6938
-
Zenszkij #484 Mexikó a második félidőben még rúg két lesgólt és 0-0 a végeredmény. -
#483 Én :)
Ennek a meccsnek az első félidejét nem láttam a meló miatt. -
#482 akkor nem tudom tegnap Gundel mit szívott mert tisztán emlékszem hogy azt mondta hogy az UEFA meccseken már működik a dolog, a VBre nem hozták... na majd kiderül -
#481 pont ezt akartam írni, semmibe nem telik hogy egy ember direkt ezt figyeli a pálya mellett és amint eldől, hogy jogos vagy jogtalan egyből szól. -
#481 Majd kamerun kap egy kamu tizit és lehiggad mindenki :D -
IXEMGabeo #480 fantasztikus a játékvezetés eddig;) bravó -
#479 a technikát nem fizetheted le :) ezért nem lesz -
#478 Én úgy tudom, hogy a bíró karján van óra ami rezeg ha gól. Legalábbis mikor demonstrálták a technikát úgy volt hogy ez a kis óra lesz a bíró kezén. -
#477 annyi kéne csak hogy valaki nézné a visszajátszást és kérdéses esetben rászól a bíró fülesére hogy mi van... 10 másodperc lenne az egész...
begyepesedett vénemberek ülnek a fifa élén, úgy félnek a technikai újítástól mint az ördögtől... -
#476 Gundel szerintem hülyeséget beszél, mert pont emiatt nincsen több léhűtő a pálya szélén, mert van ez a szerkezet. -
#475 elvileg az a német bíró is kint van aki bajnokságban a mellément labdát adta meg gólnak pedig a csatár is fogta a fejét h mellé ment :D -
karajjj #474 Elég durva, hogy megint a sporiról szól a meccs. -
#473 ha jól rémlik tegnap Gundel azt mondta, hogy a goal line cucc csak nézői érdekesség... mármint a. meccsen a bírók realtimeban nem fogják használni... -
#472 vicc basszameg,két tiszta gólt nem adtak meg mehikónak -
#471 a goal line technika ott van minden pályán, így az ilyen gólokat megfogják adni. de láthatóan a bírók találnak módot arra, hogy hogy ne adják meg őket :D -
Zenszkij #470 már előre látom, az angoloknak nem adnak meg egy gólt, ami átszakítja a hálót belülről :D -
TomStorm #469 Meg fogják verni ha még egyszer hibázik és megérdemli -
#468 haladni kéne a korral és használni a technikát mert ez már tényleg nevetséges, hogy bírói tévedések döntenek el meccseket... -
Zenszkij #467 arra raktam, hogy lesz 2 gól, erre ez a cigány bíró nem ad meg két szabályos gólt, ezek közé a kutyaütők közé befért volna Kassai is, egyre nagyobb szégyen ez a vb -
#466 Platini meg majd ugrál hogy bezzeg a 50000 bíró lett volna a pályán, akkor látták volna. Mintha annyira tévedhetetlenek lennének. Tény, bevezethetnék, de ők is benézték már nem egyszer... -
#465 na most ha lett volna alapvonali bíró, mennyit segíthetett volna -
#464 a bírót ma megverik... -
#463 fúúúú geci, ezt a bírót gyorsan ki kell menekíteni onnan, mert szakrálisan meggyilkolják az biztos -
#462 Ez nem semmi játékvezetés már megint. :)
Fő hogy Kataré a VB, minden vezető jól járt, értelmes bírókat már nem is kell elhozni, hogy VB úgyis lesz. :) -
#461 Ezt sem adják meg.
Szép, mondhatom. -
#460 2. gólt is elvették , grat , eddig 3 komoly bírói tévedés a vb-n. -
#459 egyre nagyobb az esély, hogy selejt lesz ez a VB... -
#458 minden vb-n minden tornán szarok a bírók. nagyon el vannak maradva -
#457 csak úgy megjegyeztem :D -
#456 ez egy célzás? :D -
#455 hát, 2002-ben is szarok voltak a bírók, és kik nyertek akkor?? :D -
#454 Jó lesz ez :D
Következő vb-n nem is lesz bíró, majd a gép szól ha van valami. -
TomStorm #453 Állítsanak oda nézők közül bírót meg segítőket komolyan.Ennél szabályosabb gól nem is lehetne mellesleg szép is volt -
#452 lol, ez a VB a bírókról fog szólni?
Amúgy a mehhikóiak keményen tolják, tetszik ez a hozzáállás. -
#451 hiányolom a Vuvuzelát -
#450 hehe. minden kameruni kirúgásnál Puto-zzák a kapust :D -
#449 Pont az ilyenek miatt szoktak kínaiak/japánok/stb. Egy nevet választani maguknak ami a nyugati népeknek befogadható (mikor mondjuk üzleti ügyben amerikába utaznak) -
#448 ez nem erről szól, csak félreimformálás az egész, meg neveket nem illene önkényesen formába leírni.
Mert ha világszerte van egy módszer arra, hogy hogy kell akkor ez bizony az. -
#447 nah, mondd ki. hagyjuk a magyar nyelvet a picsába és tanuljon mindenki angolul... -
#446 Mert az angol egy nemzetközilieg központi nyelvnek számít.
Valszeg a világ bármely táján abban az írásmódba ismerik fel a nevet és nem a "magyarosan" átírt változatba.
Különben meg az is elég nagy félrevezetés hogy rengeteg külföldi név az iskolás tankönyvekbe magyarosan van leírva, ami ismételten akkora fasszág mint egy kastély.
Minimum hogy a nemzetközileg elfogadott/használt módon tanulják már a gyerekek vagy legalább legyen ott zárójelbe.
pl német nyelvterületen kívül a Német-Római Birodalmat hol ismernék ebben a formában leírva?