A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #16887 Mondjuk az amcsi csathajókat (érdekes módon) pont orrban szoktuk a leggyakrabban citadellázni.
Én spec nagyon kevés hajóval szoktam "kempelni", és a kevés kivétel pont nem az amcsi bb ágon van. Sőt, emlékeim szerint a Rizsaliőn kivül nem is nagyon volt még más ilyen hajóm. Az igaz, hogy az amcsi ágyúk pontosak, de azért egy nem kezdő játékosnak elég szokott lenni az a 10-15 másodperc, amig a lövedék tőled hozzá ér, hogy kiforduljon.
A Bismarck-al az a baj, hogy nehéz neki citadellt lőni, de úgy is nehéz meglőni, hogy ne sebződjön. Cserébe jóval mozgékonyabb, mint a többi csatahajó a tierjében, a lövegei alig pontatlanabbak viszont a gyors toronyforgás miatt manőverezés közben is sokkal könnyebb célozni mint pl Carolinával. És ezért csak egy cső hátránnyal kell fizetnie. A másodlagosait sztem már mindenki ismeri, viszont mivel a légvédelem gerincét is a nagy kaliberű lövegek adják, a légvédelme is -összességében- jobb mint a Carolináé. És ha ez még nem lenne elég, van rajta hydro.