A Wargaming új MMO játéka
-
Mostanában én is szopóágon vagyok :) Tegnapelőtt 2 meccset mertem játszani Bismarck-al, T10-be dobott be. Egész faszán sikerült mind a kettő. Na... ezen felbuzdulva tegnap játszottam 4-et
3 totális vereség volt és csak egy győzelem. Az is nyögve-nyelve focus fire elől menekülve, 35%hp-val mentem neki a pálya másik felén, két T9-10-es cruisernek meg egy Tirpitz-nek. Az volt a szerencsém, hogy volt velem egy Gearing aki spottolt meg torpozott rájuk. De a másik 3... 
Hát az valami borzalom volt
Folyamatos focus fire, majd egy jó kis AP bombing 2 teljes squaddal a fejemre... totál telitalálat. Én nem tudom az AA-m mit csinált (felengedtem a repcsit is ráadásul), de hogy egy darab gépet nem tudtam leszedni az is biztos. 90%-ról olyan 20%-ra bombázott egy salvo-ból. Olyan 40k körüli sebzéssel... hát mondanom sem kell, sokáig már nem éltem. Support sehol... Mindenki csak áll mögöttem egy helyben... még csak nem is lőnek. Várják, hogy engem szarrá lőjenek. Nem esik le nekik, hogyha engem elveszítenek akkor kiesik az egyik legjobb (nem személyesen én hanem a hajó) BB-jük... a 4-ből. Legalább egy kicsit megszakítanák a fucus fire-t, de neeem. Inkább kihasználja mindenki hogy advance-elni tud amíg engem szarrá lőnek. Néha komolyan olyan érzésem van, mintha nem is lennék a csapatommal egy csapatban
Nincs DD/CV spot, nincs CV/CA AA, nincs semmilyen support. Mindenki magáért van, magára vigyázzon azt jóvan... ez most a divat azt veszem észre. 
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2018.06.21. 15:51:02