6938
VB 2014
  • precision
    *örülhetnek
  • precision
    hát ja, és őrülhetnek hogy nem 3-0... csoda folytán még xelhetnek. :D
  • SLICK
    ejj bazdmeg, kibaszott nyomorék bírón megy el a tippmixem biztos odamegyek és végighúzom az aszfalton
  • sempronius18
    90-óta mindig ugyanezt nyújtják.
    Az egyik legunalmasabb csapat.
  • Zenszkij
    alibikamerun, mehetnek is haza
  • sempronius18
    Nem kellett volna megadni a 3. gólt sem leült utána a meccs. XD
  • rage
    Kezdjük ott, hogy a játékvezetők nem kevés fizetést kapnak azért, hogy a vb-n fújják a sípot. De ez tényleg nem kevés, s ezért a pénzért elvárható, hogy ne ők döntsék el a meccseket a hibáikkal.
  • Zenszkij
    ezt a Kamerunt se értem, hátrányban egy nyomorék csatárral erőlködnek
  • dave9004
    sztem is jó a meccs
  • precision
    :D
  • SLICK
    na még egy gólt!

Amúgy maga a meccs tetszik, régen mondtam már ilyet egy VB vagy EB meccsre. Ha a többi is ilyen iramú lesz és nem bunkerfoci lesz, akkor már elégedett leszek.
  • bakkerman
    hezitált...az egyik mexikói szurkoló lesen volt
  • Zenszkij
    ez az ... 3-0 :D
  • AnuluWork #511
    El se hiszem, hogy megadta. :)
  • bakkerman
    van igazság!!!! Hajrá Mexikó,mostmár nyerjék meg a meccset
  • precision
    egy technikai hiba az autósportban a csapat és a mérnökök "hibája"

itt viszont a szabályok betartásáért felelős ember dönt el meccseket... emberből van, igaz... pont ezért korlátozottak a képességei... a sportban a szabályok alkalmazása nem szubjektív megítélés tárgyát kéne képezzék... pont ezért szabályok...

kell a. videó bíró mert ez így kabaré...
  • IXEMGabeo
    az más eset;)

időjárásra nem lehet fogni, mert mindkét félnek rossz

Ellenben 2 esetet nehogy már nem vesz észre egy partjelző? Mert az oké, hogy a vezetőbíró nem látja ráadásul tisztán látszódott, hogy kameruni fejről ment a labda Dos Santos elé...

Nem akarták inkább észrevenni

nekem az az érzésem, hogy Mexikót látják Brazília ellenfelének így próbálják őket hátráltatni...Brazíloknak csoportelsőknek kell lenni ez mostmár biztos...
  • DasIsFuck
    aki hülye az meg a bírókon kér számon mindent, hajrá ha ettől jobb lesz.
    majd egyszer 30 év múlva talán lesz videó bíró a biorobotokkal felálló csapatojókhoz.
  • IXEMGabeo
    Busacca megvédte Nishimurát...

most megint mi vagyunk hülyének nézve...és én anno a legjobb bírónak tartottam, de úgy tűnik érdeke, hogy megvédje kollégáját...
  • DasIsFuck
    így van, teljesen rendben van, mert ez benne van a sportba, mivel a bíró a játéktér része.
    Ennyi erővel, amikor egy csapat a borzasztó körülmények miatt esik ki mint pl a juve a galata ellen vagy kell lejátszani a meccset egy rettentően viharos környezetbe és az is rendben van, mert ez is a játék része.

ahogy az autósportba a technikai hibák részei a sportnak úgy itt is.
  • Mor3llo
    tőle ez megszokott, elviekben Bayern drukker, de csak röhögünk rajta a topicban
  • DasIsFuck
    a szabályok a bírók szubjektív értelmezésére építenek sok esetbe és attól függnek, hogy a bírók látják-e az adott helyzetet.
    Ha a bírók nem látják vagy hibáznak akkor helyesen sem lehet megitélni.
    A bírói hibák többsége nem abból adódik, hogy nem jól használja a szabályoakt vagy nem tudja, hanem hogy nem látja az adott szitut jól.

• IXEMGabeo
    ha ez 0-0 marad és Mexikó kiesik a csoportból a végén akkor is rendben van, hogy az a gól, amit a bíró megad?;))) ennyire ne legyünk már korlátoltak...ha még egyet nem adnak meg legyintek, de 2-t??? ilyen ellenszélben jön a Murphy törvénye és megnyeri Kamerun, aminek sok csökött agyú még tapsikolni is fog...na ez a nem igazság
  • SLICK
    hát te gecibuta vagy. Valóban komolyan is gondolod ezeket az irományokat?
  • DasIsFuck
    kiváncsi vagyok ha nem látnál visszajátszásokat hogy itélnéd meg.
    vagy hogy mennyire azon pörögnéél, hogy volt egy kérdéses szitu ami lehet les volt és bíróznál.
    De mint mondtam amíg a játékosok is hibáznak, addig a bíróktól miért olyna kirívó ez?
  • precision
    akkor nem a szabályok a fontosak hanem a bíró azatyaúristen... oké.
  • DasIsFuck
    szerintem borzasztó, hányinger kerülget az ilyen minőségtelen cgi-től.

Akkor inkább rajzolt legyen az legalább önmagába jobban néz ki ezektől.
  • precision
    inkább maradtál volna csendben :)

ha neked ez így oké, hogy 2 szabályos gólt nem adtak meg akkor nincs több kérdésem
    egy rohadt videóbíróval ki lehetne küszöbölni
    de neeem, ez egy ősrégi tradicionális játék, nehogy kijavítsuk a hibáit...
    az NBA-ben pl. van videó bíró pedig az sem mai sportág
  • DasIsFuck
    az a gól amit a bíró szabályosnak ítél, ennyi erővel abszolút les gólnál is fel lehetne ezt róni, hogy hát ha hibázik a bíró és megadja meg rúgtunk egy gólt.

Ha megitéli gól, ha nem akkor meg nem, semmi értelme ezen meg a visszajátszásokon pörögni, amíg nem volt ezer kamera egy meccsen fele ennyi esetet nem fedezhettek fel a nézők,szurkolók pedig akkor is ott voltak.
    Akkor kevésbé volt ezeken a hangsúly.
    ja jó kifogás az ellen hogy a csapat balfasz volt, mert épp a bíró is balfasz volt..
  • Takezó
    A Dél-Korea-Spanyolország meccsen borzasztó volt a bíró, de az olaszok elleni meccsen maximum tévedett egy-két kisebbet. Totti kiállításával, ami miatt a legjobban rinyáltak az olaszok, semmi gond nem volt. A koreai a labdát rúgta el, Totti eldobta magát, második sárga, csókolom. Mellesleg mind az olaszok, mind a dél-koreaiak közül ki lehetett volna küldeni párat már a meccs alatt:

Amúgy kedvelem az olaszokat is, de nevetséges, hogy azt még mindig úgy idézik vissza sokan, hogy a dél-koreaiakat továbbnyomták.
  • Ferrari23
    Ja nagyon okos akar lenni a srác :D:D
  • bakkerman
    szerintem nagyon jó az idei,majd a 2018-as orosz-ra leszek kiváncsi,vodkától fetrengő usánkás emberkék fognak szerepelni a bejátszókban? :DD
  • DasIsFuck
    Amúgy lol, hogy így 2014-re sem tudnak normális cgi animációt készíteni egy olyan nagy eseménynek mint egy futball világbajnokság.
  • Zenszkij
    jah csak rúgtak két gólt, ne fárassz már
  • DasIsFuck
    ez egy tipikus 1 gólos meccs.
    Nem rossz, de megint csak abszolút semmilyen meccs.
    Kamerun baromi gyenge, Mexikóba meg nincs meg az a minőségi plusz...
  • IXEMGabeo
    akkor az olaszokat, spanyolokat kiejtették Dél-Korea ellen;)
  • Zenszkij
    én a meccsre raktam, hogy min 2 gól lesz, már látom buktam
  • DasIsFuck
    de akkor a doppingot is hivatalossá kéne tenni, mert az úgy nem megy, hogy a játékosok hibáit elnézzük, de a bírókon(akik ugyan úgy a játék részei) meg állandóan csak a pörgés megy.
    Nem hiszem, hogy több bírói hiba van 1 meccsen mint játékos egyéni hibák.

Amit emberek játszanak abban ott van a hiba lehetőség, ennyi, ha nem tetszik akkor meg nem kell nézni.
    Unalmas állandóan ezt hallagatni, el kellene fogadni, hogy ugyan úgy a játék részei ezek mint a kihagyott ziccerek meg tizeneggyesek.
  • Ferrari23
    Még jó, hogy mixen megtettem a félidőben lesz gól. ROHADJON LE AZ ÖSSZES FAX BÍRÓ :D:DD::D
  • SLICK
    egyébként remélem, hogy a tippmixem nem ezen a két elvett gólon fog múlni.