6466
  • helloleo
    Ez bizonyos.
  • Blanco308
    szerintem sokkal jobb lett volna ez a műsor ha csak simán Alek is bent héderezik a villában..mondjuk a nyugiszoba lett volna az ővé...és lenne online mint a vv4-nél(vagyis annál jobban :D)...és nem lenne ilyen megrendezett hanem spontán...:)
  • helloleo
    Majd Alek bekattan, aztán terminátor módjára leosztja az egész brigádot azt itt a vége fuss el véle :)
  • helloleo
    Lesz itt több 1000 HSZ is, ha ilyen lesz a műsor :)
  • nandorb
    Ezigen,MAGAS fokú párkereső, vagy megjobb kinek magassabb a sarka?

Ennyire elbaszott müsort.Nem beszélve arról hogy ki bir etetni ennyi csürhét 3hétig? Gondoljatok bele mennyi pénzbe kerül minden.
  • wesker24
    Vazze már megint ? XD

800-as Terror Ték ! xD
  • wesker24
    Hát jah a müsor zenéje kicsit nagyon langyos lett de azon kivül más gondom nincs vele !
  • Blanco308
    igen azis nagyon ratyi..tul lassú..valami pörgős görögős kéne....:d
  • Blanco308
    +ez eddig még mindig jobb mint a Benkős változat volt...vagy éppen a győzikés szarság...:)
  • wesker24
    Mivel már nincs VV4 ezért én is adok még esélyt a müsornak !

Mert már olyan szinten kritikán aluli hogy már jó !

Remélem hogy Alek többet fog majd szerepelni és több lesz az Alek Oli beszélgetés is !

Na meg persze a feladatokra is kiváncsi leszek majd hogy mire képesek Alekért ! XD
  • ZZ88
    Engem a műsor zenéje idegesít a legjobban.
  • Blanco308
    jah ő rosszul semmiképpen nem jár....aki utálja és lenézi őt az ez előtt a műsorelőtt is igy érzett..ez már nem oszt....
    keres egy "kis" lóvét...ökörködik Olivérrel..kiélheti jobbesetben a perverzióit is...:d ő nem veszit semmit....kevesebb azokszemében akik csipázták nem lesz emiatt...akik meg nem szerették továbrasem fogják...ennyi...:D ha meg megbukik a műsor Alek a pénzét akkor is megkapja...
  • ZZ88
    Arra a pár percre majd belenézek a Fásy mulatóba. Egy Alek Bunyós pityu kombó már kemény lenne.
  • Blanco308
    amugy nem csak az Alekosznakvaló erőltetett....hanem a műsor is kicsit...rem csak azért mert volt az első adás....ettől tartottam hogy keretekközé ,előremegterverzett szitukba nyomják bele Alekot....ettől nem természetes..
  • helloleo
    Első adás után én is ezen az állásponton voltam, hogy ez egy iszonyat szar, de adok még esélyt a műsornak. Ha meg marad ilyen szar, nagy kunszt, volt már erre példa, hogy valami annyira szar, hogy már jó :) Lényeg, ami lényeg Alek zsebel 10 misit, megtermékenyít pár csajt és ha le is járatná magát, jobb lesz úgy neki, eltűnik a képernyőről, visszamegy zenélni stb. Mert mondjuk ki őszintén, akik itt a képernyőn maradtak azok mind nem normálisak és mondjuk sokkal jobban éredeklne egy Alekosz zenél "műsor", mint ez. Szóval lesz, ami lesz, Alekosznak jó lesz :)
  • ZZ88
    Szerintem a vezérlősök megcastingolták már a travit.
  • ZZ88
    A mai adásból az jött le, hogy az a testvérpár nagyon rámenős, igazi szarkavarók, őket előbb megdugja, utána kidobja Alek.

A virslis csaj nagyon buta, de jóindulatú,

a kozmetikus csaj meg elég molett a kép alapján nem gondoltam volna ilyennek.
  • wesker24
    A transzi már nincs benne már a castingon elvérzett Olivér szurta ki és akik bent vannak azok mint egytől egyig csajok !
  • Blanco308
    ....hát persze....
  • sonic syndicate
    nincs kedvem végigolvasni mind a 786 hszt, de csak egy kérdésem lenne: alekosz és olivér ismerik a jelöltek háttérinfóit? pl a veronika előzőleg férfi volt
  • wesker24
    Jah remélem ö is fog majd müsort vezetni nem csak Gigike !
  • Blanco308
    nem nyugi...:D
    csak hülyülők veled...
    amugy sohasem értettem ha valakinek valami nem tetszik ,lenézi számára érdektelen,minek pazarol időt arra hogy utánna írogasson? :)
    nem kötekszem,nem személyeskedem...csak fura...
    amugy én se vagyok oda ezért a műsorért..de valószínű nézni fogom..mert lefoglal és jókatröhögők rajta...+szerintem Alek hülye lett volna nem elvállalni..ugyanis VV4 -ben történtek után mit szégyenkezzen ezen...:D
    itt max a csatorna járatja le magát...na meg az a 16 buta pénzés és hírnévéhes picsa...:D
    Alek semmi olyat nem csinál amit VV4-ben ne tett volna...:) +nem keveset kereshet vele...:D enbnyiért talán még teis elbohockodnál..:)
  • Victor1103
    fanboy-e vagy?
  • Blanco308
    helyes...remélem akkor ide se írkálsz majd...:D
  • kekksz
    jah már mind1, látom már vége...
  • kekksz
    COOL streamet tudna valaki linkelni?
  • Victor1103
    Ma belenéztem ebben az alekoszos hülyeségbe.

Hát a gyereknek abban a maskarában sikerült komplett hülyét csinálnia egy egész ország előtt magából. Olivér ahogy nyalizik neki hát az már a szánalom netovábbja. A lányok? Hát ők meg egy brancs ostoba, buta, hülye libák szal alekosznak tökéletesek lesznek.

A vv4 se jött be az elején de ott idővel voltak kedvelhető karakterek, ezt egy rész megnézése után le tudtam szűri jobb ha messziről elkerülöm
  • helloleo
    Tudjátok mit hiányolok a hivatalos oldalon a leányzók adatai közül? :)
    A testsúlyt :)))
  • helloleo
    Gigi legalább megtudott szólalni tegnap, nem úgy mint Anikó :)
  • wesker24
    És ez az holnao is megint Gigi lesz miért nem Anikó ! Pffh !
  • spm
    Hát ja, elég volt már Gigiből :)
  • zaki
    jó nő, de többnek néz ki 33-nál. legalább 40 évesnek saccolnám. persze ez nem baj, csak érdekes. lehet a szemüveg miatt.
    vége az alekoszvalónak. hát, ha nem nézitek meg felvételről, semmiről nem maradtok le. csak gigi&zsófi&zsuzsi beszélgettek, semmi több.
  • seilafertee
    miéert nem Aniko lesz holnap? RUHATTTAK! :)
  • Daell Drow
    Meg neztem a noi felhozatalt, es hat csak andrea aki bejon.

A tobbi retardot nem tudom hogy tudtak bevalogatni, foleg ha allitolag 400+ jelentkezo volt.
  • seilafertee
    gigiló meg makog összevissza, még tordas is jobb műsorvezető lett volna , sőt. :)
  • seilafertee
    a coolék sohasem voltak normálisak :)
  • spm
    Gigi, Zsuzsi, Zsófi... pont ők kellenek Alek műsorába :SS
  • Blanco308
    valaki linket a cool tv-hez légysziiii
  • spm
    Na átkapcsoltam az Alekosznak valóra (az m1-ről, Wolf Kati továbbjutott)
  • Murder3
    nem tudom enngem nem nagyon fog meg ez a téma alek miatt érdekel csak....