6466
-
Ironman2 #846 Huuu.Alekot elbüvölte azért a ruszki csaj! -
Ironman2 #845 Atyauristen! DDD Micsoda müsor! -
Ironman2 #844 Már le is tettem róla.Este ugysem tudok itt lenni a héten. -
Blanco308 #843 fejben már összehoztuk! XD
szép is lesz,remélem tényleg hagyják magukat majd a csajók,legalább 1-2 meglegyen neki XD ....... -
#842 Én is pont erre gondoltam Alek középen és körülötte a 16 csaj !
Aki kiesett azt kiszürkiteni akit megdugott ahhoz szivecskét rakni xD stb...
Meg lenne egy frankó háttér egyból jobban nézne ki ! xD -
Blanco308 #841 jah okés..köszi :) csak mondom igy azért ez elég gyér...ide is kell olyan mint a vv4-eshez...mindencsaj képe ki, középre alek nagyba..aki kiesik kiszürkiteni...:D akit megdug Alek azt meg kipipálni XD -
#840 Ironman már irt a modiknak hogy szeretne HG lenni de még nem kapott választ !
Amint HG lesz mondta hogy lesz banner meg minden ami csak kell ! -
#839 Jah az elég durva lenne de az már nem Alekosz lenne ! xD
Öt nem ilyennek ismertük ! xD
A VV4-es villaléte alatt ! Habár én a helyében az összes fiatal csajt megdugnám lyuk lyuk akinek nem tetszik a feje arra huznék egy papirzsacskót ! XD -
Blanco308 #838 mikor lesz házigazda? és valami kép? -
Blanco308 #837 nagy lenne..Alek megdugná mindegyiket és aztmondaná nekik hogy ne mondják el senkinek se még a tesójuknak se...aztán a következő kiszavazásnál kinyomni mindketöt,de előbb levetiteni nekik hogy mindketőt meghúzta és mindketőnek ugyanazt mondta...:D -
#836 Az mekorra lenne már ha a tesvér pár bunyozna szivesen megnézném ! xD -
IXEMGabeo #835 ááá iszonyú nagy "szellemi vezér", viszont az kemény h naponta többször is:D ez nimfómániás kissé xD -
#834 Na ez a Barbi csaj nem jön be. -
#833 Ezt most frankón elképzeltem, filmet kéne forgatni :) -
IXEMGabeo #832 Barbara a kemény:
adatlapján: Milyen gyakran szexelsz?
válasz: akár naponta többször is:D:D:D:D -
#831 Ez nagyon sajnálatos. Nem akarom itt a fórumon feszegetni a témát, de érdekelne miért nem volt. -
#830 Na az tuti hogy akkor vagy Alekból nem maradt volna semmi se mert széjjel cincálták volna ! Felfalták volna elevenen !
Vagy a csajokból nem maradt volna semmi mert Alek átment volna Terminatorba és mindenkit kivégzett volna persze elötte mindenkit jól megkufircolt volna !
És mikor 3 hét mulva megnézik mi a helyzet a 16 csaj már ott van cafatokban mindenhol minden csupa vér és Alek csak ennyit mond Mission Accomplished ! xDDDD -
#829 Timea az jó, tuti valami beteg. Jöhet bármikor :) -
IXEMGabeo #828 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja amúgy bőven 20 felett vagyok, de abszolúte lényegtelen, mert még nem volt szexuál kapcsolatom senkivel -
#827 Ugye Alek és Olivér a házigazda Anikó és Gigi Alek esti müsorának házigazdái Éva és Szandika pedig majd a feladatok házigazdái lesznek ! -
IXEMGabeo #826 én MILF-os vagyok főleg...de próbálom azt is nézni közülük melyiknek van esze is valamennyire:D
alakjuk meg kell hagyni szinte majdnem mindnek jó, a Tímea volt érzéki csalódás a képekről, a testvérpárnál a Magdi is eléggé teltnek tűnik a többiek teljesen oké... -
#825 Ha megrendezett lesz, akkor tökmindegy mit csinálnak, szar lesz. Spontán módon kéne mennie, attól működhetne. Bezárni Alekot a 16 csaj közé azt kész. 3 hét múlva meg kinyitni a villaajtót, azt megnézni kiből mi maradt :)))) Azt hívni a helyszínelőket :) -
#824 Ez igy is lesz Éva és Szandika is részt fognak majd venni Alek müsorában ne aggódj !
Ugyanis lesznek majd feladatok amiket majd a csajoknak teljesiteni kell és a legjobb csaj a verseny gyöztese randizhat majd Alekk-al és ezeket a feladatokat vezényli majd le Éva és Szandika !
Vagy esetleg a ceremoniákon Éva ad majd tanácsokat Aleknak ! -
#823 Várjuk ki a végét ! Majd ha kevesebb csaj lesz akkor talán többet fog majd Alek is szerepelni !
Meg zatán lehet hogy megrendezett és már nem VV4 Alekosz lesz többé de 10 millárt én is eljátszanék bármilyen szerepet !
Amuyg meg az hogy beöltözött Napoleonnak nem az RTl ötlete volt hanem a sajátja !
Szerintem majd ha kevesebb csaj lesz adni fogja ön magát ! -
Benevolens #822 *miliő -
Benevolens #821 szerintem én egy doku-realityt csináltam volna alekkal olivérrel évával meg szandikával. Meg még aki befért volna. Olyasmit mint a Hills, csak nyilván nem azt a milliőt -
#820 Áh itt az én barátom, melyik csajszit is sunáznád? Feltünt, hogy nagyon hasonló az ízlésünk :) -
IXEMGabeo #819 xDDD sztatikus méghozzá -
Benevolens #818 sziasztok, szerintem erőltetett lett ez a műsor. Úgy érzem, hogy a vv-alekoszt már nem fogjuk többé látni. A villában volt autentikus, azok között a körülmények között. Ez így nem tudom mi -
#817 Ezt a Magdit meg úgy eldöngetném, hogy a csöcsei közt elektromos kisülés keletkezne. -
Blanco308 #816 szerintem amugy ha a testvérek sokáig bent maradnak turti lesz bunyó..az a két ribanc nagyon csinálja a feszkót...:D -
#815 Most már biztos vagyok benne, hogy a fórumnak nagyobb sikere lesz, mint a műsornak :) -
#814 Repülnének kezek-lábak, meg ami szem-szájnak ingere :))) -
#813 Na annak lenne csak nézettsége ! xD
Tiszta horror show egyenes adásban Élöben ! xD -
#812 Jah a 16 csaj túl sok lesz benne majd akkor lesz igazán jó a müsor ha már nem lesznek benne olyan sokan !
De még mindig fényévekkel jobb mint a Benkő féle vagy a Gyözike show !
Az hogy megrendezett ennyi pénzért szerintem simán megéri neki ! -
#811 Alekot szétszednék, mint a legot, utána meg egymást, tiszta naturisztikus horror lenne, vagy mi a fene :) -
Blanco308 #810 *elsőre* -
#809 Jah tényleg ugy lett volna jó hogy Alek is bent a villában és ugyanugy éli tovább az életét ahogy eddig !
Ami az Online-t illeti inkább nem lennék kiváncsi mit csinál ez a 16 picsa ! XD
A VV4-nél még elment de itt ! xD -
Blanco308 #808 az tény hogy ebből a műsorból 3hét bőven elég lesz:D
+azis jó hogy első 4csajt már kiis vágnak...kicsit csendesebb lesz a kecó..:D -
#807 Mondjuk a színvonalat az is tükrözi, hogy nem voltak képesek a hivatalos oldalra normális képeket kirakni a műsorvezetőkről. Gigi avval a zöld fossal a szeme körül, annyira gáz, hogy szavakkal nem tudom leírni :)))