A Wargaming új MMO játéka
-
Darun #17719 Franciáknál nekem bejött az Alsace is. Kb egy Rizsa +1 toronnyal. És van repcsije. Nekem a Repu nem jött át, pedig a statom nem rossz vele, de valahogy nem szimpi az a hajó. Ezen kivül a Frici volt még, amitől a hajam égnek állt. Ehhez képest most a GC-s küldi miatt bevittem Rankedre. Bármire lőttem... mellé, lepattan, beletörik, átütés de nincs sebzés... Amikor meghalt az utolsó csapattársam, volt kb 22k sebzésem. Aztán persze körbefogtak... csakhogy a németek pont közelharcban jók. Gyorsan dobtam még +50k sebzést, nem is vesztettem csillagot. A GoKu-t viszont imádom. Pár napja a csapat behajtott elém két csatahajót. Ők a sziget túlfelére én mentek én meg nem voltam spotton. A Monti full broadside jött ki elém. Mondjuk benne volt, hogy mivel sréhen álltam neki, esetleg lepattanhat... de a 44k életet egyetlen salvo-val kaptam ki belőle. A Dzsordzsia megúgy gondolta, neki már meszeltek, ezért lerammolt. Benne már alig volt valami, nekem meg elvitte a 3/4 életem, de túléltem. Erre a kisebb sziget mögűl kijön egy Repu, neki meg én álltam full broadside. A csata után láttam, hogy még azt is túléltem, a Moskva ölt meg.
Az orosz csatahjóknál irták is, hogy max lőtávra kb semmi értelme lőni, mert el se találsz vele semmit. Közelről meg overpen hegyek.