6466
-
IXEMGabeo #1046 testvérpár meg fogja ölni ezt a csajt:D:D::D -
#1045 botrány,hogy a közelieken mind milyen ocsmány... -
#1044 Gyakorlatilag magatoknak basszátok el, ha minden hülyeségre gondoltok ezzel kapcsolatban, de nem sértésként mondom.. -
cargame #1043 De csessze meg, smink neluk az egesz egy rusnyasag... -
spm #1042 Ha a szájába adják a szöveget, akkor ott már el van baszva az egész.. -
Ferenc4 #1041 súgják hogy mit mondjon? -
#1040 Ez tetszik, hogy közösen döntenek, csakúgy mint a villában ahogy megdumálták a nőügyeket :D -
cargame #1039 Az alap, h fulest kap hiszen Aleknak semmi tapasztalata nincs ilyen teren, h mit hova merre kell csinalni. Ezert utasitjak, h merre menjen meg ilyenek :D -
#1038 Anita este ki is esik
hahaha -
Suffering #1037 mi van alekosz fülében? nagyon feltünő -
kalap765 #1036 Aha tényleg. -
#1035 Csak nem sugó, ki lenne olyan amatőr hogy ennyire láthatóvá tenné.. -
IXEMGabeo #1034 úristen ennek a Magdinak van gyereke?:D -
spm #1033 Jobb fül, most is látszik.. le van ragasztva, gondolom valami akkor van ott :) -
#1032 Hajrá Timi ! XD -
kalap765 #1031 Komoly? Én nem láttam. -
spm #1030 Aleknek minek van "súgó" a fülében? :) -
#1029 Ettől a műsortól várhatjuk az aranyköpéseket: mert nem lesznek. Ráaádásul tálcán kínálják fel magukat a csajok, és ez sem jó, unalmas az egész. No meg Olga a favorit. -
spm #1028 durva lett a nyugi -
#1027 Bár ez csak akkor, ha a jó öreg összeesküvés elmélet alapján megy a műsor. -
IXEMGabeo #1026 Andrea is bejön neki -
#1025 Szerintem drámaire csinálják, is kidobják szegény csajt a mai nap. -
IXEMGabeo #1024 hiába, mert ő a legrámenősebb kb:D -
cargame #1023 Azert eleg ranezni egy par jeloltre h mennyire unja az egeszet :D -
kalap765 #1022 Jaja épp mondtam is a tegnap, hogy újdonság neki ez a forditott szerep és nemigazán tudja kezelni a helyzetet. -
#1021 ez a Barbi csúnya.. -
#1020 Alek nagyon komolyan tolja ezt az egészet... -
#1019 az elmúlt 5 hónapban is sablonokból dolgozott mondjuk 80%-ban.
pedig akkor tényleg csak "lenniük" kellet, ez meg most egy kötöttebb műsor ráadásul. -
golvago99 #1018 légyszíves ne rontsd a topik hangulatát az ordenáré szöveggel -
#1017 Hányszor hangzott el Lilu szájából hogy Konfliktus, a 4. széria elindítása óta ?:D -
#1016 Te szemét ! xD
1K-s TÉK ! xD -
argo001 #1015 Szerintem ő a legjobb csaj ott. -
#1014 felőlem mehet virslit zabálni, nagyon nem gyere be ez a típus :c
azt hittem ez lesz a legbutább, de a testvérpárt nehéz alulmúlni :D -
Blanco308 #1013 sz aszar hogy ő se lája mi történik nap közben szerintem....:s különben kibaszná azta két kurvát:s
de lehet hogy látja és csak azért is bentartja őket egy kefélésre..:D -
IXEMGabeo #1012 nagyon megrendezett szar az egész, Alek már régesrég rájuk mászott volna normál esetben. AZ úgy szórakoztató volt, mert spontán jött, itt meg vissza kell magát fognia:S -
#1011 Nekem is Olga jön be, aranyos, és valamiért megtörtséget látok az arcán, nagyon szimpatikus csaj. -
#1010 Jah nekem Éva a nagy favom remélem sokáig bent lesz ! XD -
argo001 #1009 Jaja, én Alek helyében vagy őt választanám, vagy Évát. -
paly90 #1008 én is ugyanezt a jellemzést írtam volna róla:D -
#1007 testvérpár egyébként nálam is kib@ssza a biztosítékot, aleknek meg tetszenek, hááát :S