5572
-
EtonBlazer #5332 Sziasztok! Modokat honnan tudok letolteni a curse oldalàn kivul? Valamièrt nekem folyamatosan tolt ès lefagy az oldal ès egy modot se enged letolteni.. :S
Most szeretnèm ujrakezdeni a jàtèkot, a bànyàszàshoz miyen modok szuksègesek?
Koszi! -
Kopasz442 #5331 Este 8 kor gyertek!
-
Kopasz442 #5330 Material Bay is van a müholdon, science Junioer mit tom én szám. az a hengeres.
-
laci4321 #5329 Sziasztok!
Ismét szükségem lenne egy kis segítségre.
Ezúttal egy küldetés teljesítésében akadtam el. Egy szkennelő műholdat kell a minimushoz küldeni. Én úgy vélem hogy tökéletesen teljesítettem, de egyszerűen még sem pipálódik ki.
Már megcsináltam mind a 2 irányt, a műhold oda-vissza is keringett már, de egyikkel sem hajlandó kipipálni azt az ikont, hogy elértem a megfelelő orbitális pályát. Mégis mi lehet a gond?
Utoljára szerkesztette: laci4321, 2017.02.11. 01:07:27 -
Kopasz442 #5328 Remélem ez már elég dízájnos!
Az egyik Crew 6 fő szálítása, a másik egy truck platform. 
DÍZÁJNOS Roverek! -
Kopasz442: Mindig, de mindig az számít hogy hogyan néz ki a gép 
laci4321: Nekem a Minmuson van egy ilyen bánya-állomásom, ha visszakeresel itt a fórumban megtalálod a képeket szerintem. 5183 és 5206-os hozzászolás.
Amúgy a Mohos "kudarcom" óta kicsit pihentetem a game-t: a Division leköti a szabadidőmet :D De jó látni hogy toljátok lelkesen.
Múltkor Livius streamelt Kerbal-t fogtam is a fejem hogy miket bénázott :D -
laci4321 #5326 Kopasz442: köszönöm a sok segítséget!
Igen a képeiden is látszik, hogy 1000K fölé ment a Convert-O-Tron 125-ös. Nem lehet semmivel 1000K-en tartani, hogy akármeddig működhessen, és amint eléri az 1400K-int, leáll, meg kell várni hogy kihűljön.
Csakis a 250-es konvertert lehet "végteleníteni", 4 db kis thermal system már állandó 1000K-en tudja tartani, a konverter így mehet akármeddig. Már csak azért akarom hogy sokáig működjön, mert csak el akarom indítani, aztán magára hagyni az egészet. Ami kis ércet kitermelnek a fúrók, azt alakítja is át rögtön üzemanyaggá és kész, aztán feltöltődhetnek az érctárolók is. Bekapcsolom az időgyorsítást, vagy addig csinálok más missziókat, és egyszer csak visszanézek rá, amikor már fel van töltődve, és ott van az üzemanyaggal teljesen feltöltve, amit szállíthatok is az űrállomásra. Mindezt bármilyen további költség nélkül, végtelenítve.
-
Kopasz442 #5325 Robo írtam privit. -
Kopasz442 #5324 Laci még valami szereléssel kapcsolatban. Egy Kerbal 1000Kg-ot tud szerelni(emelni) jó erősek a kis aranyosak, ugye? ha nagyobb súlyt kell emelni opcionális számú Kerbál kell hogy legyen mellete. Elég ha csak ott vannak, és nekik nem kell szerelőnek lenniük. Sok sikert!
-
Kopasz442 #5323 Én nem vettem észre ilyesmit, nálam a határon belül maradtak az értékek. persze nem lett agyonhajtva, 900 Ore max amit átalakitott. de ez amúgy is kis teljesítményű konverter. Ha nem a thermal system veszi át a hő terhelést, rakd közvetlen a konverterre, amig a hőkezelő rendszer nem lesz 85% felett nem kell aggodni. Ha ennek ellenére robban nálad lesz a gond esetleg ha van mód lehet üti, vagy egyedi bug.
KÉPEK DRIVE-on -
laci4321 #5322 Úgy döntöttem tovább folytatom a tesztelgetést mielőtt szerelőket küldök a bányászhajóhoz. És nem tudom, hogy bug-e, de nem lehet a Convert-O-Tron 125-öst hűteni semmivel, 2 nagy hőleadó rendszer sem hűt rajta semennyit. Ez nálatok is így van?
(Úgyhogy kénytelen voltam visszatölteni egy korábbi játékállást, tovább gondoltam a bányászhajót, (javítottam a szerkezetbeli hibát is, ami miatt néha szétrobbant a hajó a gyorsítás leállításakor) és felküldtem a javított, ezúttal már tökéletes verziót. Érdekes, hogy a 2-szer akkora Convert-O-Tron 250-est 4 db kis hőleadó rendszer is le tudja hűteni (1 db nagy hőleadó rendszerhez képest is 10-ed akkora az össz teljesítményük). Na mindegy..) -
küldten priviben:)bálna néven:) -
Kopasz442 #5320 Küld el nekem a hajó fájlját. És egyébként tele van pakolva teljesen felesleges eszközökkel alkatrészekkel aminek semmi de semmi haszna az ég adta világon. Első szabály: nem az számít hogy néz ki, hanem legyen a leghatékonyabb, ha az megvan akkor lehet dizájnosítani, de nem túlzásba esve. Amit én csináltam minden egyes alkatrészének megvan a szerepe, feleslegesen nem raktam rá semmit, de az én kis bálnám mégis 4700 E míg a te nagy delfined csak 1900 E. de én fel tudom juttatni még így is a holdra.
-
Egy a baj ezzel a hatalmas jószággal
Hiába van rajta eszement mennyiségű aksi a csónak nem képes hosszú utakra sana :( és nem láttam a hajótestre hasonló aksi készletet csak ezeket a kicsiket.
Elég lenne a Moonra kivinni :)Max darabokban van esély a kivitelre. -
laci4321 #5318 Köszönöm, nagyon sokat segített!! :) -
Kopasz442 #5317 Szeretnék néhány régebbi módot újra kipróbálni. Ehhez szükségem lenne a játék korábbi verzióira, mint 1.0.3, 0.90, és a 0.22. Ha valakinek megvan valamelyik, küldje el nekem ha lehetne! Köszönöm!
-
Kopasz442 #5316 Tehát a Mód nevbe KAS és KIS a kettő együtt kell! És sokat gyakorolj a Kerbinen mielőtt forró helyzetbe dobnád a kerbált! :) És még egyszer, csak a szerelő szerel... mert a tudós kutat, a pilóta meg repül!
-
Kopasz442 #5315 Ebben a videóban elmondom a szerelés metodusát, az mindegy hogy régebbi verzió
Szerelési videó Driveon
Utoljára szerkesztette: Kopasz442, 2017.02.06. 00:51:31 -
Kopasz442 #5314 oké Robo, rendben, de melyikre?
-
Kopasz442 #5313 A Kas/Kis mód EVA cuccai külön vannak ha jól emlékszem kis űrhajós ikon a tudományos eszközök alatt.
Minden kerbal vihet magával eszközöket meghatározott menyiségbe. de a szerelő szerel! Ha csak nem sandbox. Egyébként a többiek csak le tudnak szerelni arra meg elég a csavarkulcs. Tehát minden kabinban van inventory abba kell bepakolni az eszközöket. megnyilik egy ablak az inventorynak, bal klikkel megfogod, fogva tartva helyezed az inventoryba az eszközt. Később lesz erről a módról is videó.
-
Na ezt vidd fel egy bolygóra :)
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2017.02.05. 20:13:42 -
laci4321 #5311 Sziasztok!
Kopasz láttam a videódban, hogy át tudtál rakni részegységeket egyik hajóról a másikra. Úgy, hogy a Kerbalnál volt egy elektromos fúró. Na én odáig sem jutottam el, hogy azt hogyan kell egyáltalán betenni az EVA hátizsákba a hajótervezőben. Meg vannak olyan blokkok, tartályok, amikbe EVA cuccokat lehet rakni, de arra sem jöttem rá hogy azt hogy kellene. (Próbáltam keresgélni az alanti 3 órás videódban, de nem láttam hogy lettél volna a hajótervezőben.)
Le kellene cserélnem 2 db kicsi hőszabályozó rendszert 2 db közepes hőszabályozó rendszerre, egy Mun-on levő bányászhajón, mert nem elég a hűtés a Convert-O-Tronnak. (A Kerbalon mikor teszteltem, gondolom gond volt az időgyorsítással, mert olyan lassan melegedett túl, hogy addigra már simán újratöltött a hajó, így azt hittem pont tökéletes a hűtés..) Meglehetősen drága a bányászhajó, szóval elég nagy a gondom :D
El tudnátok mondani, hogy hogy kell ezeket az EVA cuccokat pakolászni a hajótervező hangárban, magunkkal vinni, használatba venni, milyen gombokat kell nyomni miután ez a csavarkulcs a kezünkben van, hogy kell egy blokkot valahová máshová áttenni, egy már kész űrhajón?
-
Kedvetkaptam a járgányodnak a kifejlesztésére:)egész jól sikerült.
Te a kerekeket mire pakoltad fel simán csak a hajó oldalára pakoltad?
én feltettem abból a vasrúdból egyett és arra raktam a kereket.
Majd ha kész lesz felteszek képeket róla
Csak ha eljutok valamelyik bolygóra azt nem tudom hogy viszem ki max darabokban.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2017.02.05. 16:52:08 -
Kopasz442 #5309 Aki lemaradt, igaz csak az utolsó két óra van meg, hogy miért azt a YT tudja! :) Vagy mégsem?!

Utoljára szerkesztette: Kopasz442, 2017.02.05. 00:30:07 -
köszi buli volt:) -
Kopasz442 #5307 Ha a YT istenei is úgy akarják itt lesz az időzített adás! :)
-
Közben rájöttem :)
Viszont egy kérdés
Nincs valami étézláb megoldás az indítósorrend automatikus felépítés szabályzó részéhez?
Ebben az esetben kicsit zavaró hogy az összes kis rakétát karonkénti indítási sorrendbe pakolta be azaz 6 csoportba ezt a 6 csoportot kicsit macera rakétánként egy packba szedni.illetve az a bajom ha berakok egy elemet pl egy rakétát azt mindíg a 0 jelzésű packba teszi bele és nem nyit egy magasabb számú csoportot az alján a listának Nem lehet ezt valahogy szabályozni Vagy valami módon mozgatni ezeket a csoportokat mert ebben az esetben igencsak hosszú az egyes indítási fázisok mérete kicsit nehezebb lavírozni benne.Az rendben hogy a csoportokat ha megfogom és fel vagy le rántom akkor az indítási sorrendet megváltozatom de pl egymás mellé pakolni a sorrendeket hogy ne függőlegesen legyenek? -
tom36 #5305 Ilyen erősen összeépített eszközöknél ajánlott a rögzítő kábel, rúd vagy minek is nevezzem eszköz használta, és az nem engedi meg, hogy bemozduljon a rögzített eszköz így nem kezdi el ezt az erősödő hullámzó mozgást. (bár ez se mindig segít) -
De miért?? :)
-
Srácok az ilyen esetekben hogy tudom megmondani a központi egységnek hogy ő az irányító rá tessék tapadni és ne másra?
-
Kopasz442 #5302 Na újra leszek! 
-
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akárki akármit mond, a misszionárius póz mindig működik. A többi vagy-vagy. -
tom36 #5299 annyi biztos hogy valamelyik mód okozza.
hiba jelentésből szerintem esélytelen megmondani mer mindig ugyanazt az általános hibát dobja és nem részletezi hogy pontosan melyik file okozza.
legegyszerűbb az lenne amire te is gondolsz szerintem hogy egyenként kiveszed az új módokat és elöbb utóbb kiderül mi a forrása
kieveszed az összes módot és megnézed, majd a felét visszarakod és akkor megnézed, ha megy akkor a módok másik felében van a gond akkor annak a felét rakod fel és így tovább felezed..
ha meg üti egymást 2 mód akkor meg sok sikert :D -
Srácok valaki az error log file tartalmából meg tudja fejteni nekem miért fagy le a játékom ha kimegyek az indítópultra?
Van amikor fel tudom löni a rakétámat és vissza is tdok menni a hangárba majd a második indításnál semmi bejelzés egyszerüen csak meghal a játék.
igaz telenyomtam modokkal kipróbáltam uj jjáték indítással is de semmi.Azt még nem lestem meg hogy ha kiveszem a gamedatát mükszik e. -
áá gyülölöm a spontán ksp leál szöveget főleg ha nem mentek:(
Nem minden módnál de müködik hogy külön saját mappába pakolászom a modoka.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2017.01.29. 17:02:02 -
n0tr3adY #5296 Ez 5292 v. 5293-ra ment?
-
Kopasz442 #5295 Amig a légkörben vagy addig ha leállitod a hajtóművet, mindig lassulni fogsz, hisz van lég ellenállás! És ez az ellen állás nem ugyan az mint a Star Wars resistance..
-
Kopasz442 #5294 Akkor vagy nem nézted meg a módos videót, vagy nem érted amit ott elmondok! Nice work!
-
n0tr3adY #5293 #1 Nem, a modok mindenképp a GameData-ba mennek. Maximum a GameData-ról csinálsz másolatot.
#2 Csak a legfrissebb moduleManager.dll legyen bent
#3 Mindenképp ki kell csomagolni. (Attól, hogy nem látod, a CKAN kicsomagolja).
#4 Nem lehet szüneteltetni.
#5 Elvileg van mod rá, hogy az VAB-ot bővitsd.