6466
-
#806 Ez bizonyos. -
Blanco308 #805 szerintem sokkal jobb lett volna ez a műsor ha csak simán Alek is bent héderezik a villában..mondjuk a nyugiszoba lett volna az ővé...és lenne online mint a vv4-nél(vagyis annál jobban :D)...és nem lenne ilyen megrendezett hanem spontán...:) -
#804 Majd Alek bekattan, aztán terminátor módjára leosztja az egész brigádot azt itt a vége fuss el véle :) -
#803 Lesz itt több 1000 HSZ is, ha ilyen lesz a műsor :) -
#802 Ezigen,MAGAS fokú párkereső, vagy megjobb kinek magassabb a sarka?
Ennyire elbaszott müsort.Nem beszélve arról hogy ki bir etetni ennyi csürhét 3hétig? Gondoljatok bele mennyi pénzbe kerül minden. -
#801 Vazze már megint ? XD
800-as Terror Ték ! xD -
#800 Hát jah a müsor zenéje kicsit nagyon langyos lett de azon kivül más gondom nincs vele ! -
Blanco308 #799 igen azis nagyon ratyi..tul lassú..valami pörgős görögős kéne....:d -
Blanco308 #798 +ez eddig még mindig jobb mint a Benkős változat volt...vagy éppen a győzikés szarság...:) -
#797 Mivel már nincs VV4 ezért én is adok még esélyt a müsornak !
Mert már olyan szinten kritikán aluli hogy már jó !
Remélem hogy Alek többet fog majd szerepelni és több lesz az Alek Oli beszélgetés is !
Na meg persze a feladatokra is kiváncsi leszek majd hogy mire képesek Alekért ! XD -
ZZ88 #796 Engem a műsor zenéje idegesít a legjobban. -
Blanco308 #795 jah ő rosszul semmiképpen nem jár....aki utálja és lenézi őt az ez előtt a műsorelőtt is igy érzett..ez már nem oszt....
keres egy "kis" lóvét...ökörködik Olivérrel..kiélheti jobbesetben a perverzióit is...:d ő nem veszit semmit....kevesebb azokszemében akik csipázták nem lesz emiatt...akik meg nem szerették továbrasem fogják...ennyi...:D ha meg megbukik a műsor Alek a pénzét akkor is megkapja... -
ZZ88 #794 Arra a pár percre majd belenézek a Fásy mulatóba. Egy Alek Bunyós pityu kombó már kemény lenne. -
Blanco308 #793 amugy nem csak az Alekosznakvaló erőltetett....hanem a műsor is kicsit...rem csak azért mert volt az első adás....ettől tartottam hogy keretekközé ,előremegterverzett szitukba nyomják bele Alekot....ettől nem természetes.. -
#792 Első adás után én is ezen az állásponton voltam, hogy ez egy iszonyat szar, de adok még esélyt a műsornak. Ha meg marad ilyen szar, nagy kunszt, volt már erre példa, hogy valami annyira szar, hogy már jó :) Lényeg, ami lényeg Alek zsebel 10 misit, megtermékenyít pár csajt és ha le is járatná magát, jobb lesz úgy neki, eltűnik a képernyőről, visszamegy zenélni stb. Mert mondjuk ki őszintén, akik itt a képernyőn maradtak azok mind nem normálisak és mondjuk sokkal jobban éredeklne egy Alekosz zenél "műsor", mint ez. Szóval lesz, ami lesz, Alekosznak jó lesz :) -
ZZ88 #791 Szerintem a vezérlősök megcastingolták már a travit. -
ZZ88 #790 A mai adásból az jött le, hogy az a testvérpár nagyon rámenős, igazi szarkavarók, őket előbb megdugja, utána kidobja Alek.
A virslis csaj nagyon buta, de jóindulatú,
a kozmetikus csaj meg elég molett a kép alapján nem gondoltam volna ilyennek. -
#789 A transzi már nincs benne már a castingon elvérzett Olivér szurta ki és akik bent vannak azok mint egytől egyig csajok ! -
Blanco308 #788 ....hát persze.... -
#787 nincs kedvem végigolvasni mind a 786 hszt, de csak egy kérdésem lenne: alekosz és olivér ismerik a jelöltek háttérinfóit? pl a veronika előzőleg férfi volt -
#786 Jah remélem ö is fog majd müsort vezetni nem csak Gigike ! -
Blanco308 #785 nem nyugi...:D
csak hülyülők veled...
amugy sohasem értettem ha valakinek valami nem tetszik ,lenézi számára érdektelen,minek pazarol időt arra hogy utánna írogasson? :)
nem kötekszem,nem személyeskedem...csak fura...
amugy én se vagyok oda ezért a műsorért..de valószínű nézni fogom..mert lefoglal és jókatröhögők rajta...+szerintem Alek hülye lett volna nem elvállalni..ugyanis VV4 -ben történtek után mit szégyenkezzen ezen...:D
itt max a csatorna járatja le magát...na meg az a 16 buta pénzés és hírnévéhes picsa...:D
Alek semmi olyat nem csinál amit VV4-ben ne tett volna...:) +nem keveset kereshet vele...:D enbnyiért talán még teis elbohockodnál..:) -
#784 fanboy-e vagy? -
Blanco308 #783 helyes...remélem akkor ide se írkálsz majd...:D -
kekksz #782 jah már mind1, látom már vége... -
kekksz #781 COOL streamet tudna valaki linkelni? -
#780 Ma belenéztem ebben az alekoszos hülyeségbe.
Hát a gyereknek abban a maskarában sikerült komplett hülyét csinálnia egy egész ország előtt magából. Olivér ahogy nyalizik neki hát az már a szánalom netovábbja. A lányok? Hát ők meg egy brancs ostoba, buta, hülye libák szal alekosznak tökéletesek lesznek.
A vv4 se jött be az elején de ott idővel voltak kedvelhető karakterek, ezt egy rész megnézése után le tudtam szűri jobb ha messziről elkerülöm -
#779 Tudjátok mit hiányolok a hivatalos oldalon a leányzók adatai közül? :)
A testsúlyt :))) -
#778 Gigi legalább megtudott szólalni tegnap, nem úgy mint Anikó :) -
#777 És ez az holnao is megint Gigi lesz miért nem Anikó ! Pffh ! -
spm #776 Hát ja, elég volt már Gigiből :) -
#775 jó nő, de többnek néz ki 33-nál. legalább 40 évesnek saccolnám. persze ez nem baj, csak érdekes. lehet a szemüveg miatt.
vége az alekoszvalónak. hát, ha nem nézitek meg felvételről, semmiről nem maradtok le. csak gigi&zsófi&zsuzsi beszélgettek, semmi több. -
seilafertee #774 miéert nem Aniko lesz holnap? RUHATTTAK! :) -
#773 Meg neztem a noi felhozatalt, es hat csak andrea aki bejon.
A tobbi retardot nem tudom hogy tudtak bevalogatni, foleg ha allitolag 400+ jelentkezo volt. -
seilafertee #772 gigiló meg makog összevissza, még tordas is jobb műsorvezető lett volna , sőt. :) -
seilafertee #771 a coolék sohasem voltak normálisak :) -
spm #770 Gigi, Zsuzsi, Zsófi... pont ők kellenek Alek műsorába :SS -
Blanco308 #769 valaki linket a cool tv-hez légysziiii
-
spm #768 Na átkapcsoltam az Alekosznak valóra (az m1-ről, Wolf Kati továbbjutott) -
#767 nem tudom enngem nem nagyon fog meg ez a téma alek miatt érdekel csak....