775
-
csimmasz #495 Mi drága van egy kivénhedt sugárhajtóműben meg egy traktorban,valamint az üzemeltetéshez szükséges kerozinban?
És az vajon mennyi bukó óránként, amikor a gépek nem repülnek???
Az iraki olajtüzeket is valami hasonlóval oltották a magyarok,kint kuwaitban! -
csimmasz #494 Én azért megnézném ki adna ki egy olyan parancsot, amivel 200+ utast likvidálok béke időben!
Arra nem volt idő hogy pontossan tudják a szándékukat előre! -
#493 Arra azonban kíváncsi vagyok, hogy mit dönt ma a betéti társaság. -
#492 Ha még egyszer azt mondod nekem, hogy „és igaza van Molninak”, akkor én nem is tudom mit csinálok. Nem állok jót magamért. -
Pares #491 Ezzel az erővel mekkora értelme volt az egésznek, mekkora érdeke volt ezeknek az araboknak megtámadniuk az USA-t? Nem értek el vele semmit olyat, ami a világ iszlamizálódása felé vezetett volna (ahogy állítólag ők szeretnék), sőt pont fordítva, csak felkeltették az alvó oroszlánt. Ja, hogy a vallásos fanatikusoktól értelmes gondolkodást ne várjak? Akkor mégis hogyan voltak képesek véghez vinni az egész támadást, úgy, hogy a hihetetlenül "intelligens" és "civilizált" amerikaik csak néztek mint borjú az új kapura, hogy mi van?!
Nem bele menve a részletekbe, azért az egyértelműen látszik, hogy az arab világnak nem sok haszna származott 9/11-ből, ellenben az USA-nak és Izraelnek... -
Pares #490 "Mit tehetett volna? ... Mit kellett volna csinálni ott éppen akkor szerinted? Felpattanni és egyből beszólni, hogy emberek GEBASZ VAN, de azt sem tudjuk, hogy mi....?"
Igen! Teljesen abnormális az, ahogy lereagálta az egészet. Szerinted az normális, hogy megsúgják neki, hogy mind a 2 tornyot eltalálta egy gép + a Pentagont is megtámadták, és ő rezzenéstelen pofával üldögél ott tovább hosszú percekig? Ilyenkor nem lehet szó sokkról. Honnan tudták, hogy nem készül több merénylet? Szerintem minimum elvárható reakció az ilyenkor, hogy a rendkívüli helyzet miatt félbeszakítja az iskola látogatást, vagy eleve, ilyen támadások esetén nem automatikus dolog az, hogy biztonságba helyezik az elnököt?
Annyira abszurd az egész, hogy míg a két toronyban az emberek az életükért harcolnak, addig Bush -miután szólnak neki hogy mi van- mintha mi sem történt volna, hallgatja tovább a kis iskolások előadását.
Ennek tetejébe ráadásul 3 hónapra rá teljesen másképp meséli az egészet...
Mondjuk az is igaz, hogy ez nem az első eset volt, hogy Busht hazugságon kapták. -
#489 Nem én kezdtem. Elhiszed, ha rajtam múlna lexarnám a szaros hegyikecskepásztorokat a szaros kis hazájukban. Sokkal szívesebben foglalkoznék olyan kihívásokkal, hogy mi lesz 5 év múlva amikor Kína felépíti a repülőgéphordozó flottáját és elkezd nyomulni. Mit fog a NATO csinálni mondjuk 2020-ban, ha Kína benyomul Szibériába, meg ilyenek.
Sajnos azonban a politika más célpontot választott. És igaza van Molninak, hogy emiatt egy csomó hosszútávú programot törölnek, ami gyakorlatilag aláássa azt, hogy akkor a nyugat fellépjen Kínával szemben. -
#488 Az idézeted legalja azért tetszik, de a kérdés szerintem nem az sg olvasókat érinti, hanem az igazságszolgáltatást... -
#487 az előző neked ment... -
#486 "Ez sem igaz, de nyomassátok csak az irdatlan baromságaitokat."
Nézd, mindenkit leidiótázhatsz, lebarmozhatsz, a te bajod, hogy nem látsz az orrodnál tovább. Ez nem én (vagy mi... vagy kicsoda is..) állítom, ezek a makacs tények, amelyeket cáfolhatsz, attól még tények maradnak. Persze ma politikailag ez nem korrekt, vagyis a hivatalos médiában ez nem hangozhat el, max. csak ha megemlítik, hogy "vannak, akik mást állítanak, mint a hivatalos verzió". De hány hivatalos verzió is van? Utánanéztél egyáltalán? Vagy csak azzal vagy elfoglalva, hogy mindenkit lehurrogj itt? ... -
#485 Na, mondd szépen: í-á, í-á, í-á! -
#484 Mosd csak össze, mossad, mossad... -
#483 A geotermikus fűtést már több magyarországi településen bevezették, te buta szamár. Ott is, ahol nincsenek hőforrások. Te csacsi. -
#482 Mi van? Be vagy rúgva? Sorold fel ezeket a fürdőket és vízáramaikat, aztán majd beszélhetünk arról, hogy miért vagy megint bolond...
(A földből feljövő víz meg inocserélt és szűr víz mi, ami a fűtő hálózatba megy ugye? Idióta...) -
#481 Igen. Bizots érdekében állt méregrágán a semmiért - ennek sok oka van, hogy mit kúrtak el és hogyan - elkölteni nemtom hány száz vagy ezer milliárdot és nem a nemzegazdaságba tolni.
Az a lózungot, meg hogy a fegyvergyártók jártak jó, az meg ne halljam. Pont a háború hatlamas költségei miatt kaszáltak el egy rakás programot és gépbeszerzést... -
#480 Mit tehetett volna? Még abban sem voltak bizotsak, hogy mi történik. Kb. akkora sokkhatás volt ez, mint a Japánra ledobott atombomba. Elsőre ott sem voltak biztosak a távolabb levők, hogy mi és hogyan történt a várossal. Egyszercsak megszakadt a kapcsolat vele, de feltételezték, hogy "csak" ugyanolyan bombatámadás érte, mint más városokat. Aztán persze később nyilvánvaló lett, hogy itt másról van szó?
Mit kellett volna csinálni ott éppen akkor szerinted? Felpattani és egyből beszólni, hogy emberek GEBASZ VAN, de azt sem tudjuk, hogy mi....? -
#479 A gépeket kézzel vezették a pilóták látás alapján, mert programozgatással sokkal nehezebb lett volna a gépet belevetezni a toronyba. Az egyik gép majdnem elvétette látszott, hogy erősen döntve korrigált a pilóta.
Mellesleg akkoriban nem állt még rendelkezésre az, amit írsz. 2001 táján a '90-es évek közepi gépek repkedtek. Sokban akkor még GPS sem volt, csak az interkontinentális járatokon. A '80-as években még azokon sem, tehetetlenségi navigációt használtak. A két korai gép szovjetekkel történt incidensá után lett eléthető a GPS civilek számra, először a légitársaságoknak. -
Pares #478 Megnéztem mindkét videót, és én inkább az épület oldalára, a külső falra tippelnék, mintsem a közepére. Eleve az antenna indult meg az elsők közt, tehát a közepe roggyant meg. -
#477 ilyenre gondoltam. kösz -
#476 Korábban már volt, hogy a Sakál szerint az egyik akciójuk Olaszországban, valójában nem az ő művük volt:
"A hírhedt terrorista az interjúban arról is beszélt, hogy a bolognai pályaudvaron 1980. augusztus 2-án elkövetett, 85 halálos áldozatot követelő pokolgépes merénylet nem a Vörös Brigádok műve volt, még csak nem is az olasz szélsőjobboldalé, hanem az amerikai és izraeli titkosszolgálaté, amelyet a NATO, valamint az olasz katonai hírszerzés félkatonai háttérszervezete, a Gladio (Kard) közreműködésével hajtottak végre, hogy aztán a palesztinokat tegyék érte felelőssé. A 28 évvel ezelőtti vérfürdő körülményei ugyanúgy a mai napig nem tisztázottak, mint a Moro-gyilkosság valódi háttere." -
#475 Nem kell elismert, elég ha Ti tudtok róla.
Olyan pl mint London, busz, Madrid pályaudvar stb -
#474 Poénból írtam:) -
#473 Gondolod, hogy van hivatalosan elismert eset, hogy speciális erőket civilek lemészárlására alkalmaztak?
:D
De a lenti belinkelt szervezet vietnámi-laoszi alkalmazása során valszeg ilyesmire is sor került. A wiki szerint 26 000 "gerillát" és mindazt, aki ennek útjában állt megöltek.
Kúl! -
kukacos #472 Hát sok mindenre számítottam, de hogy kétségbe vonjátok a felvétel hitelességét, arra azért nem... :) Természetesen nem kamu. Más felvételeken is látható a pár másodpercig még álló váz. Pl. 3:15-nél:
http://www.youtube.com/watch?v=Ul--oYht2RE&feature=related -
#471 Jelenleg már nincs különbség a katonai és paramilitáris egység között. Ha a reguláris, egyenruhás, nemzetetközi egyezmények által leszabályozott katonaságot speciális/terrorista erők ellen alkalmazzák, azzal a háború egészét egy meghatározhatatlan és meghatározatlan területre viszik.
A katonák másik katonák pusztítására vannak kiképezve, nem civil ruhában rohangáló, mosóporból, meg kvarcórából robbanószerkezetet fabrikáló kecskepásztorok abajgatására.
Valójában nem az a legsúlyosabb kérdés, hogy a katonáink akkor most milyen feladatot hajtanak végre, vagy egyáltalán ki ellen harcolunk?
Sokkal inkább az, hogy a háború végén lesz-e valaki, aki aláírja majd a békeszerződést? Mert ugye terroristákkal nem alkuszunk.
Ez a háború így addig folytatódhat, amíg világ a világ! -
#470 Példa is van? -
#469 A helyi járat buszait is robbantgatják ha egy ellenséges ország lakosságának a demoralizálása a cél. -
#468 "Speciális erők" mint katonai egység értelmezendő a hozzászólásomban.
Ez már kém kategória, de jár a pont. Ezzel együtt nem a helyi járat buszait robbantgatják.
-
#467 LINK -
#466 Nem biztos. -
#465 Speciális erők: taktikailag fontos, vagy katonai célpontokat támadnak. Hordanak egyenruhát.
Terrorista, civil célpontokat támadnak, célja a félelemkeltés, nem hord egyenruhát, elvegyül a civilek közt.
+millió egyéb különbség.
-
#464 Höhöhö.
Azért rólad nem gondoltam volna, hogy a naivitásnak ezen a szintjén létezel.
Mit gondolsz ezt minek fejlesztették ki?
:D
Csak nehogy..., ja már ott van.
A speciális erők, a titkosszolgálatok kb azokat a a módszereket alkalmazzák, és kb abból a célból, mint az un. terroristák. A különbség annyi, hogy melyik ország küldi őket. Nekünk speciális erőink vannak, a más országoknak gerillái, diverzáns csapatai, az ellenségnek terroristái. Ennyi. -
#463 USA, mint terrorista?
Na hiszen, ilyen terroristát adjon nekünk a Jóisten.
Elfoglalta Irakot, meg Afganisztánt, de sem a politikai berendezkedését, sem a vallási türelmet, sem az emberi jogok tiszteletét nem kényszerítette rájuk. sőt, az ottani gazfickók keresztényeket gyilkolnak.
Ja, akkor ilyen mamlasz „terrorista” állam nekem inkább nem is kell. -
Pares #462 Most legyek gonosz náci-rasszista-antiszemita-kirekesztő-pedofil-torrentező-terrorista-stb. és mondjam azt, hogy az USA-nak azért szabad, mert ez esetben a zsidók érdekei is érvényesülnek, míg a németek esetében ez nem volt elmondható?
-
#461 Akkor ki fizetne a távfűtésért évi százezreket. Te nem vagy normális, mit rontod itt az üzletet!
:D -
#460 Valami webállatorvos címet nem tudsz, most inkább az kéne. Mióta szedem az 1000X dózisú vitaminokat nem nagyon voltam beteg. Egy időben azt is a netről rendeltem, de a Lenkei jobb, az meg amúgy is útba esik. -
#459 Szerintem jó ötlet amúgy. Csak az a gond, hogy az egész futópályát újra kéne csinálni.
Mellesleg Reykjavikban már megcsinálták.
De nálunk is menne, mert egész Európában itt a legjobbak a feltételek ehhez.
5 sec gúgli. -
Amergin #458 Van a 2x visszabukott cigány, aki terrorizálja az osztályban a nálánál kisebbeket. Az usa is ilyen: a kisebbeket és gyengébbeket (Afganisztán, stb...) megtámadja, ha nem hajlandók azt csinálni, amit ő kitalál, de akik beverhetnek és összetörhetik az arccsontját, attól fosik.
Tanulság: minél előbb atomfegyver kell, ha egy kis ország szeretné, ha az usa nem rohanná le (lásd Észak-Korea)
Érdekes:
Németoszágnak tilos volt a "Kommunizmus elleni háború" címén hódító háborúban idegen országok nyersanyagban bővelkedő területeit elfoglalni és "életteret" szerezni.
Az usának ELLENBEN szabad a "Terrorizmus elleni háború" címén hódító háborúban idegen országok nyersanyagban bővelkedő területeit elfoglalni és "életteret" szerezni.
Vajon miért? -
#457 Ok, akkor legyen a webbeteg.hu, ha az neked jobban smakkol. -
#456 Jut eszembe, amennyi forróvíz a dunaparti fürdőkből elfolyik a Dunába, azzal egész Budapestet fel lehetne fűteni 30 fokra. A lakásokban atlétában-gatyákban izzadnánk, szellőztetni kellene. A finnek elbújhatnának a szaunáikkal.
Nagy üzlet valakiknek az orosz gáz, meg az arab olaj.