banner
A Wargaming új MMO játéka
  • asolyom
    Annyit helyesbítenék, hogy legtöbbször már az első lövések előtt, némely csapattársak mozgásából, lehet látni, hogy vereség lesz a vége. Az első lövések legfeljebb csak azt mutatják, hogy éppen milyen RNG-t kapsz, bár mint lentebb írtam ez is rendkívül hektikus, egyszer lövök egy 22k-s szalvót az ellenbe, és fél perc múlva 5 km-rel közelebbről meg 2,5k-t.

Ami a Gneisenaut illeti, szerintem az egyik leggyengébb T7 BB. Nem elég, hogy a "német szórással" van megverve, még a tetejében csak 6 ágyúja van, amiből többnyire csak négyet tudsz értelmesen használni. Ez a hat ágyú szánalmasan kevés, ha pl. összeveted a Lyon 16, vagy a KGV 10 ágyújával. A Bismarck egy sokkal jobban használható hajó, főleg a másodlagosok miatt, viszont ennél feljebb nem nagyon érdemes menni, bár éppenséggel van klán társ, aki GK-t is imádja. Én magam pl. se a francia, se a szovjet csatahajókat nem tudtam megkedvelni, mindkét ág megvan T8-ig, de nem mentem tovább. Az amerikai ágon megvan a Montana, de jóformán csak klán csatára használtam. A japán és az angol ág tetszett a legjobban, bár az angol a HE spam miatt egy idő után unalmas. Azért a Monarch és a Lion vicces tud lenni, a Conqueror még nincs meg. A japánoknál megvan a Yamato, és az Izumo, és ez utóbbi a buffok után egészen élvezhető hajó lett, T8-ban ott van az Amagi klón Kii, ez alatt nem tartottam meg hajót.