banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Ezt rögtön meg is tudom cáfolni neked. A volt WoT-os szakasztársaim év elején kapcsolódtak be a játékba. T2-től folyamatosan ott voltam velük, segitettem nekik a fejlődésben mind szakaszozással, mind tanácsokkal. Az egyik 60%-os WR-től indult ( kb 2-300 csata után volt neki ennyi). Most hogy már elérték ők is a T8-at, egyrészt folyamatosan T10-be pakol be minket, másrészt folyamatosan kapjuk a lemmingeket, a csapatjátékra képteleneket. Sok a megalázó vereség (kihal a csapat, miközben 1-2 hajót tudunk csak kilőni) Szép lassan közeledik a győzelmi aránya az 50%-hoz. Nekem is vannak szopókás napjaim, olyankor nem is erőltetem a dolgot. Tegnapelőtt volt egy olyan csatánk, ahol az ellenfélnél 2 ranked egyes divizió volt (persze három fős), nekünk volt egy ranked ötös játékosunk. Persze lehet összeesküvés elméleteket gyártani, hogy a MM igy meg úgy, de pont a mostani Dasha kérdez-felelekben szerepelt, hogy még arra sem képesek, hogy be lehessen állitani hogy valaki nem akar epicentert menni, mert túlságosan leterhelni a MM-t. Akkor mennyire terhelné le az, hogy skill alapján szétválogassa a játékosokat? És ha ez még is igy történik, akkor miért van az, hogy sok, a statisztikája alapján jónak tűnő játékos pont akkor béna, amikor velünk van egy csapatban? Engem is baromira zavar, mikor a csapat hőbörög, hogy miért nem megy előre/spottol a dd. De ha én vagyok dd-vel és előre megyek, a kutya nem supportol. Vagy nekik nem kell spot? Ők nem győzni jönnek be, csak lövöldözni kicsit? Aztán hogy ellenfél e vagy csapattárs az mindegy, lőnek akire tudnak. És végül elrettentésképpen: nemrég találkoztunk olyan Ranked 1-es játékossal, aki több mint 1000 csatából érte el a Ranked 1-es szintet. "De legalább kitartó"