A Wargaming új MMO játéka
-
Kotomicuki #17720 Úgy, hogy nem vagy kedvezményezett, de nem is rakott be a script által leszedált "ágyútöltelékek" közé.
Ha van elegendő játékos, akkor többnyire nem olyan genyó a MM (sem), de azért vigyázva van arra, hogy ilyenkor se tudjon a marked one egy bizonyos átlag fölé menni: pl. hiába lövök rá még 2 salvo-t a pár HP-sre, akkor is egy másik csapattársamnak adja a kill-t...
Amit bizonyítani tudok az a saját eredményeim, még a wot-ban: akkoriban 55% WR és 77%-os találati aránnyal bírtam (ekkor még a házbontás kötelező volt pár pályán), amiből mára csak azért nem esett 50%-alá, mer' még idejében abbahagytam (ahogy az értelmesebb többség még előttem), ill. laza -15%-ot a találati arány, amit még a sebzési arányban négyzetesen vágott meg az új rendszer.
Ennek köszönhetően az akkor napi szinten összeszedett egy 'top gun' és féltucat "M"-es csata havi-negyedévnyire lett "elhúzva" -> setétző'dbő' narancssárga (...és tovább, ha nem hagyom abba) - pedig rajtam a demencia jeleit, ilyen mértékben nem észlelte a környezetem...
A másik, ami jól jellemzi a wg termékek "életritmusát" az pl. Navi Straik videó.
Anno, rajta okosodtam: monoton hangon eldarálta miért ide, itt mit és hogyan, de mit ne, milyen hibát követ el az ellenfél és közben gyűlt a sebzés és a kill...
Mostanság a monoton, néma csöndet csak a válogatott káromkodások szakítják meg és ugyan most is a top-ban van - a tudás, azért tudás marad - , de a régi szintjéhez képest sokszor alig-alig gyűlik az "anyag"...
Természetesen ez a mi hőn szeretett és irigykedve tisztelt Platánkat nem érinti, hiszen ő prealfa óta ott van mindenben, FOLYAMATOSAN és ezért neki jár a kedvezményezetti szint. EZÉRT nem képes felfogni, hogy másnál történtek olyan változások a "játékmenetben", ami nála nem, hiszen Ő nem vesz észre semmi változást sem...
Most tőle vegye el a VIP besorolását a wg? Hiszen ingyen védi az egyre mocskosabb mundér, már rég nemlétező becsületét!
Amikor még nekem jól ment a wot, nem egyszer lehetett a cseten olvasni hazánkfiaitól, hogy csak azért nem megyen föl T5-be, mert csak 6-700 az éppen aktuális mérőszáma - ami nekem 1500-200 között volt - és egyik normálisabb klánba se veszik be, hogy legalább a szakasztársa fölhúzza...
Na, az ilyeneket ne segítenék ki SerB-ék jó pénzért?! Ugyan má'..., pár kopejkáért az anyjukat is...!
Viszont az ilyeneknek BIZTOS célpont kell, amit kilőhet - célra csavarja a melléket és nagyobb arányban ad be neki sebzőt a script - , míg a célpontot legalább annyira le kell szedálni, hogy nehogy idő előtt el tehesse láb alól a fizetőképest, azaz: a script nem engedi olyan %-ban találni és pláne sebezni a "kiválasztottakat" (zömében f2p, nem rendszeresen és/vagy nem sokat játszók - rendszerint ezek nem vesznek prém'termékeket - értük nem kár a wg szerint), mint amit a script nélkül összehozhatnának.
Azóta megtelt a T8-10 is "idiótákkal", vannak 500 csatás, full prémiumgépes top dog-jai a csapatomnak, vagy 700 csatás, de éppen ez a legnagyobb gépe, ami stock - és az is marad még vagy újabb 100-150 csatáig... - , 50%-os lepénységgel...
Régen ez nem volt gond, mert ilyenek ellenében akár egyedül is lehoztad a meccset... - vagy ha nem, akkor sem esett csorba az eredményeiden, legfeljebb a WR-ed bánta - és ha "magadfajtával" találkoztál, akkor volt valódi élvezeti értéke is a játéknak, mert csak és kizárólag kettőtökön állt a vásár, nem a ki, mennyit fizetetten!
Persze a játék is más volt: legalább 50% saját tier, legfeljebb 25-25% -1 és -2, de ott sem kapott el a mostani "úgysem tudok mit csinálni" érzés - ma már van olyan gép, ami a saját tier-jében, prémium lőszerrel sem tud érvényesülni... - , mert volt normális HE, és eltalálhattad a nagyobb gyenge pontját is, akár 100 méterről is - ma már se HE, se alanyi jogú célzás nincsen, így meg már élmény se nagyon...
Jó, van aki ezt élvezi, ezt kell élveznie, mer' csak ezt tudja megvenni és magáévá tenni, de, hogy ezért megint hány normális ember élményét kellett hazavágni...
A "tanulj meg célozni" hadd ne mondjam kiknek a szlogenje!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.08.25. 02:20:57