Folytatódik a Facebook alapításáról szóló vita
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igazából ez egy win-win szituáció sztem, mert neked lehet 15000 emailed, és nem kell törölni, lehet facebookra feltöltve sok giga fényképed, és nem baszogatnak, cserébe célzott reklámokat kapsz, amiket saját belátásod szerint elolvasol vagy nem
ez elég korrekt, nem?
www.icewebhu
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!
Gondolom a fivérek extra nagylábon éltek, és eltapsolták a pénzt, most ezért ismét vérszemet kaptak és lám, újra felbukkantak.
Olyanok, mint a zsarolók, akik akár éveken keresztül csikarnak ki pénzt folyamatosan az áldozataiktól, holott mindig "megígérik", hogy az adott pénzlehúzás volt az utolsó...
Szégyen, amit mûvelnek.
Ja, a mozifilm tetszett, élveztem.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ha meg cukifiú anno úgy adott pénzt, hogy utána perelhetnek (a film szerint nem) akkor meg is érdemli.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Meg is tette.
Szerinted ez is fer?
Lehetséges lenne, hogy fél év alatt majdnemhogy megtízszerezõdött az értéke?"
Ez egy kalkulált érték, az alapján számították ki, hogy a Goldmann & Sachs 500 millió dollárt fizetett a Facebook 1%-ért. (Tehát a 100% 50 Mrd-ot ér.)
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Lehetséges lenne, hogy fél év alatt majdnemhogy megtízszerezõdött az értéke?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!
Amúgy meg mi a facebook ban a nagy ötlet. Jól megírt ötletes és praktikus de nem forradalmi. Volt egy idõszak amikor sokkal jobban összerakott volt mint bármelyik versenytársa ezalatt elszívta a felhasználókat mindenki mástól és kész. A webes alkalmazásokat sem a facebook találta fel a közösségi oldalakat meg pláne nem.
és igyis mennyit költöttem??! a pénzem 0.0001 %át
www.icewebhu
www.icewebhu
Csak aztán a cukigyerek gondolt egyet és úgy volt vele, hogy inkább megcsinálja az oldalt magának és ezt a két hülyét meg persze kihagyja a buliból.
Szóval itt nem egy kis szkriptrõl volt szó. Figyelj, valami csak van benne, ha 65 millió dollárt simán lecsnegetett. Azért legyen akármennyi pénzed, ha a becsületedrõl van szó, inkább pereskedsz évekig mintsem, hogy megkockáztasd, hogy fizetsz csak hagyjanak már békén...
Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
mirror\'s edge
www.icewebhu
<#levele>#levele>