A Wargaming új MMO játéka
-
Kotomicuki #17733 Ez érdekelne: hogyan tudsz olyan szarul játszani, hogy vesztes csatát produkálj?!
Mert, ha ez igaz volna - de nem az - , akkor te, vagy bárki más, bármikor tudna ilyen szériát csinálni...
Egyben volt "csapatsebzésem", amikor egy CL nekem jött egy sziget mögötti forgolódásnál, semmi több..., az, hogy nem enged sebezni és teljesen beszari és tudatlan csapattársakat ad, az nem tarthat ki kilenc, egymást követő csatában, hacsak nem SCRIPT-VEZÉRELT AZ MM!
Érdekes, hogy előtte se voltak 4-5-ös sorozatnál hosszabb szériák a vereségekben, de ahogy megkaptam a prémiumnapot a rendszer még ellenségesebbé vált, mint szokott -> EZ NEM PECH!!!
Val'szeg nem engedhet egy bizonyos szint fölé vmiben, amit már elértem és ezért nagyon keményen bedobta elém a túlméretes gereblyéjét, hogy a prémiumot nehogy ki tudjam használni és tovább tudjak növelni vmit...
"Izgatottan" várom, hogy lesz-e "kompenzáció" ezért - néha szokott adni a szokásosnál jobb találati- és sebzésarányt az e mellé járó, eleve győztes csapattal egyetemben, pár csata erejéig -> ekkor meg ebből van egy kisebb széria (maximum 3-4, amit utána szigorú "böjt" követ).