzésem van, mintha nem is lennék a csapatommal egy csapatban
Nincs DD/CV spot, nincs CV/CA AA, nincs semmilyen support. Mindenki magáért van, magára vigyázzon azt jóvan... ez most a divat azt veszem észre. 
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2018.06.21. 15:51:02 -
1000 csata?? Az szép :D :D Amúgy már én is úgy vagyok vele, hogy ha az első 5 csatából egyet se nyerek akkor arra a napra befejezem. Ilyenkor felesleges erőltetni, mert tuti, hogy aznapra felültetett a játék a szopó rollere. -
Darun #16895 Ezt rögtön meg is tudom cáfolni neked. A volt WoT-os szakasztársaim év elején kapcsolódtak be a játékba. T2-től folyamatosan ott voltam velük, segitettem nekik a fejlődésben mind szakaszozással, mind tanácsokkal. Az egyik 60%-os WR-től indult ( kb 2-300 csata után volt neki ennyi). Most hogy már elérték ők is a T8-at, egyrészt folyamatosan T10-be pakol be minket, másrészt folyamatosan kapjuk a lemmingeket, a csapatjátékra képteleneket. Sok a megalázó vereség (kihal a csapat, miközben 1-2 hajót tudunk csak kilőni) Szép lassan közeledik a győzelmi aránya az 50%-hoz. Nekem is vannak szopókás napjaim, olyankor nem is erőltetem a dolgot. Tegnapelőtt volt egy olyan csatánk, ahol az ellenfélnél 2 ranked egyes divizió volt (persze három fős), nekünk volt egy ranked ötös játékosunk. Persze lehet összeesküvés elméleteket gyártani, hogy a MM igy meg úgy, de pont a mostani Dasha kérdez-felelekben szerepelt, hogy még arra sem képesek, hogy be lehessen állitani hogy valaki nem akar epicentert menni, mert túlságosan leterhelni a MM-t. Akkor mennyire terhelné le az, hogy skill alapján szétválogassa a játékosokat? És ha ez még is igy történik, akkor miért van az, hogy sok, a statisztikája alapján jónak tűnő játékos pont akkor béna, amikor velünk van egy csapatban? Engem is baromira zavar, mikor a csapat hőbörög, hogy miért nem megy előre/spottol a dd. De ha én vagyok dd-vel és előre megyek, a kutya nem supportol. Vagy nekik nem kell spot? Ők nem győzni jönnek be, csak lövöldözni kicsit? Aztán hogy ellenfél e vagy csapattárs az mindegy, lőnek akire tudnak. És végül elrettentésképpen: nemrég találkoztunk olyan Ranked 1-es játékossal, aki több mint 1000 csatából érte el a Ranked 1-es szintet. "De legalább kitartó"
-
-
Én az elmúlt öt napban egyetlenegy csatát sem nyertem. Komolyan. Sokszor az az érzésem, hogy a rendszer győzelmeid/vereségeid százalékos arányában sorsol össze másokkal és minél lejjebb vagy arányaidban annál rosszabb társakat kapsz. Az elmúlt napokban olyan alapvető hibákat vétő, agyhalott társakat kaptam, hogy az hihetetlen. A top az volt amikor a colorado a scharnhorst ellen belement egy 1v1-be és 3 km-ről párhuzamosan haladva elkezdett csatázni vele. Aztán amikor természetesen a scharnhorst kilőtte a torpedóit és ebbe belepusztult a colorado, akkor a drága látos játékos még benyögött egy WTF beírást. Hetes szinten nem tudta, hogy a scharnhorst képes torpedót lőni. Döbbenet, hogy miket művelnek az emberek ebben a játékban...... -
Darun #16892 Mentem 6 csatát, 5 vereség. Szóval jah, nem sokat segitett (mellesleg, az év eleje óta nincs előfizetett prémem, csak amit a játékban lehet szerezni) -
Rajtad aztán sokat segített a 3 nap premium. Ha lenne olyan (bár lehet hogy van is) Lifetime-s lennél. :) -
Darun #16890 Ma beléptem a játékba és rögtön kaptam 3 nap prémet. Az watt!? Néztem a honlapot, de semmit nem találtam erről. -
Biztos jó , de én egyszerűen szerelmes vagyok Karolinába! :D A kiforduló hajókkal meg az a helyzet, hogy ha lövök, csak akkor adok full salvot, ha teljes broadside-ot mutat az ellenfél ,és nincs túl messze. Egyébként, mindig egyesével sütöm el a lövegeket, kicsit mindegyiket más helyre irányozva, így 1-2 találatom minden töltésből van. -
Látok, rengeteget, van 9-es hajóm is. Én szeretem őket, főleg ellenfélként. Jól rommá lehet lőni őket! :D -
Darun #16887 Mondjuk az amcsi csathajókat (érdekes módon) pont orrban szoktuk a leggyakrabban citadellázni.
Én spec nagyon kevés hajóval szoktam "kempelni", és a kevés kivétel pont nem az amcsi bb ágon van. Sőt, emlékeim szerint a Rizsaliőn kivül nem is nagyon volt még más ilyen hajóm. Az igaz, hogy az amcsi ágyúk pontosak, de azért egy nem kezdő játékosnak elég szokott lenni az a 10-15 másodperc, amig a lövedék tőled hozzá ér, hogy kiforduljon.
A Bismarck-al az a baj, hogy nehéz neki citadellt lőni, de úgy is nehéz meglőni, hogy ne sebződjön. Cserébe jóval mozgékonyabb, mint a többi csatahajó a tierjében, a lövegei alig pontatlanabbak viszont a gyors toronyforgás miatt manőverezés közben is sokkal könnyebb célozni mint pl Carolinával. És ezért csak egy cső hátránnyal kell fizetnie. A másodlagosait sztem már mindenki ismeri, viszont mivel a légvédelem gerincét is a nagy kaliberű lövegek adják, a légvédelme is -összességében- jobb mint a Carolináé. És ha ez még nem lenne elég, van rajta hydro. -
carp3tm0nster #16886 Hidd el, rengeteg ilyen campelő BBket fogsz látni T8-tól felfelé. Elszomorító. -
Aki a North Carolinával (Vagy bármilyen csatahajóval) állva lövöldöz, az egy fütyi.(Már csak a torpedóveszély miatt is, plusz 1000% esély a kigyújtásra.) Pont azt szeretem benne, hogy iszonyat jól fordul,és halálpontos. Jó a kilövési szöge, két szakaszban szoktam az ágyúkat elsütni. Először a két elsőt, aztán, amikor az ellenfél tüzel, fordulok, ezzel lőpozícióba hozom a hátsó löveget, plusz megcsinálom az elkerülő manőver felét is, majd visszaállok egyenesbe. A hajó eleje igencsak kemény, egyedül, a gyújtás jelent komoly veszélyt.Soha nem adom el!
Ha a Bismarck olyan mint egy pogo a Panterán, akkor az én hajóm lesz, egyébként sem terveztem a német BB ágon tovább menni. Fucking Hostileeeeeeeeeeeeee! :D
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2018.06.14. 10:15:14 -
Próbáld ki a Nagatot secoundaryre specelve :D egy élmény :D
Aztán majd az izumotól megy el a kedved :D De a Yammi kárpótol mindenért :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.06.13. 18:50:30 -
carp3tm0nster #16883 Az amcsi BBk esetén megfigyelhető T8-tól felfelé, hogy bevett játékstílus az arccal az ellenség felé, állva esetleg tolatva lövöldözni. Nagyon gyermetegnek tartom. Bismarck-ban az a legjobb,hogy olyan a hajó, mintha bemennél pogózni egy pantera koncert közepébe. Kimaxolt másodlagossal olyan szinten FUN a játék vele, hogy a bukott meccsek is megbocsájthatóak. Sosem adom el :)
Az Amagit volt szerencsém kimaxolni egy régi Ranked season alatt, nagyon élvezetes. Az izumo egy igaz szopóroller, rettenetesen gyatra egy hajó, gondolom azért rakták csak be, hogy a Yamato előtt még taknyosra szívassák a játékosokat. -
Darun #16882 Az amcsi bb ág szerintem is jóval gyengébb. Bár ezt próbálták azzal kompenzálni, hogy növeltek a lőtávokon. Bár papiron a japó hajók dispersion-je kisebb a valóságban a szélrózsa minden irányába elszállnak a lövedékek. Ettől függetlenül nem nehezebb velük célozni, mint az amcsikkal, hiszen azoknak meg a lomha AP lövedékek miatt simán kifordulható a lövésük. És maguk a hajók is rémesen suták. Igazából a Kongo-t is csak a japán szélrózsa lövedékei teszik használhatatlanná a random függvényében.
Most, hogy főleg T8-as hajókkal megyünk (tizes csatákban) elég sok amcsi cirkálóval találkozunk. Mondjuk főleg Desikkel. A lőtávjuk tényleg ratyi, deilyet azért láttunk már máskor/máshol is. Pl. japó cirkálók, régi stock Fuso, Monarch, angol cirkálók. Azt nem is értem, hogy voltak képesek a Kawa-t a játék kezdete óta úgy hagyni. Szinte mindenki más kapott lőtávnövelést, ő meg lassú, kicsi a lőtávja és olyan könnyű citadellt lőni neki, hogy már előre sajnálom őket, amikor meglátom csatában. (talán az egyetlen hajó, amit semmi pénzért nem vennék vissza) A Nagato max azért tűnhet gyengének (a szórásán kivül), mert előtte a Fuso és utána az Amagi is nagyon jó. Pont a Nagato miatt vagyok én is elmaradva kicsit a japán bb ággal, de én még mindig inkább őt választanám, mint a Colo-t. -
Az igaz, hogy lassú, de iszonyat szívós, és pontos. De számokmra a csúcs csatahajó, a North Carolina. Bismarck még csak most jön, de NC-ben hajózva, a Bismarck nem tűnik túl félelmetesnek. -
carp3tm0nster #16880 A baj az, hogy nem kapsz BB support-ot. teszemazt mennek előre a saját DD-k, te mész utánuk támogatni őket, de a saját BB-k ennek ellenére meg sem moccanak. Tegnap szinte minden meccs hasonló módon zajlott. Az ellenfélnél persze rendesen működtek a csapatok. Majdnem minden meccs úgy ér a végéhez, hogy csak BB marad nálunk, nem ritkán full HP-n.
A Nagato nekem nagyon bejött, távolra is. A Colorado-val meg mire odeérsz, ne adj úristen máshova kell odaérned... Esélytelen. -
Az a borzasztó nagy baj vele, hogy iszonyat kicsi a lőtávja,(tier 9-ben 15, 4 km) és emellé nagyon lomha, rosszul fordul. Ezt mindenki tudja, és amint detektélnak, 4-6 hajó vesz célba, miközben te nem tudsz visszalőni, még vagy 2-3 kilométer híján. Esélyed sincs. A nagato, meg azért utálatos, mert hiába van irtózatos tűzereje, de olyan pontatlan, hogy muszálj közelharcolnod vele, ha el is akarsz találni valamit, viszont akkor szarrá égetnek. A Colorado ezerszer többet ér a saját tierjében. -
carp3tm0nster #16878 valami kis angling csak belefér :) -
silverchain #16877 Csak ha nem mutatsz broadside-ot, akkor lefelezed a dps-ét. Choices, choices...:) -
carp3tm0nster #16876 köszi!
-
Missouri vagy egy évig bentvolt,és kb egy vagy két hónappal előre szóltak hogy váltanak a musira -
carp3tm0nster #16874 egy kérdés: van valami időlimit,hogy a free XP-ért megvhehető hajók meddig lesznek a játékban? vagy addig amíg a WG ki nem veszi őket? kell még 100k XP a Musashi-hoz :) -
carp3tm0nster #16873 Nem rossz a Buffalo, a plusz egy torony miatt jobb mint a Baltimore volt. Ugyanolyan papír mint minden amcsi cirkáló ,nem kell broadside-ot mutatni és akkor nem lesz baj. Az AP-je nagyon szép sebzéseket tud bevinni.
-
Darun #16872 Én is erre gondoltam. A Buffalot még én se próbáltam, de cirkálók közül pont az amcsi ág az, ami a legkevésbé hozott lázba. -
Most volt az amcsi cirkáló ág változás. Buffalot még nem próbáltam, de hogy a Nagato az fos lenne az nagyon erős állítás. -
Tudod, a tier 9-es amcsi cirkálóról beszélek. -
Darun #16869 Te melyik játékról beszélsz? -
Gyereke, mi ez a Bufallo az amarikai cirkáló ágban?! Ennél nagyobb fos , talán csak a Nagato az egész játékban. Teljesen használhatatlan. -
holnap benézek akkor hátha visszakaphatom,berakom a másik telóba úgyis max addig kell amig sms meg nem jön.
Az meg h a régire jön az sms nem olyan rossz dolog,megértem a biztonság miatt.ha nem jutok előrébb akkor szerződés túrás jön ,nem szoktam ilyen dolgokat kidobni,valahol megvan :D -
Gaben764 #16866 Nos én nem vagyok teljesen biztos benne, de emlékeim szerint amikor először kitaláltak ezt a feltöltőkártyás "őrületet" mintha arról lett volna szó, hogy ha valaki nem csinálja meg, annak csak deaktiválják a számát, később viszont újra lehet aktiválni személyesen az ügyfélszolgálaton. Ez mondjuk nem 100%.
Persze nem tudom mennyire lenne opció a fenti dolog. Az meg hogy nincs meg a szerződés szerintem nem gond, bemondod a számot, igazalod magad aztán úgyis látják jogosult vagy-e vagy sem.
Mondjuk irtó idióta dolog: le akarod cserélni a számot, erre a cserélendő számra küldene sms-t..... -
Valakinek volt e már ebben tapasztalata: telefonszámot cserélnék accounton. Régi számom feltöltőkártyás,az első számom volt pár évig aztán lakásriasztó gsm moduljában szolgálta a gazdáját egészen addig amig a kormány ki nem találta az adategyeztetést. lekéstem,buktam a kártyát. Aztán mostanában eszembe jutott hogy cserélni kéne a számot,a rendszer viszont mindenáron igazoló smst küldene az előzö megszűnt számra,amivel változtatni tudnék.
Email cím aktív,az enyém,account aktív,enyém.
Mi lehet a teendő hogy igazoljam enyém az acc,mert a régi szám már nem elérhető,szerződés már fene tudja hol van,kb 15 évvel ezelőtt vettem azt a sim karit..
Telós cég esetleg adhat igazolást hogy az a szám régen az enyém volt?
-
Gaben764 #16864 Kösz a tippet!