6466
-
Dean Winchester #5 azt is oda akartam biggyeszteni de hosszúnak találta ...
lehet a hosszú címbe kellett volna kiírni a teljes címet, mind1!
Facebook elérhetőség
ízelítő
Hivatalos reklám
-
#4 Nagyon várjuk! :) Hajrá Alekinnyó! -
Ambrus Gergely #3 +fav, de a helyes cím ez: Szerelem a legfölsőbb szinteken.
Amúgy meg a szereplőket be lehetne mutatni képekkel, videókkal.
-
#2 Várjuk :) -
Dean Winchester #1 A ValóVilág május 8-ai fináléját követően, 9-én este egy különleges adásban újra együtt lesz a VV4 csapata. A hétfő esti Szembesítés során a legnagyobb konfliktusokat beszélik majd ki a Villalakók. Amennyiben Alekosz igent mond a műsorra, akkor ebben az adásban ismerhetjük meg 16 menyasszony - jelöltjét is. A lányok még aznap elfoglalják rezidenciájukat, az átalakított ValóVilág Villát, így május 10-én, kedden a hellén nőfaló már ki is vetheti hálóját a kegyeiért küzdő lányokra.
A Szerelem a legfölsőbb szinteken – Alekosz menyasszonyt keres című műsor lényege, hogy a Villa Okostojása megtalálja a szerelmet. Hű barátja, Olivér is társa lesz ebben a páratlan kalandban, tőle tudja majd meg Alekosz, hogy milyen lehetőség kapujában áll, amikor elhagyja a Villát. Olivér hetek óta válogatja már a jelölteket, a műsor során pedig hasznos tanácsokkal segíti majd barátját.
A tervek szerint a három-négy hétig tartó, napi egyórás valóságshow egy párkereső műsor lenne, melyben a villa nőit hasztalan meghódítani próbáló fiatalember, a rá vágyó nők közül választhat magának párt. Szülei szerint ez remek ötlet, mert Alekosz szereti a lányokat, imád szerepelni - és ők sem mondanának nemet, ha menyasszonyjelölteket cipelne haza fiuk, egy tévéstábbal kiegészülve.