6466
-
Kengiro #726 A virsliset szétszúrnám :D -
IXEMGabeo #725 virslis legalább nem hangoztatta -
#724 már Brigittáról van valami szexfilm a neten? :DDD
csajok -
spm #723 Na itt a virslis :DD -
jeneci #722 valaki tudna adni torrentet a mai adásról?:S sajnos lemaradtam róla:( -
spm #721 Anita a műsor után mással szeretne foglalkozni... ennek is csak ugródeszkának kell Alek műsora.. persze a többi ribancnak is, csak legalább ne hangoztatnák :S -
IXEMGabeo #720 most mutatják Anitát -
IXEMGabeo #719 Hit és becsület:D -
paly90 #718 és tényleg:D:D
a kamukatona:D -
#717 700-as utóték ! xD -
#716 Na én léptem, jóéjt! -
argo001 #715 Én névről még nem tudom őket. A ruszki nő egyébként nem olyan vészes. Nem? Kussol, lapít, tiszta Jerzy. Az egyik testvérről, aki állandóan mondta, hogy harc, Dr. Lázár László jutott az eszembe. :D -
#714 Mint Szandika ? Fejtől lefele minden ok ! -
IXEMGabeo #713 női ruszki válogatottat kihagytam:D ő olyan titokzatos, de nem tűnik ő se sötétnek -
IXEMGabeo #712 az egy kiélt ribi:D
1. ránézésre, az üzletkötő Andrea, táncos Orsi, a 44 éves Ágnes elfogadható. Tímea és a Magdolna értelmesnek tűnnek csak ők külsőre szemből, közelről hogy is mondjam letakarnám a fejüket -
argo001 #711 Én is észrevettem, pedig nem full HD-ben nézem! Jézusom, az okádék.
Messzire elküldeném. :D
-
Dean Winchester #710 hát ez az első adás volt , bízom benne én is hogy változni fog ez a struktura... -
#709 Ámébrék, ez még csak 1 adás volt. Csak nem fog 3 hétig ugynabban a kosztümben rohadni :D -
spm #708 RTLMost-on biztos fent lesz hamarosan -
Dean Winchester #707 milyen pattanásos már a homloka :DDDDD
a 18éves meg kinéz vagy 28nak :S -
IXEMGabeo #706 én azt gondoltam ez kicsit rámenősebb műsor lesz, tehát Alek a 16 nővel szabadon beszél meg minden ráadásul nem ezt a szar kosztumöt, hanem a nyakkendő, ing kombót viseli:S és még a haja is szar -
Dean Winchester #705 benkőnél én is kb 1-2 adást néztem ,hogy mégis tudjak róla véleményt alkotni mert ugye láttatlanból ezt nehéz megtenni :) -
argo001 #704 A virslis csaj ahhoz képest, amilyen ott az átlag, még aránylag elfogadható. A kis 18-as szőke se rossz külsőre, persze sötét mint az állat az is. Nekem az orosz csaj is szimpatikus.
A testvérpártól már most hányok, smink nélkül meg ocsmányak mindketten. -
paly90 #703 persze
be is baszna ha nem:D
nem bírnám ki ha csak Lilu lenne
am Éva többnek néz ki mint 18:D -
#702 Igen, nagyon szép egyébként, élőben még szebb is mint kamerán :D
Fogja Balázs vezetni ezt a műsort? Vele viccesebb lenne, tudna figurázni a legnagyobb rikácsolásokból. -
Blanco308 #701 hát én is van hogy elgondolkodtam hogy biztos ez kell nekem? aztán mégis néztem tovább :D igy volt a vv4 -nél is....viszontr ilyen benkő meg győzike szarokat elvből nem nézem...!!!! -
Dean Winchester #700 ha tudom ,hogy alekot csak pár percig látom akkor nem is néztem volna xDDD
remélem holnap már aktívabb lesz...
vártam ,hogy kibeszélik a csajokat vagy valami -
paly90 #699 pont a legjobbat:D -
#698 torrenten fent lesz 1-2 óra múlva már -
#697 10 millás sztori honnan van? blikk? mert akkor elhiszem :D -
#696 neten visszanézhető a mai rész egyben valahol? -
#695 vv ehhez képest egy művészfilm :D -
Blanco308 #694 tessék itt van mind...!!!! -
#693 az a szöke göndör hosszu haju csaj !
VV4 Évának is ö jön be ! Szerinte Aleknak tetszeni fog a csaj ! -
#692 Évát. -
paly90 #691 kit? -
spm #690 http://alekosz.rtlklub.hu/jeloltek -
paly90 #689 http://alekosz.rtlklub.hu/jeloltek/991 -
IXEMGabeo #688 ez a buszos beszólásod nagy volt:D -
#687 Összességében nekem bejön a műsor, sokkal jobb lesz, ráadásul az egyik lányt látásból ismerem :D