775
-
#455 Köszi, de itt van 50 m-re egy CBA. Kell egy kis testmozgás is néha, meg a pénztáros csajok agyát is lehet fűzni.
Remélem nem maradtam le semmiről, amíg kiugrottam!?
-
#454 Ezt kérdem én is, de itten egyesek, akiknek a tojáshéj még a fenekükön van, és a fejük lágya sem nőtt be, állandóan lehülyéznek.
Mit keres Hardy Mihály a reptéren? Meg az oroszok? Meg az izraeli felderítő gyakorlógépek? Megy úgy egyáltalán?
Úgy látszik, már csak engem izgat az ésszerű működés, a korszerűsítés, a környezetbarát technológia és...az emberek.
Mások meg csak tartják a markukat.
Légy nyugodt, hogy az Abramovics is, meg a Hardy Mihály is jól keres, már a déltengereken süttetik a vastag arcbőrüket a trópusi napsugarakkal.
Mi meg itt didergünk a hideg, hófútta Kárpátmedencében a lezárt reptereken és azok mellett. -
#453 Tudom ajánlani a netrendelo.hu-t.
Olcsó. -
#452 A terrorizmus elleni világháború valszeg azért tűnt hihetetlen jó bulinak, mert hagyományos eszközökkel lehet megvívni. Az elmúlt 10 évben az USA iszonyú diplomáciai erőfeszítéseket tett, hogy bevonja a szövetségeseket a háborúba, ez pedig a fegyvereladások jelentős növekedését jelenthette volna. A szövetségesek azonban elég kelletlenül támogatták az amcsikat.
Sőt a Madridban, vagy Londonban végrehajtott támadások is ellentétes hatást váltottak ki, a lakosság gyak leváltotta az aktuális vezetést, és a csapatok visszahívását támogatta. -
Pares #451 El sem tudom képzelni, mit csinálna az USA hadserege, ha megszűnne a "terrorizmus"?! Ki lenne a világ fő ellensége? Kitől kéne megvédeni minket? Az USA-nak nagyon is érdeke a terrorizmus létezése. -
#450 Elvileg polgári gépet akkor még nem szabadott lelőni. Igazából elég lassú folyamat volt, amíg minden nyugati ország kiépített olyan rendszert, amikor bizonyos embereket abba a döntési helyzetbe hoznak, hogy egy ilyen szituba helyes parancsot adjanak ki. Sőt nem is minden ország fogadta ezt el továbbra sem.
Amcsiban is az volt valszeg, hogy volt fél perc a cselekvésre, aki erről dönthetett, az jogilag nem volt felruházva, vagy csak nem vállalta be. -
Pares #449 Nekem a 9/11-el kapcsolatban az első eszembe jutó dolgok közt az van, amikor Bushnak szólnak a "támadásról", bólint egyet, aztán meg olyan pofával folytatja tovább az iskola látogatást, mintha semmi sem történt volna. Tudta, hogy az USA nincs veszélyben. Azt gondolhatta magában, miután szóltak neki, hogy "Rendben. Minden a terv szerint halad...".
Aztán három hónappal később meg össze-vissza hazudozott arról, hogy hogyan tudta meg, hogy a WTC tornyokba belerepült két repcsi.
Meg is lehet nézni:
Nekem az ilyen dolgok láttán/hallatán kelt fel a gyanúm az egész ügy kapcsán... -
crisztof #448 Egyszerű, mert drága. -
#447 Csak jelzem, hogy Pakisztán transzfer ország Kína, É-Korea és Irán között atom és rakétatechnológiát illetően. Mellesleg a kormányzat bizonyítottan támogatja a tálibokat pl. WL anyagok. Annak ellenére, hogy Amerikától jelentős támogatást kap, pofátlan módon Amerika ellen játszik. De megtehet, pont mert rendelkezik atomfegyverrel és a célba juttatásához szükséges eszközökkel is. Mellesleg nem kell a szomszédba mennie, ha államilag felkészített terroristákat akar alkalmazni. Többször megtámadta már ilyenekkel Indát.
Nem az a kérdés, hogy mennyire vannak közel a terroristák az atomhoz, hanem, hogy a pakisztáni kormányzat mikor látja elérkezettnek az időt az atomfegyver ilyen formában történő alkalmazására.
Mint sokkal korábban írtam, az un terroristák nem önmagukban dolgozó kis társadalmi körök. Így vagy úgy valamely állam támogatja működésüket.
A terrorizmus megszüntetéséhez csupán az kell, hogy egyetlen ország se támogassa őket semmilyen formába, ebbe beleértve az USA-t is. -
#446 Nem tudom, de ugye annak ellenére, hogy hegyekben állnak a pilcsik itt a fórumon. 1-2 apróság nem került szóba.
A B757/767 gépek, amelyekkel a támadásokat végrehajtották, integrált repülésvezérlő rendszerrel van ellátva (FMCS). Gyakorlatilag a koordináták bevitele után a gép méteres pontossággal a kívánt helyre viszi a kis csapatot. Ez ugye újab kérdéseket vet fel.
Először is ugyan lehetséges, hogy voltak gépeltérítők a gépen, akik ráadásul a dzsihad nevében lettek beszervezve. Azonban kérdés, hogy valóban tudtak-e egyáltalán vezetni az eltérítők, vagy csak legenda, hogy ilyen tanfolyamokra jártak? Ugyan is ez nem feltétel az eltérítéshez. Nem ők szálltak fel, nem ők vezették a gépet, a leszállást meg ugye hagyjuk...
Egészen olyan forgatókönyv is elképzelhető, amikor eltérítők nem is kellenek a gépeltérítéshez, a gép a már földön bevitt koordinátákra viszi a gépet, bármit is tesznek a pilcsik. Ez azonban elég nehezen megoldható, merthogy többszörös biztosítás van, az autopilóta kikapcsolható.
Tehát egyszerűbb, ha valóban eltérítik a gépet.
De ugye az ügynökök nem hülyék feláldozni az életüket. A terroristáknak meg lehet hogy nem az van a határidő naplójukban, hogy 0911 éppen repülőgépes kirándulást tesznek a wtc felé.
A megoldás roppant egyszerű és a titkosszolgálatok által viszonylag közkedvelt dolog: az álbeszervezés. Az emberkéket az alkaloida nevében szervezik be.
Nem kell, hogy tudják az eltérítés valódi célját sem, csak az a dolguk, hogy felfordulást csináljanak, de főleg a pilótákat eltávolítsák a fülkéből. A gép pedig repül szépen a földön bevitt koordinátákra, amit talán még ők sem tudnak.
Utána már csak nagyhirtelenségben nyilvánosságra kell hozni a gaz gépeltérítők azonosságát, és mindenki mehet a kasszához, a jól végzett munka jutalmáért. -
csimmasz #445 Hogyne lenne!20 éve,amikor a tököli reptéren katonáskodtam volt egy traktor szerüség,aminek az elejére egy sugárhajtómű volt szerelve egy szűkitővel mint a potrszivókon.
Még az 5+ centis jeget is ugy röpitette szana szét,hogy amikor végzett az aszfalt száraz volt.
Miér nincs polgáriban valami hasonló??? -
Pares #444 Igen, tény, hogy nem ez az egyetlen tárgy, ami a gépből előkerült. Azt hiszem az utcán landolt néhány olyan dolog is, mint az egy nagyobb rész a motorból, meg talán az egyik kerék. De ezek az ütközéskor a tehetetlenségi erő miatt repültek ki a gépből/épületből, jóval nagyobbak, és valószínűleg kicsit ellenállóbbak is, mint egy papír útlevél.
Ráadásul pont az egyik terrorista útlevele! Valóban, micsoda véletlen! -
karesz6 #443 Én nem vagyok ellene hogy 9/11 et konteo nak tekintsük de semmi képp sem gondolnám hogy az amerikai kormány olyan primitív legyen hogy saját maga robbantson. Csak kellett várni egy próbálkozást terrortámadásra és el kell szúrni a védekezés részét a dolognak. Az pedig hogy az amcsik úgy robbantották magukra a wtc-t hogy olyan nyomok maradjanak mint amikről hallani lehett (sebészi pontosággal vágott oszlopok, mindenféle robbanások) az egészen abszurd. Minden ilyesmire meggyőződésem hogy van nem konteós magyarázat.
Amit viszont nem feltétlen értek.
Az első gép még ok. A döntéshozók haboztak, annyit láttak hogy valószínűleg eltérített gép rendületlen megy new york felé. Gondolhatták azt is hogy ott majd leszáll és elkezd követelőzni vagy bármi mást mint amit végül csinált az a gép. Végül is eltéríteni egy gépet és a semmibe vezetni amíg ki nem fogy az üzemanyag nem túl okos dolog new yorkban meg van minden amit akarnak.
Viszont nem szállt le hanem belerepült az egyik toronyba. Innentől pedig necces a sztori mert ha jól tudom ekkor már tudni lehetett egy pár eltérített gépről és innentől az lett volna a logikus lépés ha lelövik minidet. Lehet hogy megölnek pár száz embert de a veszteségek sokkal kisebbek mintha nagyvárosokba csapódnak. 2 rosz döntés és ez esetben az eggyik sokkal roszabb mint a másik. Szerintem ez a legkevésbé magyarázható rész a történetben. Ekkora hibát szerintem véletlenül nem lehet elkövetni. És az sem magyarázat hogy nem voltak vadászgépek a környéken amit egyrészt kizártnak tartok másrészt ha mégse voltak akkor lelövik őket valami rakétával. Mindig van más mód. -
Rotyoka #442 de ezt próbáld meg megmagyarázni Karakánnak meg ezeknek. Nem fogod tudni. -
#441 Azt persze nem szoktátok felemíteni, hogy nem ez az egyetlen tárgy, ami a gépből előkerült, de oda se neki.
A több légikatasztrófából igen sok félig vagy alig sérült tárgy marad vissza. Egy lezunhant gépbőé pl. sértetlen plüssmaci és egy babát is ki tudtak húzni 30 éve. Nem éppen hőálló dolog, de valahogy mégis kirepült és túlélte. Véletlen? Igen. Van ilyen. Az lett volna a gyanúgy, ha az összes útlevél megmarad. -
#440 Baromi hideg van mégsem fúj a szél. Éppen ez az a helyzet amikor szoktam mondani, hogy szart sem ér a szélenergia. Amikor nagyon melege vagy nagyon hideg van, akkor nincs frontátvonulás, tehát szél sem...
A közelben van hőforrás? Nincs. Ha még el is olvadna az összes hó, a vizet akkor is el kellene vezetni valahova.
Egyébként saccold meg, hogy milyen iszonyatos hő kellene a kifutó fűtéséhez. Ja, én nem csak kifutóból áll a reptér... Vannak ott parkoló helyek és guruló utak. Nem mindegy állóhelyhez vezet van csápos kapcsolat van, ahova busz visz ki.
Szóval igen, az egész világ hülye, de Kara kán megmondja. -
#439 Melyik részét nem érted amit írtunk eddig a dinamikus és statikus terhelésről...? -
#438 Az atom miatt egyebkent azert fel az usa, mert eszak korea mar majdnem eleri az usa nyugati partjat, pakisztanban nagyon kozel allnak a talibok az allami atomkeszlet megszerzesehez,
WTF? Az atomfegyverek nagy rése mindenhol szétszerelve a raktárak mélyén pihen, csak nagyon kis mennyiség van bevethető formában. Még, ha sikerülne egy raktárba is valamilyen módon betorni, akkor sem valszeg a hadadóanyahoz férnének hozzá, hanem csak a "gyutacs" részéhez. Pár éve a jenkik tévedésből akksik helyett valami ilyesmit küldtek Tajvanba vagy Dél-Koreába. Az szerkezet főbb elemei mindenhol elég jól védettek. Azér nem legyünk már ennyire hülyék. A tálibok ott powerkodhatnak, ahol nincs központi ellenőrzés. Van olyan állat aki azt képzeli, hogy útszéli kis viskókban vannak a paki atomfegyverek? Hogyhogy nem robbantottak fel még akkor a reptéren egy vadászgépet sem? Pedig azok szintje igen messze van egy atomfegyertől...
az oroszoktol tobb tonna cucc tunt el anno es lassan barki keszithet barmit.
Jah, persze. 20 év alatt nem történt semmi, majd most fog... Anno a bulvár igan jó munkát végzett ezen a téren, de a jelek szerint semmi sem igaz az eltűnt fegyverekből vagy hasadó anyagból. A jelek szerint maguk az oroszok sem tudták, hogy milyük van és a SZU összeomlásával az feljegyzések is elkeveredtek.
Ha volt működőképes atomkoffer az már régesrég nem működik. Ha valaki még ki is applikálta a hasadóanyagot, mi a faszra vár 18-20 éve...? -
Pares #437 Okosok! Egyet magyarázzatok meg nekem! Ha Occam borotvájának elvét használjuk, akkor melyik a valószínűbb állítás:
Satam Al Suqami, az egyik állítólagos terrorista a 11-es járaton utazott, amelyik az északi toronyba ütközött. Na most őt úgy azonosították be, hogy valaki megtalálta az utcán az útlevelét, néhány háztömbnyire a WTC épületektől. Az útlevél sértetlen volt. Szóval mi a valószínűbb:
-Az útlevél, miután túlélte az ütközést és robbanást, túlélte a kerozin tüzet/berobbanását, valami csoda folytán utat talált kifelé, hogy sértetlenül landoljon az utcán...
VAGY
-Az útlevelet valaki odatette az utcára, hogy később valaki megtalálja és oda adja egy FBI-osnak, így is bizonyítva a terrorista identitását...
Önök döntetek!
Ui.: Az öngyilkos terrorista támadást túlélő terroristákat most nem fejtegetném bővebben...
Uui.: A Pentagonba csapódó ún. "utasszállító repülőgép" körüli érdekességek -mint például az, hogy a kerozin tüzében gyak. minden elpárolgott, az egész gép, a hullák, ugyanakkor közvetlenül a becsapódás mellett sértetlen bútorok, számítógépek találhatók- is megérnének egy alaposabb vizsgálatot, ráadásul ehhez elég a puszta józan ész is, meg természetesen a tudományban olyan gyakran erőltetett Occam borotvája... -
#436 Tényleg érdekelne, mi a hiba a videóban? -
Rotyoka #435 Hát nem tudom hogy neked leesett-e de ez a videó egy hatalmas kamu, elég ha csak figyelmesen nézed a port de te tudod -
#434 Vazze télleg.
Hogy mit meg nem tudnak csinálni már fotosappal!
-
#433 "nincs keresnivalóm az épitészetben"
Tényleg nincs. Menj esetleg belsőépítésznek, vagy még jobb, ha stylist leszel.
Más téma:
Agytrösztök!!!
Aszongya a rádió, hogy a ferihegyi repteret le kellett zárni a hó miatt. 3,7 km pálya.
Kérdem én, hóekén kívül más megoldás nincs?
Nekem az is eszembe jutott, hogy ilyen nyúlfarknyi betonpályát akár fűteni is lehetne alulról, természetesen geotermikus vízre vagy napelemes/napkollektoros + szélerőműves + biogázas cuccra gondolok.
Kérem Hardy Mihály urat, hogy csinálják ezt meg, és az így befolyó pluszbevétel 10%-át utalják át nekem, mint ötletgazdának. Köszönöm! -
Soto #432 Az alapvető probléma: A terrorizmus a szegények háborúja, a háború a gazdagok terrorizmusa! -
kukacos #431 Egyébként itt egy szép videó, ami mutatja, hogy az épület közepe az összeomlás során állva maradt:
http://www.youtube.com/watch?v=U8lrTy5mrZY&feature=related
2:40-hez tekerj. -
kukacos #430 Pontosan ugyanazért nem állt ellen, amiért a játékautód pattan, ha elejted, az - esetleg ugyanabból az anyagból készített - igazi autó meg nem egészen. Ennél egyszerűbben már nem lehet elmagyarázni.
A világ egyik legnagyobb felhőkarcolójáról volt szó, tömege többszázezer tonna. Ha ötvenezer tonna tömeg esik egyetlen emeletet, mégis mi tudná megállítani a következőn?
-
#429 Kis fizikai józanésszel belegondolva szerintem csak azt kell látni, hogy a mag nem tud függőlegesen elmozdulni, mert egymásra állított hatalmas acélelemekből áll. Leomlani az emeletek tudnak, mert közöttük van hely.
Ahhoz, hogy a mag összeomoljon oldalra-kifelé kell elmozdulnia az elemeknek, mert el kell férnie az idomoknak, de ezzel tolják kifelé a törmeléket, és lassítják az omlást. Hogy mégis így omoljon le az épület ahogy, gyakorlatilag az kell, hogy a mag iszonyú gyorsan összeomoljon, és szinte szívja magába a többi könnyebb részeket, miközben ugye elvileg ez az épület legtömörebb része. Persze a legnehezebb is. A hivatalos teória szerint először az emeletek szakadtak le. Kis ellentmondás.
Mondjuk a videókon is az látszik, hogy a mag omlott össze, de mindegy, más ehhez jobban ért.
Másrészt. A repülők ugye nagyrészt alumíniumból állnak. Becsapódáskor szinte porrá estek szét. Az összeomlás előtti pillanatokban olvadt fém folyásokat lehetett látni. Szóval azért igencsak meleg lehetett benn.
Azonban mindenki csak a kerót számolgatja, miközben azért nagyon dúrva dolgokat tud csinálni, ha az a több 10 t alumínium begyullad, még az acélt is megolvasztja! -
#428 Ez egy megtervezett,"terror"akció volt!Még a leghülyébb ember is látja azt,hogy ezt megszervezték.
Minden áron ki kellett próbálni az uj haditechnikát!!!!!
Meg aztán a fegyver,és a kábítószer a legnagyobb üzlet,vagy nem? -
#427 Lehet rossz tanuló vagyok és nincs keresnivalóm az épitészetben, de jelen tudásom szerint az a véleményem nekem is, hogy csak a repülő nem okozhatta az épület ily módon való megsemmisülését.
Az épületnek..és ha kurva szerencséje van még akkor is legalább az egyik torony esetében , de valahol el kellett volna borulnia,törnie,vagy legalább az épület aljának bármiféle ellenállást kellett volna tanúsítani a rázúduló tömeggel szemben.
De ez úgy omlott össze mind a kettő mintha alulról semmiféle ellenerő nem lépett volna fel..megtámasztatlan lett volna az egyes leomló szinteknél.. szabadon zuhanva. Gyorsulva.
Ennek valahogy úgy kellett volna kinéznie hogy elkezd omlani, az épület alsó része a böszme pillérekkel mereven ellenáll a zuhanó tömegnek, nagyban roncsolódott volna persze aztán vagy lelassul és teljesen megáll az omlás egy félcsonk épületet hagyva vagy az egyenetlen omlás miatt az egész felső rész ráborul a környező épületekre utcákra..
-
#426 Miért jelentenének a terroristák atomveszélyt?
Egy "terroristának" a célja:
figyelemfelkeltés, szeretné elérni a "céljait"
vagy, félelemkeltés, szintén szeretné elérni a "céljait"
békében élni..senki se akar 'terrorista lenni'.
És akkor ha összekalapálnának egy vagy két vagy akár 10 szerencsétlen bombát és el is intéznek egy támadást.. melyik 'terrorista' állna ki hogy én és a népem voltam az! A több ezer rakétás ellentámadás elé? vagy a még jellemzőbb totális megszállás következménye elé?
Minek tenne ilyet egy 'terrorista' ? lehet gyűlöl mindenkit de nem azért vágott bele abba amit csinál hogy ez legyen a vége. -
kvp #425 Par megjegyzes:
-itthon az allami biztonsagi szakertoket olyanokbol vallogatjak akik ertenek annyira hozza, hogy _soha_ nem buktak le semmivel (vagy mert jok, vagy mert nem csinaltak semmit)
-a jo feherkalapos biztonsagi szakerto olyan ember, aki be tud torni sok helyre, de becsuletbol nem teszi (vagy csak lusta hozza)
-a tornyokat a repulok donttek le, meghozza azert, mert nem voltak eleg tuzbiztosak es a gepek tul nagy reszet vagtak at a tornyok kulso tarto vazabol
-a ket torony osszedolese a masodik gep pilotajanak a hibaja miatt jott csak ossze, mert ha nem rontja el a rarepulest es nem par emelettel lejebb es ferde szogben csapodik be a gep, akkor valoszinuleg megussza mindket torony
-igy viszont a meggyengult szint osszeroskadt es a felette levo szintek mozgasi energiaja dontotte le a tornyot (igazabol osszeroskadt a sajat sulya alatt), majd a kozos pince miatt atterjedt lokeshullamtol dolt le a masik is
-a tobbi kis epuletet meg az evakualas utan hagytak szepen lassan porig egni, mert mar ugyis uresek voltak
Az osszeeskuves elmeletekben hivoknek csak annyit mondok, hogy igen, volt osszeeskuves, de nem robbanoanyaggal meg raketakkal tamadtak, hanem megvezetett buta emberekkel, akik tenyleg onkent vallaltak az ongyilkos merenylo feladatat. (egy ember viszont az utolso pillanatban kiugrott, ot kesobb kaptak el, elve) Sajnos ott tartunk, hogy konnyebb fanatikusokat talalni, mint raketat es taviranyitasu detonantort venni. A tamadasrol egesz biztosan tudtak nehanyan a cia-nal is, de nem szerveztek csak kulonbozo okokbol hagytak megtortenni, mint amikor valaki nyitva hagyja a jatszoter kapujat aztan nezi ahogy a kirohano gyerekeket eluti az auto. Vagy kest ad egy kisgyerek kezebe es bekuldi jatszani a tobbiekkel. Az illeto kozvetlenul nem felelos, de valojaban megis az. Az usa vezeteset meg jo alaposan megvezettek (mondjuk Bush-t nem volt nehez), meghozza egyfajta hallgatolagos arab-izraeli kozos project kereteben, ami nem biztos, hogy tudatos volt, csak vegul ugy alakult hogy biztonyos dolgok mindket kozel keleti fel erdekeben alltak. (ettol meg utalhatjak egymast)
Az atom miatt egyebkent azert fel az usa, mert eszak korea mar majdnem eleri az usa nyugati partjat, pakisztanban nagyon kozel allnak a talibok az allami atomkeszlet megszerzesehez, az oroszoktol tobb tonna cucc tunt el anno es lassan barki keszithet barmit. Es ezek utan kina megall Los Angeles mellett a nyilt tengen (a nemzetkozi terulet szelen) es kilo egy ballisztikus raketat, egyfajta jezeskent a megvaltozott hatalmi helyzetre. Ugyhogy az egyesult allamoknak jo oka van arra, hogy panikoljon, mert csak az nem rug belejuk aki nem akar. (Egyebkent a most megjelent jotanacsok nagyobbik reszet par honapja leadtak a discover-n az egyik tulelo muskorban, szoval vagy az allami anyag kerult ki ido elott, vagy az anyag keszitoi is lattak a musort.) -
#424 OFF
Hol vagy magyarok vezérlő csillaga? -
crisztof #423 A konteo hívőktől kérdezném, hogy nem lett volna egyszerűbb egy kis "barkács" piszkos bombával durrantani a tornyok közötti terülten, ha már úgyis a CIA szervezte meg? Ezzel még a félelem gerjesztéssel se kéne most szenvedniük, épület is lebontva, és gyak bárkit megtámadhattak volna ez után. -
crisztof #422 Miért hiszed, hogy egy szoftverhiba kihasználásának az ismerete ekvivalens a szükséges javítás kidolgozásával? -
#421 Ismered az épület szerkezetét?:) -
#420 Nesszus.
Hallottál róla?
(Nem Basszus, se nem Nexus!) -
kukacos #419 Lenne még két apró kérdésem a robbantás-hívőknek. Itt van egy videó egy toronyépület kontrollált megsemmisítéséről:
http://www.youtube.com/watch?v=8U4erFzhC-U&feature=related
1. Jól láthatóak és hallhatóak a felrobbanó töltetek. A WTC-nél, ami ennél jóval nagyobb, a felvételeken miért nem hallani/látni semmi ehhez hasonlíthatót? A CIA kitalálta a tökéletes, hangtalan robbanóanyagot?
2. A felvételekből az is nyilvánvaló, hogy csak a repülőgép becsapódási pontja feletti emeletek indulnak meg. Vajon a konspirátorok előre tudták, hogy melyik emeletbe fog becsapódni a gép, és csak az afölötti szinteket drótozták be robbanóanyaggal? -
Rotyoka #418 Figyelj, nem egy dolog egy gépre úgy "betörni" hogy ott van bármikor előtted vagy 3248462348732 csillió kilóméterre vagy tőle.
Mellesleg a hatalmas windows-os lejelszavazásokat nem nagy dolog "feltörni". Még a BIOS pw sem ér semmit ha ott van előtted a gép fixen.
De te biztosan betörtél mindenhova. -
#417 Vagy csak szerencséje volt. Nekem is vannak néha jó pillanataim, de összeségében lószart sem tudok egy 30 éve pályán levő mérnökhöz képest. -
teddybear #416 Törtem fel már szervert, laptopot, asztali gépet, mert a hülye felhasználó elfelejtette a jelszót.
Laptopnál előfordult, hogy a boltban valamelyik szemétláda lejelszavazta a laptopot, amíg az eladó nem figyelt oda, (az áruházakban ezért fedik mostanában plexivel a polcon látható gépeket) és röhögve távozott... Nekem kellett feltörni a gépet, hogy használni lehessen.
Szóval csináltam már, nem egyszer. Húsz éve vagyok a szakmában, nekem te ne magyarázz...
Sohasem találkoztam még olyan cégvezetővel, aki nem kért volna erkölcsit azonnal minden bizalmi állásra pályázótól. Tőlem éppúgy, mint a legutolsó adatrögzítőtől. És nem találkoztam még olyannal, aki nem rúgta volna azonnal ki azt az alkalmazottat, aki más adataiban kárt tett, vagy vírust írt.