23035

A Wargaming új MMO játéka
-
asolyom #17741 Miért jó a WG-nek ha hátérből manipulál? Milyen plusz bevétel ez nekik? -
Plata #17740 Nem lehet hogy neked az agyadra ment a "script" és az a gond? -
Kotomicuki #17739 Nem, mert ha biztosra akarnak menni, márpedig miért ne, akkor csapatszinten kell kretént csinálniuk mindenkiből, hogy biztosan győzhessenek a kedvezményezettek, akik között további rangsorolás van.
Van, akinek ez természetes és nem is szólal fel, de többen vannak, akik azért észreveszik, hogy az átlagtól eltérően kapják az "eredményeket" (találati- és sebzésarány).
Amúgy, érdekes, hogy győztes csapatban is visszafog a script, hogy ne tudjam elvenni a kiválasztottak zsákmányát, egészen addig, amíg ezen egyének élnek, onnantól, hogy ezek elsüllyedtek, megint vált a script és elkezdi azt adni, amit ténylegesen lövök (érezhetően több találat és jóval komolyabb sebzések).
Tehát, nem biztos, hogy a csapatársaidnak is "önként" van marha szar, vagy jó napjuk, pont akkor, amik téged is uabba a csapatba sorsolt a(z) MM. Ha nem így volna, ennyire gyakran és ilyen hosszan nem volnának ezek a sorozatok - amikben engem inkább a script bánt, mármint a találati- és sebzésarány mértéke, mint a tényleges győzelem/vereség, de ha egyszer az is azt mutatja, hogy a háttérből irányított az egész "játék". -
asolyom #17738 Az nem jut eszedbe, hogy rajtad kívül még van 11 csapattársak és 12 ember az ellenfélnél, és az ő teljesítményük is kihat a te ereményességedre? -
Kotomicuki #17737 Egy sima, egy fordított...
Bennem akkor is az fogalmazódik meg, hogy a háttérben figyel a BB és ha elértél egy szintet (pozitív, vagy negatív), akkor változtat a belső feltételeken és ez nagyban kihat a "játékos" teljesítményére! -
asolyom #17736 Biztosan van a WG-nél valaki, akit külön azért fizetnek, hogy megírja a "b@sszunk ki Kotomicukival" scriptet. Tényleg el kellene engedned ezt az ordas baromságot, mert csak feleslegesen görcsölsz, és próbálod bizonygatni a nyilvánvalóan hülyeséget. Ma én is lőttem a Yamatoval egy full broadsideban 11 km-re álló GK-be egy szalvóból 1480 sebzést. Káromkodtam egyet, mert máskor ilyenből megvan 20k+ dmg, de tojtam bele, és nem jöttem a hülye konteóval, hogy WG tekergeti a potmétereket, meg külön személyre szabott scripteket ír. Ma mentem négy rangsorolt csatát is, mind bukó lett, egyszer első lettem, kétszer második, és egyszer harmadik, 93k átlag sebzés plusz 1 süllyesztés átlagban csatánként. Ezt is kitehettem volna ide mindenféle hagymázas fantáziákkal együtt, de nem ér ennyit az egész. Ez egy ilyen nap volt, kész. Van ám exit gomb is.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2019.08.26. 22:23:21 -
Darun #17735 Te véletlenül nem vagy rokona dimrének? Esetleg nem ő vagy álnéven? -
Plata #17734 Nem lesz kompenzáció,az csak akkor járna ha tudnál normálisan,görcs mentesen játszani,de nem tudsz,görcsölsz,szenvedsz és csak bénázol.
Tanulj meg lazán bulizva játszani.
Ha tudsz úgy játszani hogy leszarod hogy mi van csak jól szórakozz akkor majd lesz kompenzáció.
De ha begyöpösödött retardált konteókkal jössz meg a görcsöléssel,sosem lesz.
Mert sosem fogod tudni élvezni a játékot.Én úgy megyek csatába hogy na most akkor bulizzunk wazze.
Oszt pont le szarom ha vesztünk,mert én szórakoztam.Nem görcsöltem,csak lazán nyomtam egy csatát.
Ha vesztünk párszor akkor nem fogok neki állni agyament konteókat gyártani mint egy féleszű hülye.
Van olyan nap amikor pechem van és kifogok sok dinnyét és vesztünk.
Ma is láttam mit csinált két top csapattársam,ők voltak a legnagyobb szintűek ráadásul csatahajók,két barom szigetek közt összement és fel futottak a partra,nem hiszem el hogy akinek T8 hajója van olyan hülye legyen hogy ilyet csináljanak.
Pillanatok alatt lószar lett belőlük. -
Kotomicuki #17733 Ez érdekelne: hogyan tudsz olyan szarul játszani, hogy vesztes csatát produkálj?!
Mert, ha ez igaz volna - de nem az - , akkor te, vagy bárki más, bármikor tudna ilyen szériát csinálni...
Egyben volt "csapatsebzésem", amikor egy CL nekem jött egy sziget mögötti forgolódásnál, semmi több..., az, hogy nem enged sebezni és teljesen beszari és tudatlan csapattársakat ad, az nem tarthat ki kilenc, egymást követő csatában, hacsak nem SCRIPT-VEZÉRELT AZ MM!
Érdekes, hogy előtte se voltak 4-5-ös sorozatnál hosszabb szériák a vereségekben, de ahogy megkaptam a prémiumnapot a rendszer még ellenségesebbé vált, mint szokott -> EZ NEM PECH!!!
Val'szeg nem engedhet egy bizonyos szint fölé vmiben, amit már elértem és ezért nagyon keményen bedobta elém a túlméretes gereblyéjét, hogy a prémiumot nehogy ki tudjam használni és tovább tudjak növelni vmit...
"Izgatottan" várom, hogy lesz-e "kompenzáció" ezért - néha szokott adni a szokásosnál jobb találati- és sebzésarányt az e mellé járó, eleve győztes csapattal egyetemben, pár csata erejéig -> ekkor meg ebből van egy kisebb széria (maximum 3-4, amit utána szigorú "böjt" követ). -
én három defeat után elengedem a játékot aznapra :D
-
Plata #17731 Mellesleg az én falam is ilyen.
Mert nem volt nyertes csatám.
Csak nem volt időm ennyire.
De az a három amire volt mind vesztes.
De nem csodálkoztam.
Ritka hülye csapattársak voltak. -
Plata #17730 Ebből csak az látszik hogy vagy peches vagy vagy piszok szarul játszol. -
Kotomicuki #17729 Ebből is látszik, hogy kedvel és megbecsül a wg!
...és nincs belenyúlás a "játékba", ááá...
Ha végig AFK vagyok ÉS nincs a wg általi belepiszkálás, akkor jobban kéne kinéznie a "falnak"...!
-
Darun #17728 Azt nem tudja valaki, mi ez a pride nap a WoWs-ban? Értem én hogy hétvége van meg minden, de ilyen kevés hetero játékost már nagyon rég nem láttam. (pedig am is ritkák mint a fehér olló) -
Darun #17727 Én a Yugo-nál megálltam japó ágon, tavasz végén a ruszkikat húztam, most a CV rework óta inkább az amcsit, mivel annak a legjobb a légvédelme. Mondanám, hogy a Bensonnal szenvedek, de azzal minden csata élvezetes, de főleg azok, ahol vannak CV-k is (jó, mondjuk a T10-es annyira már nem poén) Nálam a fő probléma a nehézkes célzás meg a torpedó lőtáv volt. A Benson viszont viszont nagyon adja. -
Plata #17726 Én jól szórakoztam vesztes csatában is.
A francia eventet nem is csináltam.
Gondolkoztam rajta hogy húzni kéne amcsi rombolókat is.
Bétában jól szórakoztam velük,de azóta nem játszottam az amcsi romboló ággal.
Japán van kihúzva t7-ig. -
Darun #17725 Erről az jutott eszembe, amikor a ruszkiknál eljutottam a KV-13-ig. Nézegettem a fegyverzetét és a T6-os tankok lövegei voltak nála. Mondom mire megyek majd azzal a T9-es csatákban? Semmire. Fogtam, már az alap tankra felb*sztam a 122-es troll ágyút. A statom baromi szar volt vele, de nem volt még egy olyan tank, aminek a fejlesztésével olyan jól elszórakoztam.
Amikor a WoT MP-n bejöttek a mindenféle modok, én is pakolásztam. Meg persze próbáltam fejlődni egy idő után, a napi cél a +1 xp átlag volt. Igazából persze nem ettől játszik az ember jobban vagy rosszabbul, de egy idő után tényleg rápörög arra, hogy sok a T-2, hogy teljesen agyhalottak a csapattársak és ez egy idő után már a szórakozás kárára megy. Abba is hagytam a tankot. Aztán a repcsit is, egyrészt a "fejlesztésekkel" egyre bénább lettem, meg a hajó mellett idő sem nagyon maradt. A lootboxos random modul fejlesztések meg eléggé lebaszták nálam a láncot, az már tényleg a pofátlanság csúcsa volt. A hajóval viszont elszórakozok. A mostani Ranked szezonban, amikor kérdezték a cseten, hogy akkor most mi, merre, megmondtam hogy szerintem mit kéne, csináltuk is, nyertünk is. Most ebbe a nyomi fejlesztős event keretében eldobtam a francia BB ágat, kezdtem elölről a fejlesztést. Egyrészt azokat a hajókat a közelmúltban is hajtottam még, annyira nem jöttem ki a gyakorlatból. Ha már ott voltam, húztam a kicsi rombolókat, meg amiket az event alatt szereztem. Tegnap két csatában T-2-es hajóval torony magasan lettem első a vesztes csapatban. Bosszantó, hogy a top tier játékosok ennyire semmirevalók, de a saját teljesitményemnek meg örültem. De tényleg, ha a játék már nem élvezetes, abba kell hagyni és keresni másikat. -
Plata #17724 Nem sokáig.
Ott is kikapcsolják a stat nézhetőséget.
De én tudom mitől szar a wn8-am.
A fő accomon rengeteget baromkodok.
Light tankokkal van tele.
Amikkel csak szó szerint el ökörködöm,mert jó hecc.
Nem csodálkozom hogy romlik a statom tőle,olyan csatában ahol light tankkal caak rallizni megyek mitől lenne jó.
Ott max élek egy fél percig aztán kilőnek.
De addig szekálom őket ami móka. -
asolyom #17723 El kell felejteni a stat bambulást, mert különben olyan paranoiás kényszerképzetek törnek elő az emberből, mint amit alább látunk. Még jó, hogy a hajós játékban nem terjedt WN8 szerű virtuális pénisz méregető. Szerintem a WoT-ban nincs kártékonyabb szemét, mint a WN8 és az XVM. -
Plata #17722 Másik dolog,ha tényleg elhiszed a script dumát meg a VIP ökörséget és komolyan gondolod,akkor nem csodálkozom hogy egyre rosszabb vagy a játékban,ép eszű ember ilyen hülyeségeket nem hisz el.
Ha ezt te elhiszed,akkor meg van az oka hogy miért nem tudsz jó lenni a játékban.
-
Plata #17721 Koto ha komolyan gondolod a scriptet és elhiszed szerintem fordulj orvoshoz.
Nekem 3 fiókom van,az egyikre vettem prémium tankokat,másik kettőre soha semmit,mert minek,nekem azzal a fiókommal jobb a statom amin nincs prém tank,szóval a vip meg a többi hülye rémlátomásod eléggé ciki,nem tudom hogy nem veszed észre hogy ez a vip meg script dumán kb mindenki kiröhög mert szánalmas,na és eléggé elmebeteg szagú.
Tudod az az accom amin nincs vásárolt prém sem egyéb csak kapott ajándék tankok,jobb a találati arányom,igaz azt is tudom miért,mert azon nem szórakozom light tankokkal,míg a fő accomon állandóan light tankokkal hülyéskedek,még prémmel is,mert azon van prém light is.
Szóval,ha nekem a F2p accomon jobb stat van mint azon ami szerinted VIP akkor az hogy lehet?
Az első accomat még zárt bétában csináltam, a másik kettőt sokkal később mikor már ki jött a játék.
Szerintem jobban járnál ha beismernéd hogy bénázol és nem fognád rá a játékra.
Ez egy játék ami arra van hogy szórakozz és ne görcsölj.
Én csak szórakozásnak veszem ezt is meg WoT-ot is és tökéletes arra.
Te görcsölsz mert pro akarsz lenni,de nem veszed észre hogy nem vagy az.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.08.25. 06:54:33 -
Kotomicuki #17720 Úgy, hogy nem vagy kedvezményezett, de nem is rakott be a script által leszedált "ágyútöltelékek" közé.
Ha van elegendő játékos, akkor többnyire nem olyan genyó a MM (sem), de azért vigyázva van arra, hogy ilyenkor se tudjon a marked one egy bizonyos átlag fölé menni: pl. hiába lövök rá még 2 salvo-t a pár HP-sre, akkor is egy másik csapattársamnak adja a kill-t...
Amit bizonyítani tudok az a saját eredményeim, még a wot-ban: akkoriban 55% WR és 77%-os találati aránnyal bírtam (ekkor még a házbontás kötelező volt pár pályán), amiből mára csak azért nem esett 50%-alá, mer' még idejében abbahagytam (ahogy az értelmesebb többség még előttem), ill. laza -15%-ot a találati arány, amit még a sebzési arányban négyzetesen vágott meg az új rendszer.
Ennek köszönhetően az akkor napi szinten összeszedett egy 'top gun' és féltucat "M"-es csata havi-negyedévnyire lett "elhúzva" -> setétző'dbő' narancssárga (...és tovább, ha nem hagyom abba) - pedig rajtam a demencia jeleit, ilyen mértékben nem észlelte a környezetem...
A másik, ami jól jellemzi a wg termékek "életritmusát" az pl. Navi Straik videó.
Anno, rajta okosodtam: monoton hangon eldarálta miért ide, itt mit és hogyan, de mit ne, milyen hibát követ el az ellenfél és közben gyűlt a sebzés és a kill...
Mostanság a monoton, néma csöndet csak a válogatott káromkodások szakítják meg és ugyan most is a top-ban van - a tudás, azért tudás marad - , de a régi szintjéhez képest sokszor alig-alig gyűlik az "anyag"...
Természetesen ez a mi hőn szeretett és irigykedve tisztelt Platánkat nem érinti, hiszen ő prealfa óta ott van mindenben, FOLYAMATOSAN és ezért neki jár a kedvezményezetti szint. EZÉRT nem képes felfogni, hogy másnál történtek olyan változások a "játékmenetben", ami nála nem, hiszen Ő nem vesz észre semmi változást sem...
Most tőle vegye el a VIP besorolását a wg? Hiszen ingyen védi az egyre mocskosabb mundér, már rég nemlétező becsületét!
Amikor még nekem jól ment a wot, nem egyszer lehetett a cseten olvasni hazánkfiaitól, hogy csak azért nem megyen föl T5-be, mert csak 6-700 az éppen aktuális mérőszáma - ami nekem 1500-200 között volt - és egyik normálisabb klánba se veszik be, hogy legalább a szakasztársa fölhúzza...
Na, az ilyeneket ne segítenék ki SerB-ék jó pénzért?! Ugyan má'..., pár kopejkáért az anyjukat is...!
Viszont az ilyeneknek BIZTOS célpont kell, amit kilőhet - célra csavarja a melléket és nagyobb arányban ad be neki sebzőt a script - , míg a célpontot legalább annyira le kell szedálni, hogy nehogy idő előtt el tehesse láb alól a fizetőképest, azaz: a script nem engedi olyan %-ban találni és pláne sebezni a "kiválasztottakat" (zömében f2p, nem rendszeresen és/vagy nem sokat játszók - rendszerint ezek nem vesznek prém'termékeket - értük nem kár a wg szerint), mint amit a script nélkül összehozhatnának.
Azóta megtelt a T8-10 is "idiótákkal", vannak 500 csatás, full prémiumgépes top dog-jai a csapatomnak, vagy 700 csatás, de éppen ez a legnagyobb gépe, ami stock - és az is marad még vagy újabb 100-150 csatáig... - , 50%-os lepénységgel...
Régen ez nem volt gond, mert ilyenek ellenében akár egyedül is lehoztad a meccset... - vagy ha nem, akkor sem esett csorba az eredményeiden, legfeljebb a WR-ed bánta - és ha "magadfajtával" találkoztál, akkor volt valódi élvezeti értéke is a játéknak, mert csak és kizárólag kettőtökön állt a vásár, nem a ki, mennyit fizetetten!
Persze a játék is más volt: legalább 50% saját tier, legfeljebb 25-25% -1 és -2, de ott sem kapott el a mostani "úgysem tudok mit csinálni" érzés - ma már van olyan gép, ami a saját tier-jében, prémium lőszerrel sem tud érvényesülni... - , mert volt normális HE, és eltalálhattad a nagyobb gyenge pontját is, akár 100 méterről is - ma már se HE, se alanyi jogú célzás nincsen, így meg már élmény se nagyon...
Jó, van aki ezt élvezi, ezt kell élveznie, mer' csak ezt tudja megvenni és magáévá tenni, de, hogy ezért megint hány normális ember élményét kellett hazavágni...
A "tanulj meg célozni" hadd ne mondjam kiknek a szlogenje!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.08.25. 02:20:57 -
Darun #17719 Franciáknál nekem bejött az Alsace is. Kb egy Rizsa +1 toronnyal. És van repcsije. Nekem a Repu nem jött át, pedig a statom nem rossz vele, de valahogy nem szimpi az a hajó. Ezen kivül a Frici volt még, amitől a hajam égnek állt. Ehhez képest most a GC-s küldi miatt bevittem Rankedre. Bármire lőttem... mellé, lepattan, beletörik, átütés de nincs sebzés... Amikor meghalt az utolsó csapattársam, volt kb 22k sebzésem. Aztán persze körbefogtak... csakhogy a németek pont közelharcban jók. Gyorsan dobtam még +50k sebzést, nem is vesztettem csillagot. A GoKu-t viszont imádom. Pár napja a csapat behajtott elém két csatahajót. Ők a sziget túlfelére én mentek én meg nem voltam spotton. A Monti full broadside jött ki elém. Mondjuk benne volt, hogy mivel sréhen álltam neki, esetleg lepattanhat... de a 44k életet egyetlen salvo-val kaptam ki belőle. A Dzsordzsia megúgy gondolta, neki már meszeltek, ezért lerammolt. Benne már alig volt valami, nekem meg elvitte a 3/4 életem, de túléltem. Erre a kisebb sziget mögűl kijön egy Repu, neki meg én álltam full broadside. A csata után láttam, hogy még azt is túléltem, a Moskva ölt meg.
Az orosz csatahjóknál irták is, hogy max lőtávra kb semmi értelme lőni, mert el se találsz vele semmit. Közelről meg overpen hegyek. -
Plata #17718 Sőt tegnap olyan jó vesztes csatát mentem hogy csak na.
Túléltem carrierrel nem kaptak el.
Küldtem a repcsiket közben menekültem,egész jó csata volt.Főleg mikor egyetlen rakéta sorozattal kilőttem cruisert foglalás közben.
Lett volna még egy kis időm lehet megnyerem,mert egy ellenséges hajó maradt a végére.De sajnos befoglalta. -
Plata #17717 Nem érted a script fogalmát. 
Script=olyan béna játékos aki nem képes felfogni hogy mit kéne csinálni a játékban,ezért általában nem jut semmire,de mivel azt gondolja hogy ő pro így ki talál valami elmeroggyant hülyeséget és arra fogja rá a szerencsétlenkedését.
WoT-ban is ez volt,általában olyanok jönnek elő a script meg hasonló konteókkal akik 10 méterről nem képesek el találni még egy Maus-t sem.
Vagy ha el is találja,fix hogy ott lövi ahol nem kéne.
Nekem nincs prém hajóm,csak az ingyenes meg pár napos bér amit adtak,de tök jól szórakozom vele.
Mellesleg halványan remélem Koto csak direkt trollkodik ezzel az idióta script ötlettel,mert ha komolyan gondolja,akkor valami nagyon nagy gáz van.
Ennyi erővel azt is állíthatná hogy sajból van a hold. -
asolyom #17716 Egy kicsit más szemszögből szeretném megvilágítani az új MM-et, mint prémium fiókkal, és T9-10 hajókkal játszó játékos. Az új MM szerint sokszor voltam (voltunk) full T9-10 csatákban, és ilyenre bizony korábbról nem emlékszem. Az elméleted szerint viszont kellett volna kapnom szegény f2p játékosokat T7-8-ból, akiken prédálhattam volna, mint prémium fiókkal rendelkező. Akkor hogy is van ez? 
Félreértés ne essék, nem tisztem, és nem is akarom védeni a WG-t, de véleményem szerint a script, és f2p játékosokat sújtó MM elméleted erősen szubjektív. -
asolyom #17715 Annyit helyesbítenék, hogy legtöbbször már az első lövések előtt, némely csapattársak mozgásából, lehet látni, hogy vereség lesz a vége. Az első lövések legfeljebb csak azt mutatják, hogy éppen milyen RNG-t kapsz, bár mint lentebb írtam ez is rendkívül hektikus, egyszer lövök egy 22k-s szalvót az ellenbe, és fél perc múlva 5 km-rel közelebbről meg 2,5k-t.
Ami a Gneisenaut illeti, szerintem az egyik leggyengébb T7 BB. Nem elég, hogy a "német szórással" van megverve, még a tetejében csak 6 ágyúja van, amiből többnyire csak négyet tudsz értelmesen használni. Ez a hat ágyú szánalmasan kevés, ha pl. összeveted a Lyon 16, vagy a KGV 10 ágyújával. A Bismarck egy sokkal jobban használható hajó, főleg a másodlagosok miatt, viszont ennél feljebb nem nagyon érdemes menni, bár éppenséggel van klán társ, aki GK-t is imádja. Én magam pl. se a francia, se a szovjet csatahajókat nem tudtam megkedvelni, mindkét ág megvan T8-ig, de nem mentem tovább. Az amerikai ágon megvan a Montana, de jóformán csak klán csatára használtam. A japán és az angol ág tetszett a legjobban, bár az angol a HE spam miatt egy idő után unalmas. Azért a Monarch és a Lion vicces tud lenni, a Conqueror még nincs meg. A japánoknál megvan a Yamato, és az Izumo, és ez utóbbi a buffok után egészen élvezhető hajó lett, T8-ban ott van az Amagi klón Kii, ez alatt nem tartottam meg hajót. -
Gyuszopapa #17714 Valami van az biztos.Egy ideje egyszerűen képtelen vagyok egy élvezetes kört menni.Már az első lövések megmutatják a tuti buktát.2 hónapja nem vettem prémet mert rendszertelen lett a játékom a lakásfelújítás és nyaralás miatt.4-5 napért nem veszek prémet.Meg is van az eredménye,Full agyhalott csapattársak szilánkosra vásárolva prémekkel de annyi agysejttel mint egy amőba.Vagy 100-200 csatás kezdők.Megy mindenki mindenfelé mint a mérgezett egér.Arról nem is beszélve hogy körbelövök minden hajót de találat nincs.A legnagyobb BB-m a Gneisenau,de ezt viccnek érzem körbelő mindent csak találat nincs vagy kevés.Rálövök egy BB-re vagy pattan vagy overpenetration.Cirkálókról pattan stb. -
Darun #17713 T6-os tengeralattjáró 20 csomóval 50 méter mélyen? xD -
Kotomicuki #17712 Ezek szerint őt nem szívatja a rendszer, hanem "normálban" engedi játszani - zömmel. Van ilyen is...
Pl. Flambass is hogyan fanyalog, ha 1-1 salvo-jából csak 1-2 találat születik, na, nekem ebből 3-4 szokott zsinórban lenni, aztán enged sebezni, hébe-hóba - nekem olyat nem enged meg a script, hogy 12-ből 9-10 sebző találat...
Sz'al, igenis, vannak érezhető különbségek a "játékban"!
Most velem is "kegyes" volt: lett végre pár győzelem - mind -2 tier-esként, azaz, 0-közeli eredménnyel - és 2x lehettem top dog - "természetesen" az ezzel járó silány csapattal és RNG-vel, így borítékolható volt, hogy 0-közeli eredménnyel zárok itt is... (zömmel -2 tier és 2-3x -1 tier a 2 db sajátra - még mindig erősen negatív a MM mérlege)
Igen, régen ez is jobb volt... -
asolyom #17711 Ezt most nem értem.... -
Kotomicuki #17710 Ühüm, ha neki is úgy adná, akkor közel se menne neki olyan jól... -
korai wolk in progress submarine gameplay...de jó is lesz,célra fordulós hőkövetős torpedók ... :D
ddknek lesz mélységi bomba
első ránézésre nem tűnik olyan nagyon opnak,inkább cv zaklató lesz ahogy nézem...2 torpedó másfél percenként nem sokra elég,jelenleg.
-
asolyom #17708 Felejtsük már el, hogy a WG direkt kib@sz a f2p játékosokkal. Van klán társ, aki f2p és nem megy neki rosszabbul, mint a fizetőseknek, sőt. Ez tiszta RNG, ma 15 km-ről lőttem egy 22k-s szalvót a Lionba, és fél perccel később 10 km-ről egy lőszer találta el a full broadside célpontot, valami 2,5k overpennel. -
Kotomicuki #17707 A legújabb MM még szarabb, mint az elődjei, f2p szemszögből:
- T7-től saját tier-ű csatát még nem láttam
- a saját tier-ű csaták száma még kevesebb lett, mint eddig az alacsonyabb tier-ekben is
Full T7, de be kell tennie 3 IX-est..., T8 uú full T10...
Sz'al, most már nem érzés, hanem tény, hogy "játszani" csak tier III(-IV)-ig, vagy IX és fölötte érdemes - utóbbiakban is csak az XP-ért, a szénért és az acélért megvett bárkákkal, mer' erre a szennyre költeni esztelenség a továbbiakban (is)!
Ezt még a script annyival tetézi, hogy citadellát nem enged lőni (<1% esély és maximum 1 db/salvo - eddig azért 2-3-mat is megengedett, igaz nem túl gyakran, akkor sem), így BÁRKI, kedvére elszórakozhat a f2p játékossal - eddig azért, ha a 3.-4. salvo után is, de engedte, hogy némi kárt tehessek az ellenfélben, most már ez sincs meg.
Uú, mint a wot-ban, pár csatánként beáll normál üzemmódra, ekkor nem annyira szemét, de ilyenkor meg tuti, hogy -2T az egyén és emiatt nem tud komolyabbat alkotni...
Még "reménykedek", hogy ez az event után javulni fog, de már ezt az átvágást is kezdem elengedni lelkiekben... (wg termékben eddig még nem "csalódtam": az összes csak és kizárólag a lehúzásról szólt!) -
arra még nem vettem rá magam hogy elolvassam mi a rák lehet -
Kotomicuki #17705 A research-bureau mellett már meg sem lepődik ilyesmin az ember...
Azér', ennyire kaparni az 1-2 centtel több, pillanatnyi bevételért, miközben ezzel teljesen leégetik magukat és (végleg?) leépítik a terméküket...
-
Flambass csatornája: WG hivatalosan megerősítette hogy jönnek a tengeralattjárók :D
-
Darun #17703 De ha úgy nézed, még is lehet egy tizes amcsi cirkálód (gyengitett DM), anélkül, hogy akár csak belekezdtél volna abba az ágba. -
asolyom #17702 A Salem radarja is gyengébb, és legendary upgrade sem rakható rá ugyebár.
Egy sima, egy fordított...