banner
A Wargaming új MMO játéka
  • Darun
    Erről az jutott eszembe, amikor a ruszkiknál eljutottam a KV-13-ig. Nézegettem a fegyverzetét és a T6-os tankok lövegei voltak nála. Mondom mire megyek majd azzal a T9-es csatákban? Semmire. Fogtam, már az alap tankra felb*sztam a 122-es troll ágyút. A statom baromi szar volt vele, de nem volt még egy olyan tank, aminek a fejlesztésével olyan jól elszórakoztam.
    Amikor a WoT MP-n bejöttek a mindenféle modok, én is pakolásztam. Meg persze próbáltam fejlődni egy idő után, a napi cél a +1 xp átlag volt. Igazából persze nem ettől játszik az ember jobban vagy rosszabbul, de egy idő után tényleg rápörög arra, hogy sok a T-2, hogy teljesen agyhalottak a csapattársak és ez egy idő után már a szórakozás kárára megy. Abba is hagytam a tankot. Aztán a repcsit is, egyrészt a "fejlesztésekkel" egyre bénább lettem, meg a hajó mellett idő sem nagyon maradt. A lootboxos random modul fejlesztések meg eléggé lebaszták nálam a láncot, az már tényleg a pofátlanság csúcsa volt. A hajóval viszont elszórakozok. A mostani Ranked szezonban, amikor kérdezték a cseten, hogy akkor most mi, merre, megmondtam hogy szerintem mit kéne, csináltuk is, nyertünk is. Most ebbe a nyomi fejlesztős event keretében eldobtam a francia BB ágat, kezdtem elölről a fejlesztést. Egyrészt azokat a hajókat a közelmúltban is hajtottam még, annyira nem jöttem ki a gyakorlatból. Ha már ott voltam, húztam a kicsi rombolókat, meg amiket az event alatt szereztem. Tegnap két csatában T-2-es hajóval torony magasan lettem első a vesztes csapatban. Bosszantó, hogy a top tier játékosok ennyire semmirevalók, de a saját teljesitményemnek meg örültem. De tényleg, ha a játék már nem élvezetes, abba kell hagyni és keresni másikat.