5572
-
#5412 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Beszart a vga-m ez van ha az embernek 10 éves lapja van és csak tódozgatja:(
-
#5411 -
RaKmaTakaTa #5410 Ha jól látom, használsz hyperedit-et. Az már nem is jó?
Egyébként a szó amit keresel: "inclination", azaz pályahajlás. Kellemes olvasgatást! -
#5409 Na most aki nem szerteti a sötét oldalt az ne figyeljen ide.
Kíváncsivá tett az alt f12 hasznos segédanyagai.Kérdésem hogy a manóban működik?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Teszem fel mondjuk fel akarok telepíteni egy összerakott kutató állomást a moonra.
kiválasztom a moont mint célpontot kiválasztom az összerakott állomásomat de hogy adok meg neki célpontot a moon felszínéről?
Vagy pl a másik amit még nem vágok kelet nyugati írányú pályára már símán fel tudok küldeni vele állomást vagy hajót de hogyan adok meg neki pl észak déli írányú vagy ettől eltérő írányú röppályát?
Valaki aki tudja mesélje el nekem
Köszi:)
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2017.04.08. 14:44:43 -
#5408 Most a kérdés az hogy mit tegyek fel a következő satra hogy a nyersanyagokat keresse meg és milyen magasságba lőjem be hogy tutira működjön -
A Sat 1 műhód megtette amit megkövetelt a Kerbal Nemzet tőle így fénylő tűzgömb formájában belecsobbant az északi tenger mélyébe:) Béke poraira!!
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2017.04.03. 20:19:11 -
Ninju #5406 Nekem 2013.04.02. -
#5405 én inkább játék alatt tanulom a dolgokat esetenként legvégső megoldásként fordulok a videó és egyéb segítségekért:)
említett oldalt meg böngészem rendesen:)
-
Kopasz442 #5404 És Robo, te még mindig felületes, vagy. mert mindig olyanokat kérdezel amikre a válasz ott van a weboldalon illetve a videó sorozatba. Már mondtam máskor is, nem árt ha többször nézi, olvassa az ember, mert hisz akkor tanul. -
Kopasz442 #5403 Én inkább arra lennék kíváncsi, menyit fognak azoknak a moddereknek fizetni akiknek a módjait lenyúlják? Hisz az amerikai és orosz eszközök már kidolgozottan ott állnak, csak a játék részévé kell tenni. A Kethane módért se adtak semmit, csak egyszerüen betették a játékba némi változtatással. És értem a törekvését a kis mexikói bagázsnak, több pénzt akarnak keresni, így ezért kerülnek ezek a dolgok a játékba, egyszerüsitve a játékos dolgát, hogy az átlag hülyék is megvegyék. Hisz ők vannak többen... Itt a vége réteg játék. -
#5402 Arra leszek kíváncsi, hogy azoknak akik 2013.04 előtt vették meg, azt ígérték az összes kiegészítő ingyenes lesz. Nekem 2013.03-tól van meg, szóval bízok benne.
Egyébként legalább 1 év elteltével most vettem elő újra és jó volt látni a sok változtatást.
Utoljára szerkesztette: Daffit, 2017.03.22. 20:18:55 -
#5401 Kíváncsi vagyok mennyibe fog kerülni...
Utoljára szerkesztette: Dimefromhell, 2017.03.21. 12:47:39 -
RaKmaTakaTa #5400 Ide nem fogtok beférni valamelyik későbbi patch-ban a magyarítással? :P
http://forum.kerbalspaceprogram.com/index.php?/topic/157795-update-129-pre-release-localization-pack-is-here/ -
RaKmaTakaTa #5399 Kopasz442 jóvoltából: link
Utoljára szerkesztette: RaKmaTakaTa, 2017.03.19. 17:03:34 -
#5398 Srácok kellene egy kis oktató videjó hogy hogyan tudok elfogópályára vinni akármilyen valamit akár satelit befogásról vagy állomáshoz való csatakozási magyarázatot szeretnék melyik kis háromszög micsoda és hova kell mit mérnem hogy befoghassam az említett dolgokat. Most már ezt kéne kicsit elsajátítani mert a körpálya az már nagyából megy, de ha az lenne a feladat hogy áljak pontossan 70 ezer kilóméter magaba az még nem megy csak az hogy felvigyek akármit a bolygó köré különböző magasságokba az hogy ugyanarra a pályára álljak valamivel az se megy még.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2017.03.19. 11:03:06 -
Ninju #5397 Jah, azt nem láttam. Addig írtad amíg én az enyémet. :)
A TweakScale-hez nem értek. -
#5396 írtam hogy módosított méretbeni különbségeket kreáltam a TweakScale progival de ha jól értem ez a progi arányosan csökkent mindent ami a modulban van de gondolom a személyzet mennyisége csak nem csökken. -
Ninju #5395 Viszont azt is mutatja az "üres" ablak alján, h a benne lévő személyzet 0/0. Szóval valszeg az lehet, h képes személyzetet befogadni, aminek a létszáma 0.
Én élnék a gyanúperrel, hogy ez nem a "gyári" modul ami jött a játékkal. Valamelyik mod módosíthatta. Főleg mivel a felette lévő modul egy Science-Jr -nek néz ki, aminek viszont eltérő a mérete. -
#5394 Kezdem azt hinni hogy a TweakScale vagy hogy hílyák játszik velem csúnya játékot:) Ugyanis a lakó és a lab modul egy szintel lejjebb ültettem viszont a pod az alap méreten van.
Viszont már értem miért nem lehet átszállni a podból a laborba belső átsétálással mivel a pod felső részén ugye nincs ajtó vagy tévedek?
Vagy így hagyom addig amíg meg nem tanulok ugyanarra a pályára feljutatti ujjabb modulokat vagy szenvedek még egy kicsit:)
Viszont legutoljára felvitt állomásommal igencsak eltaláltam az észak déli irányt szinte 100% osann sikerült majdnem a 0° ra tennem és kb 2700 km en csücsült a kicsike -
drakulalugosi #5393 Ja, már látom. Ugyanakkor azt is jelzi, hogy a modul üres. Hmmm... Fura. -
drakulalugosi #5392 Nem lehet, hogy telt ház van? "Cannot board a full module." -
#5391 Az oksi tudom hogy nem kéne kiszálnom de a lab centerbe át tudnék ugy mászni ha a pod tetejére teszem mert ebbe a felállásban nem jelöli ki kékkel hogy át tudnék szálni bele.
-
Kopasz442 #5390 Néha nem mindig csinálja a játék amit kellene, kattins töbször, és két féle képpen is lehet transferálni. -
#5389 Srácok technikai kérdés.
a nem módos kutatólaborba ha úgy küldöm fel hogy egy pod van a tetejére téve és nincs a két part között semmi akkor mért nem tudok átszálni a kis kerbálal csak sima transferrel?
A labor csak kívülről érhető el??
-
Fantasy18 #5388 hát sajnos valamiért nem müködik :( pedig 3 szor raktam újra az egész játékot miatta. és úgyis hogy csak a real solar meg a clouds meg a city s van fent és sehol egy város meg sehol egy felhő.. -
Fantasy18 #5387 nagyon szépen köszönöm!! -
Kopasz442 #5386 Szervusz, mint írtam a ckan-nal tudod betelepíteni! Tessék én sem "találtam" csak ott van!
De mint a képen látod ott van a fórum link, a fórumon a letöltési link. Ha neked nem működik akkor lehet más móddal ütik egymást, van ilyen! Én például kiveszem a városi fényt, képét mert nem tetszik. DE itt a két link:
FORUM LINK
GitHub LETÖLTÉSI LINK!
Sok sikert! -
Fantasy18 #5385 sziasztok!
érdeklődnék hogy a Environmental Visual Enhancements -'City Lights for Kerbin and Clouds a real solar systemmel miért nem működik? legújabb frissítés miatt esetleg? valaki tudna linkelni müködő verziót a legújabb frissítéshez? lehet én vagyok béna de nem találok csak az 1.1 hez -
#5384 -
Kopasz442 #5383 A modul managerből elég a legújabb, de nem az okoz gondokat -
#5382 Nem tudom azokat a módokat pakolásztam fel amiket a yutube videód alatt volt felsorolva plusz talán még 3 4 alap amit szintén nálad láttam használva. Van egy planetary base mod egy twinscale két darab világítótest mód space y és annyi. Most tényleg visszafogva pakolásztam felfele szinte az alapkövetelmények vannak fent.(KW Rocketry, Kerbal Engineer redux, TAC Life support, ScanSat, Dmagic Orbital(magyar), KAS, KIS, Docking Port Alignment Indicatort, Rasterprop Monitor, RN Cygnus, Transfer Window Planner)Esetleg valamelyik modulmanager file felesleges lenne?
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2017.03.13. 06:58:36 -
Kopasz442 #5381 Valamelyik mód betesz neked, mivel tulzás nélkül pakolgatod öket én nem is csodálkozom rajta, a csíkod meg azért nem megy ki, mert a pálya hajlásszöge nem 90 fok (Inclination). -
#5380 Srácok segítség!!.)
ezt miért csinálja? van fent két műholdam az egyikben emberkék is vannak
Miért duplázódik be a menüben a TacLifeSupport progi?
És a görbém már megint nem megy ki a sarkokig :(
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2017.03.12. 23:10:35 -
#5379 Tényleg kopasz a kövi hétvégén foghatnál egy aszteroidát:) -
#5378 hm érdekes egy kavics csak nem Kryptonit :)
-
#5377 Hú srácok jó rég jártam erre, mostanában el lett hanyagolva az űr felkutatása, de ma kedvet kaptam ismét:
Elkaptam egy -talán- A osztályú aszteroidát és Kerbin körüli pályára állítottam. A következő lépés a mintavétel és a pálya finomítása lesz.
KÉPEK
-
Kopasz442 #5376 Nézzük meg, milyen is a valóság!
-
#5375 gondoltam a seizmikus kisrakétákra hogy azokat valahogy rögzíteni rá és annak a rakétáival messzebb dobni a dolgot ha lehet -
#5374 Ha már a multkor szóbakerült a vízkészlet felderítése Gondoltam megkísérlek egy használható búvár cucclit készíteni.Elvileg a Bázison a pocsolyánál működnie kéne.
Különálló kutatóbólyaként szeretném hasznosítani.Egy gondom van nem tudom meg lehet e csinálni kistávolságú kilvőszerkezettel.Mert most csak pottyantós.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2017.03.08. 10:36:56 -
#5373 hupsz kerbalsült:)
Na ezt hívják szívásnak
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2017.03.05. 21:43:25