6466
  • Ironman2
    Huuu.Alekot elbüvölte azért a ruszki csaj!
  • Ironman2
    Atyauristen! DDD Micsoda müsor!
  • Ironman2
    Már le is tettem róla.Este ugysem tudok itt lenni a héten.
  • Blanco308
    fejben már összehoztuk! XD
    szép is lesz,remélem tényleg hagyják magukat majd a csajók,legalább 1-2 meglegyen neki XD .......
  • wesker24
    Én is pont erre gondoltam Alek középen és körülötte a 16 csaj !

Aki kiesett azt kiszürkiteni akit megdugott ahhoz szivecskét rakni xD stb...

Meg lenne egy frankó háttér egyból jobban nézne ki ! xD
  • Blanco308
    jah okés..köszi :) csak mondom igy azért ez elég gyér...ide is kell olyan mint a vv4-eshez...mindencsaj képe ki, középre alek nagyba..aki kiesik kiszürkiteni...:D akit megdug Alek azt meg kipipálni XD
  • wesker24
    Ironman már irt a modiknak hogy szeretne HG lenni de még nem kapott választ !

Amint HG lesz mondta hogy lesz banner meg minden ami csak kell !
  • wesker24
    Jah az elég durva lenne de az már nem Alekosz lenne ! xD
    Öt nem ilyennek ismertük ! xD

A VV4-es villaléte alatt ! Habár én a helyében az összes fiatal csajt megdugnám lyuk lyuk akinek nem tetszik a feje arra huznék egy papirzsacskót ! XD
  • Blanco308
    mikor lesz házigazda? és valami kép?
  • Blanco308
    nagy lenne..Alek megdugná mindegyiket és aztmondaná nekik hogy ne mondják el senkinek se még a tesójuknak se...aztán a következő kiszavazásnál kinyomni mindketöt,de előbb levetiteni nekik hogy mindketőt meghúzta és mindketőnek ugyanazt mondta...:D
  • wesker24
    Az mekorra lenne már ha a tesvér pár bunyozna szivesen megnézném ! xD
  • IXEMGabeo
    ááá iszonyú nagy "szellemi vezér", viszont az kemény h naponta többször is:D ez nimfómániás kissé xD
  • helloleo
    Na ez a Barbi csaj nem jön be.
  • helloleo
    Ezt most frankón elképzeltem, filmet kéne forgatni :)
  • IXEMGabeo
    Barbara a kemény:

adatlapján: Milyen gyakran szexelsz?

válasz: akár naponta többször is:D:D:D:D
  • helloleo
    Ez nagyon sajnálatos. Nem akarom itt a fórumon feszegetni a témát, de érdekelne miért nem volt.
  • wesker24
    Na az tuti hogy akkor vagy Alekból nem maradt volna semmi se mert széjjel cincálták volna ! Felfalták volna elevenen !

Vagy a csajokból nem maradt volna semmi mert Alek átment volna Terminatorba és mindenkit kivégzett volna persze elötte mindenkit jól megkufircolt volna !

És mikor 3 hét mulva megnézik mi a helyzet a 16 csaj már ott van cafatokban mindenhol minden csupa vér és Alek csak ennyit mond Mission Accomplished ! xDDDD
  • helloleo
    Timea az jó, tuti valami beteg. Jöhet bármikor :)
  • IXEMGabeo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ja amúgy bőven 20 felett vagyok, de abszolúte lényegtelen, mert még nem volt szexuál kapcsolatom senkivel
  • wesker24
    Ugye Alek és Olivér a házigazda Anikó és Gigi Alek esti müsorának házigazdái Éva és Szandika pedig majd a feladatok házigazdái lesznek !
  • IXEMGabeo
    én MILF-os vagyok főleg...de próbálom azt is nézni közülük melyiknek van esze is valamennyire:D

alakjuk meg kell hagyni szinte majdnem mindnek jó, a Tímea volt érzéki csalódás a képekről, a testvérpárnál a Magdi is eléggé teltnek tűnik a többiek teljesen oké...
  • helloleo
    Ha megrendezett lesz, akkor tökmindegy mit csinálnak, szar lesz. Spontán módon kéne mennie, attól működhetne. Bezárni Alekot a 16 csaj közé azt kész. 3 hét múlva meg kinyitni a villaajtót, azt megnézni kiből mi maradt :)))) Azt hívni a helyszínelőket :)
  • wesker24
    Ez igy is lesz Éva és Szandika is részt fognak majd venni Alek müsorában ne aggódj !

Ugyanis lesznek majd feladatok amiket majd a csajoknak teljesiteni kell és a legjobb csaj a verseny gyöztese randizhat majd Alekk-al és ezeket a feladatokat vezényli majd le Éva és Szandika !

Vagy esetleg a ceremoniákon Éva ad majd tanácsokat Aleknak !
  • wesker24
    Várjuk ki a végét ! Majd ha kevesebb csaj lesz akkor talán többet fog majd Alek is szerepelni !

Meg zatán lehet hogy megrendezett és már nem VV4 Alekosz lesz többé de 10 millárt én is eljátszanék bármilyen szerepet !

Amuyg meg az hogy beöltözött Napoleonnak nem az RTl ötlete volt hanem a sajátja !

Szerintem majd ha kevesebb csaj lesz adni fogja ön magát !
  • Benevolens
    *miliő
  • Benevolens
    szerintem én egy doku-realityt csináltam volna alekkal olivérrel évával meg szandikával. Meg még aki befért volna. Olyasmit mint a Hills, csak nyilván nem azt a milliőt
  • helloleo
    Áh itt az én barátom, melyik csajszit is sunáznád? Feltünt, hogy nagyon hasonló az ízlésünk :)
  • IXEMGabeo
    xDDD sztatikus méghozzá
  • Benevolens
    sziasztok, szerintem erőltetett lett ez a műsor. Úgy érzem, hogy a vv-alekoszt már nem fogjuk többé látni. A villában volt autentikus, azok között a körülmények között. Ez így nem tudom mi
  • helloleo
    Ezt a Magdit meg úgy eldöngetném, hogy a csöcsei közt elektromos kisülés keletkezne.
  • Blanco308
    szerintem amugy ha a testvérek sokáig bent maradnak turti lesz bunyó..az a két ribanc nagyon csinálja a feszkót...:D
  • helloleo
    Most már biztos vagyok benne, hogy a fórumnak nagyobb sikere lesz, mint a műsornak :)
  • helloleo
    Repülnének kezek-lábak, meg ami szem-szájnak ingere :)))
  • wesker24
    Na annak lenne csak nézettsége ! xD

Tiszta horror show egyenes adásban Élöben ! xD
  • wesker24
    Jah a 16 csaj túl sok lesz benne majd akkor lesz igazán jó a müsor ha már nem lesznek benne olyan sokan !

De még mindig fényévekkel jobb mint a Benkő féle vagy a Gyözike show !

Az hogy megrendezett ennyi pénzért szerintem simán megéri neki !
  • helloleo
    Alekot szétszednék, mint a legot, utána meg egymást, tiszta naturisztikus horror lenne, vagy mi a fene :)
  • Blanco308
    *elsőre*
  • wesker24
    Jah tényleg ugy lett volna jó hogy Alek is bent a villában és ugyanugy éli tovább az életét ahogy eddig !

Ami az Online-t illeti inkább nem lennék kiváncsi mit csinál ez a 16 picsa ! XD

A VV4-nél még elment de itt ! xD
  • Blanco308
    az tény hogy ebből a műsorból 3hét bőven elég lesz:D
    +azis jó hogy első 4csajt már kiis vágnak...kicsit csendesebb lesz a kecó..:D
  • helloleo
    Mondjuk a színvonalat az is tükrözi, hogy nem voltak képesek a hivatalos oldalra normális képeket kirakni a műsorvezetőkről. Gigi avval a zöld fossal a szeme körül, annyira gáz, hogy szavakkal nem tudom leírni :)))