6938
-
#325 Na majd spanyol-holland jó lesz.
Remélem. -
#324 pedig tök jók voltak a horvátok -
gombabácsi #323 na ez a VB is jól kezdődik, igazságtalan 11-es... -
#322 az igen 3:1.. pedig örülhetnek h nem 2:3 lett a helyzetek meg a meg nem adott gól alapján. -
SzocsA #321 A bírónak harakirit kellett volna elkövetni nem 11est ítélni -
#320 Rendezőként nem indulhat?:) ert akkor esélyes a végső győzelemre Blatter lesz a bíró minden meccsükön:DDD -
#319 Még Katar is kijuthat majd a csoportkörből ._. -
Dizson #318 Már lassan minden sportban van replay, itt miért nincs? :D vicc.... -
#317 Láttam én már házigazdát meccseket nyerni úgy hogy nem értette senki:D Ezek meg a brazilok... -
#316 de mire nyernék meg? messze nem olyan jó ez a keret.. csak fel van sz*pva az összes. -
#315 Ne reménykedj, egyszer már vesztettek VB otthon, nem hinném hogy most nem kapják meg.. -
#314 szánalmas már az első meccsen megy a bunda..remélem fognak még otthon égni a hype gépek.. -
#314 Lejt a hazai pálya. Felőlem nyerjenek a brazilok, de örültem volna ha ez a tizi nem megy be, nem volt semmi (legalabbis nem ert buntetot). -
#313 GG ennyit erről a VB-ről.... kamu szar... -
Dizson #312 Nishimura pls... -
#311 Neymarnak szóljon már valaki, hogy ő nem egy udvari bohóc, hanem egy focista... kibaszott gáz -
#310 azt hittem megint öngól lesz :D
-
#309 kamuuuuuu.búúúúúú -
Zenszkij #308 hülye ez a Neymar, így lőni egy büntetőt... -
Susarc #307 ohh! faja -
#306 utána majd vért hugyoznak -
#305 szabadnál befujja a labda helyét meg a sorfal helyét. két perc alatt eltűnik a cucc -
Zenszkij #304 ha már most vért izzadnak a brazilok mi lesz később? -
Susarc #303 milyen spray? -
#302 ja nem akarják bevezetni, mert így sztük több idő megy el, meg nem folyamatos. de a 3x állítás meg veszekedés, meg sárga- visszafujás azzal nem megy az idő :D -
#301 De ez már alapban így jön ugye? Mindenkinek ilyen? Mert akkor gratula a magyar 1nek. Sport1 is ugyan ezt szokta csinálni, csak ott 2 másodpercet csúszik sokszor mikor a kommentátor élőben közvetít, annál mondjuk jobb -
#300 Ha hd adón nézed ott igen. De ott mindig ilyen a meccs. -
#299 ezt eddig is használták, dél amerikába.
Nem hiszem, hogy az uefa bevezeti. -
#298 nem -
#297 Nálatok is korábban jön a magyar hang 1 másodperccel? -
#296 Hulk és Fred annyira jók ahogy várnád. semennyire... -
#295 azt mondta az angol kommentátor, hogy igen -
#294 Jaja, most már nem megy el 1 perc a sorfal beállításával. Bajnokságokban is majd használni fogják? -
#293 ja menő -
#292 nagyon jó ez a spray -
#291 Végülis ja, a vb első gólját ő szerezte :D
Lámpák meg kialudtak... Vicces lesz ha második félidőben majd hirtelen tök sötét lesz :D -
SzocsA #290 miért szegény? Gólt lőtt :D -
#289 Szegeny marcelo :( -
#288 Még jó, nézzétek a tv ben vagy menjetek kocsmába :c -
#287 Nem gondolták az MTV-nél hogy az emberek nézni is akarják a streamet.....