6938
VB 2014
  • Zenszkij
    Mexikó a második félidőben még rúg két lesgólt és 0-0 a végeredmény.
  • [HUN]FaTaL
    Én :)

Ennek a meccsnek az első félidejét nem láttam a meló miatt.
  • precision
    akkor nem tudom tegnap Gundel mit szívott mert tisztán emlékszem hogy azt mondta hogy az UEFA meccseken már működik a dolog, a VBre nem hozták... na majd kiderül
  • SLICK
    pont ezt akartam írni, semmibe nem telik hogy egy ember direkt ezt figyeli a pálya mellett és amint eldől, hogy jogos vagy jogtalan egyből szól.
  • ressy14
    Majd kamerun kap egy kamu tizit és lehiggad mindenki :D
  • IXEMGabeo
    fantasztikus a játékvezetés eddig;) bravó
  • bakkerman
    a technikát nem fizetheted le :) ezért nem lesz
  • Jim Morrison
    Én úgy tudom, hogy a bíró karján van óra ami rezeg ha gól. Legalábbis mikor demonstrálták a technikát úgy volt hogy ez a kis óra lesz a bíró kezén.
  • precision
    annyi kéne csak hogy valaki nézné a visszajátszást és kérdéses esetben rászól a bíró fülesére hogy mi van... 10 másodperc lenne az egész...

begyepesedett vénemberek ülnek a fifa élén, úgy félnek a technikai újítástól mint az ördögtől...
  • AnuluWork #476
    Gundel szerintem hülyeséget beszél, mert pont emiatt nincsen több léhűtő a pálya szélén, mert van ez a szerkezet.
  • dave9004
    elvileg az a német bíró is kint van aki bajnokságban a mellément labdát adta meg gólnak pedig a csatár is fogta a fejét h mellé ment :D
  • karajjj
    Elég durva, hogy megint a sporiról szól a meccs.
  • precision
    ha jól rémlik tegnap Gundel azt mondta, hogy a goal line cucc csak nézői érdekesség... mármint a. meccsen a bírók realtimeban nem fogják használni...
  • bakkerman
    vicc basszameg,két tiszta gólt nem adtak meg mehikónak
  • LasDen #471
    a goal line technika ott van minden pályán, így az ilyen gólokat megfogják adni. de láthatóan a bírók találnak módot arra, hogy hogy ne adják meg őket :D
  • Zenszkij
    már előre látom, az angoloknak nem adnak meg egy gólt, ami átszakítja a hálót belülről :D
  • TomStorm
    Meg fogják verni ha még egyszer hibázik és megérdemli
  • precision
    haladni kéne a korral és használni a technikát mert ez már tényleg nevetséges, hogy bírói tévedések döntenek el meccseket...
  • Zenszkij
    arra raktam, hogy lesz 2 gól, erre ez a cigány bíró nem ad meg két szabályos gólt, ezek közé a kutyaütők közé befért volna Kassai is, egyre nagyobb szégyen ez a vb
  • LasDen #466
    Platini meg majd ugrál hogy bezzeg a 50000 bíró lett volna a pályán, akkor látták volna. Mintha annyira tévedhetetlenek lennének. Tény, bevezethetnék, de ők is benézték már nem egyszer...
  • DasIsFuck
    na most ha lett volna alapvonali bíró, mennyit segíthetett volna
  • desigo
    a bírót ma megverik...
  • SLICK
    fúúúú geci, ezt a bírót gyorsan ki kell menekíteni onnan, mert szakrálisan meggyilkolják az biztos
  • AnuluWork #462
    Ez nem semmi játékvezetés már megint. :)

Fő hogy Kataré a VB, minden vezető jól járt, értelmes bírókat már nem is kell elhozni, hogy VB úgyis lesz. :)
  • Jim Morrison
    Ezt sem adják meg.
    Szép, mondhatom.
  • Gatti
    2. gólt is elvették , grat , eddig 3 komoly bírói tévedés a vb-n.
  • LasDen #459
    egyre nagyobb az esély, hogy selejt lesz ez a VB...
  • dave9004
    minden vb-n minden tornán szarok a bírók. nagyon el vannak maradva
  • LasDen #457
    csak úgy megjegyeztem :D
  • SLICK
    ez egy célzás? :D
  • LasDen #455
    hát, 2002-ben is szarok voltak a bírók, és kik nyertek akkor?? :D
  • Jim Morrison
    Jó lesz ez :D
    Következő vb-n nem is lesz bíró, majd a gép szól ha van valami.
  • TomStorm
    Állítsanak oda nézők közül bírót meg segítőket komolyan.Ennél szabályosabb gól nem is lehetne mellesleg szép is volt
  • SLICK
    lol, ez a VB a bírókról fog szólni?
    Amúgy a mehhikóiak keményen tolják, tetszik ez a hozzáállás.
  • SLICK
    hiányolom a Vuvuzelát
  • dave9004
    hehe. minden kameruni kirúgásnál Puto-zzák a kapust :D
  • Jim Morrison
    Pont az ilyenek miatt szoktak kínaiak/japánok/stb. Egy nevet választani maguknak ami a nyugati népeknek befogadható (mikor mondjuk üzleti ügyben amerikába utaznak)
  • DasIsFuck
    ez nem erről szól, csak félreimformálás az egész, meg neveket nem illene önkényesen formába leírni.
    Mert ha világszerte van egy módszer arra, hogy hogy kell akkor ez bizony az.
  • LasDen #447
    nah, mondd ki. hagyjuk a magyar nyelvet a picsába és tanuljon mindenki angolul...
  • DasIsFuck
    Mert az angol egy nemzetközilieg központi nyelvnek számít.
    Valszeg a világ bármely táján abban az írásmódba ismerik fel a nevet és nem a "magyarosan" átírt változatba.

Különben meg az is elég nagy félrevezetés hogy rengeteg külföldi név az iskolás tankönyvekbe magyarosan van leírva, ami ismételten akkora fasszág mint egy kastély.
    Minimum hogy a nemzetközileg elfogadott/használt módon tanulják már a gyerekek vagy legalább legyen ott zárójelbe.

pl német nyelvterületen kívül a Német-Római Birodalmat hol ismernék ebben a formában leírva?