5572
  • Fenrir
    Steam-en annyi van írva, hogy 2020. Ennél pontosabb szerintem még nincs.
  • Tauri
    Tudni valami megjelenési dátumot a 2. részről?
  • Ninju
  • Torzonborz
    Hát ez remek, én mindenhová próbáltam bepakolni csak a hátizsákba nem. :D Köszi az infót.
  • Giovanni #5488
    Köszönöm Nektek a segítséget! Közben a steam fórumán megtaláltam a megoldást :)
  • Xsillione #5487
    Ami fontos még, nem folyamatosan nyomva kell áthúzni, hanem klikk, és akkor az kurzorhoz ragad, majd áthúz és ismét klikk a hátizsákban, kissé szembemegy a gyakorlattal, ám ezután simán megy. Illetve lerakás után el kell távolodni, hogy legyen helye kicsomagolni magát.
  • Ninju
    Hali.

EVA-n lévő űrhajós "hátizsákjába" kell bepakolni őket. Aztán a jobb alsó sarokban lévő ikonnal tudod a lerakó módot előhozni.
    Bonyolultabbak hangzik, mint amilyen. :)
    A kísérleteket tudóssal pakold le, mert akkor több pontot termelnek, az energiaellátást meg mérnökkel.

A space center közelében be tudod gyakorolni a lerakást.
  • Giovanni #5485
    Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni! Nemrég megvettem a Breaking Ground kiegészítőt és karrier módban játszom vele. Gyakorlatilag már minden épületet kifejlesztettem, a BG kiegészítők is elérhetők, de nem tudom őket letenni. Nem tudom, hogy hiányzik e hozzá még valami, vagy csak én nem veszem észre a nyilvánvalót :)
  • Caliph
    pre alpha gameplay

• MaskimXul
    Nincs új motor, ez is Unityn fog menni.
    Amúgy meg a trailerben van pre-alpha gameplay is, nem csak cinema :)
  • Diopapa
    Köszi!
  • Ninju
    Működnek maguktól. Ha tudnak kommunikálni (vana közelben reléállomás), akkor hazaküldik a felgyülemlett kutatást is.
    Számít, hogy ki teszi le őket. A napelem több áramot termel ha mérnök telepíti és a tudományos kísérletek meg több pontot termelnek ha tudós rakja le őket.

Ha megy az angol ezt nézd meg:

Ha nem, akkor is érdemes végignézni, mert bemutat néhány új elemet amiket meg lehet találni a felszíneken.
  • Diopapa
    Köszi a választ. Ezek az új modulok amiket le lehet rakni az égitestekre a telepítésük után működnek maguktól, vagy ott kell maradni valakinek mellette?
  • Ninju
    Nekem bejött. Az, hogy már tudsz kutatóállomásokat is telepíteni már önmagában elég nagy változás. Így már van értelme mérnököt és tudóst is vinni egy küldetésre. A begyűjthető/megvizsgálható tereptárgyak is dobtak a dolgon szerintem.
    Ha beleveszem a robotikus alkatrészeket, akkor meg pláne.
    Utoljára szerkesztette: Ninju, 2019.08.21. 14:36:43
  • Terawatt
    Lesz benne multiplayer is. Majd jól lelövöm a komcsi haverom szatelitjét
  • Diopapa
    BTW Az új DLC-t megéri beszerezni? Nagyon vegyesek a vélemények amiket olvastam róla.
  • ToxiMaxi
    Üdítő az optimizmusod
  • Torzonborz
    Hogyne :D
  • Xsillione #5474
    Japp, sajnos minden más téren csak visszalépés lehet.
  • Torzonborz
    Itt nem csak a szebb grafika a lényeg.
  • Xsillione #5472
    Hmm, kétséges, hogy kell szebb grafika, amikor most is erőlködés nélkül lehet padlóra küldeni bármely számítógépek vele. Még akkor is, ha egy célírányos és alapoktól építített motor biztosan többre képes, mint az amit a jelen változat használ.
  • Caliph
    not actual gameplay :D szép szép,de ez még csak egy cinema
  • Ainz
    Jön a második rész ezerszer jobb grafikával!
  • Renegade
    azért tettem be a videót, hogy az aki játszik vele az tudjon arról, hogy volt egy ilyen furcsaság, aztán aki akar jobban utánajár és eldönti, hogy zavarja-e vagy sem.
  • RaKmaTakaTa
    Vedd figyelembe, hogy ez a hatásvadász videó egy konkrét tényt sem közölt, csak innen-onnan kiollózott hülyeséget adta tovább. A jogász nyelven íródott zagyvaságból kreált egy másikat.
    Időközben az EULA megváltozott (gyanítom jó irányba, de ugyanúgy most sem értem mint korábban ), a program kapott patcheket, a Kerbin ege ugyanúgy kék, a rakétáim pedig ugyanúgy szétesnek.

Vagyis már ideje lenne delta V-t számolgatni a Kerbin elhagyására. A sületlenségek helyett inkább nézd meg mondjuk az egyik kedvencemet: https://youtu.be/WXzMDkKhO5g?t=2076
  • ToxiMaxi
    Indie játéktól mást várt volna az ember.
  • RaKmaTakaTa
    Csak félve megkérdezem, hogy egyéb Take 2 játéknál (GTA sorozat, Civilization-ok, stb.), illetve egyéb nagy kiadók (Ubisoft, Activision, EA, stb.) EULA-ját tüzetesen átolvastad, miután telepítetted a játékukat (netán fenn vagy a facebook-on)? :P

Már többször voltak kisebb-nagyobb botrányok az adatgyűjtésekből, de gyanítom nem a KSP fogja vinni a pálmát. Ez egy rettenetesen felfújt dolog, mert pár embernek nem tetszett az új EULA, miután a cég a Take 2-hoz került.
    (Egyébként már pár patch-el ezelőtt ki is vették a programból a kiadó által beinjektált Red Shell nevezetű (kém?)programot, amiről szintén olvasgathatsz mondjuk itt: link.)

Néhány dologhoz, pl. fizetéshez pedig mindenképpen nyilvántartásba kell venniük, de nem a családi fotóidat nézegetik, és nem az e-mail-jeidet fogják olvasgatni (azt megteszi helyettük más: lásd gugle, fészbúk, ms és társai).
  • ToxiMaxi
    Megváltoztatták azóta az EULA-t?
  • Paladin
    Azt látod, hogy ez már több mint fél éves poszt? Szóval "pont most" már valószínű nem így van.
  • ToxiMaxi
    Pedig pont most akartam újra felrakni a játékot, de ez elég elszomorító. Persze lehet azt mondani, hogy ha nincs rejtegetnivalód, akkor mitől félsz, másfelől az is kérdéseket vet fel, hogy egy SP játéknak miért van szüksége ilyen adatokra, hacsak nem arra, hogy felhasználja.
  • Kopasz442
    Tessék a Biomról! :)
    Mi az a biome? Kebalspace.hu oldalon
  • Fulcrum11
    Scott Manley megint érdekeset alkotott, az új BFR visszatérési koncepciót (a mozgatható szárnyakkal) próbálta ki :)

Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2018.09.27. 22:42:22
  • kipeti
    Esetleg nem volt megfelelő felszerelés a műholdon, van amikor azt akarja egy már meglévő műholdat rakj más pozícióba, illetve nem volt megfelelő a keringés iránya.
    A második kérdésedre a kért pálya és az általad beállított pálya bezárt szöge.
  • voivod32
    Szevasztok! Vannak a játékban olyan feladatok, amikor műholdat kell pályára állítani, de az istennek nem fogadja el. Pedig a Periapsis/Apoapsis szinte méterre pontos, a deklináció is, teljesen fekszik a pálya, a műszaki paraméterek betartva, és mégsem. És van egy fogalom, amit nem értek. Ez a "reális elhajlás". Ez mit jelent? Tudnátok, valami példát linkelni, hogy hogyan kell ezt végrehajtani, mert nagyon bosszant. A dokkolás megy, jártam a két "holdunkon" és vissza, űrállomásokat építettem, de egy ilyen egyszerűnek látszó dolog kifog rajtam.
    Utoljára szerkesztette: voivod32, 2018.08.21. 11:11:51
  • Ninju
    A KerbNet-nek is van olyan üzemmódja ami kiírja. Nem kötelező hozzá mod.
  • laci4321
    Többször is újraolvastam a kommentedet kipeti az elmúlt hetek alatt, de csak most esett le mire is gondolsz :D

SCANsat nevű mod használata jóformán kötelező, van is róla itt is a fórumon tutorial videó (vagy ha youtube-on rákeresel). Ezzel a moddal lehet planéta szkennelő műholdakat küldeni.
    Azt hogy milyen biome fölött vagy éppen, a Kerbal Engineer Redux nevű mod is kiírja.

Az alap játékban megvannak a biome-ok, de hogy épp melyikben vagy, azt csak akkor tudod ha már tudományos adatokat akarnál gyűjteni. Vagy hogy hol van a többi biome, arról is jóformán semmilyen tájékoztatót nem kapsz (név alapján kitalálod, sivatag biome értelemszerűen).
  • kipeti
    Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy az autómata vezérlőkkel felszerelt (prodobyt vagy hasonló)műholdakból hogy tudom kiszedni a terrain,biome szkenneléseket vagy megtekinteni, módokat nem használok. A tutoriál videókat megnéztem de nem emlékszem hogy lett volna róla szó.
  • Renegade
    volt már?

• Kopasz442
    A KSP Magyarítását csak a legfrissebb Win Rar-al lehet kicsomagolni. Akinek több mint egy éves, frissítse újra! :)
  • PLaci #5453

Most (ebben a hónapban) csak 12 dollárért megszerezhető (többek között!) a Kerbal Space Program a Humble Monthly keretein belül!
    Jelen pillanatban a játék ára steam -en: 39,99€

Vigyázat! A Humble Monthly havidíjas, de természetesen vásárlás után a további havidíjak lemondhatóak a beállításoknál (Settings) a "Cancel my plan" linkre rányomva.