A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #16882 Az amcsi bb ág szerintem is jóval gyengébb. Bár ezt próbálták azzal kompenzálni, hogy növeltek a lőtávokon. Bár papiron a japó hajók dispersion-je kisebb a valóságban a szélrózsa minden irányába elszállnak a lövedékek. Ettől függetlenül nem nehezebb velük célozni, mint az amcsikkal, hiszen azoknak meg a lomha AP lövedékek miatt simán kifordulható a lövésük. És maguk a hajók is rémesen suták. Igazából a Kongo-t is csak a japán szélrózsa lövedékei teszik használhatatlanná a random függvényében.
Most, hogy főleg T8-as hajókkal megyünk (tizes csatákban) elég sok amcsi cirkálóval találkozunk. Mondjuk főleg Desikkel. A lőtávjuk tényleg ratyi, deilyet azért láttunk már máskor/máshol is. Pl. japó cirkálók, régi stock Fuso, Monarch, angol cirkálók. Azt nem is értem, hogy voltak képesek a Kawa-t a játék kezdete óta úgy hagyni. Szinte mindenki más kapott lőtávnövelést, ő meg lassú, kicsi a lőtávja és olyan könnyű citadellt lőni neki, hogy már előre sajnálom őket, amikor meglátom csatában. (talán az egyetlen hajó, amit semmi pénzért nem vennék vissza) A Nagato max azért tűnhet gyengének (a szórásán kivül), mert előtte a Fuso és utána az Amagi is nagyon jó. Pont a Nagato miatt vagyok én is elmaradva kicsit a japán bb ággal, de én még mindig inkább őt választanám, mint a Colo-t.