5572
-
#5452 mára délutánra ígérte Kopasz hogy rendet rak a letöltő központban.
Türelem :)
ha tudsz gyere facebookra ott több infót kapsz mint itt
-
EtonBlazer #5451 sziasztok!
Ujra elovettem a jatekot ès orommel làtom hogy van hozzà magyaritas.
Viszont a linkelt oldalon a letoltott magyaritàs nem mukodik,azt irja nincs archivum a letoltott rar fàjlban.
Valaki tudja esetleg hogy èn rontok e el valamit vagy nem mukodik maga a magyaritàs jelenleg? Koszi! -
Tauri #5450 Újra ellenőriztem a játék fájljait, és volt 2 hiba, újra töltve ismét jó -
Tauri #5449 Találkozott esetleg valaki olyan hibával, hogy mikor pl műholdat kellene Kerbin Orbitra küldeni, nem mutatja hogy hová is kellene?
Igazából a küldetési irodában 3 ilyen küldetés is van, ami az új peccs előtt még ugye mutatta egy színes orbit jellel, mit hová kell vinni. Ez most nekem teljesen eltűnt. -
Kopasz442 #5448 Sziasztok, a KHVCS gőzerővel dolgozik a magyarításon, az új verzióhoz, aztán meg persze a DLC-hez. Na az lesz nehezebb. Türelem. Illetve a Face csoportban bárki bármilyen kérdést fel tehet, vagy mutogathatja az elért eredményeit! További kellemes szórakozást, üdvözlettel Kopasz442
FACE CSOPORT
Utoljára szerkesztette: Kopasz442, 2018.03.17. 10:14:25 -
drakulalugosi #5447 Köszönöm szépen az infót! Az alapjátékot szintén 15 euróért vettem még '14-ben, korai hozzáférés fázisban. Életem legjobb befektetése volt! 396 óra felhőtlen (néha felhős) szórakozás! A legtöbbet játszott játékom! -
Ninju #5446 Nagyon röviden nem.
Egyébként de. :D
Bővebben: Nem rossz a kiegészítő. rengeteg új elem került bele. Főleg az orosz vonalról. A küldetés szerkesztő lehetőségei meg tényleg csodálatosak. Viszont sajna ha jobban megnézem mi van benne, akkor arra jutok, hogy nem valami nagy szám. Jó pár alkatrészt már megcsinálták a modderek korábban. Az integrált RCS és separatron benne van az 1.4-ben is. Ez mondjuk egy már nagyon kellett funkció. Ha onnan nézem, hogy nem fájt az a 15 dollár, akkor azt mondom, hogy örülök, hogy támogattam a fejlesztőket. Hátha több (és talán hasznosabb) kiegészítővel/frissítéssel lepnek meg minket a jövőben. :)
Leárazáskor sztem mindenképpen érdemes lesz megvenni, mert szinte biztos lesznek hozzá nagyon jó küldetések, de a jelenlegi "hivatalosak" sajnos elég bugosak. :( -
drakulalugosi #5445 Igen, jött update. (ÚRISTEN, HOVÁ LETT A NARANCSSÁRGA ÓRIÁS ÜZEMANYAGTARTÁLY??? Ja, megvan...) Épp ennek fényében nem tudom megéri-e. Majd mesélj, kérlek! -
Ninju #5444 Én tegnap megvettem, de még csak ma fogom kipróbálni. Egyébként volt update az alapverzióhoz is. -
drakulalugosi #5443 Nem tudom eldönteni, hogy megér-e 5 rugót. -
Ninju #5442 Az új kiegészítő bemutatója Scott Manley-től:
-
#5441 falcon heavy,élő
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.02.06. 21:47:49 -
tom36 #5440 A probléma ot kezdődött, hogy ahogy betöltötte a hajót kapásból belerakta így nem volt időm reagálni.
Végül belenyúltam a save file-ba és orbitra raktam inkább és kb 2 órányi 3x gyórsítás mellett össze is gyűlt a a szükséges ore (sajna az sem müködött hogy magam raktam bele az ore-t a tankba mer valahol nem írtam át a mentést és végül szenvedést kellett választanom)
próbálkoztam máshol is, máshogyan is (KIS, KAS mód segítségével a talajhoz rögzítettem fixen de úgy sem...) és végül egy komplett napomba került ez a probléma. -
Ninju #5439 Szeva.
Esetleg ha van még üzemanyagod repülj picit arrébb. Gilly-n alacsony a gravitáció megpróbálhatod visszahúzni a leszálló talpakat is és utána újra kiengedni, hátha arrébb kerül a hajó és nem lesz bugos. -
tom36 #5438 Üdv all
Ismét belekezdtem 1-2 év után és egy olyan hibába futottam bele, hogy miután a Gilly-n landoltam utána ha gyorsítom az időt vagy mentek és ujratöltök ... akkor rendre belerak a talajba egy kicsit vagy mind ha hozzá vágódnék, és sérülés nélkül nem úszom meg, pedig nagyon kellene mer bányásznom kéne de normál sebesség mellett nem lehet.
tudtok valamit esetleg ezzel kapcsolatban ?
a quicksave.sfs file módosítása nélkül akarom megoldani.
Előre is kösz. -
komiki #5437 Sziasztok.Nagyon szépen köszönöm a magyarítást végző emberkék munkáját.Így utólag is Kellemes Ünnepeket kívánok nektek.Vártam már a magyarítást nagyon.Működik is rendesen ,ha találok híbát jelzem ahogy kértétek.Kopasznak pedig külön köszönet a videókért.Nagyon sokat lehet belőle tanulni . -
Kopasz442 #5436 Üdvözlet mindenkinek! Kellemes ünnepeket kívánok. Örülök neki, hogy sikerült összeszedni a szétszórt magyar kis KSP csoportokat. És örömmel közlöm, hogy itt a magyarítás első változata.
Link :Magyarítás
-
Bizó08 #5435 Beszéltem Kopasz kollégával, állitólag most karácsony hétvégére tervezik a közzétételt mindenki számára. Reméljük így lesz...addig is kellemes ünnepeket mindenkinek! -
#5434 őő tényleges infoért keresd meg a facebook csoporot :) -
#5433 magyarítás még nincs mert tesztelés alatt áll elvileg Kopasz és csapata dolgoznak a tesztelésen Nagy valószínűsége van annak hogy jövőre talán januárra elérhetővé teszik a honlapon is majd:) addig is kitartás:)
-
Bizó08 #5432 Hali!
Valaki oda tudná adni a legfrissebb magyarítást a programhoz? -
#5431 Jó látni hogy vannak még itt fotelrakétatudósok :D
@Ninju: Jól látod valahogy sose tudom eltalálni a megfelelő arányt a nukenginnel, Dunara építettem olyan hajót, de kellett egy rescue misszió :D
@Tauri: jöhetnek a képek én kíváncsi vagyok -
Tauri #5430 Nagyon jó képek.
Én is újra kezdtem a játékot immáron modarate nehézségi fokozaton ( Hard mode nekem fusztráló )Carrier módban, Life support moddal.
Jelenleg a Mun-t végeztem ki és hozom haza a sok kőzet és egyéb kutatási mintákat sok sok XP-t hozva a konyhára :)
Használom a nem emléxem a nevére valami dark magic science modot is, így többféle tudományos műszerem is van.
80 nap múlva vagyok ideális indítási ablakban a Duna felé, így ez következik...amit nagyon várok, mert igen sokszor szoktam beleunni a játékba mire végzek a Mun al is...most is közel jártam de vééégre vége :D
Majd teszek fel én is képet, milyen megoldásokban gondolkoztam.
Utoljára szerkesztette: Tauri, 2017.10.04. 11:02:05 -
Ninju #5429 Ötletes, köszi. Nekem pont az ilyen aprólékos tervezéshez nincs türelmem. :D
Jó(o)l látom, h a meghajtás nem nukleális? -
#5428 @Ninju - Dobtam fel a mappába képeket, remélem segít. A generátor legyen kifejlesztve, antennából és energiából sosem elég :D A meghajtás meg Asparagus
@RoboKutya78 - Persze hogy ismerem, diskuráltunk is már itt egy jópárszor.
Utoljára szerkesztette: Dimefromhell, 2017.09.30. 18:33:56 -
Ninju #5427 Szép munka!
A hajóról dobj már fel egy jobb képet légyszi. Kíváncsi lennék hogy oldottad meg a szondák elhelyezését és a meghajtást. -
#5426 Gyere Face bookra KOPASZ-t is megtalizod illetve ha van kedved Kövesd yutuben is Kopasz442 a csatorna neve -
#5425 Hú hát jó kihalt a topik. Sebaj, mostanában ismét eluralkodott rajtam a rakétaépítés így itt egy kis képanyag hátha más is kedvet kap.
Irány a Jool: egy hajó, 6 szonda. 3 kisebb holdon landolni is sikerült, a másik kettőhöz sajnos nem maradt elég DV, de ami késik nem múlik. Az anyahajó a Jool körül high polarorbiton pihent meg, de csináltam méréseket közvetlenül a Jool mellett is.
KÉPEK -
#5424 a Take Two felvásárolta a jogokat,a fejlesztés egyelőre marad a squad nál -
#5423 -
Kopasz442 #5422 Sziasztok! Létrehoztuk a KSP-Magyar űrprogram FB csoportot nektek, hogy ti is kirakhassátok képeiteket, problémákat, tudjaotok kommunikálni egymással! Gyertek el! FB csopi linkje
-
#5421 Na itt a napfogyitok:)
Mégozzá teljes:)
-
#5420 gyere fel kopasz yutube csatijára szombaton a live adásra és kérdezd meg hátha tudja -
mazsi6000 #5419 Nem arragondolok. 0.30-tól indul. A szárny alakját, formáját állítgatja egy panelon, 6 különböző csúszkával. -
RaKmaTakaTa #5418 Nem tudom mire gondolsz. Ami 17:47-nél van, az alapból benne van a játékban.
Utoljára szerkesztette: RaKmaTakaTa, 2017.04.28. 19:04:35 -
mazsi6000 #5417 Sziasztok!
Scott Manley ápr 26.-i videójában csúszkákkal állítgatja a szárnyak paramétereit.
Tudja valaki, hogy az melyik MOD?
Köszi. -
#5416 javaslom less videókat Kopasztól nála igazi zsufi van műholdakat nézve és még így is szenved néha:)
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2017.04.24. 13:04:56 -
#5415 szerintem a bolygók behálózása könnyebb feladat.és ha jól számolok talán elég bolygónként két átjátszó esetleges ellentétes forgással ha megoldható.
Bár ez csak tipp még nem tartok ezen a szinten.
http://kerbalspaceprogram.hu/
-
OGMontana #5414 Üdv! Tanácsot szeretnék kérni egy bolgyóközi kommunikációs hálózat létrehozására. Leginkább az a problémám, hogy az égitestek leárnyékolják a jelet. Ez még Mün/Minmus esetében nem annyira probléma, de egy Duna szondánál már elég problémás dolog.
Elgondolkodtam egy Nap körül keringő szatelit hálózaton, és esetleg egy Nap-molniya pálya hálózaton is. Szerintetek mennyire működne egy ilyen hálózat? Vagy inkább bolygók köré vigyek szatelitokat? -
#5413 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van egy HD4770-em elfekvőben. Az albérlőmnek ezidáig nem kellett, 5-öt szerintem még megér. PCI-E-es.