6466
-
paly90 #926 3. nagyon üt:D
tippek h ki esik ma ki?
mondjuk még nem láttunk sokat, úgyhogy nagyon nehéz megtippelni
szerintem a testvérpár megy...(vagyis remélem)...de lehet szólnak Aleknak hogy hagyja őket bennt mert ők csinálják a balhét:D -
thom4s #925 Lehetne vmi banner is, ajánlataim:
Kép 1
Kép 2
Kép 3 -
#924 Már elkéstél már én vagyok a házigazda ! xD -
golvago99 #923 most jelentkezem.szeretnék modi lenni -
#922 Lényeg, hogy magadnak elhidd. -
#921 Köszi!
Olivér azt üzeni, hogy ha lesz ideje a barátnője regisztrációjával be fog ide látogatni!
Hallottam a telefonba ahogy rágózott :D:D
Nagyon fanatikus a tag :) -
#920 Ha találok olyan háttérképet akkor majd berakom ! -
#919 külső dizájn is legyen. valami szép legyen.
Olyan arany ezüst kombó -
Blanco308 #918 Grat...:D
csináld :D -
#917 Jézus Mária ez gyors volt ! XD
Még csal délelött irtam nekik vagy 13 óra körül erre tessék már ennek a Topiknak is én vagyok a HG-ja ! XD
Na akkor itt az ideje hogy neki lássunk a topik design-jának ! xD -
Play4Real #916 ember te nagyon kész vagy xd...nincs életed mi?..menjél vissza wowozni -
Blanco308 #915 amugy szívceremónia lesz a neve mint a Benkőnél..tegnap mintha mondta volna a Lilu nevű rtl-es műszuka...:D -
paly90 #914 nem lenne rossz:D
de sztem kicsit szalonképesebb neve lesz:D
rózsaceremonia mint ahogy a nagy ő-ben volt vagy mi? -
Blanco308 #913 baszásután kínos csend percei...szerintem ez jó lesz neki XD -
paly90 #912 minek fogják nevezni ezt a ceremóniát amikor kiejti a lányokat? -
spm #911 -
Ironman2 #910 xD
Ezt el is hisszük neked? -
spm #909 Szerintem nem lesz élőben semmi, csak ÖF... -
Blanco308 #908 nem..megnéztem nem lesz se ma se holnap élő az összefoglaló után... -
#907 Támogatlak! -
argo001 #906 Lehet, úgy lesz a műsorrend, ahogy a szerdai kiválasztásoknál/kihívásoknál volt, nem? -
spm #905 Támogatlak! :) -
Blanco308 #904 amugy a ma küld haza Alek 4 csajt? akkor az a maiösszefoglalóban lesz és tegnap este volt VAGY ma este lesz és a holnapiösszefoglalóban lesz? melyik? mert itt nem élő lesz a kiszavazás..... -
#903 Nem szégyenlősek, az egyszer fixx! -
#902 Mostmár felesleges visszakeresni az üzeneteket, itt elsősorban Ironmanre gondolok.
Ne fáraszd magad. -
#901 Na eldőlt.
Visszahívtak az RTl,től Olivért kapcsolták, jelenleg is Alekosz műsorán dolgozik, megbeszéltük a dolgokat, nagyon kedves volt.
Mondta hogy neki Enikő adta az ötletet, de bármit megbeszélhetünk, nem zárkózott el a dolgoktól.
Többet nem mondhatok erről.
Nem hiszem hogy bármi gond lenne köztünk, nem is várok el semmit tőlük.
-
milos620 #900 Én is így gondolom.Bár nekem első ránézésre bejött beatrix de most már nem kellene!Ahogy nézem 896 hsz-ben lévő link tartalmát egyre jobban kezdek szimpatizálni az orosz lánnyal.
-
#899 fú baszki, ezek a tankok, nem a ruszki válogatott :D
remélem elsőként esnek ki ma. -
retoucher #898 Felhívtad már?
Ha felveszik akkor nem ő az!
-
Ironman2 #897 Frankó! Ilyenek kellettek volna a VV4-be! -
Blanco308 #896 A tesók már meztelenül zuhanyoznak....:P -
Ironman2 #895 Enikő is itt volt velünk pont akkor szóval ő adta át az ötletet Olinak.Enikő még fényképet is rakott be akkor magáról,az Sg-vel a háttérben.Nem sokan akarták elhinni,de utána már eloszlattak a kételyek -
Ironman2 #894 Igen.Itt merült fel először az ötlet.Mindjárt nekiállok visszakeresni -
#893 csak tom, de nem tudom hogy gondolhatja frankón komolyan, vicc az egész. -
#892 Ezt ti most halálosan komolyan gondoljátok??? -
Ironman2 #891 Igen.Ki a fene fog végignyálazni többszáz oldalt.Amugy ez egy troll,nem kell vele foglalkozni -
Blanco308 #890 én emlékszem..talán még képet is szerkesztettél hozzá....:) -
Ironman2 #889 Istenem! Az esélyed egyenlő a 0-val.Amugy bizonyitsd be.Mondom majd én visszakeresem az enyémet,de nagyon sok a hozzászólás,és kevés az időm.Aki veszi a fáradságot,és visszakeres hol irtam először az ötletről,annak megköszönném -
#888 Sajnos engem az ilyesfajta támadások nem érdekelnek.
Felveszem a kapcsolatot a szervezőkkel, ők nagyon jól tudják kinek az ötletét olvasták.
Rosszul esik az ilyen, máskor nem írok be semmit, pont az ilyenek miatt! -
#887 Mikor írtad te ezt először?
Kíváncsi lennék én rá.